- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
energy4ever #68197 üzenetére
Nem kéne gubancnak lennie. Én is álltam úgy vissza, és nemvolt semmi gond. De kinél hogy.
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Innen vásárolt már valaki esetleg elektronikus license-t?
[link]Elvileg itt e-mailben küldik ki a kulcsot. A telepítőt meg le kell tölteni.
Van valakinek tapasztalata velük? Köszi!!!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
energy4ever #68195 üzenetére
vagys csinalj tiszta telepítést az újjal. ha akkor sem lesz jó,akkor visszadobod a régit. ha ez hamar megmegy, sztem 1 próbát megér. így meg ráfrissítve nem mindenkinek szokott klappolni minden.
-
energy4ever
addikt
Nagy windows frissitest kovetoen a 3+1 monitoros rendszer miatt, szetment az egesz minden a gepemen. Windows 2-3 indulast kovetoen kepes csak elindulni boot kozben szetesik a kep(udvozlokepernyonel, majd ujraindul), nem hiszem, hogy hardveres gond, szerintem a win10 frissitese tett keresztbe. Beallitasokon belul helyreallitas, majd "Visszaallas az elozo Windows 10-verziora". Na ez mennyire biztonsagos?
-
Viktoár
addikt
válasz
quailstorm #68192 üzenetére
Ahh nagy kár. Csak próbának akrtam feltenni, de akkor kell egy nagyobb meghajtót vennem.
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan Win10-et, amit több gépre is tudok telepíteni. Nem egyszerre, hanem olyat ami nincs alaplaphoz kötve.
Találtam egy webshop-ot, ahol elég kedvező áron van, de nem értek hozzá túlságosan:
[link]Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az "elektronikus license (ESD)" és a "fizikai matrica (CoA)" között? Jó lehet nekem valamelyik?
Köszi!
Dani -
quailstorm
félisten
válasz
Viktoár #68191 üzenetére
Nem fér el.
Ahhoz már Compact OS telepítés kell. Gyárilag is azzal jönnek a 16GB-os retkek.
Sima telepítéshez min 32GB szükséges, de inkább 64, hogy kényelmes legyen. -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy feltelepített 64 bites win 10 mennyi helyet foglal? Elfér egy 16gb-os ssd-n?
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a fall creators update-et, és azóta az XBox Accessories app nem mutatja az akkumulátor töltöttségi szintéjét az XBox One S controllernek amit bluetooth-on keresztül csatlakoztatok. Az előző verzió mutatta, még ha nem is hatalmas részletességgel csak annyit hogy "tele", "közepes", stb... . Próbáltam keresni a neten ezzel kapcsolatban de bevallom őszintén, nem találtam infót. Tudtok erről valamit, esetleg más tapasztalta?
Újratelepítettem tiszta telepítéssel is a 1709-es verziót, de ugyan az a helyzet.
-
vandeminek
tag
válasz
YASKATIR #68188 üzenetére
Céges laptopon van BitLocker, az egész ssd titkosítva van. Egyáltalán nem érzem, hogy lassítana bármit is. Az otthoni asztali gépemmel tudom összehasonlítani, abban is ssd van, de nincs semmilyen titkosítás jelenleg. Ha van is különbség a kettő között, az nem észrevehető. Laptop egy középkategóriás HP Elitebook, otthoni három éves i5 4570-es konfig.
-
YASKATIR
senior tag
Hello, a BitLocker mennyire lassitja le a rendszert? Olvastam eleg sokat a temaban, de a helyzet az, hogy szinte mindenhol mast irnak... MS szerint nem lassit, reddit userek szerint lassit, masik reddit userek szerint nem eszreveheto a lassulas, MDL-on szinten ez a kettos helyzet all fenn, WindowsCentral szerint nem lassit, satobbi.
Szemelyes tapasztalatok?
Maga a Windows 10 es a programok egy 128GB-os M2-es SSD-n lennenek, a maradek (zenek, filmek, jatekok, dokumentumok) pedig egy 5400rpm-es HDD-n. Mindket meghajton szeretnem bekapcsolni (felteve, ha nem lassit) a BitLocker-t, leven, hogy egy laptoprol van szo. Illetve ha ajanlott a BitLocker, akkor az egesz particiot erdemes titkositani vagy csak a hasznalatban levo reszt?
-
laleeee
őstag
válasz
King Unique #68180 üzenetére
milyen driverek kellenek ?
-
csab2
veterán
A windows/installer mappa tartalmát szabad törölni?
-
Spec
őstag
válasz
DannyL81 #68182 üzenetére
Az 1 felhasználós változat az ún. OEM változat. Hivatalosan csak géppel együtt szabadna értékesíteni. Persze vannak kiskapuk, úgyhogy azért lehet venni önállóan is, gép nélkül is, főleg mint magánszemély. Egy gépre tudod telepíteni, és az alaplapjához kötődik. Utána másik gépen már nem tudod beaktiválni, sőt ha alaplap cserére kerül sor később, már akkor is új licence fog kelleni.
A dobozos (retail) verzió hordozható a gépek között, és nem kötődik a gép alaplapjához. Emiatt drágább is. Ellenben egyidejűleg ebből is csak egy licence használható. -
DannyL81
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Win10-el kapcsolatban, ami valószínűleg amatőr lesz, de nézzétek el nekem.
Szóval szeretnék venni egy ilyen op rendszert az otthoni gépemre:
[link]- Az mit jelent, hogy "Felhasználók/gépek száma: 1"?
- Illetve miért kerül sokkal többe a "box" változat? Mivel tud az többet?Előre is köszi és elnézést az amatőrizmusért.
Üdv:
Dani -
Spec
őstag
Nekem se. Azt olvastam róla, hogy ütemezetten, eltérő időben küldi a gépekre a MS a frissítést, hogy ne terhelje szénné a szervereit. Mondjuk nekem mindegy is, én beállítottam egy halasztott frissítést december közepéig, addig talán kijavítják azt a tonna hibát, amit most jelzett rengeteg user. Az 1903-as nekem megfelelő, és stabil, most nem hiányzik hogy lecseréljem egy instabil fosra, olyan frissítések miatt, amire annyira nincs is szükségem igazából.
-
King Unique
titán
válasz
laleeee #68178 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nem stimmelhet, mert az irreálisan sok... Viszont az nem derült ki, hogy van-e arra a hardverre normális W10-es támogatás, driverek rendben vannak-e, esetleg külső program nem-e kavar be stb. De mindegy, ez alapján még inkább indokolt lehet a reinstall. Egyébként a Win8.1/10 esetében alapértelmezetten be van kapcsolva a fast startup, tehát ennek köszönhetően már a bootolásnak is gyorsabbnak kellene lenni. Igaz, főleg HDD-n dob rajta sokat, ellenben SSD-n már kevésbé. De mondjuk az SSD eleve sokat gyorsít egy Windows működésén és annál pláne nem létszükséglet ez a gyorsindítás.
(#68179) BK87:
Az, mivel hullámokban terítik és nem mindenki kapja meg azonnal. Így volt ez eddig is és volt akiknek a megjelenéstől számítva csak hetek / hónapok múlva ajánlotta fel a WU az új funkciófrissítést. Ha nem akarsz várni, akkor az előző válaszban említett módon letöltöd az ISO-t és csinálsz egy in-place upgrade-et az adatok megtartásával. De a képen a felül lévő frissítési segéddel is megoldható. -
BK87
senior tag
Sziasztok. Az normális, hogy nekem még nem frissített a Win az 1709-es verzióra? Nem is mutatja az update. Előre is köszönöm a segítséget.
-
laleeee
őstag
válasz
King Unique #68177 üzenetére
Köszi, mindenesetre furcsa hogy lassabb, főleg a boot meg az újraindítás.az vagy 4-szer annyi idő mint a win7-nél
-
King Unique
titán
válasz
laleeee #68175 üzenetére
Ha egyszer frissítettél W10-re azon a gépen, akkor eltárolásra került a hardverazonosító és az ahhoz társított Windows-kiadás. Tehát egy újratelepítésnél mehet fel kapásból a W10 és még termékkulcsot sem feltétlen muszáj megadni, mert az előbbiek alapján automatikusan beaktiválódik a rendszer. Egyébként még akár EZ a módszer is működik, az meg a másik.
A tiszta telepítéshez az ISO-t le lehet tölteni az MS oldaláról, ahol az alábbi kép szemlélteti az MCT-t. De vannak egyéb opciók is a letöltésre, illetve pl. pendrive-ra a telepítési adathordozó elkészítéséhez (példa).
Amúgy általában valamivel gyorsabb szokott lenni a W8.1 és a W10 is a W7-nél. Nemrég más is pont erről számolt be. Viszont ez a build upgrade nem mindig az igazi és egy tiszta telepítés után már más lehet ilyen téren a helyzet.
-
laleeee
őstag
win7-ről frissítettem ingyen erről az oldalról win10-re [link]
elég lassúnak tűnik a win7-hez képest,szerintetek tudnék egy tiszta telepítést valahogy csinálni a C meghajtó formázásával ?
-
zzola
titán
Üdv.
Legújabb win10pro nem tudjátok mekkora helyet foglal? Köszönöm!
-
togvau
senior tag
Ebben a kevéssé jól sikerült rendszerben hogy lehet kikapcsolni azt, hogy 75%-os memóriafoglalásnál már sírjon hogy zárjak be programokat, kirántva a teljes képernyőből egy retek üzenetet az arcomba tolva?
Másik gépen pedig a windows update-el zaklat, pedig már a services-ben is ki van lőve, és még is zaklat hogy telepítsem fel azt a frissítést, amit lehetetlen...
-
King Unique
titán
válasz
ATM_automata #68168 üzenetére
Rá kell menni a rendszerfájlok törlésére, vagy eleve rendszergazdaként futtatni! Amúgy meg pont nemrég volt szó egy másik válaszban erről a témáról.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ATM_automata #68168 üzenetére
Pipáld ki a Rendszerfile-ok törlését is!
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Win10 alatt a \Installer mappám irrálisan meghízott. 27,5GB. Nem akarom kinyírni a rendszert, de érdekelne, hogy van-e mód ennek a takarítására vagy az ebben lévő dolgok mind kellenek a rendszer működéséhez?
Előre is köszönöm
-
vlevi
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #68158 üzenetére
Amióta van a 1709, azóta nekem is előfordult ez, 2-3 alkalommal. Embertelenül lassan, de csak-csak előjön a startmenü, meg az értesítés.
Gondolom bedöglik az egész UWP alrendszer, és attól javul meg (ideiglenesen), hogy újraindítja magát. Tudom, hogy hülyén hangzik, de csak erre tudok gondolni. -
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #68158 üzenetére
Már UWP alapú a start menü és az értesítési központ, meghülyül a profilmappában valami. Kezdetek óta létező bug, főverzió frissítéseknél gyakran újra előjön. Hibaelhárító varázslókkal, sfc /scannow lehet próbálkozni. Remélni a következő havi összegző frissítés javítja. Vagy új fiókot csinálni és egy darabig jó lesz megint.
-
raidx
őstag
Mi az anyját csinál a gmail. Másodpercek alatt felzebálja a teljes memóriát. Még a kilépés is nehézkes.
-
Srácok az miért lehet, hogy néha nem tudom sem a start menüt, sem az értesítési panelt előhozni??
Minden más megy, a chrome, stb program de ezek nem akarnak működni? -
eastsider
nagyúr
válasz
petyusz851 #68156 üzenetére
csak a volmgr-es üzenet van, de nem gyártott DMP-t, így nem tudom megnézni blue screen viewerrel
-
eastsider
nagyúr
sziasztok,
volt egy IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL kékhalálom, viszont nem keletkezett sehova memory dump (win mappán belül)
így nem tudom kinyomozni sem melyik driver lehet a ludas
mi lehet a gond? be van állítva a dumpolás
-
-
svgyula
addikt
válasz
King Unique #68148 üzenetére
Szia! Most ránéztem nálam belakva, minden driver lefrissítve az os update után is "csak" 18,5GB a folalt "windows" könyvtár. Az más kérdés, hogy a többi mint a luzer, programfile, pagefile stb. összesen még vagy 14GB lefoglal. De nálam az 50GB rendszerre mindig elég volt soha nem pofázott(eddig). Még a frissítéskor sem jelzett, hogy kevés lenne a hely. Mondjuk én az összes programot amit csak lehet a D meghajtóra teszem.
-
raidx
őstag
válasz
#98452736 #68135 üzenetére
Ott a leállatáskood: Unexpected Store Exception.
Amúgy jobb klikk a startmenűn, Eseménynapló, Windows naplók, Rendszer. Itt végignézheted az eseményeket. Sárga figyelmeztetés és Piros Hiba külön figyelmet éedemel.
Vagy vírusirtó, vagy merevlemez gond a hiba okozólya.
De a kék képernyőn az is szerepel, hol találsz részletes információt a hibáról és esetleg megoldást.
-
stefi76
aktív tag
Windows 7 home 64 bit-es verzió - jogtiszta, rendszeresen szépen frissített - futott a gépemen, Witcher 3 első számú dologként.
Beújítottam egy 1060-as 6gb-os kártyát egy 970-es után, irtózatos micro-shuttereket kaptam.Körbenéztem a neten, javasolták egy-két fórumban illetve videókban a Win 8-8.1 és 10-est, ami segít.
Nos, ma délután kb 1 óra alatt automatikusan mindent megcsinálva - aktiválva is digitálisan - a telepítés "ingyé, he".
Witcher 3-ból microlagok 99%-ban eltűntek, egy másik gépet kaptam.Kezelőfelület teljesen jó, pár beállítást kellett keresni csak, de semmi olyan, amitől visszhangzik a net, hogy mekkora kaki a dolog...
Boot idő, ssd-t használok: Win 7 bekapcsolás után hálózaton, betöltve minden használhatóan kb 45-50 másodperc volt.
Win 10-es - nem tiszta telepítés volt, mint mondtam, automatikus Win 7 alatt - bekapcsolás után boot használható asztallal 35 másodperc, minden betöltve, ami kell.
Ami röhej, hogy újraindítva kell neki annyi, mint a win 7-nek sima bekapcsolás után....Összefoglalva, szerintem ez így kb 4-5 óra használat után nagyon-nagyon jónak tűnik a 7-es után, ami szintén nem volt már egy - szerintem - rossz rendszer.....
Jó lett ez nagyon.... -
King Unique
titán
Friss telepítés után rendszerint eleve kevés tárhelyet foglal a 7-8.1-10 is. Én viszont az előző válaszban a többé-kevésbé belakott állapotra értettem, hogy ugyanolyan körülmények között a 10-eshez képest nem fog feleannyi tárhelyet foglalni a 7-es. A 16,7 GB gondolom nálad is az utóbbi állapot.
-
Spec
őstag
válasz
King Unique #68146 üzenetére
Elképzelhető. Régen telepítettem már Win 7-et. Nekem úgy rémlett, hogy az olyan 8-9 gigát pakolt fel szűz telepítéssel. Frissítve, driverekkel, alap programokkal szokott olyan 15-20 giga lenni. De lehet már túl régen volt
-
King Unique
titán
Ha nincsen rajta sok program, akkor ez a 16,7 GB is reális lehet. De mondjuk az már nem, hogy a W7 ennek a félét foglalná... Sőt, ahogyan én tapasztaltam, az rendszerint többet eszik és ilyen téren már a 8.1 is jobb volt nála. A 200-250 GB-os rendszerpartíció meg akkor indokolt, ha valaki sok tárhelyet felemésztő programokat pakol rá. De, ha nem, akkor elég a 60-100 GB is bőven.
-
SLYM
veterán
válasz
#86564352 #68142 üzenetére
Nagyon köszönöm! Meg is oldottad a problémámat, a Windows Installer nevezetű mappája volt tele mindenféle szeméttel (30 giga), meg se tudtam nyitni, csak ezzel a programmal (hiába volt beállítva, hogy lássam a rejtett mappákat, ez egyszerűen nincs ott nekem valamiért).
Többieknek is köszi, látom King Unique, hogy te is írtad már nekem ezt az előző postodban, de azt gondoltam ezzel nem leszek közelebb a probléma megoldásához.
-
Spec
őstag
Nálam jelenleg a frissített Win 10 Pro foglal 16,7 Gbyte-ot. A Win 7 ennek a feléből is bőven megállt általában. Én a helyedben teljesen újratenném a gépet egy szűz telepítéssel, és egyben újra is particionálnám a lemezt sürgősen. 200-250 gigánál kisebb rendszer-partíciót már 10 évvel ezelőtt se volt ajánlott létrehozni, most meg főleg nem.
-
King Unique
titán
Ez nem egy szimpla beállítás, hanem az alapértelmezett működés erőltetett megváltoztatása. Nem hiába használja a Windows a frissítések, programok stb. telepítéséhez a rendszerpartíciót.
Az meg, hogy kinél mennyi tárhelyet foglal a rendszer, az már a saját felhasználói szokásaitól, a telepített programok fajtájától és mennyiségétől stb. is függ. Egy laptopon pont a közelmúltban telepítettem egy 120 GB-os SSD-re W10 1709-et és 11.2 GB-ot foglalt üresen a rendszer. Majd aztán felkerültek a driverek, le lett frissítve, telepítve lett egynéhány szoftver, köztük pl. MSO 2016 is és úgy lett 26 GB. Szóval, ha nincsen nagyon megpakolva, akkor elég neki simán egy 68 GB-os partíció is. Sőt, azon a laptopon is kb. akkora partíciója van neki, plusz még maradt tárhely a Linuxnak és közös adatpartíciónak is.
Az esetleges felesleg törlésére említve voltak az előző válaszokban spéci programok. Ahogyan a rendszerpartíción lévő foglalt terület feltérképezésére is. Valamint, ha túl nagy pl. a lapozófájl, akkor sok RAM mellett azt is kisebbre lehet venni, törölni a felesleges visszaállítási pontokat (ha vannak) stb. De, ha netán a telepített programok foglalnak sok tárhelyet, akkor mondjuk nagyobb rendszerpartíciót kellett volna létrehozni.
-
törölt tag
Windirstat programmal megnézheted mi foglalja a helyet. 57 GB az rengeteg. Négy év után én a helyedben tiszta telepítést csinálnék most.
-
SLYM
veterán
válasz
King Unique #68139 üzenetére
Értem, ezek szerint nem lehet egyszerűen csak át/beállítani valamit, köszönöm!
(A 8.1-es windows megjelenése óta nem raktam újra a wint ezen a gépen, akkor nem gondoltam volna, hogy egyszer 57 gb-ot fog foglalni a win10, 68 gigás a partíció jelenleg), mindenféle cleanerrel, lemezkarbantartóval, manuális driver maradékok törlésével.)
-
King Unique
titán
A válaszokban le volt írva, hogy miket kellene megnézni, lehetne csinálni stb. Sőt, még a rendszermentésre is ajánlva volt program, ha már munkához használt gépről van szó. De persze, ha ezek annyira mennek, akkor talán az ilyen gányolásos helyezzünk át ezt + azt megoldások is. Az meg mondjuk a másik, hogy eleve ott a kezdődik a dolog, hogy a Windows 10-et egy megfelelő tárolókapacitású meghajtóra, illetve partícióra telepítjük és akkor lesz elegendő szabad hely a rendszer számára.
-
wwhy
veterán
Egy adott sw indítási bill.kombinációját hol/hogy lehet kilőni
Valamikor sikerült segédprogam nélkül, de most sehogysem találom
Tehát telepítettem, és betette magát az ALTGR+F-re és így nem tudok nyitó szögletes zárójelet írni, mert indul a sw
(
-
King Unique
titán
-
SLYM
veterán
Sziasztok!
Windows frissítésnél nem lehet valahogy beállítani, hogy a másik meghajtót használja a telepítéshez szükséges tárhely miatt? 0 mb helyem van a windowsos partíción. Köszi!
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
FollowTheORI #68129 üzenetére
Sikerült is, köszi! Még annyit szeretnék kérdezni,hogy ezt az adatgyűjtést hogyan lehet kikapcsolni? Mikor beállítottam a legördülő menüből a soha opciót majd bezárom, nem marad úgy visszaáll automatára.
-
Doky586
félisten
válasz
Stauffenberg #68126 üzenetére
Igen. Két külön felhasználónévvel kell a windows-ba belépni..
-
válasz
tomaszka88 #68128 üzenetére
Vagy a TC indítását állítod rendszergazda szintűre... vagy pl kikapcsolod az UAC-ot (legalacsonyabb szintre állítod).
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok! Fent van az őszi frissítés,ha fájlt szeretnék másolni a Tc-ben akkor folyton rendszergazda jogusultsággal lehet. Ezt , hogy lehet kikapcsolni? Mint Win7- a fiókok felügyeletét, hogy teljes hozzáférésem legyen.
-
Stauffenberg
nagyúr
Valahogy rávehető az Edge arra, hogy két teljesen különálló munkamenetet folytassak? A teljest úgy értem, hogy teljesen teljes elkülönülés.
Úgy értem nekem a Chrome esetén hasznos az a funkció, hogy létre tudok hozni egy új könyvtárat, ahova adatokat írhat a böngésző, így olyan mintha kétszer lenne feltelepítve, teljesen máshova megy a cache, előzmények, stb.
Ez a munka és privát böngésző teljes elkülönítése miatt kényelmes.
Edge esetén is van erre lehetőségem?
-
Vigyorka
aktív tag
Ilyen még nem volt (nálam)....
Windows 10 x64 szalad a laptopomon.
A telefonnal (Thor-al) nem tudok a laptophoz csatlakozni (ES file Explorerrel)
"A hitelesítés nem sikerült. Változtassa meg a felhasználónevét/jelszavát."
A laptop rendszergazdájának a nevét és jelszavát használom.Megoldás?
Köszönöm!
A Thor topikban is rákérdeztem...
-
raidx
őstag
AMD Quick Stream
AMD Videokártyapakk része. Telepítéskor Pipa ki és nem települ de utólag is törölhető. Funkciója, ha strémelsz egy filmet, ne legyen fennakadás sem a gépeden sem a filmben. Hogy tényleg jó azt nem tudom mert nem használom. Vagyis nem telepítem. Ha nem strémelsz nem csinál semmit. Legalább is régen így volt.
-
Shing
őstag
Szedj le egy adwcleaner-t. A Tools-->Options résznél pipáld be a Winsock, TCP/IP, IPSec opciókat és utána futtasd le a programot. Ez leresetel pár hálózati beállítást amit parancssorból is megtehetsz, de egy kis adware írtás sohasem árt.
Ha nem jó, akkor próbáld már úgy frissíteni a drivert, hogy előtte teljesen eltávolítod az előzőt, majd utána rendesen felpakolod az újat. -
Geth
veterán
-
Geth
veterán
Az alaplapgyártók igen hamar leszoknak egy-egy termékük driver listájának a frissítéséről.
Itt egy lista kiindulásnak.Intel Management Engine Interface Driver
Intel Rapid Storage Technology
Realtek
Ez utóbbi oldal jó a hanghoz és hálózathoz.És ez csak az alaplapod
-
Winne
nagyúr
-
Geth
veterán
EFI/BIOS-ban sincs valami Ethernet okosság (enyémben volt)?
Mi a driver verziója? (ez nem olyan régi: 10.23.1003.2017)Fix IP lehet, hogy kerülő megoldásnak jó (az adott gépen kell beállítani), IP ütközésre figyelj a jövőben (bár a kábelből gondolom, hogy nem laptop... de akkor is).
-
Geth
veterán
válasz
csabyka666 #68101 üzenetére
Tologathajuk még ezt a dolgot, de a lényegen nem változtat. Nekem pl. nincs problémám MTP-vel, Neked viszont igen. Volt rá egy erős javaslat legalább a jövőre nézve: kerüld az N-est. Nekem sincs fent WMP.
-
ph2012
senior tag
Mostanában többször előfordult, hogy Windows 10 használata közben, nem a gép indításakor elindul az OneDrive, ezzel a bejelentkező ablakkal:
Miért indul el? Ki lehet kapcsolni ez az elindulást?
Köszi a választ!
-
King Unique
titán
válasz
tomaszka88 #68100 üzenetére
Nemrég már kaptál választ ugyanerre a kérdésre, amiben többek között mappák titkosításához is említve voltak programok.
-
törölt tag
válasz
tomaszka88 #68100 üzenetére
Veracrypt. Jelszóval védett virtuális meghajtót hozhatsz létre vele, amit akár hordozhatsz is külső drive-on.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest