- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Ha [ez] a te accod, akkor már nem vagy kezdő. Kezdetektől te viszed az accot, nem úgy vetted vagy kaptad valakitől ugye?
Szerintem próbálj ki pár light és meg ágat a változatosság kedvéért. Egyrészt a játék jelenlegi állapotában a medek dominálnak, többnyire ők döntik el a csaták sorsát. Lightokkal pedig gyors izgalmas és sokszor szórakoztató a játék, legalábbis számomra
- angol, orosz med ág
- amerikai, francia, orosz light ág[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #34044 üzenetére
no azért csak összejött! (T28 HTC HT küldik pipa)
bejött a számításom és az enemy med hordája a hegyen rohamozott és lőttek bőszen - feleslegesen - viszont én annál sikeresebben viszonoztam a tüzet.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
QB-nek nem volt KanosJagdpanzere erre kb. 1 perc alatt vett neki valaki... így könnyű
Fully electric lifestyle!
-
addikt
Szerintem az amerikai heavyk jók nagyon tanulóágnak. Mély taktikai megfontolás nem kell, oda mész, ahol domb van.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Blue Eagle
őstag
Márpedig kezdoknek es kezdetnek TD-ben a Hetzer, Stug 3 G vonalat, illetve HT -kent a KV-1 et szoktak ajánlani. Ezutan az IS fele is veheted az iranyt, vagy ha nagyon bejon a KV-1 (bar frankon lassu gep), akkor a T-150- KV-3 - KV-4 vonal is jo lehet.
A mai napig meg van a stugom. Igaz, újra kellett húznom benne egy garnitura legenyseget es jelenleg is csak a masodik sor skill/perk van rajtuk, de plusz alcahaloval, alcafestessel, csigaszemmel, rammerrel, kimaxolva egy kis vadallat. Most ereztem ra nem reg ujra.[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Gyerekek, ha valaki full béna a játékhoz (én), akkor az abbahagyáson kívül milyen tank ágat ajánlanátok neki (nekem)? Német heavy, TD nem jó...
-
SoulReaver
veterán
Komolyan az agyam eldobom a sok hülyétől most már
Utolsó csatám elhalluf, pingelem a bázist, hogy jöjjenek a medek védeni, mert özönlenek be. Egyedül pötyögöm az ellenséget, már majdnem 2k-t sebeztem, mire lerohantak, aztán a kedves kis isu, beírja, hogy "stupid t71"...
Most még is... mit vár az ilyen? hozzam le neki a csatát? Mellesleg 500 körül sebzett az agyhalottja.
Biztos hibás vagyok, mert nem felderítő tanknak használom a t71, de hogy ilyen férgek léteznek, hogy a kis papír tankot oltják, hogy csináljon valamit... vicc
Mellesleg nem tudom, hogy van ennyi palánta már tier10 ben is... Mind1 amúgy, mert lesebzem a magamét, aztán látszik csata végén, hogy ki próbálkozott
-
fradi81
veterán
Grat az Ászoknak +1 Sta
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
jozefgucci1
addikt
válasz Bingisz #34031 üzenetére
Lassan egy éve ( december ) óta inaktív az acc ! Szóval a küldikkel sehol nem tart ! Maus,E100,T57,50B Bc, T92,IS7,IS4,Ob263, WTE100 ezek a tizes tankok vannak kihúzva !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #34033 üzenetére
Szép kör!!! Küldj át egy kis sebzést, én meg cserébe dobom a killeket!
-
SoulReaver
veterán
Vicc... nem ment senki a domb tetőre... Kiszedem a legjobb játékosukat egy lövéssel, végig anyáznak meg reportolnak, mer kiszedtem egy lövéssel, végül a lemming TD hordát lekaszálják ketten-hárman az út végén, rám jön a ru, kiszedem, is-7 domb tetőről érkezve full hp val megjelent, nincs más aki megvédjen, még 30 sec töltés.... és elhalálozás
Talán, ha túlélem, még tudtam volna fedezni a pár medünket, de meg is érdemlik, hogy buktuk.
A küldetésem így is sikerült
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #34030 üzenetére
Nem mondom meg hogy mennyit, de amúgy ez még kevés, mert fontos, hogy milyen tier 10-ek vannak, meg hogy hol tart a küldiknél.
Typeot most pont lehet szerezni, a brit arty felújítási programjában dobtak egyet aukcióra. Tegnap este néztem akkor 660 Fontnál tartott, szóval gl!
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #34029 üzenetére
Kapott szegény nerfet rendesen és anno mikor 2012 előtt megvettük még nem volt ekkora a konkurencia a medeknél . Buffolták is egyszer ez biztos a pent vitték 175-ről 181-re ! Mivel már csak nyeremény tankként elérhető így sokan szeretnék megkapni ,de már 3 éve nincs rá lehetőség és hacsak az AW megjelenésére be nem dobják akkor nem is lesz már rá mód . Az lenne a kegyelem döfés ha küldetés tankot csinálnának belőle .
Tényleg tegnap érdeklődtem két embernél is , hogy egy Typ59-T34-es acc 20K csatával 2000+WN8-al sok ággal végigtolva mit érhet ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #34028 üzenetére
az én Type-on már borzalmasan pókhálós, lehet meg sem találom a garázsban.
de jól emlékszem, hogy milyen jó tank volt és milyen szart csináltak belőle - pl a "fürgesége"."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #34027 üzenetére
Igen tegnap én is néztem a képeket. Megyek vele rendszeresen és nem vettem észre semmit . Ugye az alap , hogy a talajellenállás botrányosan rossz . Úgy gyorsul mint egy csiga . Tegnap volt pár csatám vele és nem ment rosszul . Nekem eddig is bejött a hibái ellenére .A pénzt jól hozza .Amit régóta hanyagolok az a T34 . Jah és a jt88 amit utolsó utáni pillanatban vettem az arany miatt .Mentem vele három kört eddig Pedig legénység az van hozzá , mert a WTPZ4 legényei csücsülnek benne .
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #34022 üzenetére
Láttad, hogy buffolták a Type59 páncélzatát is? Mentél vele azóta, érezhető a változás? Lehet előveszem újra a garázs mélyéről.
Viszont azt is látom, hogy az ARL44 messze földön híres vastag páncélját még tovább nerfelték!? Miért van egyáltalán kasznija ennek a heavynek?!?
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Még nem egészen, tegnap vettem meg az STI-t. Amikor valaki feltette ugyanezt a kérdést, akkor már KV3-nál jártam, úgy hogy csak 35e XP hiányzott KV4-be. Akkor már nem álltam neki a másik ágnak, főleg úgy, hogy akkor került IS4 top of the tree-be, és potom pénzért jutottam hozzá KV4-hez. Egyébként amiért nem a másik ágon haladtam először, ezért kapásból 44k free-t kellett beleraknom STI-be, hogy legyen rajta ágyú...
-
Enzolord
addikt
válasz SoulReaver #34018 üzenetére
Így szoktál járni az artyval meccs végén többnyire..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #33997 üzenetére
Gartula!
Egy hete lett meg nekem is az Ász, de kb 1k-val kevesebb sebzésre.
Szép volt! -
Telda
addikt
Ezen most jót nevettem, pont tegnap történt velem ilyen.
-
rlazol
veterán
válasz Flash Gordon #34013 üzenetére
szerintem talán Te vagy az egyetlen, aki tud itt oroszul... ha a lényeget pár mondatban időnként összefoglalod, biztos mindenki hálás lesz. Én feltétlenül.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Enzolord
addikt
válasz Departed #34012 üzenetére
Miért nem buffolják a MAUSt??
Kicsivel több páncél, mondjuk a duplája, meg az ágyú tölthetne 6 alatt, netán a célzási idő is annyi, mint a Watának..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Flash Gordon
senior tag
válasz bigobert #34010 üzenetére
Még egy apróság, de tényleg az utolsó azon az orosz site-on amit linkeltem, van egy olyan topic ahol most is nagyjából egy tucat wg fejlesztő válaszai találhatóak folyamatosan frissülve a fórumozók egymondatos kérdéseire, megjegyzéseire, ha megy az orosz szövegértés akkor megtalálod, ha nem akkor meg segítek , szóval nem egy tizedrangú hírcsatorna...
[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #33956 üzenetére
Ne haragudj meg, nem komoly, de Te BETEG vagy!
"- jelenleg másfél hónaponként egy patch az arány a WoT-ban. Elképzelhető, hogy ez az ütem lassulni fog, de erről még nem született döntés" - Remélem nem csak az én véleményem, de bőven sok is a 1,5 havi patch! Simán elegendő lenne egy évben 4 patch - 3 havonta 1 - csak az tényleg múkodjon és legyen összerakva normálisan, legyen benne érdemi változás is!
-
bigobert
tag
válasz Kakumix #34005 üzenetére
Igen, azt olvastam frissiben. Értem, hogy mindig van egy legszarabb, és akkor már legyen a legkevesebbet játszott gép. Amit esetleg azért játszanak keveset, mert a legszarabb? Szvsz jobban igényelte volna a 113 a buffot, mint az E5.
Talán humoránál lesz a balansz osztály, amikor elkészül HD-ben.Ezeket a q&a-kat mindig elolvasom, csak tudnám minek... Az egész csak egy pletykakeltés. Egy olcsó folyóirat, ami fenntartja az érdeklődést. Aztán jönnek a félrefordítások, amiről itt is szó volt. Oroszról angolra, majd angolról magyarra... azt is több önkéntes fordító. Én idáig is csak angolul olvastam, de most áttértem az oroszra. Kell a gyakorlás, ez a téma meg legalább érdekel. Első kézből értesülhetek a kamuról és a félrebeszélésről
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Enzolord #33974 üzenetére
Hát ha tudnám nem kérdeztem volna de véleményed alapján jobb lesz az IS vonalon maradnom.
Továbbá helyesbítem magam, mert az utóbbi IS csatáim már nem voltak annyira nyomi körök akár még meglepetést is tudtam okozni egy egy ellenfélnek.
Jelenleg csak a 100 mm D10T löveg ami a stocktól elválasztja.Mondjuk még odébb van hogy az új profiban is elérjem de érdemes majd a tornyot ill. valamelyik 122 mm löveget is felrakni rá ?
(#33980) emre
Veled akkor már 2 az IS vonalra.
(#33981) Emu
Akkor most csak azért is végig rollerezed magad az IS-4 -ért?
(#33997) jozefgucci1
Gratula!
(#34006) Bingisz
Jaj
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #34006 üzenetére
Az ördög jobb és bal here..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Kakumix
senior tag
válasz bigobert #33977 üzenetére
Pár hete volt egy kérdés/válasz cikk, amiben azt írták, hogy a 113-at nem fogják buffolni, mert akkor megint a Maus lesz a legrosszabb T10-es tank
Pár nappal később Storm ezt elintézte valami olyasmivel, hogy a balanszolásért felelős fejlesztőknek egyedi humoruk vanSzóval vagy lesz valami vagy nem
Legyen szép napod!
-
Flash Gordon
senior tag
válasz rlazol #34001 üzenetére
Te lennél a második?
Bingisz érdekes módon értelmes párbeszédet kezdeményezett, egyébként az uccsó téma nálam Rita blogja volt a többi alternatívával szemben, közérdekű infó, egyébként sem szándékoztam sokáig maradni, csak a tisztánlátás végett végeztem némi felvilágosítást, nem kell megköszönni. Már itt sem vagyok"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #33967 üzenetére
Researched:
O-Ni researched. Undistributed experience spent: 56320. Free Experience spent: 0.
Hosszú idő óta az első tankom, amire nem lőttem freet..
119 csata 145 kill ...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rlazol
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM