Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
1-2.) Még telepítés után kikapcsoltam a gyorsindítást, majd a 1709 frissítés után ismét kikapcsoltam, mert magától visszaállította. Ezért az biztos nem okozhatja.
3.) Köszönöm . Megcsináltam és már nem is rak "System Volume Information" mappát a pendrive-ra, viszont a TrueCrypt programmal megnyitott kötetekbe sajnos még mindig tesz. Ha be van kapcsolva a "Kötetek csatolása cserélhető lemezként", ha nincs. Próbáltam magamtól rájönni, meg neten még keresni tovább, de nem sikerült.
-
sopruk
senior tag
válasz efemm #152374 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy laptopról van szó
Az eseménynaplóban sok mindent találtam, nem tudom, hogy ez normális-e
[kép]
De ami az újra indulásnál van bejegyzés kritikus szinttel: Kernel-Power
[kép]
[kép]
Bár nem sokat segít, mert nem válaszolja meg, hogy miért van az összeomlás.
Legalábbis nem értek hozzá...Az egyik kék halált sikerült lefotózni.
A windows.com/stopcode -hoz navigált. Végig mentem az ott leírtakon, de új telepítés, új hardver nem volt mostanában. Felraktam két választható illesztőprogram frissítést, de nem oldotta meg.Ezt a leállási kódot írta még ki:
DPC WATCHDOG VIOLATIONNa erre most ezt találtam, de nekem ez már magas
[link]Van erre megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz efemm #152395 üzenetére
Mégis honnan vesszük azt, hogy pontosan ugyanazt az újraértékesített terméket, szoftverlicencet árusítják az említett két beszerzési forrásnál? Ha újan kb. 30-6x ezer egy Home OEM / Retail termékkulcs akkor ahhoz mérten vajon a 3 vagy 13 ezres ár-e reálisabb? Aztán ha az előbbinél még azt sem írják oda hogy használt szoftverlicencről van szó ellenben az utóbbinál igen + még eladói nyilatkozat e-tanúsítvánnyal is biztosítanak erről, akkor vajon melyik is a korrektebb és melyik is felelhet meg inkább pl. ezen feltételeknek, ezek után is annyira mindegy?
Tudjuk egyeseknek mindegy, de attól még nem feltétlen kellene azt terjeszteni, hogy a 2-3 ezres termékkulcs is biztosan oké, meg aminél még az sincs feltüntetve hogy használt szoftver lenne és azért olyan olcsó, mert ugye nem feltétlen.+ Ez is beszédes abban a hirdetésben:
"Windows és Office kulcs felhasználási határidő: 7 nap"
Nem rémlik, hogy normál esetben lenne bármilyen határidő is a megvásárolt OEM / Retail termékkulcsok aktiválásához. Ja, hogy itt Retail helyett lehet MAK kulcsokat osztogatnak és adják el ugyanazt egyszerre több vásárlónak is, azért kell gyorsan aktiválni, értem...
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
válasz efemm #152380 üzenetére
Köszi szépen a linket, hasznos volt, mert kicsit átolvasva tippet adott, hogy mi okozhatja.
A hétvégén a BF alkalmával vettem/raktam fel az AdGuard-ot
Egyelőre csak a teljes eltávolítás segített, azóta nem indult újra.
Majd topikjában megkérdezem, hogy mit lehet tenni, mivel ütközhet a program
A böngészőkben az uBlock Origin kikapcsolása nem segített...
Köszi a segítséget! -
t72killer
titán
válasz efemm #154085 üzenetére
Amúgy a win11 100%-ban kezeli a win10 22h2 által kezelt drivereket? Azaz ha csak ez a mondvacsinált CPU-cirkusz van, akkor driverpara nélkül nyugodtan felvarrhatja az ember?
(tényleg mindenféle kell, a nemrég guberált laposomban még GPS is van és egy öreg USB2-es asztrokamerát akarok róla kezelni . Win10 alatt minden műxik )
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
daninet
veterán
válasz efemm #154209 üzenetére
Hát... Régi motoros vagyok de ilyet még nem láttam Azt hittem arch linuxnál kell hétvégére hagynom a frissítést amikor van időm debuggolni
Adatvesztés itt sincs, bár otthoni gép szigorúan NAS-ra mentés nálunk a szabály. De nem volt kedvem win-t telepíteni[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gjoco1
addikt
válasz efemm #154249 üzenetére
Köszi szépen !
Így hirtelen kocsmai szintű Angolommal le is vágtam , de azt megtudnád mondani , hogy mitől kapcsolódott be ?
És lesz valami hátrányom , ha nem mókolok bele . . Ez kivsit nálam necces . User szintű tudásom van csak . .Ennyire nem szeretnék belenyúlkálni , mert amúgy mindent rendben találok .
Mi értelme van ennek , hogy bekapcsolódott valamitől ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz efemm #154251 üzenetére
Értem , köszi !
Közben beugrott , hogy egy Qualcomm HS-USB QDloader 9008 driver t telepítettem a Honor FRP Tool hoz , de nem használtam . Az FRP t még nem " csomagoltam" ki és nem is telepítettem .
Valószínűsíthető , hogy ez okozta a kérdéses Tesztmódot ?
Ha levakarom vissza áll , vagy el kell végezzem , amit javasoltál ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Doky586
nagyúr
válasz efemm #155110 üzenetére
Igen az a rendszervizsgálati mód az gyakorlatilag újraindítás után beléptet a rendszerbe a beépített admin userrel és lehet telepítgetni. De jóval egyszerűbb ha szokásos módon offline fiókkal telepítesz egy felhasználót, programokat (minden usernek ikonnal) aztán amikor minden ok, akkor indítod a sysprep-et így:
Leállítás után pendriveról Macrium Reflect rescue médiát bootolva akárhány helyre klónozható/menthető. Így a kezdőélmény után létrejött usertől akár el is vehető az admin jog hiszen megmarad az offline először létrehozott admin jelszavas user.
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
válasz efemm #155866 üzenetére
Lefutott a scannow, volt corrupted file amit kijavított de aztán ugyanúgy előfordult újraindulás. Minden újraindulás kritikus hiba mêgpedig powerkernel 41 (63) . Amit találtam róla hogy lehet hardware vagy software hiba is. Merre induljak el? Ha jól tudom csökkentett módban az alap driverek mennek. Ha itt nem tapasztalok újraindulást akkor lehetséges hogy software hiba?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest