- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Na sikerült! Úgy látszik Win 8.1-en nem ajánlott win 10 telepítőből wimboot-ot csinálni! Most megcsináltam win 10-en igaz wirtuális gépen, de sikerült!
Mondtam, hogy nincs különbség a tablet és pc között mindent ugyan úgy kell rajta csinálni teljes értékű x86, akkor nem futna rajta a cod2, a cod4-et is vitte de azt már csak 800x600-ban lehetett akadás mentesen futtatni! -
fer
őstag
Felraktam a 1703-at asztali módban (Kori féle) minden jó, majd felraktam a 1709-et asztali módban innen, de mivel kevés a hely ezért csináltam wimboot telepítőt a 1709-ből home-ot, (leírás), és ott kezdődtek a problémák, onnantól nem engedett telepíteni semmit, visszaraktam a 1709-et újból asztali módba de már ott sem engedett telepíteni, majd most a 1703-at és megjavult, csak sajna ez is asztali mód, és kevés a helyem ezért kellene a wimboot! Remélem sikerült lekövetni, hogy mit nem értek! A tippem elsőre, hogy a wimboot készítésnél keveredik össze valami, és ezért kerülhet bele a Home-ba ez a Windows Defender Application Guard, másra nem tudok gondolni!
-
looser
addikt
Sziasztok! Adott egy lanon lévő W10 Pro munkaállomás, amely egy csatlakoztatott hálózati meghajtón egy fájl régi verzióját látja csak. Mi lehet a gond?
Köszi & üdv!
-
Geth
veterán
Meg fogsz lepődni: mert 1703 idején még nem létezett (tehát nincs benne).
Azután elkészült, és a 1709-be belerakták (tehát benne van).Azért írtam, hogy se tabletem, se Enterprise-om nincs, mert desktopon csak Enterprise változatban van, tableten ezek szerint mindig. Pont.
Tehát nem igaz az, hogy mindenben ugyanolyan a két dolog, számít, hogy tabletről van szó. -
zack
nagyúr
Sziasztok!
Leállításnál a "biztonsági mentés és visszaállítás" folyamat nem áll le automatikusan, és ha elfelejtek rányomni, hogy mindenképpen álljon le, akkor nem kapcsol ki a gép. Apró de bosszantó hiba.
Sosem csináltam biztonsági mentést a fájlokról, nem is értem, hogy ez a folyamat hogy tud beragadni. Azt hiszem ki is van kapcsolva.Tud esetleg valaki megoldást erre a problémára?
-
fer
őstag
A driverrel nincsen baj, semmit sem enged telepíteni, szerintem valamit másképp csináltam mint korábban. Most visszarakom a 1703-at és kiderül.
"Gondolom lehet ezt állítgatni (mit engedjen, mit ne), nem ismerem, mert se tabletem nincs, se Enterprise editiont nem használok (desktopon csak abban van ez a komponens)."
Amúgy nincs jelentősége, hogy tablet ugyan úgy kell mindent csinálni mint asztalin. Akkor a home-ban miért van benne ez a Windows Defender Application Guard?, ugyan is én azt telepítettem.
-
zseko
veterán
válasz
Bferibörs #68987 üzenetére
Hát, még én is várom a 'meglepetéseket', mik lesznek... A start menünél most már nincs egyszerre csempék és az alkalmazások nevei, mint eddig volt, ez nem tetszik... lehet teszek fel valami skinező programot, bár nem rajongok értük (mivel külső programok), de ez a kinézet...
Ha már írok, kérdezek is, csak nálam nem működik a megszokott Alt+F4?? Igen idegesítő. De a nyitó kapcsos zárójelet ( [ )sem tudom beírni, és nem értem miért. De még van 1-2 elbaszás a rendszerben. Ccc, visszafelé fejlődik...
Viszont meglepően gyorsan települt, az első kiválasztóablaktól, ahol a nyelvet, régiót, egyebet lehetett, az első újraindításig, szerintem nem nagyon volt több 3 percnél. -
nicu71
addikt
sziasztok, mit lehet tenni egy 0x800f081f hibával? már egy pár napja ezzel idegel a WU /ugyanakkor azok a frissitések amiket elutasit ezzel a hibával ,már fennt vannak
-
BullKoxa
őstag
Hello! Most megint újra raktam, biztos ami biztos.
Kérésem lenne? : Milyen sürün lehet telepiteni a wint? a saját gépemre, ehy idő után nem szól a Microsoft? Eredeti Windows10 Home x64.
Még olyat kérdeznék a Widowsom usb-n van mivel tudnám megcsinálni hogy máson is mglegyen? Ha mondjuk az eredeti Pendrive tönkre menne? Mert azért használnám még akkor is.
-
Newcrazy
tag
Sziasztok.
Kaptam egy új laptopot lenovo ideapad 320, jelenleg windows 10 professional van rajta.(nem eredeti, kalóz verzio) úgy érzékelem, hogy lassú, a winrarral becsomagolt dolgokat is lassan nyitja meg. Mi lehet ennek az oka?8gm ram az megvan és 64 bites a windows rajta, win 7 et nem is birtam rárakni.
i7 proci,Légyszi segítsetek m lehet a probléma, kivagyok már tőle.
köszi előre is.
üdv
Newcrazy -
-
TRob1
veterán
válasz
Bferibörs #68976 üzenetére
Nyomsz Intézőben az MCT exe-n egy jobb klikk Tulajdonságokat, majd ott Részletek. Tudtommal azt a verziót szedi, amit ott látsz. Ami okt17 óta a 16299.15.
Nézz rá a tiédre. Egyébként honnan töltötted le?
(#68977) King Unique :
Hehe, pont én is ezt néztem meg az előbb letöltött MCT-n (és írtam le). -
King Unique
titán
válasz
Bferibörs #68970 üzenetére
Hát pedig az innen letölthető MCT-nek eleve a 1709-es verziót kellene letölteni. Most direkt megnéztem újra és eleve ilyen. Szóval nem tudom te mit és honnan, meg milyen verziót szedtél le tegnap. De a másik hozzászólásodban lévő screenshoton egyértelműen a 16299.15 = 1709 verzió van.
-
Bferibörs
addikt
tegnap
-
Geth
veterán
válasz
Piku7007 #68967 üzenetére
(#68890) Shing kommentben
sfc /scannow
volt helyesen, nem pedig
sfc \ scannow
Erre a használati utasítást adja ki, mert hibás a paraméterezés. Értem, hogy bonyolult, de azért nem annyira...
Próbáld meg kimásolni, ha máshogy nem megy.(#68971) raidx: A címsorban ott figyel az admin felirat.
-
Bferibörs
addikt
válasz
King Unique #68804 üzenetére
nem az 1709-et szedi le, tegnap töltöttem le .
-
makoss
veterán
Üdv!
Vimeo.com videómegosztóról hogyan lehet videót letölteni?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok_! Eredeti Win10 Home x64 . ilyen kékhalált dobott játék közben KMODE EXCEPTION NOT HANDLED . 2 hónapos a rendszer legutóbb is ez miatt raktam újra az OP-t.
Elindítottam egy Windows memóriadiagnosztikát ,de azóta állandóan lent van a tálca jobb oldalán és mintha terhelné is a gépet. Ezt szeretném eltüntetni jobb lent.
Nincs kedvem megint újra tenni az OP-t.
És a Win gomb sem műkődik se ma billentyűzettel sem ha az egérrel akarok valamit a Win jelel. Csak az Alt+ F4 működik. A keresés sem jó mellette.
-
efemm
tag
válasz
Kam1kaze #68780 üzenetére
Az első kettőre esetleg: a Gyorsindítást kikapcsoltad az energiagazdálkodás alatt? Nekem ez már okozott audió problémákat, az egyéb AD-s környezben tapasztaltakról nem is beszélve.
A 3.-ra ezt találtam: Prevent System Volume Information folder creation on USB in Windows 10 / 8.1 -
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #68959 üzenetére
Ezt nem nekem szántad, vagy legalábbis szólok, hogy semmi közöm ahhoz, hogy milyen hibaüzenettel száll el.
Segíteni próbáltam, azzal, hogy mutattam egy oldalt, ahol van frissebb verzió (amire elvileg azt írták, hogy W10), a képen lévő meg - ezen az oldalon legalábbis - régebbinek van jelölve..
-
Ez akkor sem igy mukodik,
vagy nem kompatibilis uzenettel nem enged tovabb, vagy kibontja es utana kozli ezt.
Van erre par sablonszoveg, 32/64 bit hiba, alairatlan, stb, de ezt meg sose lattam.
Vagy, ezek szerepet atvette a Defender?
Ha tutira jo a telepito es tuti a gephez valo, tiltsa le addig a Defendert, es meglatjuk. -
UnSkilleD
senior tag
wushowhide erre lett kitalálva
-
Geth
veterán
válasz
Kam1kaze #68953 üzenetére
1.) Hangerőből van az amit linkeltél, lehet az adott playback device-on belül állítani (pl. be-kimeneti csatlakozók szerint, csatornánként, stb, eszközönként eltérő), illetve a lejátszó hangerő állítása legtöbbször ezen felül működik.
Erre az egészre még bekavarhat, ha csatornát kell kevernie (stereo - surround vagy fordítva), még akkor is, ha valójában nincs például surround rákötve, csak be van kattintva a virtual surround az eszköznél).
Szóval ezt távolról közel lehetetlen lesz megoldani, ráadásul én nem tudom összehasonlítani2.) Monitor színkezelés, lehet, hogy rossz profil van betöltve, rosszul van kalibrálva. Drivert nem hinném, hogy újra kellene emiatt telepíteni.
Amúgy nekem is vált login közben a "szín" (csak nekem a helyesre), akkor tölti be profilt/kalibráció kimenetét.3.) Ezt nem tudom, de ez a TrueCrypt az a TrueCrypt, amire piros betűkkel írja az oldala, hogy elavult és érdemes átállni másra?
-
törölt tag
Sziasztok!
Hálózati megosztással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, mivel az újabb verzióval nem tudok csatlakozni a megosztott mappáimhoz a médialejátszóval, amin a Kodi fut.
Korábbi Windows 10, vagy Windows 8.1 operációs rendszerrel működik, csak az újabb 1703, vagy 1709 verziókkal nem.Tud ebben valaki segíteni nekem?
-
oxalisz
tag
Mi lehet az ok?
Adott egy e554. Rendszertelenül előfordul, hogy a kijelző lecsukása után a gép nem kerül alvó állapotba, hanem a hűtés maxon. pörög; és nem áll le a gép. Ugyan ez kikapcsoláskor is lejátszódott már nem egyszer.
Egy másik háttértárral a jelenség nem áll elő. (win10 Home 64 HU 1709/1699.64)
Jól gondolom, hogy a bibi a háttértárral (120GB 535 ssd) van, és ha igen, garanciális oknak minősül-e? Illetve miután a legutóbbi nagy frissítés óta van ez a hiba, lehet, hogy az op. rendszer a ludas?
A válaszokat előrei is köszönöm. -
Truman
senior tag
Sziasztok.
Mi okozhatja a letöltés megszakadását? Nem fájlcseréről van szó. Sima letöltésről, pl patch -ek, demók driverek, bármi ami nagyobb 1-2 száz megánál. Kb a feléig tölti szépen teljes sávszélességgel. Utána belassul, megáll, majd kiírja meghiúsult. Bármilyen böngészővel. Asztali gép, vezetékesen csatlakozik Windows 10 van rajta.
Az összes többi gépemmel simán megy, ugyan arra a routerre csatlakozva. -
svgyula
addikt
válasz
tordaitibi #68942 üzenetére
Szia! Távirányító? Én még lustább
vagyok és a tévét használom az ágyból monitornak(annak is van távirányítója
) mert 3 méterről is el tudom olvasni és ki is lehet kapcsolni
-
válasz
tordaitibi #68942 üzenetére
Leteszteltem, pontosan így működik.
Tudomásom szerint az SmPlayer tudja ami a kollégának kellene, a "képernyővédő kikapcsolása" és a "Képernyővédő elkerülése" opciókat kikapcsolva, videólejászásnál nem lövi le, de pause és audiónál kikapcsol a monitor.
-
válasz
Remus389 #68929 üzenetére
Az nem jó, nálam se mert én is így szoktam mp3-mat hallgatni egy vezetéknélküli egérrel kb 2 méterre a géptől, azaz ha kikapcsolom a monitort, fel kell tápászkodni és odalépni ha bármit akarok a géppel esetleg.
Így meg elég megmozdítani az egeret.
Kényelem nagy úr...Médialejátszók kikerülik, kikapcsolják a monitor off funkciót, ez teljesen érthető a működése miatt, filmet nézni bajosan lehet monitor off állapotban.
Auiolejátszó, vagyis csak audio, nem videolejátszónál működik a monitor off, pl 1By1 mp3 lejátszó, de az meg nem jegyzi meg a pozíciókat, hangoskönyvnél ez zavaró.
Tudomásom szerint az SmPlayer tudja ami a kollégának kellene, a "képernyővédő kikapcsolása" és a "Képernyővédő elkerülése" opciókat kikapcsolva, videólejászásnál nem lövi le, de pause és audiónál kikapcsol a monitor. És megjegyzi a pozíciókat is, egy próbát megér, portable is van a próba idejére, nem kell telepíteni. -
wjbhbdux
veterán
-
Gabesz87
veterán
Volna egy kis problémám a Google backup-al, ami a Drive továbbfejlesztett változata. Néha, amikor kikapcsolnám a gépet, előjön az ablak, hogy várjam meg amíg a Biztonsági mentés és szinkronizálás leáll, vagy valami ilyesmi, most fejből nem tudom. Ill. van a kényszerített leállítás. Na most hiába várok, úgy fél perc elteltével visszadob az asztalra, nem áll le a gép. Eleinte azt sem tudtam mi a fene ez a biztonsági mentés és szinkronizálás, csak miután rákereste, akkor láttam, hogy a Google új cucca. Tudtok erre valami megoldást? Ill. mi lehet az oka, hogy néha nem áll le tőle a gép?
-
Dumi86
senior tag
válasz
szabonagyur #68933 üzenetére
Első hiba itt is előjött éppen ma
Próbáltam és kereken fél óra keresgélés után ezt a hibakódot dobja 0x800705b4 . Úgy hogy tegnap este ilyenkor semmi hasonló nem volt. Akkor kikapcsoltam ma meg be a gépet és ez lett. Tuti nem fogom magam javítgatni az önkényesen elromló Update-t,pedig egyből ezt ajánlják neten mindenhol. Ahelyett hogy leírnák mitől van ez.
-
Járt már valaki úgy, hogy nem működött a start menu?
-
szabonagyur
félisten
Nem tudom mi van a Win10el, de megint előjött valami.. nevezetesen nem talál frissítéseket és a net 3.5 sem megy fel, nem tudja letölteni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
trialboj #68928 üzenetére
Szerintem ez a potplayer tulajdonsága. Abban kellene valami ilyen beállítási lehetőségnek lennie.
Videólejátszók, egyéb multimédiás szoftverek, játékok, satöbbik tipikusan azok a programok, amik nem engedik elaludni a monitort, a gépet, akkor sem, ha órákig hozzá sem nyúlsz. -
trialboj
őstag
1st world problem
Hangoskönyvet hallgatok a gépen, lejátszóról, potplayer. Az a gond hogy hiába kicsinyítem le és rakom háttérbe az ablakot , a monitor nem megy aludni 2 perc után, és órákon keresztül világít a semminek. Nincs erre valami trükk? Más lejátszóval talán működhet?
Azért szeretem a potplayert mert megjegyzi az összes playlist pontos megállítási pontját, és sosem kell keresgéljem hol hagytam abba.
-
Oryctolagus
tag
válasz
Oryctolagus #68858 üzenetére
Válasz nekem, s neked, ha ezt keresed.
Kikapcsoltam a -Letöltések engedélyezése más számítógépekről- funkciót.
Ezután kikapcsoltam a Windows Defenderben a valós idejű védelmet, felhőn keresztül bizt. védelmet és a minták autom. beküldését.
Újraindítás. Aztán checkoltam a defendert, valóban kikapcsolt állapotban maradt avagy nem.
Aztán frissítés.
-
simauser
tag
Helló!
Ilyen apró, egy másodpercig sem tartó "fagyással" találkoztatok már? Mi okozhatja? 5 másodpercnél van.
A drivereimet frissítettem (amit lehetett), mert azokra gyanakodtam, ugyanis audió-videó dolognál jön elő (youtube lejátszás, ilyesmi).
-
-
King Unique
titán
válasz
Bowser #68918 üzenetére
Ha előzőleg készítve lett volna jelszókiadási lemez, akkor új belépési jelszót lehetne megadni, amit egy korábbi példa is szemléltet. Ha nincsen ilyen, akkor egy opció a Live Linux, aminek a használatához itt van egy leírás. Az a windowsos jogosultságokkal nem különösebben foglalkozik, bele lehet vele simán túrni a rendszerpartíció mappáiba, illetve a felhasználói mappa tartalmába is.
Viszont, ha alapértelmezetten be volt kapcsolva a fast startup, akkor az okozhat kellemetlenségeket. Egyrészt ilyenkor F2 stb. nyomogatásával nem lehet belépni a BIOS-ba, másik boot eszközt választani stb., mivel eleve a W10 fog elindulni. De a bejelentkezési képernyőn az újraindítást választva már igen. Illetve akár a "shiftes" újraindítás is opció lehet a speciális rendszerindítás eléréséhez (leírás). Másrészt a gyorsindítás miatt zárolt meghajtó gondot okozhat a Linuxnál, mert előfordulhat, hogy nem tudja felcsatolni a partíciókat. De read-only módban akár ez is megoldható. Vannak egyéb módszerek is, de a kelleténél jobban nem érdemes belepiszkálni.
-
esikl012
tag
Egy újabb kis bosszantó hiba a 1709 frissítés miatt.
CM Storm Suppressor billentyűzet világítása nem kapcsol ki ha alvó módba van a pc. -
kezo0
addikt
válasz
Bjørgersson #68900 üzenetére
Ha visszaköveted ezt a hsz-threadet, akkor King Unique #68869-es hsz-ában megleled a választ.
Viszont én továbbra is várom a választ valakitől az én eredeti kérdésemre... Lásd #68861.
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #68919 üzenetére
Én is ezzel próbálkoznék, mert nem jár adatvesztés kockázattal "linux kipróbálása telepítés nélkül". Remélhetőleg a Live Linux nem fog panaszkodni a Win10 meghajtó zárolása miatt, ami az alapértelmezetten bekapcsolt fast startup funkció miatt előfordulhat. Egyébként lehet egyszerűbb elvinni hozzáértőhöz, ha csak mezei Windows jelszó akkor az kikerülhető. Ha Bitlockerrel rendesen titkosítva voltak az adatok, az más tészta.
-
válasz
Bowser #68918 üzenetére
Szia!
Csinálsz egy linux live pendrive-ot, majd azon keresztül be tudsz vele bárhová lépni windows alatt. Tudsz róla menteni stb. Igaz, attól még a windowsba nem tudsz majd bejelentkezni de ha gyorsan kellenek a képek akkor ez a leggyorsabb módja a mentésre.
Live Linux:
Leszedsz egy linux iso-t, mindjuk a linux mint-et, felrakod egy pendrive-ra és már csak a pendrive-ról kell bootolni és kész is. -
Bowser
aktív tag
Üdv kedves topiktagok!
Egy kis segítséggel fordulnék hozzátok...A kérésemhez, szeretném leírni, hogy MIÉRT kérdezem:
Egy 30 éves fiatalember elhunyt teljes hirtelenséggel. Ez fél éve történt. A szülei nem nagyon értenek a számítógéphez semmilyen téren. Viszont a fiúkról illetve az összes közös képük azon a gépen van ami a fiatalember saját számítógépe volt...
A gépen Windows 10 van. Bootolás után nem enged be a rendszer mert jelszót kér. A szülők nem tudták megmondani mi lehet a jelszó.A volt barátnője valamire emlékezett, azokat ide-oda kombináltam de nem vezetett eredményre.Találtam egy lehetőséget [link] de ez számomra kisség bonyolult és félek, hogy nem lenne eredménye...
Valaki tud bármilyen más megoldást esetleg?
Ilyeneken gondolkodtam, hogy a HDD-t átrakom az én gépembe, vagy újratelepítem a Windowst a jelenlegi fájlrendszer megtartásával. Ezek közül bármelyik megoldással elvesznének az adattárolóról a képek?Köszönöm.
-
Lackooo84
nagyúr
Ez most komoly, hogy ennyi hibát tartalmaz a frissítés, és még nem hívták vissza? Egyáltalán, hogy ment ez át a QA teszteken, nem hiszem el, hogy pl. senki nem kattintott rá arra a kiba tálcára...
-
válasz
Fejlesztő13 #68908 üzenetére
1703-ra kell addig visszatérni. Nekem is ilyen hibám van 1709-cel...
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
azka79 #68909 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy használt laptopot amin win 10 volt, viszont semmi nem bizonyítja, hogy eredeti ( nem windows miatt vettem meg , jelenleg linux fut rajta amit telepítettem) . Szeretném megkérdezni, hogy az újonnan vásárolt windows termékkulcsával zökkenőmentesen tudom regisztrálni a wint vagy valami procedúra kell hozzá ?
-
azka79
aktív tag
válasz
Fejlesztő13 #68908 üzenetére
Én is ugyan ebben a cipőben járok, ez is gondolom valami feature.
-
Fejlesztő13
tag
FCU óta a Windows indítások kb 90%-ánál nem működik a start menü és tálca. Hiába kattintok bármelyik ikonra, nem jön elő semmi. Ki-bejelentkezés vagy újraindítás segít csak. Ilyenkor alapból nem is lép ki a rendszerből, rá kell kattintani a "mindenképpen jelentkezzen ki" feliratra mivel beragad egy folyamat (gondolom én). Ki is írja beragadó folyamat elérési útját, ha lényeges akkor berakom.
Rengeteg megoldással próbálkoztam, sokat olvastam a témában, de egyik sem vezetett megoldásra. Újratelepítettem a rendszert, de továbbra sem jó. Tudnátok bármi tanácsot adni ami segítene megoldani a problémát? Lehet kicsit lerágott csont a start menü téma, de ha úgy nézzük akkor jóformán használhatatlan ebben a formában a Windows 10 a mindennapok során.
-
Jocohun
tag
Sziasztok! Nem tudom jó topic-ba írok-e. Olyan problémám van ,hogy bizonyos játékoknál mikor ki lépek a játékból fekete a monitor képernyője és nem lép ki az asztalra azaz a ( windowsba ).Csak akkor jelenik meg ha a monitort ki kapcsolom és újra vissza kapcsolom. HDMI kábelt használok. Ha PL: D-SUB al van összekötve akkor ez a jelenség nem jelentkezik tehát csak HDMI csatlakozásnál. Nem tudom mi lehet a gond . Már Vga drivers is cseréltem újat régebbire de ugyanazt produkálja. A gép és a monitor új. Rendszer: Win 10 Pro, Asus VP247HA monitor 24inch, Cpu: AMD FX-6300, Alaplap: Asus M5A97 Evo R2.0 , Vga: GTX 680 2gb, Ram: Kingston HyperX 2X4 GB DDR3-1600Mhz Táp: FSP 700W-50ARN 88+. Tudja valaki mi lehet a probléma?? Köszönöm
-
goccer
aktív tag
Sziasztok, pár napja kérdezgettem tőletek Win10 témában, új laptop vásárlás alatt, másik boltból vennénk rá Win10-et. Na most azt mondták ebben a boltban, hogy nem ajánlják a Home verziót, sok a baj vele, programok hibásan futnak stb és a Pro-t ajánják mindenképp. Ez tényleg akkora ordas nagy kamu mint amekkorának gondolom?
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
A szomszéd áthozta a laptopját, hogy lessem meg, mert fele magyarul, fele meg román nyelven van. Próbáltam frissíteni a magyar nyelvet a leírtak alapján, de nekem nem jött elé semmi, ahol frissíteni tudtam volna. Remélem érhető voltam. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest