- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Untappd lista
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz egyedülülő #26030 üzenetére
Ezt "az a bizonyos VALAKI" már 2 éve megmondta!
-
Dobi 562
addikt
válasz #40993792 #25999 üzenetére
Sokat segitene ha valaki elmagyarazna nekem, hogy a fentebb emlitett jatekosoknak mi adja a jatek elmenyet.
Biztos nagyon kulonbozoek vagyunk, en ha csinalok valamit azt szeretem jol csinalni, maximumot kihozni meg ha az csak egy online jatek is. Mikor eloszor erre a forumra tevedtem, teljesen tudatlan tomato voltam, azt nem tudtam mi a kulonbseg a loszerek kozott, aztan szepen elkezdtem utananezni mindennek. A masik resze, hogy azert 20K csata alatt utanajaras nelkul is felszedhetnenek nemi tudast valahogy megsem megy nekik... Hogy lehet ugy letolni tobb ezer csatat, hogy meg nincsenek tisztaban alapveto dolgokkal?
Nyilvan en is hulye vagyok, sokszor tul komolyan veszem a jatekot es elvarnam a tobbiektol, hogy legyen minimalis helyzetfelismero kepesseguk, stb...
Egyre rosszabb iranyba valtozik a jatek, egyre tobb a 3-4 perces 15:2-re vegzodo csata. Jatszok minden tierben, teli vagyok kis premium tankokkal, free xp meg legenyseg miatt ha van ra idom duplazgatom oket is. Taktikailag egyre kevesebb a kulonbseg low es high tier csatak kozott. Ugyanugy lemmingezes, kempeles, agyatlan elorerohanasok tarkitjak a jatekot.
-
Angel1981
veterán
Másnak is döglött a noobmeter továbbra is?
-
lacibacsi
addikt
Tegnap Widepark-ban jártam, SU-100Y-nal. Alulról indultunk, én felmentem a K0-ba a dombra. Saját arty-nk (valahonnan K1-2 környékéről) folyamatosan rámpingelt és írogatta, hogy "report su100Y". Nem egészen értettem, de a csapattársak közül is kérdezték, hogy miért. Camper **** volt a válasz. ezután kaptam még egy lánctalp lövést is az arty-tól, talán figyelmeztetésnek.
Csak azért jutott ez most eszembe, mert lehet, hogy Runo-val hozott össze a sors... Most nem tudom megnézni, de nem lehetetlen. (bár nem szomszédos "kockában" álltam, hanem a pálya másik oldalán)
Ja, és a poén: A jelentgető arty-t talán harmadiknak lőtték ki, én viszont 2800 sebzéssel és 7 killel zártam az amúgy győztes csatát.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
válasz robogo81 #25985 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ötleteket, de sajnos nem oldódott meg a problémám.
A regedit-ben egy helyen található wotreplay. Itt több sorban is van lehetőség érték beállításra. Ahol volt érték (2 sor) ott pontosan az szerepelt, amit leírtál. A maradék három sort pedig módosítottam erre.
Ezek után azonban továbbra sem indul el a wot, és a továbbiakban sem tudom a társítást megcsinálni.
A regedit-en kívül máshol lehet még keresgélni?
(A "ráhúzásos" módszer működik, csak ugye az kényelmetlenebb...)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
Tegnap olyan balfék csapatokat kaptam, hogy őrület.
2-3 olyan csata is volt, hogy egész csata alatt a Bulldoggal spot alatt tartottam az enemy 2/3-át és senki nem lőtt szinte semmit - 1x sikerült 2.2K spotig jutni! Sosem lesz így meg a 4K spotom.
100m-en belül álltak a tankok - egy lövésesek - és ott remegett az ujjam a tűzgombon, hatalmas erőfeszítésbe került, hogy ne lőjem ki, de sikerült megállnom, de miért is?!? Se spot dmg, se saját dmg viszont járt érte egy fos WN8!
És csodálkoznak az emberek a csatákban, hogy a spotter miért nem megy előre spottolni, miért inkább sebezni próbál hátulról vagy sunnyogva!?!?!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MinionFlasH
senior tag
válasz SoulReaver #26028 üzenetére
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy bulldoggal, második lövéssel ammoracekztem egy is-6ot... nem volt korrekt, csak rátettem az autoaimet...
Viszont az feltűnt, hogy engem is sokszor ammorackeznek mostanában, de ez oda vissza igaz. Ja és citromsárga vagyok!!!
Megnéztem a Fury c. filmet, hát nekem elég nagy csalódás volt.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz SoulReaver #26040 üzenetére
Csakhogy ez RNG-függő, ergo te is ugyanúgy "megkapod". :-) Csak azt nem veszed észre, mert az "skill", az "jó lövés", vagy mindegy hogy hívjuk.
---
Vicces meccs a Grille-lel: [link] Kb. a 10. perctől lesz izgalmas, addig csak puffogtattam. Aztán...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
SoulReaver
veterán
válasz galervin93 #26039 üzenetére
Akinek nem inge....
Engem csak az zavar, hogy nem is kell célozniuk, de tutivisz valami modult... Nekem meg mindig meg kell várni míg beáll a cél, és még akkor sem biztos, h nem pattan a gyenge pintról....
-
galervin93
addikt
Száznyolcvanvalahány csata után végre, végre! :-))) [link] Pedig hót gyenge meccs volt, benne maradt vagy 1000 sebzés legalább. Gondolom a spot dobta meg az xp-t. Mindegy, végre ez is pipa.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Szepi1979
senior tag
-
Enzolord
addikt
Mert Noob vagy...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tomi0703
addikt
válasz egyedülülő #26030 üzenetére
Te citromsárga vagy, ő a citromsárágákról beszélt...
-
egyedülülő
őstag
Tehát már a citromsárga, ami nem piros és nem is narancs egy idióta. Tehát a lilákon kívül mindenki hülye és noob lassan.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
zozyk
addikt
válasz Flayer #26026 üzenetére
xvm-ben a carousel.xc fájl-ba kell az "extraFields" sor alá:
{ "x": 2, "y": 67,
"format": "<b><font face='$FieldFont' size='12' color='#FFFFFF'>WinR:</font> <font size='10' color='{{v.c_winrate}}'>{{v.winrate%2d~%}}</font></b>",
"shadow": { "color": "0x000000", "alpha": 1, "blur": 2, "strength": 5, "distance": 0, "angle": 0 }Persze a pozíciót oda teszed,ahová akarod,színeket úgy írod,ahogy akarod.
Amit írtam,ezt mutatja:
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
Egy kis E-penis:
A csapatunk kitett magáért:
RNG velem volt, négyszer gyújtottam ki tankot
WN8: 12394
[t-25 replay][ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
jr1994
addikt
válasz SoulReaver #26020 üzenetére
Elvileg csak 3 legénység van benne, parancsnok, lövész, vezető. Ami kellemetlen mert még az IS6-ba sem fér az IS7 öt fős legénysége, ebben az új csodában meg csak 3-mat lehet képezni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
válasz rlazol #26012 üzenetére
Engem azzal bánt, ha nem véd meg... ha ugyanabban a kockában áll nehéz tankka, meddel, amiben én artyval, akkor nem véd meg...
(#26010) myckey Majd a te kedvedért külön postolni fogom azokat a visszajátszásokat, amikben a rohanó könnyűeket full hp-ról pofáncsapom.
Amúgy meg én nem tudom miért nem veszik ki a játékból a sok nyomi könnyű tankot, csak a baj van velük mindig[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
válasz #40993792 #26011 üzenetére
Nem áll össze. Azt írja d-25T és 225 mm átütés. Az a BL9 adata. Mitől autoloader? Nem látom hogy táras lenne, nem látom hogy gyorsabban lőne. Valamit megint benéztem?
Szerk: látom már, azért autoloader mert 3 fős a legénység.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #26015 üzenetére
Xp kell az ászhoz és nem sebzés. A JT-t és a batet is úgy lőttem, hogy spotolták őket, ezért nincs ász, amúgy 6k sebzésre is megadja városi pályán.
-
rlazol
veterán
válasz #21346560 #26005 üzenetére
én lecsapom a szúnyogot akkor is, ha körülöttem zizeg, mert az a célja, h bántson.
a csapattársnak nem az a célja, max alkalmatlan arra, h a célját beteljesítse.más - hol van itt az ászhatár?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
myckey
veterán
válasz #21346560 #26009 üzenetére
mivel én lájtokkal veretem minden mennyiségben, így külön -moderálva- mikor -moderálva- az arty
legjobb a full hápés, fénysebességgel száguldok cikázva és halálpontos találatszeressem a clickereket, FUMORONMONKEYGAYCLICKER____________
Inkább ne így, finomabban! - Köszönöm.[ Módosította: #40993792 ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
törölt tag
Mihez is tudnám hasonlítani?!
Amikor a szúnyog röpköd körülötted, az baromi idegesítő, de csak legyintesz (elhessegeted), de amikor rád száll, akkor kíméletlenül lecsapod...
No meg azt se felejtsük el, hogy engem kevésbé idegesít a banán, mint az idióta csapattársak....
Arról meg már tényleg nem én tehetek, hogy 1 lövés volt mindegyik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM