- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Azokat a hozzászólásokat kérjük ide, amelyek
1, nem vetnek fel érdemi, szakmai kérdést, ebből kifolyólag nem generálnak érdemi vitát. A játékban folyamatosan előforduló, bosszantó/örömteli történések, amelyek ellen/amelyekért nem tudunk tenni, de jól esik kiírni.
Példák:
- Találkoztam egy béna/statpedder/goldnoob játékossal
- Mentem egy pár jó kört
- Ma hülyék játszanak
- Vicces vagy látványos tankos képek és videók
- Trollszakaszt láttam
- A patch miatt megint elszálltak a modjaim (nem konkrétum csak füstölgés)2, vagy ezerszer lerágott témaként az ON topicban FLAME-nek minősülnek. Ezek azok a témák, amelyek már sokszor fajultak értelmetlen, személyeskedésig jutó, vallásháborúra emlékeztető hitvitába, kérünk mindenkit, hogy amennyiben a sajátját muszáj századszor is kifejteni, a másik véleményét akkor is tartsa tiszteletben! Amíg érdemi változás nem áll be a rendelkezésünkre álló információk terén pro vagy kontra, FLAME-nek minősül és a 2015.01.26. topicszintű figyelmeztetés szellemében kiemelt büntetéssel járhat:
- Manipulált az RNG, eltéríti/pattintja a lövésem miközben engem mindenki átlő
- Manipulált/kiegyensúlyozatlan az MM/RNG
- Önjáró löveggel játszani egyszerű/Az artykat ki kéne venni a játékból/Aránytalanul Sok az SPG
- Titokban buffolták/nerfelték a TD-ket/Arty-kat/X típusú tankot (Nindzsa buff/nerf)3, Ide írjatok klántoborzás/klán keresés ügyben is.
A játékmechanizmussal, telepítéssel, kapcsolatos érdemi kérdéseket illetve a szakasztárskereséssel kapcsolatos hozzászólásokat az ON topicba várjuk.
Személyeskedésnek (pl. ilyennek) ebben a témában sincs helye!
Flood-ot kerüljétek, ne itt gyűjtsetek hsz-t (pl.: flood)vagy hsz gyűjtés
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)