- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, megpróbáltam Ubuntu-t felrakni a gépemre (laptop).
Ott kezdődött, hogy telepítő helyett szép feketeség fogadott, de ezt a vga=771 megoldotta
Aztán minden jól ment egészen addig, hogy betöltse a tényleges rendszert.
Magát a linuxot, egy külső USB-s rack-ra akartam rakni. Ezzel nem is lett volna gond, de van a gépemben egy beépített memóriakártya olvasó. Ez valamiért nem tetszik a kernelnek (bios hibára hivaktozik), és az egész smp modult kilövő, így a külső vinyót is...ezután persze leáll azzal a hibával hogy a /dev/sda1 nem található (ez lenne a root). Az az út sajnos nem járható, hogy tiltsam le a mem. olvasót, mivel az csak az egész usb tiltásával menne, akkor viszont megint ugyanott vagyok ahol voltam.
Van valakinek ötlete mit lehetne ezzel kezdeni? (azon kívül hogy rakjam belső vinyóra)
Régebben ment így linux (mandrive, gentoo), szóval elvileg működőképes a dolog.
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest