- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
simon7012 #25249 üzenetére
Esetleg próbáld ki ezt Wallpaper Change Scheduler hát a képen nem látszik túl sok opció, de a cikkben azt írják hogy extrém részletesen testre szabható.
-
lck
senior tag
válasz
simon7012 #25249 üzenetére
Ha nyitva az asztal, vagy hagyományos alkalmazás ( firefox, total commander ) akkor vált. De ha a modern ui csempéje, vagy nodern ui- s alkalmazás van előtérben, akkor nem vált az adott időben. Illetve még a bekapcsolás utáni első 5 percben sem vált, gondolom valami késleltetett indítás miatt.
-
-
válasz
simon7012 #19228 üzenetére
Nem félkész ez, csak még van amit csiszolni, mivel az első olyan verzió amit tábla és asztali gépekre egyaránt felkészítettek. Sajnos vagy szerencsére a fejlesztés nem úgy működik, hogy kiadjuk majd ha kész lesz, mert soha nincsen olyan állapot, hogy kész. A menedzsment meghatároz egy időpontot amikor jön a GA, azaz a publikus megjelenés, és azt adják ki ami addig kész van. Nincs lehetőség arra, hogy a végletekig csiszolgassanak egy adott build-et, mert a fejlesztés soha nem áll meg. Valószínűleg egy csomó visszajelzés már a lezárt build-et követően futott be, azok már rég javítva vannak, csak már nem volt idő beépíteni a kiadott verzióba. Valahol muszáj meghúzni nekik a vonalat, amikor gyártásba küldenek egy "végleges" verziót. Ettől függetlenül végig van ez tesztelve, csak hát ennyi felhasználó ennyi igényét nem lehet egyszerre kielégíteni.
-
Bali27
addikt
válasz
simon7012 #18769 üzenetére
Gondolom erre gondoltál.. Ugyan ugy.. [SSD OPTIMALIZÁLÁS]
-
Onderon
senior tag
válasz
simon7012 #18166 üzenetére
én is többet vártam. gyakorlatilag állandóan a desktopon használom, olyan, mintha nem is frissítettem volna win7-ről. kiváncsi vagyok mikor meri meglépni a microsoft a teljes fájlrendszer cserét. tudom, hogy akkor nem lenne visszafelé kompatibilis, de mostmár nem ártana túltenni magunkat a fat32-n meg az ntfs-en.
-
RockCNC
őstag
válasz
simon7012 #18116 üzenetére
Nem ez az internet explorer 10. 64-bites oprendszeren
ne keverd aaz oprendszert
Ha a csempéről megnyitod bejön egy új kinézet-itt nem jeleniti meg a flashplayert.
Ha lent a kulcsos ikonra katintok job egér -megtekintés az asztalon akkor bejön egy hasonló stilus mint az explorer 9-es volt. Itt viszont müködik a flash... -
RockCNC
őstag
válasz
simon7012 #18098 üzenetére
Én nem akarok váltani,eszembe sincs pár évig biztos nem.A w7 64 jól müködik szinte tökéletes...
A w8 csak a kiváncsiságból raktam fel egy másik gépre. Az biztos,hogy tapizásra való,egér és bilentyüre nem fekszik.
A csempéket meglehet szokni,viszont a keresöje az nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Autós topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia