- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
-
Synaptic
senior tag
Nálam rendben lement a frissítés. A probléma akkor kezdődött amikor először bejelentkeztem. Ez a fos csinált egy tök másik felhasználót az eredeti jelszavával , és egy teljesen üres képernyő fogadott. Minden programot újra kellett rakni hogy működjön. Egyenlőre nem tudom hogy maradjon e vagy menjen vissza a régi.
-
movax
őstag
válasz
Downsampling #66672 üzenetére
Napi szinten használom a PS-t (CS6) és nincs gondom vele, habár vannak kisebb lassulásai, de ez nem most kezdődött, hanem valami win10-zel fennálló kompatibilitási hiba, amiről más fórumokon is olvasni lehet. De lazán tudok dolgozni vele.
-
mackosajt
addikt
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #66502 üzenetére
A media feature pack is eltünt.
A legfrissebbet nem rakja fel.
Van ötlet melyiket lehetne? -
Feri1977
senior tag
Na én megelégeltem azt, amit tegnap írtam itt, hogy totál tönkre vágta a rendszerem, és media creatolsal leszedtem a az isot pendrivera, és feltetem tisztán, meg programok, most tökéletes.
-
törölt tag
-
zzola
titán
A játék menüben a billentyű parancsoknál az "ezt rögzítse" parancs az mit csinál? Visszafelé rögzít valamennyit?
-
mackosajt
addikt
válasz
mackosajt #66657 üzenetére
Elkiabáltam, és hiába töltöttem le az este a csomagot, sikertelen lett a telepítés.
Most az általad linkelt eszközt szedtem le, majd megdöbbentem, hogy helyhiányra panaszkodik.
Azután szétnéztem, és a lüke OneDrive nyomta tele aria-debug....log-okkal a helyemet.
Letöröltem őket, és most a OneDrive-ot is újra telepítem.Hihetetlen, hogy csak most futottam bele az első hibába, mióta win10-re frissítettem anno.
De remélem hamarosan elfelejtem a hibát, és csak békében élek együtt a rendszerrel.
-
TRob1
veterán
válasz
_ ĐanieL™ #66686 üzenetére
Nincs ott semmi ráerőltetés. És ha azzal a "ráerőltetettnek" nevezettel gond lenne, akkor a win update-ről jövővel is. És fordítva... Ugyanazt kapod, ugyanúgy megy fel (ha felmegy).
Én pl. nem hogy fél évet várok egy nagy update-re, hanem már megjelenés előtt felteszem mindig.
(#66681) Downsampling:
Annyira nem vagyok ezekben otthon, Camera Raw-t nem tudom, most nincs is itt asszony hogy rákérdezzek.
De mindenesetre érdekes. Az ő gépe nagyon régi lassú szutymák, de pont tegnap beszélgettem apóssal arról hogy meglepően jól megy LR rajta. Igaz, proci ilyenkor eléggé fullon van, de ő még indít egy "zöld progit" is mellé. -
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy az mennyire normál, hogy már kint van az őszi alkotói frissítès.. de nekem még az előzö sem jött meg?!
Még mindig 1607 van...A ráerőltetett upgradet annyira nem szeretném, nehogy gond legyen.
A gép egy Dell Inspiron 5749 (Intel i5).
peace
-
törölt tag
válasz
Downsampling #66681 üzenetére
A 1709-es upgrade funkciófrissítésnek számít, amit a Gépházban 365 napra el tudsz halasztani (ha nem kezdte már el), közben pedig kapod a biztonsági frissítéseket az előzőhöz.
-
IG55
senior tag
Fall creator update felrakása után kékhalál sleep módból visszatérés után. 3-ból 2-szer.
Épp a napokban realizáltam, hogy már azt sem tudom hogyan néz ki egy kékhalál, olyan rég volt.
-
Angel2014
addikt
válasz
Darth_Revan #66682 üzenetére
Bios Load default? És save...exit?
-
Darth_Revan
veterán
Tegnap meg Jo volt minden, de vga drivert csereltem es ma amikor Fire Strike-ot futtattam a CPU csak az alap 2.6 ghz-en futott, nem kapcsolt be a turbo boost. Hiaba tettem fel mas drivert,egyszeruen nem kapcsol be a turbo boost.
Talalkozott mar mas is ilyennel az uj cu-ban?
-
Downsampling
senior tag
Pl. a PS-ben a Camera Raw nem működik. Ahogy elindulna, azonnal le is fagy, de a teljes gép. Amikor visszaállítottam az előző buildre, megint tökéletesen működött. A Lightroom meg piszkosul belassult, minden egérmozgás percekbe telik, egyszóval használhatatlan. Visszaállítás után ezzel sem volt semmi gond.
Viszont eddig soha semmi gond nem volt a géppel, az újabb buildeknél sem volt gond. Most először nem stimmel valami. A driverek is a legfrissebbek. (Ja, és még mielőtt szóba kerülne: minden jogtiszta!)Mindegy, most megnézem újra a 1709-el, aztán majd lesz valami. Azért az nagy genyóság, hogy nem tudom megszabni, hogy melyik frissítést kérem, mint régebben. Tudom, kicsit el vagyok maradva, de csak azért, mert eddig egyetlen frissítéssel sem volt gondom, szinte észre sem vettem.
-
TRob1
veterán
válasz
Downsampling #66672 üzenetére
"Amúgy a képszerkesztő programjaim egy része nem működik vele (Adobe Photoshop, Lightroom, stb.)."
Akkor bizony nálad a gond, mert asszony és após is használja kb. napi szinten ezeket, és semmi probléma. Asszonyén már 2 hete fenn van az őszi CU, és minden nap használta LR-t, de többször PS-t is. Tehát biztos hogy tudnak futni ezek a progik a 1709-en.
ui: Nem kellett újratelepíteni sem egyiket sem, ment minden tovább ahogy azelőtt.
Amúgy mi volt a gond? hibaüzenetek? Vagy csak nem indultak, és semmi nem történt? Vagy...? (Nem lehet hogy újabb vidkari drivert kellene feltenni? Mert pl. nvidia-nál voltak gondok xy-nál régebbi driverekkel, amit a legújabb megoldott)
-
fuze
őstag
válasz
Doky586 #66676 üzenetére
De eddig látható volt. Normál Default mappa semmi extra. Most is ott van, bele tudok menni. De amikor bent vagyok a mappában nem tudom hogy lehet törölni. Viszont a Users mappából láthatatlan, mintha nem is lenne. Muszáj kitörölnöm, mert addig nem tudom visszatenni a backupot.
-
Angel2014
addikt
válasz
Firestormhun #66643 üzenetére
Nagyon köszönöm nem tudtam róla.
-
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Elcsesztem a C:/Users/Default mappát. Szerencsére az eredeti megvan, mert lementettem előtte mielőtt mókolni akartam volna. Azonban valami történt vele és teljesen láthatatlan a mappa (nem rejtett!) és nem tudom így kitörölni. Hiába másolom rá a jó mappát, felülírja és akkor is olyan mintha nem is lenne. Hogy tudnám kitörölni? Ez megoldana mindent, de fogalmam sincs hogy kéne. Ha valaki be tud dobni egy cmd parancsot megköszönném. Nekem nem sikerült.
-
Downsampling
senior tag
Amikor elkezdtem a visszaállítást, azt írta a Win, hogy ezt a frissítést csak majd akkor fogja újra elküldeni, ha már mindeni számára elérhető lesz (nem csak az insidereknek).
Amúgy a képszerkesztő programjaim egy része nem működik vele (Adobe Photoshop, Lightroom, stb.). Ha csak a szokásos kezdeti bug-ok lennének, az nem érdekelne, de így azért nem oké...)
-
kisapa
senior tag
Tudna segíteni valaki, hogy hol tudom kikapcsolni a gyors indítást. A frissítéssel biztos vissza kapcsóldott mert megint tovább pörög a SSD miután már eltűnik a kép.Régebben az energia gazdálkodásnál volt ha jól emlékszem de most nem látom.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Gondba vagyok , szükségem lenne a segítségetekre.
Adott egy asztali pc (konfig az adatlapomon) megjelenése óta eredeti win 10 home fut rajta gond nélkül. A gépre két megjelenítő van csatlakoztatva. Az elsődleges egy LG 34UM65 60hz-es monitor mely display porton csatlakozik a géphez, a másik egy Philips 55pft6550/12 tv , amely 1920x1080 , szintén 60 hz-es és hdmi porton csatlakozik. Eddig úgy volt használva a gép,hogy egy monitor volt beállítva elsődlegesnek (az LG) , majd mikor azt kikapcsoltam , a philips tv-t használta elsődlegesnek. A tegnapelőtt feltettem az őszi alkotói frissítést , azóta a hdmi port nem megy. Kipróbáltam mindent (frissítettem chipset drivert , újratettem nvidia drivert , futtattam scannow-t) amire azt gondoltam volna hogy megoldja , de nem. Aztán visszaállítottam a windowst és újra ment. Ezt 3x egymás után megcsináltam (update windows-rollback) most ismét a régi windows van fent. Viszont egy dolgot észrevettem. Kiterjesztett módban működik a hdmi port , de csak ha 1920x1080P helyett csak 1920x1080I-re van állítva és a 60 hz helyett csak 30hz vagy 24-re van állítva. Erre onnan jöttem rá,hogy egyszer a tv kiírta hogy nem támogatott formátum (addig végig azt irta , nincs jel). Akkor kezdtem el játszani a beállításokkal a frissítési frekvenciával és a felbontással. Viszont igy nekem nem jó , mert a képernyő enyhén villódzik és csak kiterjesztett módban hajlandó működni , ami nekem nem jó. Kérlek segítsetek ha tudtok. Köszönöm !
-
movax
őstag
válasz
MikeWazowski #66663 üzenetére
Ha működik azzal, ami most fent van, akkor nem kell. Bár általában a legfrissebb laptopgyártói driverek ajánlottak.
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
A #66549 számú hozzászólásomban pont erről érdeklődtem [Win10 Mozaik nézet jobbra csúszva] , hogy másnak is ilyen nyomi lett-e, még képeket is tettem be róla.
Nekem ez a jobbra igazított nagyon nem tetszik, az eredeti sokkal jobban nézett ki, és a tárhely értékek is kifértek szépen alá. -
törölt tag
Üdv.
A mostani update letöltött 6-7 frissítést, ebből a legnagyobb Windows biztonsági frissítés mindig sikertelen, minden alkalommal mikor újraindulás van elkezdi telepíteni, sikertelen, visszavonja és csak utána kapcsol be a gép. Kikapcsolásnál pedig szintén próbálkozik vele.
Megy a gép így is, csak épp minden bekapcsolás és kikapcsolás emiatt 5 percbe telik, van erre valami megoldás?Valahogy ki kéne kapcsolni az updatet kompletten, ha a Microsoft egyszerűen így áll hozzá az egészhez akkor nem tudok vele mit kezdeni, mert nem ez az első problémánk ezzel, egyik előző Windows rendszerrel se szívtunk ennyit update szinten, mint a 10-zel, dolgozni meg kellene a géppel.
Vagy ha ez az egy frissítés lenne kinyomva az is jó lenne.
Mivel email kliensen és munkaprogramon kívül semmi nem fut rajta, így különösebb gondot nem okozna az update letiltása. -
tomp
félisten
válasz
zalderan #66661 üzenetére
Ahogy olvasom neki is ugyan az a bug jött elő mint nálam. Én tegnap ezeket végig zongoráztam de semmi. Miután megdöglött a tálca+start menü, hiába hoztam létre új fiókot átlépésnél "A vártnál hosszabb időt vesz igénybe" üzenet volt a képernyőn de nem történt semmi. Nem dolgozott a gép. ctrl+alt+del kombinációra reagálva inkább visszatértem a meglévőbe.
A kedvencem, hogy a Microsoft ügyfélszolgálat valóban csak hümmög. Vagyis konkrétan hárít. Náluk minden rendben... -
movax
őstag
válasz
MikeWazowski #66642 üzenetére
Válaszd ki a windows 10-et a legördülő menüből, majd a VGA szekcióban az Intel driver alatt katt a Show all-ra.
Igaz, 2015-ös a legújabb nVidia-driver, amit ajánl, de én tennék vele egy kísérletet, esetleg ha ez felmegy, egy windows update.
Van viszont ott a listán idén februári BIOS, azt is érdemes frissíteni, ha régebbi van a gépen.
-
tomp
félisten
válasz
Downsampling #66650 üzenetére
1703 esetén a Windows Update: Speciális beállítások: Funkciófrissítés: 365nap.
Így béke lesz 1évig. -
raidx
őstag
Nekem a CU írt felül egy drivert aminek következtében random rebbot volt naponta többdzör.
Az AsMedia driverét szabta el és igen nehezen derült ki mert néha csak annyit írt, az előző leállás és újraindulás váratlan volt. Néha meg drivert nem tudott betölteni.Kínomba visszaálltam Win7-re de ott is jött a reboot. Szervizbe sem találtak semmit mert volt, hogy napokig béke volt, de volt, hogy óránként jött egy két reboot.
-
mackosajt
addikt
válasz
FollowTheORI #66633 üzenetére
Kosz.
Még este letöltöttem, de már nem hagytam települni. Reggel melózni indultam korán, így az esetleges szívás elkerülése miatt csak most fogom ráereszteni. -
ph2012
senior tag
A KB4041676 frissítés nem akar letöltődni. Hibakód: 0x80070002.
Nálatok letöltődött?
-
raidx
őstag
válasz
Ha pro verziód van a gpedit.msc. Felügyeleti eszközök, Windows összetevők, Windows update, Verziofrissitésewk és egyéb frissitések elhalasztása. Itt 8 hónap a max a verzióra. Az egyébre meg 4 hét.
Pipa be a felfüggesztéshez, Home esetén nincs ismeretem.
Másik megoldás, hogy teljesen letiltod az update-t. Nem ajánlott.
-
törölt tag
A Microsoft egyik kézzel ad, a másikkal elvesz.
Megcsinálták (vagyis vissza) hogy magától zárolja a gépet, ha magára hagyom. Hurrá
Kivették a jobb klikkes nézet menüből a fájlnevek elrejtését, intézőben fotóknál hasznos volt. FrancbaFurcsa a kissé felesleges My People a tálcára bekapcsolva alapból, viszont a biztonsági újítások nem: Defenderben a "Védett mappák" opciót manuálisan kell. Annak idején UAC és Smartscreen sem kikapcsolt állapotban érkezett. És csak tiszta telepítéskor kapcsolja ki a régi SMB1-et, frissítéskor marad.
Az Edge stabilabb és reszponzívabb lett, azért még sok a munka vele. Start menüben pár élő csempét meg kellett piszkálnom és a Onedrive-ot manuálisan kellett frissítenem a placeholder funkcióhoz. Összességében pár bosszantó dolog semmi ahhoz képest itt milyen sztorikat olvastam, hogy el sem indul a rendszer többeknél.
-
válasz
Nagyon sehogy, legalábbis "hekkelések" nélkül... esetleg az advanced beállítások alatt megnézheted mennyit engedi odázni az updateket... de az a max.
Egyébként, ha valami ment az előző verzióval, akkor ezzel is működnie kell...
-
movax
őstag
válasz
"sok olyan program nem működött vele, ami kell a munkámhoz"
Ez nagyon fura, részleteznéd?
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
A laptopomon hogy tudom megakadályozni, hogy a 1709-es frissítés települjön?
Jelenleg azt írja, hogy a következő újraindításnál telepíti majd, tehát már letöltötte.
Amúgy tegnap már frissített a 1709-re, de leszedtem, mert sok olyan program nem működött vele, ami kell a munkámhoz. Visszatértem az előző buildhez. De most megint akarja...
Köszi!
-
MikeWazowski
veterán
Előre is köszönöm!
-
movax
őstag
válasz
MikeWazowski #66640 üzenetére
Mondd a laptopod típusát és megkeressük neked.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
FollowTheORI #66638 üzenetére
Hát keresgélek az asus.com-on, de nem találok semmi drivert.
-
Angel2014
addikt
válasz
MikeWazowski #66637 üzenetére
Most beírtam a pro digitális licencét a home helyett amit végre elfogadott..újrahúztam a gépet és csak az updatét hagytam hogy feltegye a drivereket...most jó lett minden...
de viszont a rejtett ikonoknál nem rakja ki az NV a parancsikont sőt sehol sem találom...csak a program filékben...x86 x64
Egyedül az audió drivert tettem fel a dolby végett..
-
válasz
MikeWazowski #66637 üzenetére
Nem, az az intelé... a laptop gyártóé kell(het).
-
válasz
MikeWazowski #66620 üzenetére
Lehet hogy csak a laptop gyártó legfrissebb driverét engedi feltenni, szóval a laptopod honlapjáról kéne letöltetned a legfrissebb drivert.
-
tomp
félisten
válasz
MikeWazowski #66634 üzenetére
Gyári cd-ről soha nem ajánlott felrakni drivert mert azok már elavultak.
Gépedben lévő proci alapján ez szükséges neked.
Ha fent van akkor a legfrissebb Geforce drivert rakd fel. -
MikeWazowski
veterán
Szerintem fent, hiszen van egy kék ikonom az óra mellett. Bár annyira nem értek hozzá.
Amit kaptam gyárilag inteles cd-t azt telepítsem, mert azt annó feltettem. Esetleg tudsz adni linket a legfrissebb intel driverhez?Ilyen laptopról van szó.
Firestormhun - azt próbáltam telepíteni, amit linkeltél. A kép nem az enyém, csak magát a hibát szerettem volna vele bemutatni.
movax - otthon meglesem mit ír.
Angel2014 - akkor Neked megoldódott végül?
-
-
movax
őstag
válasz
Firestormhun #66631 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, lehet, hogy laptopgyártói drivert tesz fel. Nekem például a 368.22-es nVidia-drivert tette fel (ötéves laptop).
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Ez egy ezer éves driver, a fall creators update-hez a 387.92-es Geforce driver kell:
[link] -
tomp
félisten
válasz
Fent van az elsődleges (Intel) gpu drivere? Ha nincs, akkor nem fog felmenni a Geforce. Intel oldaláról töltsd le a legfrissebb drivert.
Valamilyen módon össze van kötve a kiegészítő Geforce gpu az Intel gpu-val. -
Angel2014
addikt
válasz
MikeWazowski #66624 üzenetére
Még a gyártói driveket sem engedi....lehet a sorrend a gond...mikor fent van minden driver 2x 3x újraindítom a gépet akkor már engedi...
Ki lehet próbálni a rendszergazdai indítást...
illetve , hogy az első gyártói driver az intel legyen..és csak utána menjen az NV.
Próbáltam ráengedni az updatét is ahogy előtted írták az is elhasalt 2x és csak harmadjára tette fel.
-
movax
őstag
válasz
MikeWazowski #66624 üzenetére
Mit ír az Eszközkezelőben a Videókártyáknál.
-
Apucy01
őstag
válasz
Fejlesztő13 #66574 üzenetére
Köszönöm szépen ez volt a gond
hiba megoldva
-
-
movax
őstag
válasz
Ne kézzel telepítsd, ereszt rá a windows update-et, nekem az tette fel. Először én is kézzel próbáltam, mert magától nem tette fel, de lefagyott telepítés közben. Aztán a winupdate szépen érzékelte és feltette a megfelelő drivert.
-
Grawens
senior tag
Sziasztok!
Irodában 11 gépünk frissült, visszaállításra hibát dob az összes, könyvelés jelenleg áll. Visszatérni a régire tiszta telepítéssel nagy meló lenne a sok ÁNYK import fájl miatt. Komplett tálca, vele együtt a start menü stb. nem működik, még gépház sem. Mindenki visít. Microsoft ügyfélszolgálat meg hümmög!
Létezik valami alternatív megoldás amíg nem érkezik javítás?
-
MikeWazowski
veterán
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom telepíteni a laptopomra az nvidia friss driverét a win frissítése után? Állandóan hibára fut...
Ahogy másnak is, nekem is ez a kép jön fel:
-
Tin
veterán
válasz
Doky586 #66609 üzenetére
tudom, hogy mindenki magából indul ki, de az usb portok nem csak billentyűzet és egér, hanem külső hangkártya, külső vinyó, ventillátor, de még akár egyszerű asztali lámpát is képesek ellátni elektromos árammal, és elég irreleváns, hogy az egér lekapcsolja-e magát, ha vannak eszközök, amik nem. a biosodból ezeket nem tudod lekapcsolni, mert a gép nem a megfelelő power state-ben van. csak nem értem, minek állítja át a windows kérés nélkül. ha én ki akarom kapcsolni a gépemet, hogy ne fogyasszon, akkor az update ne bírálja ezt felül.
majd este megnézem, mit kavart össze, csak gondoltam hátha valaki másnál is előjött. de ahogy látom, igen, tehát ez nem egyedi probléma.
ja, és laptopon ez még nagyobb szívás, mert az aksiját is leszophatja.
-
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #66591 üzenetére
ezt nem tudja valaki?
a win 10 / Feladatkezelő / Részletek fül alatt lehetett megnézni többek közt, hogy melyik folyamat menyi memóriáét fogyaszt.
egy ideje eltűnt az érték, csak egy "K" betű van, a fejlécem pedig Memória (privát munkakészlet) feltirat
vissza lehet valahogy állítani? -
válasz
djlolo #66611 üzenetére
Bilentyuzetrol inditas nalam bios szintu opcio,
3 gepen is alkalmazom, ketton primitiv, vagy barmire bekapcsol vagy semmire,
a harmadik gep biosa okosabb, ott bill. kombinacio is megadhato, jelenleg a ctrl+m van beallitva.
Teljesen mezei alap billentyuzetek.Szerk, nalam a hibrid alvas, fastboot, minden ilyen csiricsare ki van kapcsolva, valoszinuleg ezert is kellett biosba beallitani.
Nem mai gepek, 3-4 evesek. -
Geth
veterán
válasz
#86564352 #66589 üzenetére
Én 1511 vagy 1607-ről kezdtem (most nem ülök előtte), csak WU, nem találkoztam rejtélyes bugokkal. Apróságok voltak, amik javultak, meg persze van 1-2 fennálló, de egyik sem ilyen súlyos mint amiket itt írnak.
Akkor is csak azért csináltam cleant, mert egyrészt előtte jobban berheltem a rendszert (erről leszoktam), de nem akartam emiatt szívni (említett rejtélyes bugok), másrészt akkor csináltam meg a hálózati bootot, ki akartam próbálni az onnan telepítést (jelentem király). -
djlolo
tag
-
Például én nem keresgélek az asztal alatt elhelyezett gépházon négykézláb a bekapcsoló gomb után.. (legfeljebb évente 1-2× áramszünet után)
Akkor kapcsol be a gép ha megnyomom a billentyűzeten bármelyik gombot, ezért az usb-nek fesz alatt kell lennie. De az optikus egér ekkor is kikapcsol (biosban beállítható) nem világít.. -
raidx
őstag
Ha valaki az MCT-vel akarja leszedni az FCU-t, az először töltse le a legfrissebb MTC-t. A korábban letöltött az akkori legfrissebb ISO-t szedi le! Nem a mostanit!
-
Tin
veterán
elvileg a fast boot miatt szokta ezt csinálni, ha kikapcsolod, talán megszűnik. nekem legutóbb az oldotta meg, hogy a biosban S5-re állítottam a power state-et. lefekvés előtt nem akartam már molyolni, nem tudom, minek állítgatja át a windows minden nagyobb frissítésnél a beállított energiagazdálkodást.
(eleve nem értem, mi a 'sznak kell low power state-ben lennie egy átlagos gépnek. meg wake on lan? meg powered usb? mondjon már valaki olyan tipikus szituációt, amikor pl. az egér világítson kikapcsolás után...)
-
Tin
veterán
skacok az őszi CU-ban megint valamit variáltak az energiagazdálkodással? tegnap este lekapcsoltam a gépet, de az USB port megint áram alatt maradt, mint régen, de akkor kikapcsoltam a BIOS-ban. nem néztem már meg a BIOS-t, de este majd ránézek, van valakinek hasonló gondja és megoldása?
-
csacsa01
tag
Sziasztok,
A mostani frissítés előtt, mikor volt az utolsó? Az én PC-mre gondtalanul megjött az új nagy frissítés, nejem HP laptopján a 09.15-ös szeptemberi frissítés érhető csak el. Próbáltam manuálisan indítani, da azt írja, hogy napra kész. Pedig nem. Ötlet? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honda topik
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged