Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
.
-
Maszi65
csendes tag
válasz
Guargumi
üzenetére
Szia!
A Windows 7 nem fog automatikusan átfrissülni a Windows 10 termékkulcsával. Szerintem érdemes lenne innen [link] a frissítési segédet. Így a jelenlegi gépen amin most a Windows 7 fut, lesz egy jogtiszta Windows 10 rendszer.
Javaslom a tiszta telepítést utána, már termékkucsot meg se kell adnod és aktiválni fogja magát automatikusan. Amit vettél kulcsot, felhasználhatod másik gépre, vagy akár ugyan erre a gépre is. Érdemes kivárni a telepítést a mai nap folyamán, mert elérhetővé válik a Windows 10 Őszi Alkotói Frissítés és hamarosan letölthető lesz. -
castiels
addikt
igen megtaláltam ezeket csak tudja a fene ezekből melyiket kell kikapcsolni ahhoz hogy leálljon ez a malwaresecurity valami.
A service fülnél ezt pipáltam..

A tasknál meg ezeket

Eltűnt a progi illetve le van tiltva a defender..
Leet hogy 1 is elég lett volna, igazából nem tudom mik ezek...
-
Shing
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Én ennyit látok (és rendszergazdaként futtasd sztem):
Privacy fülön->"Windows Defender - Disable sending information blabla" és "Disable the transmission of blabla". Services fülön->"Turn off Windows Defender".
Background-apps fülön-->"Disable background functionality for the app Win Defender Security Center".Ennyit látok. Arra azért figyelj, hogy alapból be van pipálva egy csomó minden, szóval ha mást nem akarsz tweakelni szedd ki a pipákat.
Szerk. Örülök ha már sikerült. Nekem a NOD32 Antivirus kb. 50Mb RAM-ot eszik. Ha teljes képernyős alkalmazást észlel, pl. játék akkor nem frissít, nem futtat le semmit. Procit sem tekeri csak ha valamit csinál, ami általában üresjáratban történik. De ez fizetős program, mást pedig már rég használtam. Úgyhogy ja, fáradj át a másik topicba, ott biztos mondanak jobbakat.
-
Greenebola
senior tag
válasz
castiels
üzenetére
Hello! Nézz át a Vírusirtó topicba , összefoglalóban is sok infó van.
-
-
core i7
addikt
Sziasztok ma kijön az Őszi Frissítés MSND isoja is microsoft oldalára tudtok erről valamit? Hol lehet megnézni ,hogy a legfrissebb van microsoft oldalán?
-
castiels
addikt
"Nem azon fog múlni a laptop teljesítménye.
De egyébként a szolgáltatások (Futtatás vagy win keresőbe írd be hogy services.msc vagy szolgáltatások) között találni 2db Win Defender szolgáltatást, azokat megpróbálhatod kilőni. "Ez már megtörtént, a másik felét amit írtál azt is megpróbálom.
-
Shing
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Nem azon fog múlni a laptop teljesítménye.
De egyébként a szolgáltatások (Futtatás vagy win keresőbe írd be hogy services.msc vagy szolgáltatások) között találni 2db Win Defender szolgáltatást, azokat megpróbálhatod kilőni. Vagy valamilyen Win10 tool segítségével, pl. a W10Privacy-ben is van olyan opció ami kilövi a win defendert teljesen.pendre54: Ha a beépített tűzfalat is kilövi akkor az valamelyik nagyobb NOD32 csomag. Nekem az alap NOD32 Antivirus még nem tartalmaz saját tűzfalat.
-
Guargumi
tag
Tiszteletem
kaptam egy Win10 Home kulcsot, jelenleg Win7 Home Premium van használatban, lehetséges a frissítés úgy, hogy a jelenlegi op. rendszerre teszem rá vagy szükséges a teljes reinstall? -
movax
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A bill.-kiosztásra válaszoltam, de nem láttam, hogy közben megoldódott, ezért töröltem.

-
vlevi
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Szerintem felesleges tiszta telepítéssel újratelepíteni a rendszert.
Nekem még a Win7-ről frissítve is gond nélkül ment, és csak azért telepítettem újra, hogy BIOS helyett UEFI-ben legyen a rendszer.
Azóta viszont, az összes frissítés rendben felment.
u.i.: A "rendben, hiba nélkül" azt jelenti, hogy a frissítés miatti hiba nem volt a rendszerben. Természetesen az összes többi apró farokság, ami lehet, az azért előfordul, de azoknak nincs köze a frissítéshez. -
válasz
Lord Baelish
üzenetére
Biztos hogy nem egy kuka-szökevény hdd-t használsz..?

-
King Unique
titán
válasz
Lord Baelish
üzenetére
Magát a rendszerpartíciót (147 GB) és azt az 500 MB-osat törölni kellene. Utána a létrejött szabad területet kijelölni és a szükséges partíciókat létrehozva újratelepíteni (leírás) a rendszert. A korábbi válaszban ajánlott WinPE rendszerekben pedig van kompletten minden, többek között particionáló, rendszermentő stb. program is. Az adatokat egyébként egy másik fizikai lemezre lett volna biztonságosabb lementeni, de ha erre nincsen mód, akkor megteszi a másik partíció is.
-
Lenry
félisten
válasz
Lord Baelish
üzenetére
van egy rendszernek fentartott 500 megás particíó - törlöd
egy 147 gigás Elsődleges partíció - törlödaztán az üres helyet kijelölöd, "Új" - a rendszer létrehozza magának, amit akar, utána oda telepíthetsz
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez bejött, a nyelvi beállítások is meglettek.
Szóval ha valakinek nem frissít fel a jelenlegi 15063 verzióra, az biosból tiltsa le a VGA-t és használja az integráltat. Tünet: frissítés letöltődik, újraindul a gép, folytatódik a frissítés és 30% környékén újraindul, majd hibára fut bootolás helyett.
-
Lord Baelish
tag
válasz
King Unique
üzenetére
siker, viszont mikor a win10-et telepítem szinte minden klafa aztán a vége előtt egy picivel ezt a hibaüzenetet dobja fel: 0x80ff0000
van egy rendszernek fentartott 500 megás particíó
egy 147 gigás Elsődleges partíció
meg egy 784 gigás is amire átmásoltam a megmentendő adatokat és ez is elsődleges
nah szóval melyik particót kéne átalakítsam és han? mert lévén jelenleg nincs rajta oprendszer szal esetleg van olyan particionáló ami bootolható? -
King Unique
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A korábban javasolt 2 programmal rendszerint biztonságosan lehet törölni a felesleget. A
.mspkiterjesztésű fájlokat normál esetben nem ajánlott piszkálni, de ha elárvult fájlok, akkor elvileg nem okoz gondot a törlésük. A program oldalán elmagyarázzak ezt. De akár át is lehet mozgatni őket máshova, vagy lementeni a törlés előtt magát a rendszert és akkor pláne nincsen para. Utóbbi meg mondjuk amúgy is ajánlott és szükség esetén nagyon jól tud jönni egy ilyen mentés. -
ArthurShelby
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
[link]
A patchcleaner talált kb 13GB-nyi orphaned (árva) fájlt, ezek .msp-k. Ezt törölhetem? (ezek milyen fájlok?) -
King Unique
titán
Milyen fájlrendszer van rajta? Mert, ha pl. linuxus
Ext2/3/4, akkor azt nem kezeli natívan a Windows és nem oszt ki a partíciónak betűjelet. Illetve ilyenkor a törlésen kívül a jobbklikkes menü egyéb opciói is inaktívak. Na persze, ha nagyon muszáj, akkor külső driverekkel megoldható a kezelése.De mondjuk nem ártana betenni a lemezkezelőről egy screenshotot, hogy látszódjon pontosan mi a helyzet.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Ujratelepitettem, most meg hiaba a magyar az egyetlen nyelv a gepen, a bill kiosztasa angol es nem tudok mit allitani.

-
rii
nagyúr
sziasztok
volna egy USB dokkolóba levő 2 TB-os HDD (a gépben úgy lelassította a Power On Self Test-et (ha van még ilyen a BIOS/UEFI betoltese elott) h ki kellett venni, mert haszanlni kellene ....
Computer Management / Store / Disk Management látja a partíciókat, de ay intéző már nem ....
nincs "meghajtó betűjel hozzáadása" .....
hogy tudnám windows alól elérni?
-
King Unique
titán
-
pusihusi
addikt
Sziasztok a legújabb Windowsra hogyan kell telepíteni Linuxot?
Letölteni..................... 
-
King Unique
titán
válasz
Lord Baelish
üzenetére
A hibát okozó frissítés eltávolításához csökkentett módban kellene indítani a rendszert, már ha elindul. De jobb lett volna inkább visszaállítási pontokat + helyreállítási meghajtót létrehozni és úgy visszaállítani a frissítés előtti állapotra. Vagy az előző válaszban említett módszert alkalmazni, vagyis lementeni a rendszert pl. a Macrium Reflect programmal és a mentésből visszaállítani.
Ha megtörtént az adatok lementése és a teljes újratelepítés a cél, akkor ott van a Windows telepítőben a diskpart, amivel teljesen le lehet takarítani a lemezt. De, ha nem akarsz mindent törölni, akkor elég lehet a rendszerpartíciót + az ahhoz tartózó kisebb partíciókat. Viszont, ha nem sok adat lementéséről és visszamásolásáról van szó, akkor az előbbi is opció. Az előző válaszban említett WinPE és Live Linux szintén alkalmas particionálásra, illetve nyilván kezelik az NTFS fájlrendszert és lehet velük 2 partíció, vagy akár fizikai lemez között adatot mozgatni.
-
válasz
Lord Baelish
üzenetére
"akkor csak formázom a rendszer meghajtót..."
NEM.. Már megkaptad a választ: "törlöd a rendszer partíciókat,
létrehozol újakatés felteszel egy új Windowst." a particionálatlan helyre. -
Lord Baelish
tag
válasz
King Unique
üzenetére
köszi és ha ez megvan, akkor csak formázom a rendszer meghajtót és újrahúzom a win-t?
vagy esetleg ezzel a módszerrel lehet törölni a hibás update-t is, ha tudom h melyik az?és ha van 2 partició, az egyikről a másikra tudok ezzel a módszerrel adatot átmásolni?
a rendszermentés a páromnál megoldható lenne, de pl az én gépem dugig van minden féle média fájlokkal
-
King Unique
titán
válasz
Lord Baelish
üzenetére
ITT le van írva szájbarágósan a Live Linux használata különféle célokra. Ahogyan egy korábbi hozzászólás végén WinPE-alapú megoldásokra is voltak példák említve. Utóbbiak lényegében egy Live Win10-nek felelnek meg. Illetve ott a rendszermentés elkészítéséről is volt szó, ami alapból javasolt. Ha probléma van, akkor sokkal praktikusabb egy ilyen mentésből visszaállítani a rendszert, mintsem a 0-ról történő újratelepítéssel vacakolni.
-
Fortclay
csendes tag
válasz
Lord Baelish
üzenetére
Legegyszerűbben egy live linux alól.
-
válasz
Lord Baelish
üzenetére
Legelőször mentsd usb hdd -re az összes adatodat, utána hajrá..
-
Lenry
félisten
válasz
Lord Baelish
üzenetére
közölte h csak úgy tudom telepíteni a windows-t ha előbb rendesen bejelentkezem és onnan indítom újra a telepítést a pendrive-ról...
qué?
bootolsz a pendrive-ról, új telepítés, törlöd a rendszer partíciókat, létrehozol újakat és felteszel egy új Windowst.
ebbe hogyan tud beleszólni egy meglévő telepítés?
-
Lord Baelish
tag
Sziasztok, tudnátok nekem abban segíteni h han oldhatnám meg a következő problémámat?
múlt hét kedden valószínűleg frissítést telepített a párom gépe, és azóta használhatatlan, gyakorlatilag kék halálban szenved, az automatikus hibajavítás is tehetetlen, a speciális lehetőségekben lévő dolgok sem segítenek, próbáltam egy telepítő pendrive-val újra húzni, külön progival csináltam azt, közölte h csak úgy tudom telepíteni a windows-t ha előbb rendesen bejelentkezem és onnan indítom újra a telepítést a pendrive-ról... nah és itt a bibi, nem jutok el a bejelentkezési képernyőig sem
neten annyit láttam, h ez a hiba leginkább céges rendszereket érint amit távolról a rendszergazda kezel, és csak nagyon elenyésző azok száma akiknek ez a win update-en keresztül is sikerült, sajna mi is belekerültünk az elenyészők körébe, állítólag 2 hibajavítás üti egymást és ez okozza problémát, vki vmi megoldás? -
lovi27
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Egy kis előzetes: Kiderült, hogyan fog kinézni a Windows új felülete
-
Lenry
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
a OneDrive frissítési bugja
ha nem használsz OneDrive-ot, akkor a Feladatkezelőben lődd ki az összes OneDriveakármi.exe-t, aztán uninstalláld, és végül töröld a
C:\Users\<userneved>\AppData\Local\Tempmappából az összes aria-debug kezdetű fájlt -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Mitől jöhet össze egy hét alatt kb. 100Gb ideiglenes fájl ?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Munkahelyi gépemen, kötelező bejelentkezési név (nem e-mail) / jelszó van.
Hogyan lehet megoldani, hogy ennek ellenére bejelentkezéskor belépjek egy létező, vagy akár ha szükséges egy új MS fiókba? -
zsoltip
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
No, ez az amit említenek a már linkelt topicban is leginkább. Az erőforrás és energiazabálás a Chrome részéről jelentősen nagyobb, mint az Edge esetében.
Valamilyen szinkronizálási opciót tudtok ajánlani a többi eszköz Chrome-ja, és a Dell Venue 11 Edge-e között, ha váltanék rá? -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Eszerint a Windows tablet topic beni hsz. alapján Edge böngészőt ildomos használni, nem pedig a már jól megszokott (nekem) és más (Android) eszközeimmel is szinkronizáló Chrome-ot.
Ez most komoly? Tökre meglepett. Nem hallottam erről. Meg sem próbáltam használni az Edge-t. Pedig jó egy éve vagyok Dell Venue 11 Pro user laptop helyett. Ezek szerint át kellene térjek rá?
Tényleg ennyire ajánlott? Azt hittem a gép gyengusz, azért laggol a böngészés. Kinek mi a tapasztalata kollégák? -
Geth
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Hát multiméterem nem volt otthon, de VGA kábelből volt egy pár

Egy sima csavarhúzóval óvatosan, lassan, a pin tövénél lehajtottam kifele (ne érjen hozzá semmihez).
Elsőre sikerült, a többi kábelhez nem is nyúltam.
Inkább nem akartam szétvágni a kábelt, kétlem hogy rendesen színezettek, multiméter hiányában ez így meg...
Nem tudom milyen szigetelésük van, de a silányabbak sajnos sok zajt felvettek, nem hiszem, hogy segít ha szét is barmolom.
De ezek szerint Te is többször csináltad már?
-
Ha elég az 1db is akkor nyilván a 12. láb..
Azért a felvágás, mert az egy konyhakéssel (v barkács-szikével) is megoldható, egy gombostűvel és egy multiméterrel kimérhető melyik kábel melyik (de lehet hogy szabványos szineik vannak) és mindenkinél van otthon szigetelőszalag is.. A tüskekitörés ha nem sikerül (félbetörik a tüske v elgörbíted a többit) akkor jobbik esetben kidobhatod a kábelt, de ha előtte súlyzóztál és elgörbült, félbetört tüskékkel bedugod az alaplapba...

-
Geth
veterán
válasz
Weareus
üzenetére
Jól gondolod.
Analóg világban (D-Sub kábel) igazából a monitor limitál (régen a driver, 7-től kezdve a monitorban lévő EDID).
Digitális világban a monitor ÉS a sávszélesség. Pl. HDMI 1.4-en már egy FullHD@120Hz-ez is DVI-DL (dual link) kell.
Persze ha analóg monitort raksz rá átalakítóval akkor az analógot is limitálhatja pluszban a sávszél a monitor mellé, de ezt nem vágom, nem használtam ilyet, ezért utána se olvastam.Lényeg, hogy kétlem, hogy a VGA limitálna, neki kb. édes mindegy mennyi Hz-en tolja ki, az ő dolga a megjelenítés ezen szemszögéből a könnyebb munka. A CRT-nek viszont tartania kell a ritmust, és ez bizony sokkal nehezebb.
És akkor van az a szitu, mint az enyém, hogy nem jó EDID-del jött a monitor, de ez XP-ig nem tűnt fel, mert a driver korrigálta.
Monitorhoz nem véletlenül nincs olyan, hogy Win10 driver, XP óta tökugyanúgy néznek ki kábé. Nem is igazi driverek ezek, csak leírók, hogy mit tud, mi a neve (.inf), aláírás (.cat), meg színbeállítások (pl. .icm).(#66119) Doky586: biztos, hogy csak egy pin-t kellett. Amúgy miért jobb a kábelt szétbarmolni? Ha felnyitod, ott is meg tudod állapítani, melyik pin melyik szál? Utána hogy szigeteled vissza?
-
válasz
Weareus
üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem tudják, csak azt hogy nem publikálják..

De ez ügyben a HD4600 is kb tudja azt amit a különálló kártyák, Ha Z-s alaplapod van akkor pedig tuningolni is lehet őket (nemcsak K-s cpukban) elég rendesen.Gondolom a 12. és 15. lábakon kell megszüntetni az adatkommunikációt hogy ne PnP legyen, de lábkitörés helyett jóval egyszerűbb és biztonságosabb a kábel felvágása és a megfelelő szál elvágása. [kép]
-
Weareus
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
Pedig akkor sem értem, mert a mai "gémer" monitorok között is van olyan, amelyik 120, 144 vagy akár 200 hertzet tud, akkor ott a windowsan, a vga-nak ugyanúgy támogatnia kell, gondolom. Csak hát ott ugye a driver már eleve könnyebbség, hogy van pl. win10-hez.
(#66113) Geth: hát nem vagy semmi, hogy így megoldottad...

Amúgy a fentebb linkelt crt csak a "hobbi" crt-monitorom, van egy ennél kicsit komolyabb is:
[link] -
válasz
Weareus
üzenetére
A monitorra gondoltam, de látom jó monitorod van, de azért a manualjában ellenőrizd le (ha megvan még) hogy mit tud..
Egyébként 10-15 éve még a legolcsóbb videokártyák is simán vitték a sokherces képfrissítést, de amióta az LCD elterjedt nem látom a drágább kártyák leírásaiban sem hogy xyz Hz-en mekkora felbontást tudnak. Kizárólag az 50-60-75 Hz et emlegetik.. és a 60Hz-es csúcsfelbontásokat.. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy most pl delelott vagy a nap folyamán még megoldható release preview insider szinten a fcreaters update?
Hogy szuperál ezen a "ringen"? Van esetleg leírás, ami hiteles? Amit találtam az mas dolgokat kerdezett, es a jovo marciusit akarta volna mar teszteltetni, es nem tudtam mire nyomjak. Azert erdekelne mert release prev korben leszednem es kilepnek az insider programbol es a sima stabil insider nelkulikent mennek tovabb merr het kozben nem hiszem h lesz ra ido, de imadom a dizajn ujito dolgokat es mielobb erdekelne

-
Geth
veterán
válasz
Weareus
üzenetére
A monitor natív felbontását nézve ez az 1024x768@100Hz ez még elég karcsú.
Anno egy Trinitronos CRT-t használtam 1600x1200@100Hz-en. A gond akkor jött, amikor felraktam a Win7-et.
Ott már akármit írtam át, a monitor által adott EDID-nek adott a rendszer prioritást. Abba meg nem volt beleégetve az említett felbontás/frissítés kombináció, hiába szerepelt a monitor .inf-jében amúgy helyesen.
A megoldás elég brutális volt, ki kellett hajlítani/törni egy pin-t a dugónál, amelyiken az EDID jött át (már nem tudom melyiket, neten le volt írva), így Non-Plug'n'Play monitor lett, de megevett bármit
-
Weareus
addikt
válasz
CHIPman
üzenetére
Köszi. Egyébként találtam egy olyan intel drivert win10-re, amivel némi vajúdás után sikerült felülírnom a képfrissítést.
1024x768-ban már adja a 100 hertzet, de attól tartok, 1280x1024-ben már a cpu igp-je el van fogyva.
Szerk.: igen, ki is írta: túllépi a maximális sávszélesség-kapacitást (1280x1024@100hz)
-
ArthurShelby
addikt
válasz
üzenetére
És King Unique:
A lemezkarbantartót már rendszergazdaként futtattam, így lett +1GB szabad helyem a wu fájlok miatt. Visszaállítási pontjaim nincsennek, de ha voltak töröltem őket (nem vettem észre tárhely növekedést törlés után, szóval valószínűleg nem voltak).
A patchcleaner talált kb 13GB-nyi orphaned (árva) fájlt, ezek .msp-k. Ezt törölhetem?A hibernálás kell, mivel most a laptopban rossz az akkumlátor, és ha 2 konnektor között át akakorm vinni, akkor hibernálom (ez ideiglenes, még 2 hét és itt az új akksi kínából
)Visszavettem 0-ra/kikapcsoltam a lapozófájt (8GB ram nem értem miért nem elég neki, 50% fölé ritkán megy, de 80%fölött még nem is láttam. Aztán most később jött is hibaüzenet, hogy kevés a memória
. Szóval ezt egyelőre visszaállítom (bár az okát nem értem) -
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
CRT monitort használok és szeretnék 60 hertznél nagyobb képfrissítést beállítani. VGA-m nincs, a 4790k-m igp-jét használom és a legfrissebb intel driver van fent. A windowst hogy tudom rábírni, hogy engedjen beállítani pl. 1280x1024-es felbontásban 100 hertzet? A monitor bírná, de ehhez a matuzsálemhez win10 driver biztos nincs. -
Maddrive321
tag
sziasztok, kéne vennem az új gépemre egy legális win 10et, az lenne a kérdésem hogy a cd kulcsos olcsó verziók mennyire megbízhatóak mert nincs fölösleges 40 rugóm most, gondolok a G2Ara, HRKra ezen most akciós), köszi a váaszokat
-
King Unique
titán
Volt már róla szó a topikban, hogy hivatalosan október 17-én, azaz jövő hét kedden. Itt van egy magyar nyelvű cikk is róla. Viszont az eddigi gyakorlathoz hasonlóan nem feltétlen fogja mindenki egyből megkapni, hanem valószínűleg majd "hullámokban" érkezik a WU-n frissítés formájában. De aki akar, az az új ISO-t letöltve előtte is csinálhat tiszta telepítést, vagy közvetlen in-place upgrade-et. Sőt, az RTM-nek nevezhető 16299.15-ös ISO már elérhető és többen is felrakták. Az egyik fórumtárs nemrég még magyar nyelvű verziót is linkelt. Ez szintén OK lehet és majd a WU-n keresztül frissül a véglegesre. De most már mondjuk azt a pár napot célszerűbb inkább megvárni.
-
Geth
veterán
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Van már valami infó arról, hogy a MS mikor adja ki az éves nagy frissítését?
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem, abban a válaszban konkrétan nem volt említve, ahogyan a fiók típusa sem. Nálam pl. nem jelentkezett 8.1 alatt helyi fiókkal és más gépeken sem tapasztaltam 8.1-nél... Az, hogy másnál igen bizonyos körülmények között, az egy dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Holnap kipróbálom, ha valóban működik akkor néha nem ártana frissítenem a drivert.