- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepi1979
senior tag
felbosszantott a játék, ezért:
KV2, én téged választalak. Első lövés kv85 full hp-ról, második lövés kv2 full hp-ról, harmadik lövés churchillVII full hp-ról. Több lövésem nem volt de ezzel a hárommal 2500-at sebeztem. Beteg gép ez.
“ nem kell mindig nyerni “
-
h1mpi
félisten
-
Tomi0703
addikt
T1-ben tényleg csak magadra számíthatsz (kivéve, ha van xvm-ed). A csapattársakra is figyelek, nehogy még csak véletlenül is megkoccoljam a kis tankját mert akkor kegyetlenül megtorolja. Egyébként ott engem nem b@sz fel senki. Kezdők, tökéletesen elfogadom. Viszont mikor ezt már (mármint azokat a böszmenagy hibákat) nagy tierben teszi az már nagyon bosszantó.
(#25043) [HUN]Dani:
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
-
xAttilax
őstag
az minden csak nem az, nincs tier limit és 675 dmg kell az unikum szinthez (egy V-ös M7-nek 700), szóval: Tier 3-ba ahol mondjuk elég jó ott nem könnyű a káosz közepette ennyit sebezni, mivel kicsi a sebzés és az ellenfeleknek kevés a HP-ja.
Tier IV ott meg már arany kell sokszor plusz ott már neked kevés a HP-d.
Tier V ez itt inkább vicc.
Nekem megvan az a tank, de aki ezzel tud statolni az király ember."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Departed
őstag
Hát igen, mondjuk árnyalja a képet hogy mehet T5-be is a kis T2-es fegyverével, mondjuk nem tudom (najó sejtésem van ) hogy a tankot vagy a játékosközösséget minősíti hogy múltkor topsebzést csináltam vele ritka játékaim egyikében T5 csatában.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
xAttilax
őstag
pedig elvileg az nem az a statpaddolos tier, annyira káosz van, hogy szerintem nem könnyű biztosra menni, mert vagy rád esnek 100-an vagy megölik egymást mielőtt normális sebzést tudnál kiosztani.
Inkább a Tier V lehet a stat húzó"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
lacibacsi
addikt
Kis narancssárga (akkor lehet hogy még piros) létem meghatározó és emlékezetes pillanata volt, amikor a Marder II-vel az első csatámban Tank Ászt mentem. Full stock, 50%-os legénység és azt hiszem egy jó nagy adag pozitív RNG kellett hozzá. 12 csata után eladtam, mert haladni kellett. A Marder 38t-t már nem adtam el. 87%-os legényekkel már nagyon fun kis
tankpáncéltörő...[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
h1mpi
félisten
Hű ez a Marder II 50%-os legényekkel kihívás
Fully electric lifestyle!
-
jozefgucci1
addikt
válasz diegho #25013 üzenetére
Azért szeretek TS-en játszani , mert általában nálam jobb játékosokkal játszom és ők azért segítenek csata közben . Ugyan ez igaz fordítva is , hogy amennyiben az egyik szakasztárs már halott úgy az segít a jobb helyzetfelismerésben . Tudom te ezt nem igényled , mert már többször írtad , hogy pont utóbbi miatt vagy ilyen jó játékos , de azért sokunknak jól jön az esetleges küldő segítség. Arról nem is beszélve , hogy jól el is lehet beszélgetni egy egy csata között.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
Ez a Pz. II D egy igazi semmire nem jó tank köszi WG a karácsonyi ajándékot...
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #25008 üzenetére
Én simán TS nélkül tolom most a küldetések alatt mindenkivel és toltam régen sokat a külföldiekkel eleget. Semmi pluszt nem adott a hang, pedig játszottam top játékosokkal hanggal és hang nélkül is. Sokkal többet jelentett az, hogy mondjuk Humbart-al voltam szakaszban mikrofon nélkül, mint egy bármilyen random zöld+ játékossal mikrofonnal. A jó szakaszban amúgy sem kell mondani ki mit csinál, mert egyértelmű minden szituáció, egyértelmű melyik célpontot választjuk ki, hová megyünk stb, teljesen felesleges lett volna a mikrofon, csak egymás figyelmét vontuk volna el a játékról.
-
joergie
őstag
Én úgy vagyok vele, hogy ha elegendő a wn8, mindenki csinálja a dolgát, és kész. Ha tudok segítek, a saját bőrömet nem viszem vásárra másért csak kivételes szituációban. Az élőszavas kommunikáció meg egyenesen zavar, mert van aki csak fossa a szót, és az én figyelmemet tereli el, kiesek a komfortzónámból. Tehet egy szivességet. Amúgy sincs mikrofonom(alaplapi hiba).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz jozefgucci1 #25008 üzenetére
talán annyi értelme van, hogy nem 14, csak 12 hülyével vagy egy csapatban
Nem emlékszem, kitől lopom az idézetet, de ide illik -
h1mpi
félisten
Új fizika
-
Enzolord
addikt
Bezzeg a régi klánodban ezzel nem volt gond...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM