Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5048 üzenetére
322, HAMI, PTS, KAZNA, PANDA, őket is nyugodtan ide lehet sorolni, mert nagyon jó játékosállománnyal rendelkeznek.
Én most az új 6-os tank a 3001D személyében leltem új kedvencre. Aztán még a délután folyamán felszerelem a felderítő panthert, amiről eddig csak rosszat hallottam de nekem tesz szerveren tetszett.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5047 üzenetére
Épp azért raktam fel, hogy csata után ne kelljen nézegetni, melyik csapattársam milyen hülye, stb. Az ilyen komolyabb klánneveket ismerem, ezekről alapból tudom, hogy tartani "kell". EFE, OM, CSA, UNICA, EPIC mind töröljék le a játékot.
Inkább elkezdek kis tier-ben játszani, elindulok a VK2001 felé, úgy is kell az E-50M + a verseny miatt is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5046 üzenetére
Vagy megtanulod feldolgozni, hogy az ellenfélhez is kerülnek unicum játékosok, vagy ne használj xvm-et.
Mostanság nekem is megváltozott a játékhoz való hozzáállásom, nem görcsölök annyit a játékban tapasztalt butaságokon és így jobban élvezem az egészet.
-
Patrick76496
őstag
Felraktam az XVM-et, ebben a csatában nem lett volna rá szükségem:
Ezekre a szájbabaszott EFE-sekre nem hat a random faktor, vagy mi? Conqueror alig célzott rám több szár méterről és gond nélkül eltalált, átütött és sebzett (nem 0 dmg!).
Ez lett a végeredény:
Az ilyen mit képzel magáról? Ez normális? A másik meg, hogy ezek a játékosok mindig az ellenségnél vannak, egyik nap pl 3 UNICA-ssal találkoztam, persze nem a saját csapatomban. A T-54-et 3 lövésből egyszer ütöttem át a hull-on, nem volt hozzám képest rossz szögben, Tier 10-es gun rulez. Ha egy EFE-s teljesen véletlen még hozzánk is kerül, az nagy valószínűséggel egyedül van.
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #5043 üzenetére
Vagy simán ez: http://wot-news.com/stat/calc/en/eu
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #5042 üzenetére
http://wot-news.com/stat/calc/en/ru
Váltsd át EU-ra
-
-
Patrick76496
őstag
Ma a matchmaker vicces kedvében volt:
(1.) (2.)Egy kis 10 éves gyerek, aki jót érez. Csatája sincs még, kíváncsi vagyok, hogy talált rám.
Kicsit kezd már idegesítő lenni az arty nagy tier-ben, nagyon pofátlanok. Bírom, hogy már egy szimpla 47%-os pléjer is képes 5 ezret sebezni 7-es arty-val. Gondolom azért van ilyen sok SPG, mert aki normál tankkal nem tud játszani, az ezzel szeretné szopatni a játékostársait. Sajnos nagy részüknek megy is. Éppen ezért arty-zok én is, AMX13F3AM tank ász:
ű
(#5034) Imilenni: Én imádom amikor a német szarok elégnek.
Öröm nézni amikor a, full hp-s Jagdtiger 1 lövés szemből M103-mal, mert lángra kap. Meg az a Tiger H, akitől először 1000 hp-t kap le az F3 arty-m.
-
Steelheart2
őstag
válasz
robogo81 #5024 üzenetére
SZia.Ha érdekel az én véleményem is,akkor én álcahálot,periszkopot és töltésgyorsitot raktam rá.Nekem nagyon megfelel igy.A soförnek kuplungégetés 100% on és nagyon fürgén mozog TD-hez képes.
(#5031) kirjak
Nekem is 7770 es kártyám van,de nem tapasztaltam vele semmi hibát.13.4es driver van fennt. -
KaYaK
tag
ehhez kell még valamint hozzátenni? lehet a klán nem ilyen de azért mégis
Jahh és ráadásul előzmény nélkül! -
kirjak
aktív tag
válasz
Tomi0703 #5030 üzenetére
Ainek HD7770 es kártyája van és a gyári telepítővel használja Win7 64 bit mellett az sürgősen telepítse fel ezt a 3 programot !
Kiküszöböl minden hibát + fps növekedést fog tapasztalni !
Remélem segíthettem másoknak is!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni #5027 üzenetére
Ez lehet, hogy az akar lenni?
Q: Why are replacement premium tanks for the Chinese Type 59 and WZ-111 being created as opposed to placing them back in (or implemented on other servers)?
A: Type 59 was removed from the sales, because for a premium tank, it was overpowered (it was as good as a regular tank). WZ-111 is scheduled to remain exclusive on Chinese server. Both will be replaced by a proper heavy and medium hightier vehicle (the heavy tank was named "112" and it's possible it will appear in 8.7. Nothing is known of the medium tank.
-
Imilenni
addikt
Bullshit terjeng néhány helyen...hogy a Type 59 (a prémium) megvehető lessz 7.-én.
Valaki tudná nekem linkelni azt, ahol levan írva hogy SOHA többé nem lehet majd megvenni a Typeot?..csak megnyerni. -
robogo81
senior tag
Sziasztok. A Stugra érdemes rakni a ventit?
Tudom számít,de mivel td,az álcaháló vagy a periszkóp/távcső közül kéne választani(a töltés gyorsítót nem szívesen venném le). -
kirjak
aktív tag
Az új HD7770-es kártya megvétele óta továbbra is fenn áll az a probléma hogy villognak a visszaszámlálás közben a fák tankok stb. mi lehet ennek az oka?
Van valahol a prohardveren olyan rész ahol ezzel foglalkoznak?
Lehet ezt a problémát valahogy diagnosztizálni? -
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #5010 üzenetére
Ahogy mondod!
Ezt a gépet még 2010-ben vettem,akkor volt 1 éves.Még 1 évig volt rá gyári DELL garancia,de elvesztette a gariát mert raktam bele egy videokártyát - korábban említett Radeon-t!
Anno a gép 45e Ft-ba került + ajándék Win XP SP3,ma már monitorral együtt lehet venni egy ilyen Dell Optiplex 760-ast.
...85Hz-en megy 1024x768-ban,ez a max frekije a monitornakkirjak : Köszi, kipróbálom!
-
Steelheart2
őstag
Van valakinek tapasztalata a T-34 el?Az lessz május honap tankja.Érdemes megvenni?Ki van fejlesztve.Bár megfogadtam,hogy TD-zni fogok csak,de ha jol lehet vele kreditet farmolni,akkor megveszem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #5016 üzenetére
A WoT a PC-k nagy százalékéban CPU limites. Egy magot 95-99%-osan terhel.
Ezért a CPU tuning ez esetben majdnem arányosan növelheti az fps-t.Ott ahol az erőforrás korlát megoszlik, nyilván az általad leírt módon van összefüggés a tuning és a játékban jelentkező eredménye között.
-
Arpee78
senior tag
Ért valaki az Androidhoz?
Van egy alkalmazás amit kipróbálnék. Nincs androidos eszközöm, ezért egy Bluestacks nevű emulátorral próbálkozok. Rendben működik, csak a szövegmező helyén egy fehér téglalap van. Próbáltam nyelvet váltani, de javult meg.
-
bullseye
addikt
Szerintem csak akkor érdemes húzni a rendszert, ha vagy a húzást magát szereted, vagy egy kedvenc játékodat nem tudod megfelelő sebességgel futtatni (és nem akarod vagy nem tudod tovább visszavenni a grafikát...). Ellenkező esetben kevés értelme van, mert a százalékos növekedés nem megy át egy az egybe a rendszerteljesítménybe, csak ha mindent sikerül gyorsítani, viszont több alkatrészt is stresszelhet, nem csak a processzort. És persze húzott gépen sosem tudhatod, hogy egy rendszerhiba sima szoftveres gond, vagy éppen a gép készül felrobbanni
-
-
fsb1000
nagyúr
Ez is lehet megoldás, mert 1-2 ezer forintért lehet venni hagyományos CRT-ket.
Sőt olyat is ami jó minőségű 19" és 75 HZ-et is tud (ez fontos lehet, ha nem LCD)
A te konfigod meg összedobható 30-40K körül egy jobb táppal. Esetleg egy kis tuning a CPU-nak, hogy menjen 2,6-2,8GhZ körül.
Szóval nem kell vagyonokat költeni WoT-os gépre, bár az igaz hogy 2 éve sokkal kevesebb volt a hardver igénye. Asszem nekem ment integrált VGA-val is. Meg közepes P4-es gépen is.
Aztán szép lassan beépültek a dizájn elemek... -
Gaz 78
aktív tag
Nekem hagyományos 17 colos CRT monitorom van.1024x768-ban játszom.
Szerényebb mint a többieké
Minden be van kapcsolva ill. maxon van,amit normal grafikánál engedélyez a játék,kivéve a speciális efektek sniper mod-ban,és a lánctalp efekt mert az engem zavart :/
Intel® Core™2 Duo E6550 Proci
(4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB),2 Gb ram és egy HD 5450-es Radeon kártya 1 gb ram-mal
Arty-val 110 fps,tankokkal 50-60 fps-t biztosít nekem ez a rendszer.Meg vagyok vele elégedve..nincs teljesítmény csökkenés ha bokor mögül lövök,ill. ha épp becsapódik mellettem egy lövedék és porzik a táj körülöttem
. -
robogo81
senior tag
válasz
[HUN]Dani #5006 üzenetére
A monitoron mindig a natív felbontás a legszebb,a kisebbek mindig homályosabbak tűnnek.
A monitorom 1680x1050 tud,a wot. max látótávval, vegyes beállításokkal(főbb látványos,de belassító effektek levétele,alap árnyék,látótáv javító mód,ami tisztítja a látótávot),50-60 fps-al fut,kivéve amikor a lemingtrain megindul 1 felé,és felverik a port,de az összes extrát nem akarom kikapcsolni,de 30 alá nem szokott menni. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
fsb1000 #5000 üzenetére
Nekem ugyanilyen procim van, ugyanígy 2gb rammal, mellettük egy sapphire hd4670. Látótáv magas, többi beállítás közepes és alacsony, átlag 25-35fps, de sajnos vannak olyan esetek amikor pl. porzik minden akkor lemegy 15-17-re..na az már kissé gáz. Talán lehetne több is, ha nem 1920*1080 felbontáson játszanék, de én minden játékot a legnagyobb felbontáson játszom, szerintem így a menő. Egyébként csúnya is lesz a kép, ha egy 61 centis monitoron pl. 1280*1024 felbontáson játszanék valamit is.. Tervezek nyáron vásárolni egy erős gamer konfigot, de addig jó ez.
(#5004) patrikgtaivs:
-
fsb1000
nagyúr
Az én gépem nem a WoT-hoz van méretezve. De szívesen leírom hogy X összegből mit érdemes összeválogatni.
Én azt gondolom, hogy a megfelelő játékélményhez el kéne érni WoT-ban az átlagos 40fps-t max látótávval és közepes beállításokkal. Nem kell teljes képernyőn játszani elég a Windowed 1440x900-as felbontás, de talán még az 1280x800 is elég lehet. Ehhez elég egy közepes teljesítményű PC is.
Egyébként a "nagyobb" gépek előnye, hogy a VSync-et bekapcsolva szinte minden pályán fix 60fps-el lehet játszani elég magas beállításokkal, miközben a VGA kihasználtsága csak 30-40%-os és a GPU 1-es magjának a terheltsége sem éri el a 60-70%-ot.
Ennek következménye a kisebb fogyasztás, abszolut akadásmentes játék, de főleg az hogy zajtalanul működik a gép, mert nem pörögnek fel a ventik, nem melegednek az alkatrészek. -
Magany
tag
válasz
fsb1000 #5000 üzenetére
Mondjuk vehetnenk alapnak a te gepedet? Erdekelne hogy mit kell elernem a jatekelmenyhez.....Van egy ket ismerosom akit megbizhatnak az epitesel, sot az egyik nagyon benne van a dolgokban.... Nem gondolkodom tovabb laptpban, egyszeruen nem tudom fejleszteni mert minden adott. Csak addig fogom kinozni a sajatomat a jatekkal mig szukseges, azthiszem kell egy asztali gep!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest