Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14951) kjancsik


kjancsik
csendes tag

Egy Lenovo y510p-vel tolom és a legfrissebb vga drivert használom, de hozzáteszem hogy az eggyel régebbivel is ezt csinálja win 8.1-en. Előző patchben minden rendbe volt.

[ Szerkesztve ]

(#14952) Bingisz


Bingisz
addikt

Új garázsok: [link]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#14953) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Végre nekem is kijött a lépés az 50 100-zal! :DDD

REPLAY

Nemsokára meglesz vele a 100. csatám. Ennyire még nem vártam tankot mint ezt. Azt hittem, hogy ezzel a tankkal eléggé op játékos leszek... Hát nem így lett. :DDD Előzetesen kitűztem magam elé 2000 átlagsebzést, sajnos eddig 1855-öt sikerült összelőni vele. 42%-ról kellett a winrétet is felhoznom, most 48%. :D
Igazából az ágyú a furcsa. A hatalmas célzásidőt már meg kellett szoknom a fransziáknál, de pontosság. Van hogy fullra becélozva mindent mellé trafál, van, hogy célzás nélkül beadja. Egyébként jó tank, csak még lehet túl korán vettem meg és még "érnem" kellett volna hozzá. :DDD

Szerk.: Ja, még mielőtt az ugratásért nooboznátok, teljesen elfelejtettem, hogy ott ekkora a bukkanó. Meg is lepődtem mikor levonta a hp-t. :DDD Mondjuk, a játék visszaadta azt amit a WT 4-es kihagyott (na ott is nagyot néztem).

[ Szerkesztve ]

(#14954) #21346560 válasza Bingisz (#14952) üzenetére


#21346560
törölt tag

Ez egyik sem új :U

(#14955) Bingisz válasza #21346560 (#14954) üzenetére


Bingisz
addikt

De már 9.0 kompatibilisek.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#14956) #21346560 válasza Bingisz (#14955) üzenetére


#21346560
törölt tag

Jahogy :DDD

(#14957) Tomi0703 válasza Tomi0703 (#14953) üzenetére


Tomi0703
őstag

Csak sírni kellett. Mentem vele még 6-7 csatát és már 1915. :DDD A mai napon majdnem egy 100-ast húztam az átlagsebzésemen vele. Nagyon szeret most az RNG. :K

(#14958) mefistofeles válasza TESCO-Zsömle (#14901) üzenetére

Tessék, itt egy régi alap garázs, tuti kicsi gépigénnyel.

Így néz ki:

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#14959) TESCO-Zsömle válasza mefistofeles (#14958) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Köszi, már próbáltam, de túl fényes...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#14960) mefistofeles válasza TESCO-Zsömle (#14959) üzenetére

hmmmm nálam teljesen jó...... mondjuk az oldalon is ahonnan szedtem írták, hogy érdekes a fény. Én megtartom.

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#14961) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Első tapasztalatok: Aki szerint a WTF100 OP, az hülye. Ezt így saját kútfőből. Megvettem ezt a... ezt a... ezt. Ha azt mondom, hogy borzalmas, közelébe se vagyok az igazságnak... Az odáig rendben, hogy 6-ot lő, de miután ennek vége, akkor vége. Egy percig bujkálhat az ember, és nézheti, ahogy a csapattársak lelövik a potenciális célpontokat. Elbújni nem nagyon lehet vele, mert olyan camója van, mint egy neonzöld elefántnak. És hogy a csattanó se maradjon el: a DPM-je kisebb, mint a WT Pz.4-esé. Bizony. A WTF100-as alapon 70 másodperc alatt lő átlag 3360-at. Ez azt jelenti, hogy 60 másodperc alatt ennek 6/7-edét, vagyis 2880-at présel ki magából fajlagosan. Ezzel szemben a WT Pz4 3080-at tol ki egy perc alatt. Emellett sokkal fürgébb, jobb a lövegsüllyedése/emelkedése, és hatalmas az álcája.

Tudom, hogy noob vagyok, és kevesebb, mint 10 csata után erősen vitatható alapokon áll a kijelentésem, de amit ez a pár csata belém sulykolt, az az iszonyatos kiszolgáltatottság. Hogy 60 másodpercig semmi nincs, ami engem megmenthetne, csak egy csapat vadidegen, akiknek +400 sebzés többet jelent, mint a csata megnyerése. A halál biztosra vehető.

Malinovkán 2 perc alatt én lettem az egyetlen, aki a bázist védi. A csapatunk 3/4-e szépen elment be az erdőbe meg a hegy alá, a maradék 3 tank meg kiállt szétlövetni magukat, majd felváltva vadul kattogtattak a térkép vizes szélére, ahol én kuporogtam neonzöld elefántom hátán és fenyegetőn próbáltam visszatartani egy Conqueror-t és egy Lorr40-et. A szitu adott. Szépen hintázva meg-megcsípik a tornyom, én visszalövök egyet, kettőt, ötöt, majd szimplán lerohantak, miközben én kávézok... 10-15-re kikaptunk. Nyilván én voltam a hibás, amiért ott maradtam 3 másik tankkal védeni. Menni kellett volna lapulni az erdőbe, és onnan kattogtatni a térképre, hátha jön a légi támogatás, mielőtt a csősz kizavar minket...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#14962) Bingisz válasza TESCO-Zsömle (#14961) üzenetére


Bingisz
addikt

Majd akkor nyilatkozz róla, amikor ráéreztél a használatára.
Amíg nincs vele 3000 átlagod, addig szerintem user error van a képben, de mivel még új járgány nincs ezzel semmi baj.

Próbáltam teszten, próbáltam kölcsön accon is, háát eléggé büntet.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#14963) Tomi0703 válasza TESCO-Zsömle (#14961) üzenetére


Tomi0703
őstag

Tudod miért OP?
Mert a stronk simeka noob, vérvörös színű balf@sz is tud vele hozni átlagban 3000 dmg-t. Ennyi.

(#14964) Tenken válasza Tomi0703 (#14963) üzenetére


Tenken
őstag

Ettől még nem OP valami szerintem. Jó az ágyú ennyi, de ez kell is, mert mása nagyon nincs ezeknek. Látom, hogy sok van belőle, de én nem tartok ezektől jobban, sőt inkább igazából most kezdtem el külön egy adag he-t is vinni csatába külön miattuk. Eddig arty-k miatt nem láttam értelmét, de most jól lehet vele büntetni a siemkákat.

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#14965) jahrn válasza TESCO-Zsömle (#14961) üzenetére


jahrn
senior tag

Barhogy is csavargatod a WTF OP, eleg megnezni a statisztikait a noobmeteren, meg azt h mit igyekszik ezerrel kifejleszteni a sok Bloody Steve...
A dolog mondjuk sosem fog valtozni, WG anyagi erdeke a power creep.

[ Szerkesztve ]

(#14966) dfsz34 válasza Tomi0703 (#14963) üzenetére


dfsz34
őstag

Átlagban nem hoz egy siemka 3000dmg-t. Ahhoz 1,5-2 tár kell, mert nem fog minden lövés találni. Kizárt dolog, hogy egy siemka túléljen ennyi időt ezzel a tankkal olyan pozícióban, ahonnan ennyi lövést le tud adni az ellenfélre.

Gyakorlatilag mindig spotolják, fölösleges is ez ellen küzdeni, mindegy milyen legénység, kamo háló van, mindegy, spotolni fogják. Azonnal össztüzet kap a WTE, ha megjelenik a térképen továbbá ha nem szakaszban megy, akkor a csapat nem védi meg töltés közben (tapasztaltam már sokszor). A WTE-vel egyszerűen azt lehet csinálni, hogy gazdálkodni kell a hp-vel, kiszámolni, hogy mire elég, mert garantáltan meglövik ráadásul egyre több HE-t használnak ellene, ami miatt megfontolandó a páncél modul is (a wg is ezt ajánlja). Még kevés csatám van páncéllal, de érzésre sokkal kevesebb a modul és legény veszteség, de ez még kevés ahhoz, hogy ajánlani tudjam jó szívvel, majd később lesz több tapasztalat vele.

Szakaszban igazán kemény a WTE, de magányos siemka nem fog az életben soha ezzel 3e sebzést átlagban lehozni. Egy csomó olyan csatája lesz, hogy spotolják és kb 20 másodperc múlva már kiszedték és ő jó, ha lőtt két sebzőt közben vagy semmit. Ha több WTE van, mindig van olyan, amelyik <1000 sebzéssel zárja a csatát, ennyit arról, hogy mennyire op.

Persze OP, ha nem fedezik fel, ha nem lepattanókat lő, ha és ha. Sok dolognak kell összeállni, hogy ki tudja osztani a brutál sebzést.

A sniperkedésben meg a rossz kamo miatt nincs olyan szignifikáns előnye egy jó kamo értékű és gyorsan töltő tankkal szemben, mondjuk egy obj263.

Az a gond, hogy sok olyan csatám van, ahol alig lehet vele sebezni és azok szépen viszik le az átlagot. WTE-vel támadni csak akkor lehet, ha szakasz van az ember háta mögött vagy legalább egy picit értelmes csapat. Sniperkedni csak nagyon ügyesen irdatlan távolságra az ellenségtől lehet, mert azonnal felfedezik.

Ezzel együtt kicsit 3000 feletti az átlag sebzésem a WTE-vel, de tény, hogy nem vagyok nagy mestere, bár most a siemkákról beszélünk, azoknál azért bízom benne sokkal jobban játszom. Nem igazán reprezentatív, de nekem fv183-al 100hp-val magasabb az átlagsebzésem, mint a WTE-vel. obj 263 és 268 kb 100-al van lemaradva csak, F155 meg 500-al, de azzal tényleg nem tudok jól játszani (sniperkedni sz.r az ágyúja annak és amióta ennyi az arany illetve megpiszkálták az elejét a korábbi patchban, úgyhogy alig pattint, de nem találjuk egymást, nem megy vele sehogyan sem). Más tízes TD-m még nincs.

A kilences WT csak 300 sebzés átlaggal van lemaradva nálam, de az a gép tényleg egy brutális TD, még nagyon gondolkodom a borsó és a WT pz4 között, mindegyik szuper, de a WT pz4 az érdekes játékstílus és a brutálisan jó tulajdonságok miatt egyelőre a nyertes. Sajnos annyi legénységet nem vállalok, hogy kiképzek ami mindkettő megtartására elég lenne, mert a JPZE100-ra is kéne csapat és ott van még az említetteken kívül a hetzer,nashorn,stug, JP és JP2 (ez szintén egy brutálisan jó TD a mozgékonysága miatt, de erre sincs legénységem). Rengeteg brutálisan jó TD és jó lenne mindet megtartani, de kéne képzett legénység, minimum hatodik érzékkel és ennyit nem bírok kiképezni.

De mondjuk ez messzire vezet a tárgytól. Egy a lényeg, hogy bizonyos helyzetekben egy gyilkológép a WTE100, de a játékosok most már teljesen máshogy reagálnak és az azonnali össztűz,a páncél teljes hiánya, arty kiemelt célpont (egyre több az arty is), he lövedék használata ellene, mind azt eredményezi, hogy egyre nehezebb hatékony játékstílust kialakítani vele. Ha az ellenfél buta, akkor viszont valóban akár egy siemka kezdő is kitáraz többször beléjük. Ez megtörténhet, de egyre ritkábban, úgyhogy szerintem egyre kevésbé lesz op ez a tank, meg még további nerf is kinéz neki, úgyhogy szépen a helyére kerül a WTE is.

Akkor kell nagyon figyelni, ha szakaszban jön a WTE és nincs arty vagy nagyon buta az arty, mert ha jól összedolgozik több wte vagy más tankokkal megoldják a védelmét töltés közben, akkor tényleg gond van, mert csak csapatjátékkel lehet kiszedni őket, de azt nem várhatjuk el a normál nem-szakasz csapattársaktól.

(#14967) Tomi0703 válasza dfsz34 (#14966) üzenetére


Tomi0703
őstag

Jó, a 3k-val kicsit túloztam. :B Viszont ha látok vöröseket WTF-ben ülve, csata után mindig megnézem a statukat és talán ~2500-as átlagsebzésnél nem láttam kevesebbet.
Kicsit szégyenlem magam, hogy 3 sort írok válasznak. :DDD :B

[ Szerkesztve ]

(#14968) Bingisz válasza Tomi0703 (#14967) üzenetére


Bingisz
addikt

2500. De az már tényleg igaz.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#14969) emre


emre
veterán

win rate is luck......only waffentróger

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#14970) dfsz34 válasza emre (#14969) üzenetére


dfsz34
őstag

A kilences WT a játék egyik kiemelkedő TD-je és ilyen, de legalábbis hasonló átlagot tartósan is lehet vele hozni. Nem epeniszt akarok vele méregetni, de pl nekem 2725 a nagy átlagom 215 csata után, illetve 933 xp és növekszik folyamatosan, mert végre ráéreztem úgy kb 180 csata után, mit is kell vele csinálni. A harmadik német TD legénységet ebben húzom mert most hogy volt akció a képzésre meg a top of tree akció is, hát visszavettem a tankot és bedobtam némi potya aranyat, hogy 100-ról induljanak a legények, de még nincs hatodik zérzék és mégis jobban megy, mint korábban pár hónapja, amikor húztam a wte100-t, hiába is volt akkor 5 skilles banda benne, pedig szerintem akkor is jól ment vele, a negyedik legtöbb átlag xp-m volt vele, de szépen megy most felfele.

Mondjuk ez már önmagában elgondolkodtatja az embert, hogy végül is ér-e valamit a sok skill a legénységen vagy egyszerűen csak parasztvakítás az egész. Most hatodik zérzék nélkül is tartósan megyek 3-3500 feletti napi átlagokat vele és 1000 feletti xp-t vele, de tény, hogy sokszor nem merek lőni, mert nem érzem biztosan, hogy nem fognak spotolni utána, viszont az óvatosabb stílus lehet, hogy kompenzálja a hatodik zérzék hiányát.

Brutális TD és nagyon érdekes a játékstílus vele, szerintem meg fogom tartani, annyira jó ez. Komolyan jobban élvezem vele a játékot, mint a WTE-vel, azzal olyan szenvedős valahogy, hogy lőni tudjak, mert állandóan f.sni kell a spot miatt, de ezzel meg minden jön magától és a 62% győzelmi arányom (ami messze magasabb, mint az átlagom) is arról beszél, hogy a folyamatosan kiosztott brutál sebzés csak hatásos.

Örülök, hogy másnak is bejön, ez egy méltatlanul mellőzött TD, pedig szuper jó és nagyon érdekes vele a játékstílus.

(#14971) AMD Power


AMD Power
titán

Viszont tegnap óta meg "siker" szériában vagyok. 20 csatából kb 15 győztes. :F

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#14972) Steelheart2 válasza dfsz34 (#14970) üzenetére


Steelheart2
senior tag

Milyen játékstilus valo hozzá?Most járok a nashornnál és a 7 es is ki van fejlesztve de huzom még a legénységet amig a második képességük nem lessz 100% on.A boesignak is jo a kamoja állitolag.Már várom nagyon. :)

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#14973) dfsz34 válasza Steelheart2 (#14972) üzenetére


dfsz34
őstag

A WT pz4-nek is jó a kamoja, de a borsónak sokkal jobb természetesen. Azért így sem kell szégyenkeznie, a tier 9 TD-k között a harmadik legjobb értéke van.

Ezt ki kell használni természetesen. A másik dolog, a fordított beállás, ezzel tolatni kell, amit meg kell szokni. Egyrészt az ágyú kitéríthetőség miatt, de talán ennél is fontosabb, hogy ilyenkor nagyon kicsi felületet mutat és nagyon kicsi célpontot ad az ellenfélnek. A járulékos haszon az, ha menekülni kell, ezzel előre megy az ember, nem tolat, sokkal gyorsabb.

Ugye ez olyan dolog, mint scout tankkal sem orral állunk be a bokorba soha, hanem mindig háttal, ha spurizni kell onnan, akkor előre menjünk ne tolassunk, de nagyon kevesen gondolnak erre, na mindegy is.

A különbség, hogy sok scout hátrafelé nem tud lőni, a wt pz4 tud.

A látótávja kiváló, 410m, szintén használható.

Ami szintén jól használható, hogy felfele a löveg kitéríthető nagyon. Beállsz vele domboldalra és simán lövöd az ellent. Pl. sztepp pálya, szép lankás dombok két oldalt, ahova gyönyörűen feltolat a WT és lövi az ellen onnan. Ilyenkor szembe kell állni természetesen nem fordítva.

Városi harc, én bizony megyek vele, nem érdekel, hogy puha, de támogatni lehet és odavágni az ellen tanknak, amikor tölt. Szintén fordított felállás, kitolat ház sarkánál, egészen minimális célpontot ad csak és utána előre menetben tud visszamenni, ami sokkal gyorsabb.

Ami viszont nagyon nagy ügyessége igényel, ha jön a scout és a testet és a tornyot egyszerre kell mozgatni. Na azt gyakorolni kell sokat.

Most ezek jutottak eszembe, ha még valami lesz, megírom, de a héten nem tudok játszani technikai okok miatt, csak vasárnap, úgyhogy leghamarabb akkor.

(#14974) Steelheart2 válasza dfsz34 (#14973) üzenetére


Steelheart2
senior tag

Köszi szépen.Igyekszem hasznositani a tanácsokat ha odaérek.Nagyon nem sietek elöre mert megfogadtam hogy a 9 es td-kel min 3 skilles legényekkel indulok.Igy vagyok a JT vel is.Ott már a 4.ket kapják lassan.Az ISU val is lassan a 3. at kapják.Most vettem meg 7 végén a francia 3 as TD-t.Na az is egy durva kis joszág. Kb 4. csatára meg is lett az ász.Jo lessz benne huzni a Foshokba a legénységet.Ott is 410m a látotáv.Hát durva. :)

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#14975) emre válasza dfsz34 (#14973) üzenetére


emre
veterán

"Egyrészt az ágyú kitéríthetőség miatt, de talán ennél is fontosabb, hogy ilyenkor nagyon kicsi felületet mutat és nagyon kicsi célpontot ad az ellenfélnek."

Nem ad kisebb célpontot, mert egyrészt a felső bádoglemezt így is tudják lőni másrészt ha a játékos orral áll be egy T7-es scout is simán kilövi a motort szemből, és gyakorlatilag ott marad az ember letolt gatyával. Egyébként farral tényleg jobb a gun depression, és gyorsabb a menekülés.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#14976) TESCO-Zsömle válasza dfsz34 (#14973) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ismrős szitu. Én mentem vele a med-ek után, míg azok táncoltak az ellenséggel, én szépen adagoltam nekik 100m-ről az ólmot.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#14977) emre


emre
veterán

a faszom kivan az ilyen csapattal waffentróger replay

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#14978) #43783936


#43783936
törölt tag

Be kéne vezetni egy új plecsnit:

Bazi nagy kaliber - Amikor egyedül annyi sebzel, mint a csapat többi 14 játékosa összesen.
Csak vesztes csatában elérhető.

Már lenne belőle héhány. :W :W :W

(#14979) L4mie válasza #43783936 (#14978) üzenetére


L4mie
veterán

nekem is kijárt volna már pár :D

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#14980) Patrick76496 válasza Tomi0703 (#14953) üzenetére


Patrick76496
őstag

Grat! :) Nekem az átlag megvolt vele 2200, de a rekordom csak ~5500. Sajnos én nem tudok kiemelkedő köröket menni, csak az átlagot sikerül hozni, vagy annál kicsit jobbat.
- - - - - - - - - - - - - -
Szokta valaki olvasgatni játékon belül a történelmi csaták leírását? A balatoni csatánál (Spring Awakening) van egy-két elírás. Például Pécs helyett Pech-et írnak, 2 sorral feljebb meg van valami Nadbayom, az is 99,9%, hogy rossz.

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#14981) Djuree válasza Patrick76496 (#14980) üzenetére


Djuree
félisten

az Nagybajom akarna lenni. :K

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#14982) Tenken válasza Patrick76496 (#14980) üzenetére


Tenken
őstag

Én örülök amúgy, hogy beletették a játékba ezt is. Így, hogy nincs benzin, még nyerhetnek is a németek. :DDD

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#14983) Tomi0703 válasza Patrick76496 (#14980) üzenetére


Tomi0703
őstag

Koszi. :) Az atlag mar nekem is kuszik felfele, mar 1950. Igazabol csak kicsit ra kellett ereznem mert en hatalmas heavybuzi vagyok. Kb. csak heavyvel tudok jatszani (na jo, meg a Hellcattel, de azzal ki nem? :D). Mondjuk mast nem is igazan probaltam.
A korhoz: Nekem is most pont kijott a lepes. Ezen kivul talan valami max 4000dmg-s kor lehetett a legmagasabb, az lehetett talan az elso aszom vele. Bia meg nagyon kene a legenyeknek, ja meg az, hogy ne mindenki engem lojon ha meglat. :DDD

(#14984) Enzolord válasza Tomi0703 (#14983) üzenetére


Enzolord
addikt

Jézusom, Tomi, hát milyen fejed lett? :) :) :) :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#14985) #21346560 válasza Enzolord (#14984) üzenetére


#21346560
törölt tag

Paperboy :DDD

(#14986) Djuree válasza #21346560 (#14985) üzenetére


Djuree
félisten

Massa nem? :)

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#14987) Tomi0703 válasza Enzolord (#14984) üzenetére


Tomi0703
őstag

Mi a baj vele? Szerinte fasza lett. :D Ferkás volt a kép eredetileg, de átszínezték nekem. :DDD
Amúgy Özil az Arsenalba játszik már, Zizous avatar is van már... Még Casillason, meg Balen gondolkodtam, de a jó öreg Felipe baby lett. :))

(#14986) Djuree: :K

(#14988) unravel


unravel
őstag

Csonka András

Csetelés helyett foglalkozhatott volna azzal, hogy odairányítsa a heavyjét ahova való és sebezzen a trollágyújával. :))

¯\_(ツ)_/¯

(#14989) Djuree válasza Tomi0703 (#14987) üzenetére


Djuree
félisten

itt melóban minden nap van röhögés Massa témában. van itt nekünk gépészkedéshez ilyen spéci zöld tömítőmassza. de már csak masszának hívjuk röviden. aztán egy ideje meg már csak felipe. :DDD
mindig mondom a karbantartóknak, srácok hozzatok egy kis felipét ide, kellene fog. erre mikor jöttek külsősök kérdezték hogy az meg mi. mondom majd meglátjátok, a felipe az egy nagyon fontos dolog. :C

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#14990) unravel


unravel
őstag

¯\_(ツ)_/¯

(#14991) #21346560


#21346560
törölt tag

Hát igen. Ki mered lőni?! Te egy milyen ember, vagy? Csak szidni lehet... Gondolom az a természetes neki, hogy ha kilő valakit, akkor őt is leanyázzák...
Mint ha meglepődnének az emberek, ha egy ilyen játékban kilövik őket... mert azt csakis nekik szabad...

(#14992) Tomi0703 válasza Djuree (#14989) üzenetére


Tomi0703
őstag

Betegek vagytok. :C :DDD

Amúgy meg ma van a 33. születésnapja, ez alaklomból ajándékoztam meg magam vele egy arcképpel. :)

[ Szerkesztve ]

(#14993) scyllarus válasza #21346560 (#14991) üzenetére


scyllarus
veterán

Voltam egy ruinbergi csatában egy hónapja, ahol szép lassan kiderült, hogy mindkét oldal tele van magyarral. A mi KV-1-ünk onnantól fogva végig békét akart kötni minden magyarral a túloldalon... Minek jött ilyen játékkal játszani? Mi lehetett a célja? Tankokkal driftelni? Vagy békésen bejárja a pirosakkal az egész térképet, aztán örül, hogy tankozott egy jót? Komolyan nem értem az ilyeneket.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#14994) robogo81


robogo81
aktív tag

Vagy 1 éve nem lőttem ki senkit,és azt se szándékosan,de ez becsúszott. :DDD :B

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#14995) Patrick76496 válasza Djuree (#14981) üzenetére


Patrick76496
őstag

Lehet. :)

(#14982) Tenken: Én is örülök neki, csak feltűnt ez a két kisebb hiba, amikor olvastam.

(#14989) Djuree: Faterom a sörbontót nevezte el Katinak még régen, valami Bontovics Kati nevű énekesnőről. :C

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#14996) Tomi0703 válasza Patrick76496 (#14995) üzenetére


Tomi0703
őstag

Én a katit teljesen máshogy ismerem. :DDD

(#14997) otto14


otto14
senior tag

Sziasztok!

Mit jelent a lövegkitéríthetőség?

asd

(#14998) emre válasza otto14 (#14997) üzenetére


emre
veterán

Azt hogy a td-nél a test mozgatása nélkül oldal irányban mennyit tud kitérni a löveg.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#14999) otto14 válasza emre (#14998) üzenetére


otto14
senior tag

:R

asd

(#15000) Szepi1979 válasza robogo81 (#14994) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Lehet lepattant az ellenről és a saját tank pont útban volt a lepattanónak?

“ nem kell mindig nyerni “

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.