Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-04 16:14:18

LOGOUT.hu

A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66993) fpeter84


fpeter84
senior tag

Sziasztok!

Adott egy 8" atomos tablet, ami ugye legális 8.1 bing-el jött kínából - csak gányolt volt rajta a win, hiába volt angolra állítva tele volt kínai firkákkal továbbra is, illetve egyéb telepítési gondjai is voltak, ezért újrahúztam.

Pár hónapja még megtaláltam a ms oldalán a Win_with_Bing_8.1_32BIT_English_OEM.img csomagot - mostmár nem találom, leszedték? - és egy mezei partíció darálás és formázással egybekötve újrahúztam. Telepítésnél nem kért serial-t vagy ha kért akkor volt skip lehetőség - mérget vennék rá hogy nem írtam be akkor semmit - így not activated volt, de ahogy felraktam az SDIO WiFi driver csomagját és nethez jutott, át is ugrott aktiváltba mindenféle beavatkozás nélkül.

Ez pár hónapja volt, még a 10 megjelenése előtt. Használtam is a rendszert, de a 10 megjelenése után gondoltam egyet és újrahúztam azzal - Win10HomeEnX86.iso - nem meglepő módon ez nagyon nem akarta aktiválni magát. Olvastam, hogy először kell egy 8.1>10 upgrade, hogy a win aktivációs szervere elfogadja. Gondoltam akkor 8.1 bing vissza, de azóta sehogy nem hajlandó aktiválódni ez sem! Sőt, mostmár a 8.1 bing telepítő is kikerülhetetlenül prod.key-t kér! Beadtam neki azt amivel a kínai bing jött - telepítésnél elfogadta - de utána is aktiválatlan maradt, sehogy nem eszi meg! Mi lehet a probléma, a 10 megjelenésével változott valami az aktivációs rendszerben?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.