- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
GD
őstag
laptop és ubuntu tapasztalatok érdekelnének:
milyen chipset-re
vga-ra ment fel jól
netán 3D támogatást sikerült e összehozni..
tnx
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Kezdjük akkor azt a kártya szisztémát!
lspci -v | grep -i audio
Olvasgatok itt közben, olyasmiket írnak ebben a témában, hogy ALSA-val nem működik ez a dolog. [link], valami ilyesmit kell feltenni. Kérdemén, hogy van-e kedved megküzdeni a dologgal, mert nem lesz egyszerű, de én segítek majd benne, bár így látatlanba nem lesz a legkönnyebb, ettől még működhet.
[link] - némi angol segédlet -
emitter
őstag
válasz
e107lac #1293 üzenetére
ja, nekem sokkal kevesebb csúszka van a laptomom sztereo volta miatt
de az asztali gépen asszem nekem is nforce2 vagy 3? van, bár az lehet, h csak sztereo, nemtom pontosan
de le van tiltva, mert a cmedia 5.1 est használom, igaz csak a sztereo részét, meg a mélyet, és mindez windóz alatt, szal
viszont ha tudsz angolul, ajánlom a kmix kézikönyvét a kde helpjében benne van -
e107lac
csendes tag
válasz
emitter #1292 üzenetére
Leginkább a switches fül alatt található dolgokat, nameg az outputnál is ott van ezer 3d-s csúszka de gyik sem jó semmire, közben megtaláltam a konzolos verzióját is asszem ha ez az, de lehet ful különböző jah és a hangkártyám az nem cmedia, hanem nvidia nforce2, sima integrált 5.1. Vagy vegyek valami ''jobbat''?
mod: lemaradt a konzolos ''alsamixer''
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
válasz
e107lac #1287 üzenetére
nagyon érdekes ez az ubuntu... most hogy nézelődtem a lejátszóprogik beállításaiban, meg a rendszer hang-beállításainál, nem találtam még olyat sem, hogy hogyan aktiválhatom/némíthatom a mic-bemenetet... olyasmire gondolok, mint winben a hangerőszabályzó
de még winampnál is be lehet állítani a kimeneti plugint, xmms-nél semmi ilyet nem találtam, mármint plugin-választót
remélem, azért találunk megoldást a problémádra, nem hiszem, h ennyire anyátlan lenne a linux -
e107lac
csendes tag
válasz
emitter #1286 üzenetére
Igen windowsban jó, hangkártyám valami cmedia féle. A egyik multimédiás lejátszónél sem müködik, legalábbis amikkel próbáltam (MPlayer, xmms, amarok, kaffeine). A kmix-el próbálkoztam és úgy sikerült rábírni a hátsó hangszórókat, valamiféle ''zajkeltésre'', de viszont még amire figyelmes lettem hogy a mikrofon se megy. Ez még fontos lehet ugyanis a hangkártyán levő mikrofon aljatba kell bedugni a center+subwoofer csatiját, a mikrofont pedig a ház elején kialakitott aljzatba. Kb ennyi, remélem valakinek lesz valami használható ötlete.
Előre is köszi! -
e107lac
csendes tag
Hellotok!
Arra lennék kiváncsi hogy hogyan tudnám rávenni az Ubuntu-t, hogy mind a 6 hangszóróból szóljon a hang (Genius Home theater 5.1), mert nekem csak annyit sikerált hogy szólnak a jobb, bal első és a jobb, bal hátulsó. Tehát a subwoofer és a center meg se nyikkan.
kössz -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1282 üzenetére
Én tuti hogy upgradelni fogok. Túl sok minden van nekem egyediben fent, nem szeretném, ha elveszne. Ha valamiért mégsem akarna menni, bár ezt erősen kétlem, akkor reinstall, de aoz nagyon nagy bajnak kell történnie.
-
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #1280 üzenetére
Nem! Átírod a sources.list-et, főleg azt, hogy a breezy helyett dapper lesz, persze először nem lesznek csak hivatalos listák, tehát eleinte a backports az nem fog működni, valamint a hazai magán tükrök sem.
Aztán
apt-get update
apt-get distupgrade
És ez elvégzi a frissítést. Csak azt szedi le amit kell, tehát nem kell teljes iso-t leszedni... -
ragazzo
őstag
Tudja valaki, hogy kb. melyik hónapban jelenik meg az új Ubuntu?
-
GD
őstag
annyi a bajom vele hogy nem elég éles és kiugró a betű..
lehet az alap fontom túl kicsi és a konfig file-ban megadott méretezés miatt halovány..
te mekkora betűvel nyomulsz?
nincs vmi példasor a betű élességére konfigba?
viszont a furcsa hogy volt már olyan guis mpl ami meg elfogadta.. -
Sianis
addikt
Nos! Az Mplayer alapból a saját betûkészletét szereti. Fõleg GUI-ban. Gentoo alatt próbálkoztam tegnap én is a tff font megetetésével, de nem ment. Megoldás? Mi a probléma? Betûméret? Karakterkészlet? Van ISO-8859-2-es kódolású saját betûkészlet az MPlayer sajáz honlapján, akár gigászi méretben is.
[link]
Ez a komplett 8859-2-es fontkészlet, 4 féle mérettel, szép betûtípussal.
Nincs is más dolgod, csak felülírni az egyik méret könyvtáraban lévõ fájlokkal a /usr/share/mplayer/font alatt lévõ hasonló nevû fájlokat, és kész is. Nekem szépen mûködik, és tényleg probléma mentes a dolog, no meg szép is, olasható is.
Tudom, hogy ez csak fél megoldás, de nekem is csak így sikerült, de megfelelõ, tehát minek bolygassam?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
olyan bajom van most hogy a gui-s mplayer nem eszi meg a TTF fontot amit megadok neki..
nem gui-s már működött, a config-ba beírtam a betű elérését és béke..
font=elérés.. akármi.ttf, persze olvasás futtatás jog van
lehet vmi csomag hiányzik?
msttcorefont van, meg winből átnyúlt fontkészlet is
ötlet? -
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #1272 üzenetére
Pláne egy ilyen disztrónál, ahol fél évente van kiadás, és elég sok minden szokott változni, tehát nem lehet mindenre általánosat felírni, mert lehet, hogy 1-1,5 évvel később, teljesen másképpen lesz. Persze ez szélsőséges eset, de szerintem Fórum + esetleges WIKI oldal ajánlása / készítése könyebben ad megoldás a problémákra. Én magamról tudom, hogy nem 1000 oldalas HOWTO-k és 10000 oldalas man olvasásból ment a legtöbb dolog, hanem fórum. Persze volt, hogy le kellett ülnöm és olvasni, de az már azért volt, hogy mélyebb ismereteket szerezzek, meg azért mert érdekelt, hogy mi hogyan és merre működik úgy ahogy...
-
ragazzo
őstag
Igazad van,leteszek róla.Csak azért lenne jó, hogy legyen mire hivatkozni, mielőtt elkezd valaki téged kérdésekkel bombázni.Ugyanis minden régi fórumozó olyan könnyen mondja, hogy olvasd ezt, meg olvasd a szabilinuxot (ami 1000 éves).Szerencsétlen újonc elolvassa, és nem hinném hogy sokkal okosabb lesz.Mennyivel könyebb lenne egyből megválaszolni a kérdést ahogy te is teszed.
-
Nedudgi
aktív tag
Üdv!
Valaki 3ddesktopot próbálta? Nekem nagyon bejött a kinézete (persze a használahtóság megkérdőjelezhető...De a daemon megeszik 170mega memóriát és csinál 5 másodpercenként 100% procihasznélatot...Valakinek ment normálisan? ATI fglrx van fent minden 3d fasza... -
meoindil
aktív tag
válasz
T. Almeida #1265 üzenetére
Ezt találtam: [link]
Valóban jó lenne egy csomag, vagy egy ''szájbarágós'' leírás a telepítéséről. Esetleg aliennel át lehetne konvertálni az .rpm csomagot?
A Stardict nem működik ilyen MobiMouse módon is?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1265 üzenetére
Neteddel mi a helyzet?
-
T. Almeida
senior tag
Üdv.,
Tud valaki valamilyen MobiMouse-hoz hasonló szótárprogit Ubuntu alá? Az xqed-et nem találom sehol a neten... -
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #1258 üzenetére
He-he. És mégis miről szóljon? Az ubuntu.hu -s leírásokkal kb ezt akarjuk elérni, csak ugye elég nehéz lenne nyomtatott formában megjelentetni. Valamint annyira szerteágazó ez az egész, hogy mindíg hiányos lesz a ''könyv'', és lássuk be, több 1000 oldalas könyv meg megintcsak nem jó, mert nem ''kézi''. Érdemes inkább itt fórumon kérdezni...pl engem is...
-
meoindil
aktív tag
Nem tudom próbálta-e valaki a ''gDesklets-DeskTao'' programot, ez elvileg random Tao idézeteket rak ki az asztalra. Nos, a háttérkép meg is jelenik, de az idézetek szövege nem, hasonlóan viselkedik a ''deskquotes'' is ami szintén ilyen kis idézeteket rakna ki, de nem teszi. Van valakinek valami ötlete vajon miért nem jelenik meg a szöveg?
-
ragazzo
őstag
Lehet hogy nyitott kapukat döngetek,de foglalkozik valaki magyar nyelvű Ubuntu kéziköny írással?
-
Finwe
őstag
Köszönöm a türelmet és a segítséget! Úgy néz ki minden műkszik fainúl!
Minden ami a klényelemhez kell, remélem a programozáshoz is minden megvan vagy gyorsan megoldom majd, igyekszem elöbb mindent megtenni amit tudok mielött kérdezek!
(persze tévém még nem megy, bár találtam vmi pinnacle raven-t de nem most esek neki)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1255 üzenetére
Hát ez jó hír, mert Gnome alatt otthonosabban mozgok, így ha az fentiek ( alábbiak ) nem működnek, akkor is könnyebben kitalálok majd valamit.
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1252 üzenetére
Gnome-t használsz? Ha igen, akkor pl Automatix-al tudsz telepíteni egy Gppp nevű alkalmazást, ami reményeim szerint segít ebben. Nekem régen működött a pppoeconf-al való automatikus bejelentkezés, nem értem, hogy mi lehet a baj.
Firestarter egyszerű képlet...
sudo gedit /etc/sudoers
Ha nem lennél benne akkor
# User privilege specification alá
pl:
sianis ALL=(ALL) ALL
persze sianis helyett saját user neved...
# Members of the admin group may gain root privileges alá
pl:
sianis ALL= NOPASSWD: /usr/bin/cpufreq-selector
persze sianis helyett itt is saját user neved és /usr/bin/cpufreq-selector helyett pedig a firestarter elérési útja.
Ezután Gnome alatt Rendszer - > Beállítások - > Munkamenetek : Automatikusan elinduló programok ----> és hozzáadod a Firestarter-t. ''Elvileg'' így el fog indulni, mert nem lesz szüksége jelszóra az elindításához, ha mégsem indul, akkor kitalálok valamit. -
Sianis
addikt
Automatix magyar leírás:
[link] -
T. Almeida
senior tag
1. pppoeconf: Hát...hiába felelek igennel, sajnos nem indul el...
2. ha nem indítom el, akkor az iptables -L kimenete az alábbi:
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination
Chain FORWARD (policy ACCEPT)
Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
Vagyis mintha nem lenne aktív a tűzfal. megkérnélek, hogy írd le részletesen, ha nem nagy fáradtság. Kössz! -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1250 üzenetére
Hali!
pppoeconf beállításakor a végén felteszi a kérdést, hogy akarod-e, hogy automatikusan induljon minden rendszerindításnál. Erre ha igennel felelsz, akkor minden boot-kor alapból elindítja a parancsot.
Firestarter indítása szerintem felesleges, mivel az csak egy iptables frontend, tehát anélkül is van tűzfalad, hogy te elindítanád. Ha mégis kell, akkor szólj és leírom részletesen, hogy mi a helyzet. -
T. Almeida
senior tag
Láma kérdés:
Mikor bekapcsolom a gépem, a firestartert és a pppoeconf-ot kézzel indítom el, hogy menjen az ADSL. Ebben a sorrendben kell, mert ha előbb fut a pppoeconf, és utána indítom a firestartert, a firestarter baromi lassan indul el (beírom a firestarter parancsot, és kb. 10 perc, mire megjelenik a GUI-ja, de utána normálisan fut).
Hogy lehet azt megtenni, hogy daemon-szintem induljon el ez a két szolgáltatás a gép bootolásakor?
Kössz! -
ragazzo
őstag
Szia!Ha beírom hogy firestarter ALT+F2 után,akkor nem kellene előbukkani egy grafikus felületnek?Igazándiból csak hibaüzenetet kapok,pedig szeretnék belekontárkodni a tűzfalba.
root@catv-50621dac:/home/fmihailov# firestarter
Xlib: connection to '':0.0'' refused by server
Xlib: No protocol specified
(firestarter:8639): Gtk-WARNING **: cannot open display:
root@catv-50621dac:/home/fmihailov#
Csak ennyi van.Megírod hogy mi a baj? -
Finwe
őstag
-
Finwe
őstag
Hali!
Lenne itten még egy kis probléma! HOL a szunyiban van a ROOT terminál???
Föltettem a Breezy-t és nem a megszokott a rendszer,legalábbis néhány helyen. A másik gond, hogy nem tudom leszedni az Automatix-et, olvastam, hogy nem nagyon lehet proxy mögül, bár nekem proxym nincs viszont 2 hardveres tűzfal van a gépem elött.
Ezt írta:
--20:52:12-- http://beerorkid.com/automatix/automatix_5.5-2_i386.deb
=> `automatix_5.5-2_i386.deb'
IP keresés beerorkid.com... 208.97.133.175
Connecting to beerorkid.com|208.97.133.175|:80... kapcsolódva.
HTTP kérés elküldve, várom a választ... 200 OK
Hossz: 33,208 (32K) [text/plain]
automatix_5.5-2_i386.deb: Hozzáférés megtagadva
Nem tudok írni `automatix_5.5-2_i386.deb'-ba (Hozzáférés megtagadva).má megen kifogtam.
Légyszives valaki küldje el nekem ezt a file-t levélben! -
Sianis
addikt
Tudom, hogy tartozom még nektek az Automatix-al, csak az a baj, hogy a héten már a 3. féle betegség tekeri le a fejemet...de megcsinálom, nem beszélünk levegőbe ugyebár...
-
dat
senior tag
Sianis mester nem akarsz egy HowTo -t írni az Ubuntu.hu -ra Wpa_Supplicant configról? Összeszenvedtem hogy működjön, de SSID broadcast off esetén nem megy a dhclient. Úgy tudom te is bírkóztál vele egy darabig. Sztem sokaknak hasznos lenne ha megosztanád a tapasztalataid.
-
Finwe
őstag
Na még 1 utolsó kérdés!
Breezy-ből az amd-s az ugye kezeli a 32 és a 64 bites alkalmazásokat is, azaz nem lesz olyan gondom, hogy ''bocsi ezt már nem tom mi'' dolgot dob ki? -
Finwe
őstag
Sajnos nem megy, a megfelelő heyre van beírva
Az automatix-ot sem tudom használni mert Hoary verzióm van, gyanítom kellene szereznem egy Breezy-t -
Sianis
addikt
[link]
Automatix (angol) -
Finwe
őstag
Megvan a gond, csak megint nem olvasok figyelmesen!
Egyébként az öregebb változatról pöpecül fel lehet rakni leszámítva, hogy néhány link már nem működik
Ez a gond:
Compiled with runtime CPU detection - WARNING - this is not optimal!
To get best performance, recompile MPlayer with --disable-runtime-cpudetection.
Tehát ez a --disable-runtime-cpudetection melyik filba írjam bele, hogy ne izguljon?
Az előző leírás az írja ezt a lépést és az Mpla*/debian/rules fileban be is van írva
ez a sor, de ha ott megvan akkor hol kel még?
Rákeresek arra a script gyűjteményre is
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #1226 üzenetére
Hogy kicsit pontosítsuk a dolgot, az automatix egy script ''gyűjtemény''. Lényege, hogy megkímél attól, hogy összegyűjtsd, hogy mi is kellhet és hogyan kell beállítani egy programot, vagy éppen egy kodek csomagot. Alapból nem végez mást, csak apt-get install + a megfelelő csomagok, de könyebb kiadni 1 parancsot, mint kikereseni 30 megfelelő csomagot. Nah remélem azért érthető.
-
Finwe
őstag
Az a baj, hogy szó nélkül megcsinálja az előző lépéseket (már) de nem ez az egyetlen mappa ami hiányzott/zik a skint sem tudja betölteni mert nincs /skin mappája a megfelelő helyen.
Le kéne törölnöm amit eddig csináltam és előről kezdeni, utána majd megírom, hogy sikerült-e.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
Finwe
őstag
Oksa, telepítettem az 1.5-öset. De természetesen van még egy apró bökkenő!
sudo cp MPlayer-1.0pre7/etc/* /usr/local/etc/mplayer/
ez kell de az usr/local alatt nincs etc könyvtár! Nem igen értem most akkor ez hogy van mert azért csak tudták mit írnak azt meg nemhiszem, hogy csak nekem nincs ott semmi.
Valyon elég ha létrehozok egy etc/mplayer/ mappát? -
Finwe
őstag
Lassan megőrülök
Most ezzel van baja: tar -xjf Blue-1.4.tar.bz2 nem találja, és én sem sehol
Már elnézést, hogy itt ügyetlenkedek 1x majd sokkal jobban fog menni! -
Finwe
őstag
persze miután megkérdeztem már sikerült is áthidalni a problémát.
természetesen felmerült még1: ez a csomag 'libconfhelper-perl' kellett neki, hogy
végrehajtsa ezt: sudo dpkg -i mplayer_1.0cvs_i386.deb de a 'lib..' telepítése után rögtön fölügrott az mplayer configuration panel és most kell kiválasztanom, hogy
milyen legyen a video outpot.
Na ezt honnan tudjam? Lehet xmga, x11, xvidix, stb... azt írja gondosan válasszak mert fontos! -
Finwe
őstag
miután mentettem a filet amit módosítani kellett ezt kaptam:
(gedit:10169): GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager:
Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed.
nem tudom még1x megnyitni és az ez utáni lépéseket már nem csinálja -
Finwe
őstag
válasz
ragazzo #1212 üzenetére
Az mplayer-rel már próbálkoztam korábban, pont ahyogy mondod de ilyet nem talál
(
root@ubuntu:/home/finwe # sudo apt-get install mplayer
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése... Kész
E: Nem található a(z) mplayer csomag
)
gyanítom megint plussz linket kéne tenni a sources fileba, vagy a másik módszerrel neki esni de azt ma nem szeretném :S
Egyébként van hang, a filmeknek álltalában van és a rendszerhangok is működnek, Realtek 6-channel audio CODE alaplapi hangkártyám van.
mod.: az ALSA-t nemtom mi
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Frissítettem az mp3 dolgot ahogy dat javasolta (jó oldal!) de az xmms ugyan azt csinálja, elindítom és megfagy a progi, ilyenkor csak mechanikus restartra hajlandó kijelentkezni, majd telepítettem a vlc-t ahogy ragazzo javasolta, ez a progi ugyan nem fagy le de nem is ad ki hangot
szépen megy a sáv, hogy lejátsza de hang nincs, ezt tapasztaltam néhány filmnél is!
dat: az etc/apt könytárbeli sources-ra gondoltál? Ott nem találtam CD-s sort. -
dat
senior tag
-
Finwe
őstag
Hajjajj, nagy szívás ez az egász
A skype sehogy sem megy, és mp3-at sem tudok lejátszani mert nem ismeri. Nem tudok telepíteni csomagokat az mp3-hoz és a skype-hoz is kell neki valami amit a cd-ről kér de a cd-t már rég letöröltem és hiába írom ki újra, volt olyan kedves, hogy a címkéjét is megjegyezte
(lehet nekem kéne címkét adni neki?)
Szal ha valaki lenne olyan kedves és tudja a megoldást, ne tartsa magában!!! -
ragazzo
őstag
válasz
T. Almeida #1205 üzenetére
Végre valaki.Nem csalódtam benned sem.Köszönöm!
-
T. Almeida
senior tag
válasz
ragazzo #1201 üzenetére
[link]
Letöltöd a magyarítást (egy lng file), az alábbi könyvtárba: /usr/share/opera/locale
Ezután: Tools\Preferences menü, Genaral tab.
A legalul levő Language résznél a Details-ra nyomsz egyet, a user interface résznél pedig brózolsz a /usr/share/opera/locale/ouw851_hu.lng file-ra.
OK, OK és örül
[Szerkesztve] -
Tersius
tag
Üdvözlet!
Furcsa problémába futottam bele Ubuntu 5.10-nél, immáron másodszor.
Egyszercsak, látszólag minden előzmény nélkül nem bírok gnome-ba belépni egy konkrét felhasználóként (a fő, amit használok).
Hibaüzenet a logokban nincs. GDM jól bejön, beírom nevet&kódot, megjelenik szépen a splash screen, es ott eljut az első pontig, talán starting window manager, es ott kész. Vinyo leáll, minden leáll. Egér mozog, X lelőhető, CTRL-ALT-F1-re szépen jön a konzol. Konzolon be tud lépni gond nélkül ugyanaz a felhasználó. Konzolból direktben startx ugyanezt az eredményt adja.
A rendszerhez már viszonylag hosszú ideje nem nyúltam, az utolsó leállítás teljesen szabványos volt.
Google-n keresgéltem, 1 fórumban láttam ugyanezt a bajt, de nem volt rá válasz.
Mindez nem először történik, rögvest telepítés után az első felhasználóm így járt, akkor létrehoztam egy másik usert, és azzal használtam 2 hónapig minden hiba nélkül.
másik felhasználóval megy a gnome is, másik ablakkezelővel megy a két rossz felhasználóm is.
Látott már ilyet valaki?
Meg tudta már oldani ezt valaki?
Segítséget köszönöm -
ragazzo
őstag
Sziasztok!Konzolból telepítettem az operát,csak magyarítani kellene.Tud valaki segíteni?Esetleg lenne alapból magyar amit apt-cache search-al kihoz?
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest