Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Gabesz87 #13580 üzenetére
"1 év letelte után, ha én újratelepítem, akkor magától aktiválódik (ugyanazon hardverrel persze)?"
igen.
"Ha felfrissíti a 8.1-et simán 10-re, és működik is minden gond, anomália nélkül, akkor minek kell még újratelepíteni? "
latod ez egy jo kerdes. ha mukodik minden, akkor teljesen felesleges ujratelepiteni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
kezo0
addikt
válasz Gabesz87 #26251 üzenetére
Frissítésnél semmilyen serialt nem kell megadni, az a normális menet, ami nálad is volt. És felesleges a tiszta telepítés, ha frissítés után minden oké. Nálam sincs semmilyen gond, így nem is vesződtem a teljes újratelepítéssel.
Egy ilyen fórum olvasgatása adott esetben nagy segítség lehet annak, akinek gondja van, de könnyen félreviheti azt, akinek minden rendben működik: a clean install is csak egy módszer a felmerülő hibák elhárítására, de akinél nincs hiba, annak nem szükséges ezt a módszert alkalmaznia. Könnyen lehet, hogy ők vannak többen, csak ugye ezt egy olyan fórumon nem lehet lemérni, ahova főként azok írnak, akiknek problémájuk van...Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
zso73
veterán
válasz Gabesz87 #26506 üzenetére
olvass vissza. Én találtam magyarázatot....Cégesre kell állítani a hálózatot, és úgy műxik, elvileg. Nem próbáltam, majd holnap. Nekem is ugyanez a gondom....Win 10
MS magyarázat
Dörti windóz.Szemezgess.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Adler
aktív tag
válasz Gabesz87 #27465 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is ez a helyzet.
Először probléma lépett fel, újraindítottam a gépet. Utána meg minden naprakész manuális kereséskor is. Telepített frissítéseknél meg nem látszik semmi, hogy fent lenne.
Valakinek egy ötlet erre?
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
semetka
őstag
válasz Gabesz87 #28718 üzenetére
Én ha zenét hallgattam és sok weboldalt nyitottam meg egyszerre akkor elkezdett akadozni néha a hang. Amióta feltettem a 1511-et azóta jó. Legrosszabb akkor volt mikor az időkép oldal nyílt meg.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
vlevi
nagyúr
válasz Gabesz87 #29670 üzenetére
Teljesen üresen is jó.
A hosts file még a DNS előtti időkben keletkezett, buzgó rendszergazdák ebbe írogatták az IP címekhez tartozó gépnekevet. 3-4 gépes belső hálózatban ez még megoldható volt. Amióta többmilliárd gép eszköz kering egyetlen hálón, ráadásul az IP címet is dinamikusan kapják, ezért értelmetlen. -
pelgrim_v1
tag
válasz Gabesz87 #36818 üzenetére
hello srácok, végtelen szakértelmeteket kérném
Mass Effect 3 telepítésénél .net 3.5 -öt kér, a sima updaterrel nem tudom telepíteni mert 80071A90 hibát dob fel, nosza leszedtem a sima telepítőjét de (És most figyeljetek)
a .net 3.5 telepítéséhez .net 3.5 -öt kér a windows (oh god, why).
Nem maradt más mint hogy az updaterrel telepítem fel, utána is néztem a hibának, megpróbáltam tiszta Windows újraindítással telepíteni de ugyanez a hiba.
bármi ötlet? hogy tudnám megoldani?
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Windows-Update-error-80071A90?SignedIn=1https://support.microsoft.com/hu-hu/kb/2734782
a csoportházirendest is megpróbáltam a 3. lépésig (4. et már nem értem)[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #62254 üzenetére
ERRE nem tud valaki választ? Mondjuk már megoldottam, most már végre belép jelszó megadása nélkül, de továbbra sem értem, miért duplikálta a fiókot. Ennyit nem szívtam a Win 10-el, mióta frissítettem 8.1-ről. Most meg tiszta telepítés, és tessék....
Amúgy magam sem tudom, végül is mi oldotta meg. A számítógép tulajdonságainál, ahol nevet, tartományt lehet módosítani, beállítottam, hogy otthoni számítógép, nem vállalati (bár ha később visszajövök ide, akkor is a vállalati van "bepöttyözve"), ill. megadtam a nevet. Utána mentem a fiókokhoz, amit linkeltem is lentebb, és kivettem a pipát újra hogy ne kérjen azonosítót, jelszót. Lehet, hogy az volt először a probléma, hogy a felugró ablakban, ahol a jelszót kell megadni, átírtam a felhasználónevet, mert az egy régen használt felhasználónév, nem tudom honnan szedte, mert sehol nem adtam meg most telepítés során/után, de az a fura, hogy a Users mappában is ez a név szerepel, holott mást adtam meg. Nem tudom, honnan hozhatta át úgymond, miért maradt az meg. Talán emiatt lehet a dupla fiók, nem tudom....szóval ha azt átírtam, akkor is jelszót kért, ha változatlanul hagytam, úgy jó volt. Kicsit megutáltam egy pillanatra a Win 10-et! Remélem mostmár nem lesz gondom vele. -
raidx
őstag
válasz Gabesz87 #62651 üzenetére
Nézd át a HDD könyvtárait és ha kell ott is állítsd be a hozzáférést.
@ricsi8800gt te is, állítsd be a biztonsági fülöm a hozzáféréást magadra és ha kell a mappákra is.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
-
zolee001
őstag
válasz Gabesz87 #83415 üzenetére
A saját windows neved/jelszavad kell megadni.
Belépsz a fiokodba ami a te tulajdonod,jön egy idegen aki be akar lépni a te dolgaidba és engedélyt kér szerencsésebb esetben, ebben a szituban a media lejátszod az idegen.,igy logikus ,hogy a te kredenciáidra van szüksége -
válasz Gabesz87 #83415 üzenetére
Elég riasztó, hogy így használod (adminként autologinnal)a gépet. Ezen túllépve viszont a kérdések:
- Másik géppel, eszközzel rá tudsz csatlakozni?
- Kukkants bele a C:\Felhasználók mappába, és nézd meg hogy a felhasználónevedet mire csonkolta a rendszer. Ezt a csonkolt nevet, és a jelszavadat add meg user/pass párosnak.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
zolee001
őstag
válasz Gabesz87 #83468 üzenetére
Start-Run-compmgmt.msc
Bal oldali fa szerkezetben a "Shared Folders" majd abban a "Shares" menü.
Az "Admin$" "IPC$ és a C$" megosztásokat hagyd defaulton ellenben amit te hoztál létre azt állitsd le.(Stop Sharing)
Ezután futtatás "control /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter" és itt a hálózatodnak "private"-nak kell lennie.Advanced Sharing settings fülön az aktuális hálozatodnak (private) beállitásait modositod (Turn on network discovery,Enable file sharing,Media Streaming)
Ha minden rendben ment akkor File explorerböl pl jobb gomb a megosztani kivánt mappára-megosztás fül és kiosztod a jogokat. és az adott gép network fülén látja a saját megosztásait és bele is tud lépni.
-
-
King Unique
titán
válasz Gabesz87 #129571 üzenetére
Elég világosan leírja a Windows 10 telepítője is, hogy (ugyanazon kiadás) újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot, amiről ugyancsak volt már szó itt.
"tiszta telepítést csinálnék, formázott partícióra"
A honnan, hogyan kell letölteni a Windows 10 ISO-fájlt, pendrive-ra írni, majd pendrive-ról telepíteni a Windows 10-et témáról pedig szintén volt szó itt többször, lásd egy másik válaszban leírtakat, + nemrég egy másik topikban is részletezve lett, illetve a hogyan kell UEFI szerint telepíteni. Ahol nem, nem kell előre inicializálni, particionálni, formázni a célmeghajtót, max. szükség esetén törölni és utána a létrejött szabad területet megadni telepítési célnak, stb.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Gabesz87 #132112 üzenetére
Lásd egy másik esetnél leírtakat, erről is már számtalanszor volt szó itt.
-
zolee001
őstag
-
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #133417 üzenetére
Hm, van itt baj. Leszedtem az Adobe-ot, gondoltam újra telepítem akkor. Megnyitom a telepítő filet, és ugyanazt csinálja! Írja, hogy a telepítés hamarosan megkezdődik, de kifagy, és kilép. AZ előbb a Start menüm sem nyílt meg, homokórázott az egér a tálcára állva
Van valami ötletetek, mitévő legyek? -
King Unique
titán
válasz Gabesz87 #133418 üzenetére
Itt nem derült ki milyen Windows 10-verzióról van szó, az naprakészre van-e a frissítve, újraindítás volt-e már, Adobe programverzió megfelelő-e és passzol-e az új rendszerhez, stb. + Ha sikerült szétcsesződnie a rendszernek, akkor adott a repair install lehetősége is, ami itt le van írva mit jelent.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Gabesz87 #133427 üzenetére
Van Defender Offline scan lehetőség is, + antivírus szoftvereknek pendrive-ról bootolható live változata (példák), ha már szóba került a másik topikban a Linux is tesztelési célra.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle Eladó! 4990.-
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Pc játékok (szép állapotban)
- EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition AKCIÓ NOV. 11-ig! STEAM PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest