Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz vigyori78 #40248 üzenetére
Köszi ezek Disableden voltak, de az a HOT ... az Enableden. ezt a HOT-t is Disabledre tettem és most jó, nem USB-nek látja a belső tárolókat.
Köszönöm, remélem most minden jó lesz !! Has nem jelentkezem, azért van a fórum.
Köszi mindenkinek aki segített vagy tanácsot adott.
-
BullKoxa
őstag
válasz King Unique #40495 üzenetére
ezt a gadget pack-ot használom, eddig és a PCMeter jó volt mellé! azzal mentek rendesen a gadgetek. de a mai Frissítés óta nem jó !
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz King Unique #40512 üzenetére
Eddig szerintem nem volt ilyen Windows.Old mappám. Azóta ilyen. Újra tettem a Gadget pack-ot. de most
sem jó. A Gpu-t csak PCMeterrel tudta monitorozni.A frissítés előttire hogy lehet vissza tenni a gépet?
Hogy lehet mondjuk tegnap, tegnap előttire a gépet ( rendszer visszaállítással ) ?
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz netpeti98 #40532 üzenetére
Szia! itt lenne valahol amit írtál?
pjen (#40531) : Ez lenne a hónapban a 3. Win rakásom, el akarom kerülni. GTAV miatt tetem újra.
King Unique : Visszaállítási pont nem lehetséges, mert nem volt bekapcsolva.
" nálam 10586.420 alatt simán működik az említett program. Ha utóbbi újratelepítése sem oldja meg, akkor passzolom. " Erről tudnál többet írni?
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz King Unique #40535 üzenetére
újra tettem már a gadgetet.
meg amit előbb betettem képet ott volt a mai frissítés! most nincs, elvileg vissza tette az előzőre, mert a jobb lent a hardver biztonságos eltávolításos ikon a régi , nem az a fekete fehér ami a frissítés után volt.De így sem jó. ebből lehet újra rakás lesz, és semmit sem fogok frissíteni , mert ez így nem buli, hogy alap dolgok nem működnek egy frissítés után.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Olyat kérdeznék hogy telepítéskor írtam be a kódot amit a Winhez adtak, de ahol piros vonal van ott nem az a kód szerepel ami a kártyán. Ez normális ?
Vagy újra be kellene írnom a piros vonal mellett, ami a kártyán van?Win10 Home USB BOX HUN.
És a Számítógép nevét még átírhatom tetszőlegesre? És ennek mindig ugyan annak kell majd lennie OP rakás után is?
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Módosítva : Hogyan kell teljes rendszer mentést csinálni ? Mert szerintem én nem azt csináltam
Kérdezni szeretném hogy arra a meghajtóra amire a Visszaállítási mentést csinálja a rendszer oda lehet mást is pakolni? Mert ha nem akkor szerintem nagy neki amin most van
És azt a kis fájt fogja a Win használni ha netán a C meghajtóról nem tudna elindulni?
Vagy innen én is vissza tudom alítani a rendszert arra a pontra mikor csináltattam ezt a fájlt?[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz Partyface007 #53486 üzenetére
Köszi szépen!
krealon : Köszönöm neked is, ez túl bonyolult.
raidx : Köszi neked is 4 Ezek szerint majd itt kell betöltenem ha gond lenne az Új OP vel.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
a Win 10 re is fell kell tenni az 5éves gépem dolgait? Alaplaphoz?? Hang , lan, Chipset, Hdd stb stb, mert netem az van de hangom az nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Tudnátok nekem olyat írni mit lehet törölni az OP-ból? amit régebben lehetett a régebbi OP-ban, Temp mappa, App Data stb. meg volt még pár.
Mert egy ismerősöm mondta hogy egy hónap alatt a Win10-e +50GB-l nagyobb lett.
Más ! Win10 minialkalmazásokkal mi lesz a helyzet? mert a frissítés előtt volt pár nekem és nagyon hiányoznak nekem !!
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz King Unique #66823 üzenetére
Köszönöm szépen ! Ezzel működnek a minialkalmazásaim megint 8GadgetPack , eddig én a DesktopGadgetsRevived-2.0 -t használtam ami már nem jó.
Angel2014 : Neked is köszönöm szépen !
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok_! Eredeti Win10 Home x64 . ilyen kékhalált dobott játék közben KMODE EXCEPTION NOT HANDLED . 2 hónapos a rendszer legutóbb is ez miatt raktam újra az OP-t.
Elindítottam egy Windows memóriadiagnosztikát ,de azóta állandóan lent van a tálca jobb oldalán és mintha terhelné is a gépet. Ezt szeretném eltüntetni jobb lent.
Nincs kedvem megint újra tenni az OP-t.
És a Win gomb sem műkődik se ma billentyűzettel sem ha az egérrel akarok valamit a Win jelel. Csak az Alt+ F4 működik. A keresés sem jó mellette.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Hello! Most megint újra raktam, biztos ami biztos.
Kérésem lenne? : Milyen sürün lehet telepiteni a wint? a saját gépemre, ehy idő után nem szól a Microsoft? Eredeti Windows10 Home x64.
Még olyat kérdeznék a Widowsom usb-n van mivel tudnám megcsinálni hogy máson is mglegyen? Ha mondjuk az eredeti Pendrive tönkre menne? Mert azért használnám még akkor is.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Win10 Home. azt lehet látni valahol ha épp ( abban a pillanatban ) valami frissítést szed le?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék, mert amióta valamit csináltam mindig 2 felhasználó van a bal sarokban (a 2 ugyan az ), és még irkálhatom is be a jelszót. ( eredeti természetesen, még mielőtt jön hogy biztos tört az OP-m) . kérdezni szeretném hogy lehet a szürke felhasználót eltávolítani, és hogy ne kérjen jelszót. Ha beírom a netplwiz-t akkor ott pipa nincs ott, a nevet most módosítottam .
ui: Most lehet jó lett! beírtam a netplwiz ott valahol beállítottam hogy ne kérjen jelszót! Most jónak tűnik. De azt még mindig nem tudom hogyan jöhetett oda a 2. felhasználó a bal sarokba gép bekapcsoláskor.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem szerdán tettem fel az új rendszert ( 2016 decemberében vettem pendrive-s nincs géphez kötve, x64 Home ) és pár fríssitést szedett csak le a windows. Régebben mikor feltettem a rendszert akkor mikor a Pendrive-ról feltette egyből szedte le gondolom én a Microsoft oldaláról a fríssitést, a monitor felső részén írta hogy hol tart a leszedésben. Most nem csinált ilyet.
Kérdezném az a nagyobb Build-t mikor szedi le ? a tavalyi Build-t is leszedi (OFF)( amiben az a játék mód vagy mi fene volt benne) (/OFF) vagy csak az ideit ami nem rég jött ki?
És azt is kérdezném nem lenne egyszerűbb leszedni a Microsoft oldaláról amit le lehet szedni ,mert gondolom az már a friss Build-t, Buldeket tartalmazza, és nincs vele ennyi szórakozás ( gondolom az nem tesz jót az OP-nak ha frissítéseket szed le mintha már eleve benne lenne )
Jelenlegi Buldem.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz #71043776 #81523 üzenetére
Szia köszönöm szépen a válaszodat! " A 1607 támogatása áprilisban lejárt " akkor engemet ér most valami hátrány?
Ez a WU mi is ?
És ezt a legújabb Buildet tegyem fel egy pendrivra, vagy hogy tegyem majd fel a legfrissebb Windows-t? És ha fel teszem akkor fel fogja ismerni az újabb OP a gépemet ( ip címem alapján ) ?
És ezt OP-s pendrive-t hogyan tudom megcsinálni? Pont ezért vettem pendrivos Windowst anno hogy az ilyet elkerüljem, elég rossz dolognak tartom hogy már nincs erre támogatása a Microsoft-nak.MCT -vel frissítem is már ! Köszönöm ezt is !
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz #71043776 #81528 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki segített nekem! Bocsánat ,de még kérdeznék pár dolgot.( kicsit csalódtam most az MS-ben )
MCT látom le lehet tölteni az összefoglalóban is, de ehhez linket nem lehet kapni hogy honnan tudom leszedni? Mert ha netán lesz valami új akkor azt le is tudjam szedni. Vagy ha már pl: mint most , frissítettem a 1803-ra az most egy ideig fogja magát frissíteni.
És ha letöltöm a Windows-t szintén az összefoglalós linkről akkor az már a legfrissebb Buildes?
És arra van valami okos leírás,hogy hogyan tudok magamnak olyan pendrive-t csinálni mint az eredetim hogy onnan tudjam telepíteni ha majd kell?Az pedig gondolom alap hogy a Régebbi verziójú kódomat elfogadja a friss Windows.
-
BullKoxa
őstag
válasz King Unique #81536 üzenetére
Köszönöm ismét mindenkinek a segítségét ! Ahogy olvasom ehhez is az a Rufus kell, amitől irtózom. Akkor szerintem maradok a réginél. A vett (még 2016-ban) Pendrivos Windows fel és ha az kész akkor felteszem az MS oldaláról mindig a legfrissebb MCT frissítést. Nekem az a legegyszerűbb módszer , mert itt nem kell kavarni semmivel sem !
Bocsánat hogy raboltam az időtöket a gondjaimmal.
Üdv: Kornél
-
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! olyat kérdeznék hogyan tudom megcsinálni hogy az eredeti Win10-s ( 2016 -s ) pendrive-ra fel tudjam tenni a legújabb Build-t? Mert nincs kedvem csak az OP-k nak 2 pendrive-t fent tartani csak úgy.
EaseUS Pertition Master-l csinálnám, vagy amit ti ajánlatok hozzá.
-
BullKoxa
őstag
válasz King Unique #86318 üzenetére
Még annyit, ami most nem a gyàri pendrive ( ezen van a legújabb Build) az akkor elvileg nincs lezàrva szerinted? Arra fel tudom majd tenni a majd lassan megjelenő Build-t? Vagy minden Build utàn új pendrive-t kell vennie az embernek ?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném a mostani 2018. októberi Rev.2. ( rev2. elvileg már javítva van az elsőben lévő hibák ) frissítést már rá lehet engedni a gépre? Vagy hagyjam kikapcsolva a Winaero Tweaker-ben az Update-t .
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Bocsánat hogy ilyet írok. Lenne egy olyan problémám, (a bf 1, 3,4 , jó )BFV nem ment el semmi beállítást amit állítok mar a Beta is ilyen volt, a topikjában írtak lehet az a baj,hogy a win10 felhasználói nevemben van ékezet, ezt kellene megoldani ugy hogy ha lehet minden programom induljon is el. ( eredeti,2016 ban véve ) .
A másik pedig az ha netán friss OP kerül fel akkor Már ne legyen ilyen herce hurca az ékezet miatt, lehet olyat, hogy a felhasználói név más legyen és a Win10-m is jó legyen.( ugye az ékezetes felhasználói nevemhez van regisztrálva a Win10-m, remélem nem írtam hülyeséget ezzel )
Üdv: Kornél.
telóról voltam, hála az égnek ledolgozós szombat.[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném az lehetséges, hogy a Win10 nem települ fel egy 2010-0211 -ben vásárol Amd X2-s , minimum 2gb ram , és alaplapi gpu-val szerelt gépre? . Csak mert elvileg felmegy a telepítés, de mikor az OP-jönne akkor megint azt kérdi mindig hogy 32 vagy 64 bites rendszert akarok tenni a gépre. Itt a linken jobban tudom mondani mi a baj, ez itt lemegy és restartol a gép, utána viszont mindig kérdi 32 vay 64 bit települjön ismét .
Másik kérdésem az lenne ( gépem adatlapomon ) Win10 Home , itt ki lehet kapcsolni már hogy ne frissítése magát a windows ? Eddig a Winaero Tweaker ( 0.14.0.0 van fent jelenleg ) megoldotta ezt a dolgot , de most mintha engedné a win update-t . .
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz #07746304 #101951 üzenetére
Hello! Én ezt jobban ajánlanám, emag hm ...
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Jelenleg Win10 Home van a gépemen amit a megjelenéskor vettem, De most vettem egy Win10 Pro kulcsot a kérdésem a következő Én használnám a Pro-t a Pro-nak adhatom ugyan azt a felhasználói nevet mint amit a Home-n használtam?
Mert a Home másik gépre lesz rakva, és itt adhatok meg másik felhasználói nevet? Vagy a felhasználói név az mindig változtatható?
A magyar Microsoftnak jeleznem kell hogy a Home-t átviszem majd másik gépre?Mindegyik kulcs RETAIL !
Trebron09 : Szerencsére nekem a régi az Reatail tutira , a linked segítségével megnéztem, igaz ez 40K köról volt anno. A mostanit én is olcsón vettem, így lehet hétvégén fel is teszem a gépre és ellenőrzöm is .
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok. Beteszem újra, hátha csak azért nem kaptam semmi infót rá mert az oldal utolsó írása volt.
-
BullKoxa
őstag
válasz Kal-El #114515 üzenetére
Helló. Én pont vettem egyet és nem Retail-t kaptam pedig azt fizettem, írtam az eladónak, de azóta semmi hír. Max annyi hogy jelzet , hogy utána néz. Én még aktíválás előtt ellenőriztem, és lehetett látni hogy MAK kulcsot kaptam amit akár több 100 ember is használhatja. Azaz bármikor le is tilthatják. Röviden ennyi, nekem eredeti boltból van Retail Home, most Retail Pro- vettem , de nem azt kaptam . Ha jól tudom a PRO-ban ki lehet kapcsolni teljesen a frissítéseket., de lehet ezt már a Home-ban is meglehet, de szerintem nem. Ha jól rémük 7 nappal lehet elhalasztani csak. Én most egy külö programot használok hogy ne frissítse magát az OP-m.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném hogyan lehet megcsinálni hogy lássam e rejtett fájlokat ?
Bepipálom ahogyan kell ,látni az asztalon hogy csinál is valamit, de mégsem. Ha megnyitom megint a Fáljkezelőt akkor mindig ez a kép fogad. És szerintem mikor ezt kikapcsolja ha netán működik is akkor az asztalon levő összes ablakot bezárja csak úgy, napi többször is ! -
BullKoxa
őstag
SOS !
Sziasztok!
Van arra megoldás ha mondjuk 2-3 hete töröltem egy mappát az asztalról amiben képek voltak CTRL + Enterrel??
Ha jól nézem vissza állítási pontot nem tudok csinálni, mondjuk ezt nem értem mért, mert nem szoktam kikapcsolni. Win eredeti !Hogyan lehet megoldani hogy meglegyenek , nagyon fontos lenne feleségemnek , ő szerkesztette a képeket a kisfiunkról.
Üdv: Kornél
Szép estét nektek !
Áll a bál itthon ez miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest