Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47998) Weareus válasza TESCO-Zsömle (#47993) üzenetére


Weareus
addikt

Nem, nem erről van szó.
Az önigazolást - vagy az ötlet kudarcát - majd az hozza meg, ha megvalósítóm és működik - vagy nem.

Alapelvekből egyszerű gondolkodással kiindulva jutottam arra a következtetésre, hogy egy nagyobb tartály több szempontból szerencsésebb dolog lehet, viszont ezért nem volt logikus, hogy a legtöbben mégsem több literes tartályokat használnak.

Nyilván azért, hogy beférjen a házba (kompaktság), és vsz. ezért árulnak ált. kisebb tartályokat, de ez még nem jelenti azt, hogy ettől a "nagy tartály"-ötlet rossz v. meddő.
Végül is erről folyt itt eszmecsere pro és kontra szerintem korrekt formában :K.

Azt nem állítottam, hogy helyettesítené egy (egyébként nem sárga, hanem vörösréz) tartály a hőleadót, (ha így gondolnám, nyilván nem adtam volna 50+-t egy MO-RA-ért...), de esetleg rásegíthetne, hűvösebb lenne a rendszer = kis plusz tuning. (Talán). Ennyi és nem több.
De máris segítséget kaptam, mert a műanyag tartálytól eljutottunk a vörösrézig.
Ezúton is köszönöm mindenkinek. :R

A tápventi igazán halk, elismerem, talán csak bárgyúságból írtam, hogy kivenném, vsz. nem bírná ki, és a néma alkatrészeket leszámítva ez a leghalkabb része a gépnek.

De ha egy 1200 v 1500 Enermax lenne ezzel a rendszerrel terhelve, lehet hogy túlélné venti nélkül is, bár ez már nem a vizes topik témája. (D 14-em is vitte passzívban az i7-et simán, venti nélküli nyitott házban).

Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.