Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37978) csib41 válasza Reibek (#37976) üzenetére


csib41
aktív tag

képet látsz a házamról néhány hsz.-el feljebb. Erre jön majd 4db ilyen. Egyenlőre csak a cpu van hűtve, de a méhtelepi látogatásomnak hála van anyagból dolgozni "ócsóért" (kőkemény 100ft volt kicsit koszosan, de tökéletes állapotban, szinte újak)
Tehát: megvan minden alaplapi blokknak való és ha lesz egy szebb nap a héten nekiállok és véglegesen megcsinálom. Sajnos avi hegesztőm nincs így muszáj elvinnem a sráchoz aki régen is csinálta a blokkom.(nem szereti a sört így még lekenyerezni se tudom:(:DDD)
A gtx 460 gpujának szélessége hosszúsága kb mennyi? maradt még bőven anyag és ha már ittvan csak kap a vidikari is vizet. Ha kivitelezhető még a fetek is kapnak vízből. A memókra nincs sajna ötletem max ramsüni. Ha nem veszek toronyházat akkor a mostanit emelem meg és a vidikari alatt vígan szív majd 3db 140es venti az új hűtőre. Egyedül a vinyó az amit nem szivesen vizeznék be mert az ég világon sehol se férne el úgy. Ramokra meg sztem felesleges mert még teszt alatt se forrósodnak különösebb légmozgás nélkül.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.