- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
Dufresne #1999 üzenetére
Valszeg jogosultságbéli porblémáid vannak.
Az adott fájlhoz kapcsolódó jogosultságok módosítására a chmod parancs szolgál. A használata természetesen csak a fájl tulajdonosa és a root számára lehetséges.
A legutóbbi példánkban szereplő fájlt módosítsuk úgy, hogy az others csoport is írhassa/olvashassa a fájlt. Ez kétféle módon, a következők szerint történhet:
chmod fájlnév o+rw
vagy oktálisan:
chmod fájlnév 746
Ha meggondoltuk magunkat, és az írási jogot mégis szeretnénk megvonni, akkor:
chmod fájlnév o-w
vagy oktálisan:
chmod fájlnév 744
Az aktuális könyvtár tartalmát például így tehetjük mindenki számára elérhetővé:
chmod 777 -R *
A fájlok és könyvtárak tulajdonjoga a chown, a csoportja chgrp utasítással változtatható meg, a fentebb leírt logika alapján.
Szal pl. ha a gáz a /mnt/rutyutyu könyvtárral van, akkor:
chmod 777 -R /mnt/rutyutyu/*
Ja, természetesen root-ként csináld. Ha NTFS, akkor az írást ne erőltesd, ekkor legyen
chmod 555 -R /mnt/rutyutyu/*
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1998 üzenetére
Értem.
Mára utsó, ami felmerült bennem, hogy nem látom az össze könyvtárat a bemountolt partíciokról..nemtudom ez mitől lehet. LEgalábbis hda5-ön ez van. ÉS van olyan mappa is amit üresnek jelez, közben nem az... -
Dufresne
addikt
Nekem meg mára az utsó kérdésem, az iso bemountolással kapcsolatos. Szóval van mondjuk egy iso file-om a bemountolt hda5-ös partíciómon. Hogyan kell ezt akkor bemountolni?
-
charlie54
csendes tag
válasz
Nedudgi #1975 üzenetére
Nedudgi: Köszi, felraktam a Listen-t, egész jó.
Na, az az érdekes, mára megszólalt a Rhytmbox, (Listen is), Totem még mindig nem, és mindezen felül, amit tegnap nem is néztem, a filmeknek sincs hangja.
Azt mondja a xine, hogy Audio codec MPEG layer 2/3 (0x55) unsupported codec.
Brrrr.... -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1994 üzenetére
Jó kérdés, még, hogy hogyan lehet belépni könyvtárakba konzolon belül...
Megvan''cd'' mint dos-ban annó
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
válasz
Dufresne #1993 üzenetére
rootként lehet csak az említett könyvtárba írni...Nem tudom mivel szeretnél másolni, ha Nautilusszal, akkor úgy indítsd el, hogy ''sudo nautilus''.
Legegyszerább parancssorból másolni:
belépsz abba a könyvtárba, ahol van a cucc, és sudo cp x.png /usr/share/pixmaps, közben a TAB-ot bőszen nyomogatva...gyorsabb így másolni, mint grafikus filekezelőből. -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1992 üzenetére
Még egy kérdés, hogy hogyan tudok bemásolni a /usr/share/pixmaps könyvtárba png filekoat, csak mert ha kijelölök egyet másolásra, akkor utána nemlátok a mappában beillesztés funkciót.
-
T. Almeida
senior tag
Próbáld meg az fstab-ba írni:
/dev/hda5 /media/hda5 ntfs user,ro,uid=dufresne6 0 0
Majd:
mount /dev/hda6
Szerk.: Na, most látom, hogy összejött...Az auto kapcsolóval néha működik nekem, néha az ntfs-sel...nem vagyok egy nagy guru, nem tudom az okát.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1989 üzenetére
-t auto kapcsolóval működik a hda5-re is
Ezer köszönetCsak nemértem, hogy ntfs-t ha beírom, akkor miért nem...
-
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1987 üzenetére
LEhet benne valami, mert hda1-re remekül bejön ez a megoldás, köszi
Hogyan tudom megnézni, hogy milyen mountolható meghajtóim vannak? -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1987 üzenetére
NTFS van rajta, csak azzal nem működött és gondoltam kiprbálom fat-al, de azzal sem ment.
Amúgy sudo mount -t ntfs /dev/hda5 /media/hda5 panarcsra bemountolja, csak nemtudok belelépni... -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1985 üzenetére
A mountolásra gondoltam
Amúgy meg ezt dobja erre [link] -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1983 üzenetére
Hogyan lehet még máshogy?
jah és a usernam '<>'' jelek között legyen? -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1981 üzenetére
Hová is kéne ezt pontosan beírni?
Tehát, ha mountolok, akkor ilyen a parancs mondjuk: sodu mount -t ntfs /dev/hda5 /media/hda5 ebben kéne ezt beszúrni valahová, vagy az fstab-ba?
[Szerkesztve] -
-
T. Almeida
senior tag
válasz
ragazzo #1977 üzenetére
Ilyen érdekes dfolgot nwekem is csinálrt a gépem.
Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni vele, csak mérgelődtem..aztán felraktam az XFCE-t, azon dolgoztam egy darabig, közben néha peróbálgattam a gnome-ot...egyszercsak elindultLeszedtem az XFCE-t, azóta is szépen megy a gnome...
-
ragazzo
őstag
Érdekes dolgot csinált az ubuntum.Csináltam egy dist upgradet, és nem tölti be a gnome felületet.Persze nem írtam át a sources listet dapperre, csak néhány progit frissített, meg a kernelt.Most mi lehet a gond?Újra kell telepíteni a gnome-ot?A KDE gyönyörűen muzsikál.
-
törölt tag
úgy néz ki működnek a dolgok, mindenkinek köszi
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
snowflake #1974 üzenetére
Szerintem szoftveresen akarja állítani az eltérítést vagy mi... Illetve gondolom nem az eltérítést állítja csak úgy csinál. Még annó a PowerStrip is tudta.
Charlie: GStreamer? Olyan nincs h ne mennyen, nekem is ment GNOME alatt. Amúgy meg ha rá vagy kattanva a Rythbox-ra akkor van egy hasonló de sokkal jobb is: [link] -
snowflake
tag
válasz
#51736960 #1969 üzenetére
1. ezt nem igazán értem... talán az xgl-re gondolsz??
2. Talán a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás, hogy a firefox adblock nevű extension-jét használod erre a célra.
Nálam egy dolgot kettyint el, történetesen az mplayer-plugin-al nem megy a filmlejátszás, ha aktív az adblock...
Egyébként érdemes egyszer átcsemegézni ezeket az extension-öket (Tools/Extensions -> Get more Extensions), igény szerint jól kézreszabható a róka. De érdemes észnél lenni, mert taccsra is lehet tenni némelyik gyengébben sikerült cuccossal, mint ahogy a dózert is hamar ki lehet fektetni a sok #&@ jutilitivel.. -
charlie54
csendes tag
Na, akkor még egy kérdés. A laptopomon Breezy üzemel. Fenn van a firefox 1.5.0.1. De a régit sem vettem le, mert az ellenjavalt. Most meg kirakja a frissitéskezelő, hogy frissítsek 1.0.8-ra firefoxot. De én azt nem akarok. Hogy lehetne eltüntetni, hogy ne piszkáljon mindig ezzel a nem szeretném frissitéssel?
-
charlie54
csendes tag
válasz
#51736960 #1969 üzenetére
A 2. ponthoz:
Nekem fennt van a firestarter. Neki van egy /etc/firestarter/user-pre nevű filéja. Oda lehet beírni a saját gondot-bajt. pl ez a sor:
$IPT -A INPUT -s 217.20.131.7 -j DROP #sher.index.hu
értelemszerüen kiírtja a kommentbe írt címről érkező dolgokat.
Beírod egy terminálba: ping ad.verticum.net, kíirja az ip cimet, aztán go. -
törölt tag
Lenne két újabb megoldásra váró problémám, bár ez már csak finomhangolás:
1, hogyan lehet ubuntuban szoftveresen jobbra-balra mozgatni a képernyőt? (gondolom nem egyszerű, de nem baj)
2, hogyan tudok bizonyos címeket tiltani böngészéskor? Például: szeretném ha az összes ''ad''-dal kezdődő internetcímről érkező cucc ne jöjjön be. Win alatt úgy csináltam, hogy az Avast tiltólistájára beírtam: http://ad*. Ubuntuban hová kellene írkálnom? -
charlie54
csendes tag
Sziasztok, feltettem a Dapper bétát, szép is, jó is, megvagyok vele elégedve.
De: nem játsza le az mp3-akat. Eddig minden linuxot rá tudtam venni az mp3 lejátszásra, a Dappert nem. A gstreamer-eket, ahogy írva vagyon, felraktam.
Mégsem találja a codecet. Mi a csuda baja lehet? -
Bero
aktív tag
Köszike.
Xmms már megy, nagyban mp3-at hallgatok. Ha még a freki be lenne állítva kifejezetten boldog embernek számítanék. Monitor papírt nehéz lesz találni, mert olyan régi, hogy szerintem az adatait is kőbe vésték. 1024ben 85Hz-en ment Win-ben, ez tuti. Majd meglássuk, heggesztjük.
Előre is kösz!
Üdv: Bero -
Sianis
addikt
Kernel driverek / modulok függetlenek a disztrótól. Hiába szólsz, hogy csaináljanak ATI chipszethez valamit, nem fognak tudni mit kezdeni vele. Amúgy általában ha egy cég kiadja a doksit egy chipszethez, akkor hamar megy a driver dolog, de addig nem nagyon. Szóval várni kell sajnos, amíg a kernel nem fogja vinni.
-
GD
őstag
van egy hangkártyám is, hegesszük már meg hogy menjen
amúgy, ez a xorg modding engem is érdekel, mert a készben már kb tudom mi miért van, de ha alapból nincs benne vmi, problémás faragni, info és tudás nélkül
1887 hsz-re se nagyon böffent senki, legalább saccoljátok meg
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
-
Bero
aktív tag
Sikerült mountolni, iletve telepítettem az nvidia drivert is. A frisítési frekvenciát azonban így sem engedi 60Hz fölé.
Vkinek esetleg ennek a megoldására van vmi ötlete?
Következő gond: NTFS parítióról nem tudok törölni, mert azt írja hogy írásvédett lemezen van. Ezen hogy lehet változtatni?
Illetve még egy: MP3 szertnék megnyitni, de nem engedi, ezt írja: ''There were no decoders found to handle the stream, you might need to install the corresponding plugins'' Itt mi a teendő?
Bocsánat a sok kezdő kérdésért, de valahol el kell kezdenem.
Előre is kösz!
Üdv: Bero -
GD
őstag
ne írjatok ennyit napközben, nem tudok annyit lógni munkában hogy mindent elolvassak
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Dufresne #1927 üzenetére
userként konzolban kiadod, hogy xhosts + (lehet, hogy csak xhost +, én xhos után szoktam egy tabot nyomni, elég, ha ő tudja a jó parancsot
), majd sudo gedit /etc/fstab.
elég lenne, ha csak simán törlöd, de a linux ''módi'' az nem a törlés, csak a kikommentezés (#), ha esetleg valamikor kell, akkor ott legyen.
hint: ha egy parancsban nem vagy biztos, de az elejére emélkszel, akkor beírod az elejét, majd nyomsz egy tab-ot. ez a kiegészítés nagyon jól tud jönni elég gyakran. ha több lehetőség is van, újabb tabra az összes lehetőséget kiírja.
[Szerkesztve] -
törölt tag
cathfaer és snowflake: máris kipróbálom, köszi
(ezt a leborulós szmájlit be kellene raknom egy funkcióbillentyűre, úgy érzem még sokszor fogom használni mire belejövök ebbe a linux témába)
-
-
snowflake
tag
válasz
#51736960 #1921 üzenetére
Nem kell újraindítani a böngészőt, ahogy ''leokézod'' a font dialog ablakot, változni fognak a weblapon a fontok.
Arra figyelj, hogy a Fonts for: xyz -nél a dialog ablak tetején, pl. itt a prohardvernél a Central European legyen kiválasztva, mert ennek az oldalnak pl. az a karakterkódolása és nem pl. a Western. Ilyenkor ennek (Central European) változtasd a font paramétereit... -
Petersson
csendes tag
válasz
ngabor2 #1911 üzenetére
Nos, itt van apuci kicsi gyöngyszeme.
Intel chipset FW82810E.
Ime az lspci adatok:
0000:00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82810E DC-133 GMCH [Graphics Memory Controller Hub] (rev 03)
0000:00:01.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82810E DC-133 CGC [Chipset Graphics Controller] (rev 03)
0000:00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801AA PCI Bridge (rev 02)
0000:00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801AA ISA Bridge (LPC) (rev 02)
0000:00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801AA IDE (rev 02)
0000:00:1f.2 USB Controller: Intel Corporation 82801AA USB (rev 02)
0000:00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801AA SMBus (rev 02)
Az egyetlen dolog ami mér az a ventik sebessége de nem méri a hőmérségletet. -
törölt tag
ami még nem teljesen világos, az a különböző progik installja netről. addig eljutottam, hogy az sudo apt-get install blabla paranccsal lehet ezt megoldani, és ez működött is tökéletesen az előbb például a flash playerrel.
de hogyan tudok például java-t, vagy mplayert, vagy akármi mást így installálni, honnan tudhatom hogy pontosan mit kell az sudo apt-get install után írni? nincs véletlenül egy lista az így elérhető progikról? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Dufresne #1920 üzenetére
nem id, hannem ld... nem mindegy
huh, az fstab utolsó sora igen érdekesen néz ki... az dob hibát, mert a /dev/hda1 már mountolva van. meg a többi is a mount szerint.
root-ként nyisd meg a file-t, és az utolsó sor elé tegyél egy #-t, akkor azt nem veszi figyelembe.
vagy ha azok a kapcsolók kellenek neked, akkor a középtályt levő /dev/hda1 kezdetű sorban szúrd be a default után, vesszővel elválasztva.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
ngabor2 #1917 üzenetére
Igazad van, nálam is megy min a kettő, csak kísérletezgetek, hogy belémrögzüljenek a parancsok, stb...
Amúgy which id után /usr/bin/id ezt írja ki, majd visszalapom a prompt-ot
Az fstab file-om, meg így néz ki: [link]
Amúgy tegnap óra van linuxom, úgyhogy kb olyan ez egyenlőre nekem, mint a kidobós vaksötétben...
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
Na, csak nem hagyott nyugodni ez az ubuntu, így gondoltam kipróbálom. Rögtön 1000 kérdés merült fel, de a google segítségével elég könnyen lehet előre haladni, szóval nem olyan vészes a dolog.
Ami furcsa, hogy internetezéskor minden weboldal hibátlanul jelenik meg, de a ph-n a jobb és bal oldali oszlopokban levő szöveg nagyon kicsi, alig olvasható. Arra rájöttem, hogy a ctrl++ -al lehet növelni a betűméretet, de olyankor mindet megnöveli, ami nem jó mert például így a hsz-ek szövege már túl nagy lesz. valakinek van tippje? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Dufresne #1915 üzenetére
which ld
ha csak visszaadja a promptot, akkor nincs fenn valami.
és ekkor sudo apt-get install binutils
mondjuk legjobb tudomásom szerint alapcsomag, tehát nem tudom, miért ne lenne fenn. lehet, hopgy fejlesztőeszközök sincsenek nálad feltéve? bár akkor a vga-t se tudtad volna feltenni.
csak csendben kérdezem: minek neked az nforce driver? nálam nincs fenn, és mind a hang, mind a háló megy. asszem ezt a kettőt zargatja, a többit nem.
#1916: a /etc/fstab file tartalmát szúrd be ide, hátha látunk belőle valamit.
egy kis segítség másolás egyszerűsítése érdekében:
- terminálba írd be, hogy cat /etc/fstab
- majd egérrel jelöld ki az eredményt,
- és a fórum hsz-szerkesztőjében nyomj egy középső egérgombot.
ha ismerted, akkor bocs.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Másik problémán, pedig, hogy nvidia vga drivert sikerült feltelepíteni, de a platform driverrel nem boldogulok.
beadom a sudo sh NFORCE-Linux-x86-1.0-0310-pkg1.run parancsot, amire ezt dobja a gép [link] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Dufresne #1913 üzenetére
akkor az ftp-userek a freeweben vannak. hogy onnan tudod-e te magad törölni, azt nem tudom. levélke valami adminnak, és talán intézkedik.
az fstab hogy néz ki? mert a mount kimenete szerint 4 ntfs fel is van mountolva. mennyi van összesen? azok benn vannak az fstab-ban? -
Dufresne
addikt
válasz
ngabor2 #1912 üzenetére
Én hoztam létre egy kapcsolatot a freeweb ftp szervere és a gép között (a helyek/kapcsolódás kiszolgálóhoz segíŧségével). De valamit nemjól sikerült beállítanom és nemtudok egyik beállított kapcsolaton keresztül sem csatlakozni. Ezt a csatlakozási problémámat a gftp-vel megoldottam, csak szeretném emellett törölni az idáig létrehozott kapcsolatokat, csak nemtudom hogyan kell
A másik gondom pedig még mindig a mountolással kapcsolatos. Egyik, hogy a bootlolás közben a mount local filesystem-re faild-ed ír a rendszer, pedig elvileg úgycsináltam, ahogy [link] itt található
A másik, hogy akkor már iderakom [link], hogy mit ad ki a mount parancsra konzolban és ha tudtok, akkor pls segítsetek, hogy hogyan kéne bemountolni a többi nem linuxos ntfs partíciómat.
Köszi előre is.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Petersson #1908 üzenetére
hogy ''publikus'' legyen, vágd be az lspci kimenetét, valamint írd meg a gép pontos típusát. erősen zanzásítva a problémát már körülírtam, de több szem többet lát (meg több csipa).
esetleg este, ha úgy gondolod, és megadsz pár ''érdekes adatot'' magánba, akkor talán tudok élesben is matatni a gépeden, hátha rájövök valamire. addig is apt-get install sshd, hogy tudjak segíteni. -
Dufresne
addikt
Hogyan tudok törölni egy a kapcsolódás kiszolgálóhoz segítségével létrehozott ftp kapcsolatot?
Még a másik kérdésem az lenne, hogy az eddig bemountolt meghajtókat hogyan lehet unmountolni? Van-e ilye parancs, amivel egyszerre az összesen végrehajtható a dolog.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Petersson #1908 üzenetére
Firestarter egy iptables frontend. Kezdőknek ezt szokták javasolni, mert érthető, egyértelmű. Kártevők? Vírusokra gondolsz? Én még nem találkoztam velük, de még a fórumon sem láttam, hogy bárki kapott volna ilyen dolgot. Ettől függetlenül persze egy rendesen beállított tűzfal nem árthat. Majd valami ebben szaki ember válaszol a kártvőkkel kapcsolatban.
-
Petersson
csendes tag
Na elsőre felment a Dapper Drake BETA és szépen fut. No problemo.
Amúgy én sem értem miért méri a gépemen a ventik sebességét a hőmérségletet meg nem.
Talán majd ma a titok mélyére ásunk.
Jut eszembe azt szeretném megtudni hogy van e tűzfal ubuntura? Pont ma olvastam egy aggasztó cikket hogy egyre több a linuxos kártevő.
(Az egyetlen szoftver amit találtam és jó lenne az a Firestarter.)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
tegnap este barátomnak próbáltam távsegíteni sensor ügyben... kevés sikerrel. sajnos nem jegyeztem meg pontosan a dolgokat, meg elég fáradt is voltam, ezért lehet, hogy kissé kusza leszek.
amíg eljutottunk:
- fenn vannak a szükséges csomagok
sensor-detect előtt be kellett tölteni az i2c-dev modult, utána ment. lspci szerint i2c-i810 és i2c-801 modulok kellenek, a szenzor SMBus-os. a sensor-detect rá is kérdez, be is írta, erre betölti az... i2c-isa modult. a szenzorchip smsc47m1 modullal megy, ez is húzza magával az i2c-isa-t. a ventik fordulatszámát ki is írja, csak a hőmérsékleteket nem. a gép valamilyen dell gyártmányú régebbi darab. nem hiszem el, hogy csak azért tettek volna bele szenzort, hogy 2 venti fordulatszámát mérje, hőmérsékleteket és feszültségeket meg ne. ha estig nem lesz valami konkrét válasz, akkor megpróbálok én konkretizálni, esetleg manuális távgyógyítani, hátha valamire rájövök. -
GD
őstag
óóóó igeeeeen
az általad linkelt leírás első módszere teljesen működőképes
mplayer xv kimenettel, ahogy szeretem, teljes képernyőn 16%proci terhelés
ha a notimon megoldódna a hang problem, lef@snám a bokám örömömben
triviális kérdésem: az asztalra a rendszer által auto ''kimountol'' meghajtókat hogy lehet eltüntetni? ezek csak ''ikonok'' persze, user-ként nem engedi.. lépjek be root-ként grafikusan?
a mountolás még oké, de ne lökje ki az asztalra, jó az ott a /mnt agy a /media-ban is -
Bero
aktív tag
Nagyon kezdő vagyok ilyen téren, most raktam először linuxot a gépemre. 2 kérsésem lenne:
telepíteném az nvidia driver-t, de azt írja ki, hogy ez csak root módban lehetséges. Akkor ezt most hogy?
Illetve egy másik. Hogy tudok mountolni egy ntfs partíciót? Automatikus lenne a jó.
Előre is köszi minene segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Programozás topic
- ASUS routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest