Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slavia
aktív tag
Felesleges piszkálni start menühöz tartozó dolgokat. annyi erőforrást nem szabadítasz fel vele.A mappa átnevezéses,házirend letiltás, meg hol bejön hol nem, szóval ha egyszer szlípingelni küldted az obit akkor a má nem gyün vissza
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Usbn megosztottam a netet de csak a telenor mytv miatt. Tehat csak arra hasznalnam a netet. Valahogy be lehet allitani hogy a hatterben ne nyuzza az adat forgalmat? Kb 500 megat leszivott valami a hatterben.
Koszi -
-
vlevi
nagyúr
Asszem, én alulképzett wagyok ehhez a W10-hez. A féknyépek appban tényleg van videó remix, de hogy a bánásba lehet belevarázsolni videót?
Van két kamerásmobillal felvett pár másodperces videóanyagom, de képtelen vagyok belepasszírozni a fénykép appba ezt a két videót, hogy valamit csináljak vele.
Ráadásul, a 3Ghz-es i5 procit 65-70%-ban pörget az alkalmazás, 3Giga memóriát felzabált már, pedig még csak ott tartok, hogy megnyitottam.u.i.: Amíg írtam ezt a két sort, addig még1giga RAM elfogyott. Ja, és persze nem reagál semmire, de zabállll....
-
Dhampir
félisten
-
adika4444
addikt
válasz
King Unique #67386 üzenetére
Köszi!
Van egy fastboot nevű lehetőség a biosban, de akkor ahogy értem azt nem piszkálja. A hibernálást meg társait meg adminos powercfg.exe /h off paranccsal szoktam telepítés után elzavarni.
-
tibike8
őstag
És tegnapra megint eltűnt az áruházam. És nem sikerült még egyik, felelt módszerrel sem visszatelepíteni...
-
Ga3rieL
senior tag
Találtam a Windows mappába olyat,hogy LastGood.Tmp. az micsoda??? Cca. 250mb-t foglal. Eddig ilyen tán nemvolt,vagy igen? system32 és SysWow64 mappa van ás bennük mind dll. fájlok. Azt a lastgud mappát lehet mind törölni?
-
-
King Unique
titán
válasz
adika4444 #67379 üzenetére
Maga a W10 ISO nyilván támogatja az EFI módban történő bootolást és telepítést, ahogyan az MCT-vel elkészített telepítési adathordozó (pl. pendrive) szintén. Valamint, ha UEFI-s telepítést akarsz csinált, akkor az annak megfelelő boot mód legyen beállítva, illetve a megfelelő boot eszköz kiválasztva!
A fast startup tiszta telepítésnél alapértelmezetten be lesz kapcsolva, illetve a build upgrade-eknél szintén visszakapcsolódik. Ilyenkor elvileg valóban nem lehet belépni a BIOS-ba. De mint az előbbi leírás is mutatja, csak pár kattintás kikapcsolni.
(#67381) Géb89:
Mért nem jó a neked a 16299.15-ös ISO? A 1709-re jelenleg csak 1 db összesítő frissítés érkezett, aminek telepítése eleve hamar megvan. Ez nem W7/8.1, hogy a több 100 db frissítés miatt integrált telepítőkkel kelljen szórakozni. -
pc360
addikt
válasz
Ice_Man22 #67384 üzenetére
Nem hiszem, hogy a BIOS ebbe beleszólna, hacsak nincs külön a changelogjában kiemelve az új update támogatása. Nálam is fagyott 1-2x a gép (totál nem reagált egyik pillanatról a másikra, a kép megállt), de én ezt az Operának, illetve a non-WHQL AMD drivernek tudtam be (mindig böngészés közben jött elő ugyanis). Azóta az Opera (és a többi Chromium alapú böngésző is) váltott verziót, így egyelőre nem tapasztaltam újbóli fagyást. Van újabb non-WHQL frissítés AMD térfélen is, igaz, azt még nem raktam fel - valszeg megvárom a rendes WHQL-t, hogy ezzel szórakozzak.
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok! Miota a windows feltelepitette a Fall creators frissitest, a gepem random lefagy... Ha netezek lefagy, jatek kozben 3 ora alatt egyszer sem fagyott le. ELobb azt hittem azert csinalja mert Windows Update on keresztul jott a frissites, utana felraktam tisztan a media creation tool al, de igyis fagy. Frissitettem az alaplapom biosat a legfrissebre is, most varok hatha elmult. De az a furcsa, hogy eddig nem csinalta, ahogy felrakta a windows a frissitest egybol elojott.
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #67380 üzenetére
Én az MCT-vel töltöttem le, de a Win a telepítés után még letöltött több frissítést is. Igaz, Office is volt közte, meg flash frissítés is.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. Van 19-es végű iso? Vagyis felteszem és már nem fog találni frissítést, mer benne van a összes frissítés ami 19-esre csinalta?
Amúgy most a többséghez:
MOst találtam a Windows mappába olyat,hogy LastGood.Tmp. az micsoda??? Több mint 200mb-t foglal. Eddig ilyen tán nemvolt,vagy igen? system32 és SysWow64 mappa van ás bennük mind dll. fájlok. Azt a lastgud mappát lehet mind törölni?
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
MCT-vel Win7 alatt csináltam egy Win10 1709-et.
Ez egy HP Elitebook 2570P-re van telepítve.
Szeretném UEFI-be újrarakni. Az MCT által készített cucc el fog indulni UEFI módban és fel is fog települni?Uefi-ben ahogy itt olvastam visszakapcsol a fastboot. Erről jut eszemben, ha ez aktív, hogy érem el a biost? Mert ilyenkor nincs az a képernyő a HP logóval ahol nyomkodhatom a BIOS, boot menü stb. gombjait, rögvest bejön a Win, legalább is így tudom.
Tehát a kérdés, hogy ilyenkor hogy férek hozzá a BIOS-hoz? HA esetleg megmurdel a Win vagy az SSD-t kiveszem, akkor fastboot esetén hogy férek hozzá a bioshoz?Nagyon nem értek UEFI-hez, Win7-nél jó volt a legacy, de most már beletanulnék ebbe is. Köszi!
-
pc360
addikt
válasz
ph2012 #67377 üzenetére
Inkább a friss verziót telepítsd újra közvetlenül, hogy ne kelljen updatelni. MSDN verzió is kijött már, így utólag integrált verzióra sincs szükség.
Nem megoldás az, hogy egy előző verziónál ragadsz, ahogy pl. a böngészők esetén sem járható út, hogy egy bizonyos verzióra fixálod be ahelyett, hogy kapja folyamatosan a biztonsági és egyéb fejlesztéseket...
-
ph2012
senior tag
Nekem nem működik jól az őszi alkotói frissítés. Szeretném visszaállítani a korábbi tavaszi alkotói frissítésre. A gépházban töröltem a frissítést de újra letöltötte a Windows Update.
Hogy kell véglegesen visszaállítani a korábbi tavaszi frissítést?
-
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #67368 üzenetére
Ez az új verzió frissítésként feltéve néha hibázik, de tiszta telepítésnél többnyire nincsnek gondok. Én egyelőre még nem tapasztaltam. Talán az egyetlen dolog, ami egy kicsit zavar, hogy hajlamos arra, hogy alacsony terhelés mellett is pörgesse a processzort.
-
Doky586
félisten
válasz
KubanitoS #67369 üzenetére
" létrejött egy windows.old mappa a gépen"
Az azért van hogy ha nálad hibásan(bugosan) működik az új verzió visszaválthass az előzőre. Pár hét után pedig automatikusan törlődik..
Csak akkor töröld magad ha úgy véled hogy semmi problémád nem lesz az új verzióval és nálad minden a legtökéletesebben fog működni - de ezután ha mégis te törlöd már nincs jogod panaszkodni ha problémád akad..
-
Remus389
veterán
Sziasztok, melyik a legjobb win10 x64 build?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Most jött le nekem is az új win10-es updét. Ez mondjuk különösebben nem foglalkoztat, az már annál inkább, hogy létrejött egy windows.old mappa a gépen, ami laza 25 gigát foglal. Mivel egy 120-as SSD-n futtatom a windowst, így ez probléma.
Le lehet törölni ezt a mappát?
-
Oryctolagus
tag
Üdv!
Sony Vaio laptopomat újratelepítettem az októberi firssített Windowds 10-el.
Telepítés után észrevettem hogy újraindítás után az eltávolított alkamazások (facebook,twitter stb.)
feltelípitik magukat.
Láttam, hogy kiadtak erre javítást, de valamiért nem telepíti fel.
Újraindításkor, először eléri a 30%-ot aztán 96%-nál kiírja, hogy nem sikerült telepítni frissítéseket ezért visszavonja azokat.Mit tehetek? Az imaget múlt héten töltöttem le és telepítettem két gépre is. A másikon nem volt probléma ezzel a frissítéssel.
0x80240034
0x800f0922
Köszönöm!
-
rantotthusi
tag
Sziasztok nekem is frissült a rendszerem és azt szeretném megkérdezni hogy játék elött hogyan tudom az az opciot bekapcsolni ami arra van hogy több eröforrást használjon a gamek alatt a rendszer vagy hogy jobban kiaknázza a gép erejét!?
-
GAbre
veterán
Valaki nem tudja,mikor lesz javítva az őszi nagy update?
Kezdenek idegesíteni a hibái már nagyon... -
vlevi
nagyúr
Nnnaaa, pl a Linux alrendszer az a rész, amire nem tudok mondani semmit, mert nem használom. Ezért írtam, hogy biztosan vannak dolgok, amikben jobb a tízes, de én csak nagyon ritkán látok ilyeneket.
Illetve, amiről tudok, mint újdonság, olyan, azok között is csak elvétve látok hasznalhatot.
Azóta remixet vártam volna, a movie maker utódjaként, de azt se találom. -
Geth
veterán
válasz
Ga3rieL #67347 üzenetére
Helyet nem sokat spórolsz vele, az átlag eszköz tárhelyéhez képest elenyészőt.
Amúgy pont, hogy bizonytalanságot viszel bele a rendszerbe
Én elhiszem, hogy egy updatet az MS-nél megpróbálnak megírni minden elképzelhető forgatókönyvre, én azért arra számítok (eddig bejött), hogy legalább érintetlen rendszerre jól működik.
Mindenféle próbálkozást/rendszer visszaállítást én már meghagyom annak, akinek több ideje van erre -
Geth
veterán
válasz
#86564352 #67345 üzenetére
Előbbi esetben letűzöd az ikont a tálcára, tiszta sor.
Utóbbi esetben kétértelmű a dolog, attól függően, hogy fut-e vagy nem.
Namost ha fut, akkor nem mindegy hogy milyen paraméterekkel fut.
Egyszerű párhuzam: az ikon start menüben a "class", amikor lent fut a tálcán, az az "object".
Tegyük fel, hogy valami fut xy paraméterekkel. Nem hozzáértő letűzi Start menübe (ha megtehetné). Ilyenkor mi a helyes működés? És ezt a laikus felhasználók is levágják elsőre? -
Geth
veterán
Témát váltottál. "jobb lett volna az előzőnél" vs "nemnagyon tűntek fel új, hasznos dolgok".
Nem ugyanaz. Például engem hidegen hagy a Paint3D, de örülök ha fejlődik a WSL.
És a WSL-lel le is írtam, hogy miért nem említhető egy lapon egy korábbi Win a Win10-el. Ez van
DX12-t nem vágom, utoljára az volt a téma, hogy Vulkanhoz hasonlóan közelebb hozza a hardvert. Amit láttam belőle az jól teljesített, persze Win7 kizárva. Szerintem engedjük el azt a rendszert, nem ez a topik, nem ez az évjárat -
intensa_man
tag
Sziasztok!
Ki lehet tenni valami batch fileként, vagy bárhogy a gépház képernyő beállításának észlelés gombját az asztalra, vagy tálcára?Köszönöm!
-
movax
őstag
válasz
Ga3rieL #67347 üzenetére
Nem a hely a fontos itt, hanem a bizonytalanságok számának a csökkentése. Nálam pl. betonstabil minden, pedig minden elképzelhető eltávolítást elvégeztem, minden leállítható folyamatot leállítottam, minden fölöslegeset megöltem a Feladatütemezőben (itt van pl. egy csomó telemetria meg egyéb f@szság). Egyetlen update sem cseszett szét semmit, semmilyen gondom nem volt a win10-zel soha.
Minden mókolási lépés előtt persze ajánlott a rendszervisszaállítási pont létrehozása, nekem igazából nem volt szükségem rá.
Másik alapelv: ne használj semilyen default beépített appot vagy programot, képnézőt, videólejátszót, böngészőt, stb. mert szar az összes, ezzel is tonnányi idegsejtet spórolsz meg. Mindenre van jól kifejlesztett és bejáratott célszerszám, azt kell használni, nem hevenyészve összedobott appokat.
-
Dumi86
senior tag
Estét
Valaki valami értelmes magyarázatot tud-e,hogy miért ilyen eszement töltögetős a böngészés ezen az RS3on? Látszik akkor totál felrakja másodpercekre 100%ra a procit valamiért? Hosszú másodpercekig tölti be minden oldalt.
-
-
Angel2014
addikt
Sziasztok csináltam egy videót a hibajelenségről ebben nem tudnátok nekem segíteni,hogy mi lehet ? Gyári driverek fent egy hetes a gép. [link]
-
válasz
FollowTheORI #67300 üzenetére
Majd kipróbálom
-
Dhampir
félisten
válasz
adika4444 #67336 üzenetére
Köszönöm!
Viszont a sémáknak a helyükön kellene lennie.
Jelenleg még Ubuntu alatt maradtam, de majd újra installálom a Windowst, ha eljön az ideje.
A neten többen is panaszkodnak "rejtélyes" hibákra.
Egyébként némely HP gépeknek a legutóbbi szeptemberi patch-kedd is adott egy pofont, még a Fall Creators Update megjelenése előtt.
-
törölt tag
válasz
Ga3rieL #67325 üzenetére
Fast startup-ot visszakapcsolta, senki se kérte
Zárolási képernyőn beállított slide show nem megy, gyakran lelövi egy perc alatt a monitort senki se kérte
Tétlenség utáni automatikus zárolás visszatért, csak hol kéri a PIN kódot hol nem, a beállításokban a dinamikus zárolás négyzete inaktívIntézőben jobb klikk nézet menüből kivették a fájlnevek elrejtését, képeket tartalmazó mappánál jó volt
Pár élőcsempe beszart
Onedrive-ot kézzel kellett frissíteni az évek után végre visszatérő on-demand funkcióhozFolytasd ahol abbahagytad feature alapértelmezett lett kikapcsolhatatlanul: Chrome, Spotify indul magától restart után is pedig nincs indításban
-
Cry0
őstag
sziasztok!
pár felesleges appot le szeretnék törölni ebbe kérném segitségeteket.
felesleges appok:
-spreadsheet compare 2016
-onedrive válalati verzió
-skype 2016 válalati verzió
-skype válalati verzió
-segitségkérés
-mixed reality portal
-csatlakozás
-térkép
-fizetős wifi és mobiladat forgalom
-onenote 2016
-outlook 2016
-paint 3d
-üzenetek
még esetleg ha van rá megoldás akkor a Microsoft Edge
segitségeteket előre is köszönöm -
King Unique
titán
Ezek közül max. az ütemezett mentés emelhető ki, de a többit nyilván a Macrium is tudja. Sőt, az legalább rendszerint normálisan és megbízhatóan működik, ellenben a beépített megoldásnál előfordul, hogy pl. külső HDD-re már a lemezkép elkészítése sem fut le, mert hibát dob... A visszaállításnál szintén bele lehet futni ilyenekbe. Szóval én általában inkább külső programokat használok, amelyek közül a Macrium már bevált és az ingyenes változata is megfelel ilyen célra.
-
quailstorm
félisten
Fú, ez az új színes ikonos store valami olyan lassú, hogy rettenet...
Forgó karika is ott van. -
vlevi
nagyúr
Arról volt már szó, hogy a tálcán lévő ikonoknál, jobbegérre, miért nincs ott a start menübe kirakás lehetősége?
-
raidx
őstag
válasz
King Unique #67327 üzenetére
Na meg ott van a win beépítettje. Akár ütemezve is ment és lemezképet is csinál. Mellette dolgozhatsz tovább. Ha végkép meghalt a rendszer, telepítőről vagy helyreállítási eszközről indítható a visszatöltés de szűz HDD/SSD-re is visszarakható. Megcsinálja a lemezképnek megfelelő formázzzást. Egyéb lemezek kizárhatók a formázásból.
Ezt örökölte a hetes verzióból. -
vlevi
nagyúr
válasz
#93794560 #67322 üzenetére
A korábbi frissítések, pl a tavaszi creative update után tényleg nem volt ennyi nyafogas. De nekem ezzel sincs különösebb bajom, de azért új érdekességek is kerültek bele
Pl a bejelentkezési képernyő egy perc alatt lekapcsol, senki sem tudja miért.
A bajom inkább az hogy azt látom, a régi siramok nem gyógyulnak meg a frissítéssel, csak újabb, immel ámmal működő, de legfőképpen haszontalan újdonságok jönnek. -
King Unique
titán
válasz
Egyébként az, hogy megvan néhány korábbi W10 ISO-fájl, az önmagában l*****... Persze aki annyira szereti állandóan a 0-ról újrahúzni, annak megteszi. De akinek egy belakott rendszere van, az jobban jár, ha magát a rendszert menti le egy lemezképfájlba. Abból szükség esetén simán visszaállítható a korábbi állapot. Ott van ilyen célra pl. a Macrium Reflect, illetve nálam csak annak a mentéseivel van telepakolva egy külső HDD.
-
Ga3rieL
senior tag
Én is csak simán ráfrissítettem, és semmi gondom sincs. Ha valamit észre kell vegyek, szóljatok.
-
pc360
addikt
válasz
Nyugodtan tedd fel, frissen telepítve sokkal kevesebb probléma jön elő, mint egy felfrissítés során (ez eddig is így volt) - és itt a topikban leginkább ez utóbbiak fordulnak elő. Meg ahogy írtam is, mi másról olvasnál egy Win 10 topikban, mint a hibáiról... Arról, hogy mennyire remek az új build, nyilván senki sem fog posztolni, ezért sosem lesz balanszban a két vélemény.
-
pc360
addikt
Nem indul egy frissen telepített 16299-es build egy SSD-ről, állandóan javítani próbál és újraindulgat. A telepítéssel nincs gond; ugyanez a rendszer fut a mellette csücsülő gépen, amiről most is írok, minden hiba nélkül.
Hardver hiba lesz, mivel az előző rendszer is ugyanígy adta fel - ezért is próbálkoztam az újratelepítéssel. A furcsa inkább az, hogy elkészültem, és hiába többször lett elindítva, meg leállítva minden hiba nélkül a gép, mégis elkezdte ezt az újraindulól loop-ot.
A kérdés leginkább arra vonatkozik, hogy mi a legvalószínűbb, az SSD-hiba? Illetve azt mivel tudnám letesztelni? Még sosem adta fel egyik SSD-m sem, ezért nem tudom, hogy mennyire tipikus a jelenség.
-
syler123
veterán
Köszi mindenkinek a segítségért!
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #67236 üzenetére
Teljes újratelepítés után ugyanaz a helyzet a Fall Creators Update kiadással, egyedül a Kiegyensúlyozott mód található meg az Energiagazdálkodási sémákon belül (HP ProBook 6570b).
Windows 7 alatt is ellenőriztem, az energiasémák megvannak és konfigurálhatóak, nem áll fenn túlzott terhelés Firefox alatt sem.
Ubuntu Linux 16.04 alatt is rendesen működik a gép, szintén nem jelentkezik túlzott terhelés a Firefox böngésző futtatásával.
-
ph2012
senior tag
Nekem nem működik jól az őszi alkotói frissítés. Szeretném visszaállítani a korábbi tavaszi alkotói frissítésre. Ezt hogy kell csinálni? A gépházban töröltem a frissítést de újra letöltötte a Windows Update.
Hogy kell véglegesen visszaállítani a korábbi frissítést?
-
quailstorm
félisten
A képmetsző időzítője nincs benne a W7-ben
(meg taskmanager, de az W8-as)
Azon kívül, hogy mindent szétbarmolnak, ami működött, és helyette jönnek az UWP-k, nem nagyon veszek észre más tendenciát én se. Notifikáció gombja a tálcán volt még 2015-ben máshol az tuti.
Gépház alatti történéseket figyelmen kívül hagytam.
-
vlevi
nagyúr
Nekem viszont nemnagyon tűntek fel új, hasznos dolgok. Egyedül a Onedrive On-Demand, de azt is úgy kellett kierőszakolni, mert a 1709 frissítéssel az sem érkezett meg automatikusan.
Aztán persze, lehet, hogyha felraknám a legelső, 2015-ös kiadású Win10-t, akkor sírva fakadnék, hogy mi ez a fapad rettenet, de így évek alatt, menet közben annyira apránként érkeztek az UI változtatások, hogy nagyon fel sem tűnt. Az is közrejátszhat, természetesen, hogy nagyon kevés dolgát használom a rendszernek, és szinte semmi funkcionalitásbeli pluszt nem vélek felfedezni az itthonwin10-ben a munkahelyi win7-hez képest.
Ma viszont észrvettem egyet. Színes lett az áruház ikonja
A DX12 egyelőre nem egy nagyonnagy áttörés, én azt feltételezem, ebben benne van az is, hogy a játékfejlesztők nem akarják a win7-es felhasználótábort sem elveszíteni. -
quailstorm
félisten
válasz
CirrMee #67313 üzenetére
Az IA-64 nem volt visszafelé kompatibilis az x86-tal, az AMD64 igen. AMD csinált egy olyan utasításkészletet, mely egyszerre tudta az x86 32-bites, 16-bites módját és az új 64-bites kiterjesztést, emiatt vitt mindent és inkább az Intel is arra állt át.
Kb így lehetne röviden elmondani.Amúgy az AMD64 valóban csak a jelenlegi utasításkészlet neve. (x86-64 meg az Intel AMD64 implementációja, ha szigorúan nézzük)
-
CirrMee
addikt
válasz
Bogyó bá' #67312 üzenetére
Mondjuk ez így konkrétan féligazság, mert (windows fronton) 64bit -es téren az első vonalba az IA-64 révén bekerülő Itanium procikat illik sorolni, amit pont nem az AMD vezetett be (Intel-HP).
Az AMD az x86 architektúra utódaként tervezte meg az x86-64 utasításkészletet, aminek később készült anno egy ellenlábasa az Intelnél, azonban a m$ nem óhajtott két külön windows -t fejleszteni ugyanarra a piacra. A meglévő keretlicenc szerződésüket kihasználva átvette ezért az Intel a fejlesztést, a többi meg már történelem. -
ph2012
senior tag
Sony Vaio laptopom van, Intel processzorral. A legutóbbi frissítés azt írja, hogy amd64 alapú rendszerhez lett letöltve. Íme: [link]
Mit jelent az amd64? Nem AMD processzort?
Köszi.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Egy licensz probléma kikerülése végett elállítottam a dátumot a laptopon lévő windows 10 óráján, majd 3 órával később visszaállítottam az automatikus szinkronizálást és szinkronizáltam webes órával. Azóta a tumblr oldal nem jelenik meg (nem fogadja el a tanusítványt), a facebook pedig nem jelenít meg egy képet se (és még ki tudja hány rejtett hiba lesz). Minden böngészővel ugyan ez a helyzet. Van valami varázs megoldás mielőtt nekiállok újra telepíteni a gépet?
Üdv, Tibor
-
syler123
veterán
Sziasztok!
A media creation tool már a legfrissebb változatot tölti le a Windows-ból? 1709?
Visormail: Frissítsd innen, így biztos felmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest