- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
Jester01 #681 üzenetére
Szia!
Ez a hét nagyon gázos lesz ilyen szempontból,szal max péntek fele lesz egy kis levegővételnyi időm,de ha neked akko jó,szívesen fogadom a segítséged
A screen és az ssh fennvan.Bár,hogy innentől fogva mit tegyek,hogy be tudj lépni,azt légyszi részletezd vmilyen formában.Az nem gond,hogy nem kötvetlenül a netmadzagon lógok,hanem van köztünk egy wireless router?
thx -
GD
őstag
szal azért a linux is szereti ha új hw-hez újra van húzva, érezhetően gyorsabb lett az újradobott ubuntu athlon64-en, gyorsabb mint a athlon-xp -ről örökölt rendszer állapot
érdekesség: a cvs-ből fordított mplayer ugyan lefordul gcc4-el is, de vagy nem lát xv video kimenetet, vagy nem ad képet.. többszöri próbálkozás sem, maradt a pre2 ami athlonxp procinak látja a 64es venice-t,segáz.. megy..
cd automount a desktopra, ezzel megint bajom van... -
Jester01
veterán
válasz
Forest_roby #697 üzenetére
Kukkants bele a config.log-ba, majd meglátjuk mi a hiba...
-
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby #696 üzenetére
gawk-t is telepítettem, de az alsó szöveg maradt!
-
Roxy
tag
Szasztok!
Köszi a linket, megpróbálom az alapján megcsinálni.
[Szerkesztve] -
GD
őstag
[link]
nvidia telepítés
most akkor ez méris nemjó neki? elég egyszerű szvsz
[Szerkesztve] -
Roxy
tag
Helóka!
Az nvidia drivert hogy kell feltenni ? Valaki megírná nekem a lépéseket, parancsokat.
Kösz! -
GD
őstag
ubuntu 64 biccs x86
első körben nyűgjeim:
- nem sikerült az lcd monitort 75 hz-re állítani, nem ismeri fel a rendszer, 32bites ubuntu-val nvidia driver után simán ment
gondolom az xorg.conf-ba kellene szerkeszteni, de mit.. 1280X1024-en kellene a 75 hz
valami webes generátort találtam ami ha beírom az adatokat megcsinálja az a sort ami nekem kell, csak nem tudom biztosra hová kell rakni a conf-on belül..
- mplayer cvs fordítás után nem ad képet, holott van xv kimenet, (mplayer -vo látja) fordításkor dob egy sort hogy nincs engedélyezve...
itt mit lehet tenni? --enable akármi?
ha indítok egy avit, hang van és a ps aux látja az mplayer folyamatot -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #684 üzenetére
Ha ezután is hibázik szóljál...lehet kell még neki egy s más
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #682 üzenetére
nincs fent C fordítód!
sudo apt-get install gcc -
Forest_roby
őstag
Hi!
Lenne egy ki problémám, nem tudok feltelepíteni egy progit, ez a hibaüzenet:
[link]
Mi a megoldás?
Előre is köszi! -
Jester01
veterán
apt-get install openssh-server
apt-get install screen
Csinálsz egy ideiglenes felhasználót amit majd jól letörölsz ha már nem kell.
Priviben megmondod a géped nevét/ipjét, a felhasználónevet meg a jelszót.
Te is belépsz ezzel a felhasználóval, és indítasz egy screent.
Ahhoz én jól hozzákapcsolódok, így ketten leszünk egy terminálon -
MichaelSD
őstag
Kubuntu felhasználók feltehetik a KDE legfrissebb verzióját a KDE 3.5-öt.: [link]
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Itt keleten a helyzet változatlan....
A home-be van mountolva,restart és ugyanúgy read-only.Az fsck-t lefuttattam és ezt írta ki:
fsck /dev/hda4
fsck 1.38 (30-Jun-2005)
e2fsck 1.38 (30-Jun-2005)
/home: recovering journal
/home: clean, 17256/3695552 files, 3778714/7387891 blocks (check in 5 mounts)
Émmá nemtom,mit csináljak neki,hogy menjen -
Roxy
tag
Szevasztok!
Ha felteszem egy 4,75 gb-s vinyóra a linuxot, akkor felrak egy bootmanagert is. Indításnál pedig lehet választani, hogy melyikról bootoljon, Linux v win.Ezt a bootmanagert muszály fetenni, mert a kis vinyót csak akkor használnám, ha linuxoznék. Az nem elég, ha a biosban a kicsi vinyóról bootolok be?
Erre a gépre tenném fel: -Asus K8N-E Deluxe alaplap (s754)
-Amd Athlon64 3000+ (s754)
-512 Mb Kingston (400Mhz)
-Geforce 6600GT (Msi)
- ALC850 (integrált hang)
Az nvidianak mennyire jók a linuxos driverjai(chipkészlet,vga)? [link]
Én az Ubuntunak az i386-os ferzióját töltöttem le. Most nekem melyik driver kell onnan? -
Sianis
addikt
Mondtam, hogy nem jó így! Én sokat próbáltam, de ha /media-ba mountolod be, akkor nem lesz írható.
/home/pampika/hdd4 -be mountold fel, akkor fogod tudni írni...ha saját mappádon belül valamiba, pl rack, vagy winyo, vagy bármilyen mappába mountolod fel, akkor számodra is írható lesz. -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Kérdéses, hogy mennyi memód van, milyen ablakkezelőt használsz, mennyi használt a memóriádból. Aki pl megtudja szokni, annak érdemes Xfce-t használni, vagy akár IceWM-et. Képzelheted, hogy mennyivel gyorsabb, ha egy 133 mhz-es gépen is elég jó. Ez nem eszik sok ramot, elfogadható szolgáltatásai vannak, reáadásul van hozzá nem 1 skin. Szerintem érdemes kirpóbálni, biztosan érezhető a különbség!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Jester01 #656 üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy talán nem véletlenül ellenőrizget olyankor. néha talált is valamit...
Most reiserrel nincs ilyen problémám.
Kicsit erőltetettnek éreztem az ext2-re ráhúzni egy journalt. Jobban szeretem, ha valami eleve tudja azt, amire tervezték. De ebből is hitvita lenne, aki elégedett az ext3-mal, használja egészséggel. Én maradok a reisernél. -
Grunya
aktív tag
Miért van az, hogy lassabnak érzem a linuxot a windowsnál?? Borzasztó idegesítő.. Általános használatra gondolok.. netezés, gaim, skype, valknut, bittorrent... OK, elhiszem, hogy nagy a forgalom a hálókártyán, de ez lassítaná be az ablakok közötti váltást?
Direkt ezért erőlködök a linuxszal, mert azt várnám tőle, hogy gördülékenyebben futtat párhuzamosan több alkalmazást.
Mit csinálok rosszul?? -
Roxy
tag
Csá!
Arra gondoltam hogy, esetleg beteszem a nagy gépembe(adatoknál a leírás) a 4,75 gb-s vinyót, és arra teszem fel az Ubuntut.
Ja: ha felteszem a kis vinyóra a linuxot, akkor felrak egy bootmanagert is. Indításnál pedig lehet választani, hogy melyikról bootoljon, Linux v win.Ezt a bootmanagert muszály fetenni, mert a kis vinyót csak akkor használnám, ha linuxoznék. Az nem elég, ha a biosban a kicsi vinyóról bootolok be?
Az nvidiamak milyenek a linuxos driverjai(chipkészlet,vga)? -
Sianis
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Mostanában van a ritka reboot. Idén emiatt nem lesz raid kártyám... ''Én nem hiszem, hogy normális vagyok
'' Azelőtt a napi kikapcs megvolt. Innen a tapasztalat. Igen idegesítő volt, hogy 25-30 újraindítás után az egész fs-t átellenőrzi. Ez 700MB-nál még kivárható volt. de mikor átkerült egy 20GB-osra... na akkor váltottam reiserfs-re. Nem bántam meg.
Roxy: annakidején gyengébb géppel kezdtem. A KDE-t nem ajánlom rá, inkább GNOME/IceWM. De memóriát mindenképp szerezz bele pluszba, nagyon meghálálja.
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Megvolt a reboot,de nem műxik
Ugyanúgy nincs jogom írni...pedig eddig minden okés volt
Prog gyakon hasznát vettem a linuxnak,mivel zh-t írtunk és olyankor ki kell jelentkezni a graf felületről.Viszont csak egy röpke pillanat átlépni az egyik konzolra,ahol meg lehet nézni az előre megnyitott szöveg filet,aminek a tartalmára kíváncsi volt a gyakvezír.Sokat dobott a zh-mon -
Roxy
tag
Köszi GD a linket. Elolvastam, és felfogtam a dolgot.
ngabor2 neked is köszi.
Még egy olyat kérdeznék ezen a gépen:634. hsz mennyire lenne lassú a linux?
Mert megcsinálhatnám azt is, hogy a kis vinyót beteszem a nagy gépembe(leírás az adatoknál) és arra teszem fel az Ubuntut.
Az nvidiának milye jó a linuxos driverei(alaplap,vga)? -
escie
őstag
tök vicces, hogy pont olyan mondja ezeket, aki csak minden hetedik szökővben bootol újra.
amúgy, én nem bírtam felfedezni lényegi különbséget a reiser, és az ext3 közt, nem mozgatok sok adatot. volt már mindkettő, most ext van, de lehetne reiser is akár...
válaszolva a kérdés feltevőjének, ext3 vagy reiser közül válasszon... ext2 nem naplózik, de mondjuk bootpartíciónak bőven jó. -
Roxy
tag
-
GD
őstag
csak röviden van most időm:
gedit szerkesztő program nincs fent nálad, ezért
keress rá google: joe's editor, szedd le a deb filet, sudo dpkg -i joexxxxakármi.deb
és gedit helyett a parancsba használd a joe parancsot
ha mégis a gedit kell, sudo apt-get install gedit
(már ha az alap backport-on fentvan a gedit)
codec: az mplayer hivatalos oldalán találsz leírást mit hová kell tenni..mit kell letölteni
magyar nyelven..
[Szerkesztve] -
Bero
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki ráér, illetve van türelme akkor kérem segítsen.
Tökéletes lenne, ha valaki el tudná magyarázni a kodek telepítés Kubuntu alatt, a letöltéstől egészen a zenelejátszásig.
Illetve egy kérdés: beírok egy parancsot: $ sudo gedit /etc/apt/sources.list
majd kiírja hogy bad command: gedit
Itt mi lehet a gond?
Előre is kösz!
Üdv: Bero -
pampika
őstag
Sikerült megoldani,hogy rendesen használja a speed stepet a procin,valamint hogy a k3b írjon zene cd-t (k3b-mp3 csomit hiányolta).
Viszont a hda4 partícióm még mindig read only.Hiába írom be neki a chmod 777-t,nincs semmi hatása
Az mtab tartalma:
/dev/hda3 / ext3 rw,errors=remount-ro 0 0
proc /proc proc rw 0 0
sysfs /sys sysfs rw 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,gid=5,mode=620 0 0
tmpfs /dev/shm tmpfs rw 0 0
usbfs /proc/bus/usb usbfs rw 0 0
tmpfs /lib/modules/2.6.12-10-386/volatile tmpfs rw,mode=0755 0 0
/dev/hda1 /boot ext3 rw 0 0
/dev/hda4 /media/hda4 ext3 rw,noexec,nosuid,nodev 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,size=10M,mode=0755 0 0
none /proc/sys/fs/binfmt_misc binfmt_misc rw 0 0
Fstab tartalma:
# /etc/fstab: static file system information.
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc defaults 0 0
/dev/hda3 / ext3 defaults,errors=remount-ro 0 1
/dev/hda1 /boot ext3 defaults 0 2
/dev/hda4 /media/hda4 ext3 defaults,user 0 2
/dev/hda2 none swap sw 0 0
/dev/hdc /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0 0
/dev/fd0 /media/floppy0 auto rw,user,noauto 0 0 -
Sianis
addikt
Ajánlom neked az Ubuntu Lite-ot! Még nincs magyar leírás, de amint túllépünk a fejlesztőkkel a testing fázison, nekilátok. Nekem pl működik egy 133 Mhz-es gépen, amiben csak 64 MB van. Igaz, hogy a firefox felejtős, de gaim és stb funkciók mennek. IceWM a grafikus felület. Lényege, hogy egy serves installos Ubuntura rakja fel a leglightosabb programokat. Nem lesz rossz azt kell mondjam. Az előző hsz-emben ott a link!
-
Roxy
tag
válasz
Vilmoskorte #635 üzenetére
Nem írtam el. Most tényleg 32Mb van benne, mert melette volt még egy 128Mb-os, de az bekotlott, és most csak így 32Mb van benne. Ja, és milyen X nélkül? Ez a grafiku környezet akar lenni?
-
Roxy
tag
Szasztok!
Most töltöm le az Ubuntu 5.10-et. Erre a gépre szeretném felrakni: Tomato-zx alaplap (gőzöm nincs ki ez a gyártó )
-proci: Amd k6/2 500Mhz
-mem: 32 Mb RAM (lehet tudok még + 128Mb-t szerezni)
-vid: Ati Xpert 98 pci
-hang: cmi 8738/c3dx
-vinyó: 4,75 Gb-os quantum
A videokártyámhoz nem találtam drivert. A hangkártya driverrének readme-je ezt írja: Support 2.2.x, 2.3.x, and 2.4.x. Ez gondolom a kernel verziójára vonatkozik, igaz?.A lényeg, hogy a videókártyámhoz, és a hangkártyámhoz keresek drivert. -
GD
őstag
Sianis
a kalauzban leírt rész a dvd:rip indító ikonhoz sztem rossz.. ugyanis futtatásból elindul a progi, amúgy meg a lentebb írt hibát dobja, akárhogy cifrázom.. -
ngabor2
nagyúr
-
GD
őstag
a Kalauz által megadott dvd:rip install után:
''Nem lehet elindítani a menüelemet
Részletek: Nem sikerült a gyermekfolyamat (''Tomoriti'') végrehajtása (Nincs ilyen fájl vagy könyvtár)''
help -
GD
őstag
hogy néz ki az fstab-ban a cd-dvd-akármihez-hez tartozzó sor felétek?
mostanság nem akarja automountolni a desktopra a meghajtót.. -
Jester01
veterán
Ha tényleg hiba van akkor a logban elvileg benne van.
Valamint érdemes megnézni, hogy az fstab-ban nem nulla van-e az fsck oszlopban,
mert akkor nem futtat hibaellenőrzést. Kettes kell oda.
Azt, hogy jelenleg tényleg read-only, egy sima mount vagy cat /proc/mounts megmondja.
És végül a nap tippje: umount-mount helyett lehet használni a mount -oremount ... formát.
MOD: Gondolom a chroot-ot mindketten csak elírtátok
[Szerkesztve] -
GD
őstag
-
pampika
őstag
Lenne egy elég nagy gondom:
pár napja megnyitottam vmi oldalt,ami miatt kiakadt az egész gép,semmire sem reagált vagy 10 percig..nem volt más ötletem,power gomb hosszan...a notebook ki is kapcsolt,de volt vmi olyan hangja,mintha a vinyót kb késsel karcolták volna végig.Újraindítottam,a vinyónak semmi baja sincs (defraggal megnéztem),viszont az a baj,hogy
1, a gnome betöltése után kiírja,hogy nem tudja állítani a cpu frekvenciáját (speedstepes pentium m proci),így konstans 1,6ghz-en fut,ami ugye akksi szempontjából nem túl jó
2, ami nagyobb gond: a szokásos boot,root,swap partíciók mellett van kb 20 giga adat partícióm (hda4),amit eddig simán tudtam használni,most viszont azt írja,hogy sima júzernek csak olvasható,nem módosítható.Rootnak úgyszint (su - val átlépve,a chroot 777-re azt mondja,hogy sorry,de read-only a hda4).Most mit csináljak neki? -
Sianis
addikt
Jól teszed!
A sebességjavulást nem itt kell, hogy érezd, hanem főleg számolásigényes feladatoknál vennéd észre, persze olyanoknál, amik ki is használják. Egyenlőre még gyerekcipőben jár a 64-bit. A sebességed jelenleg a winyó sebességétől és a memóriád frekvenciáitól függ.... -
GD
őstag
64bits ubuntu-val semmi érezhető sebességjavulást nem vettem észre
ellenben a java-t énsem tudtam életre kelteni.. bizonyos oldalakon megy, másokon meg nem..
asszem maradok 1előre a i386 vizein..azt már legalább valamennyire ismerem.. -
GD
őstag
amikor a jelszót írod be nem is fogsz látni semmit, ergo nem látja ha vki les hány karaktert ütsz le.. vakon benyomod a user jelszavát és enter
ha root-ként (rendszergazda kb) akarsz dolgozni akkor előbb: su -
majd jelszó ,enter
nem cikizlek, én is így kezdtem, eszembe se jutott -
Bero
aktív tag
válasz
Vilmoskorte #616 üzenetére
Köszi
-
Bero
aktív tag
Ha beírom a parancsot a konzolba, akkor ugye kér egy jeszót. Namost nem tudok semmit beírni, nem érzékel semmit. Ezt hogy lehet megoldani?
-
Grunya
aktív tag
válasz
Vilmoskorte #617 üzenetére
Biztos naiv vagyok, de nem tudom most hova tenni a hozzászólásod ill. GD-ét. Most cinizmusból írtok? Mert egyébként nálam megy a 3D gyorsítás az ATI kártyán Ubuntu alatt, csak érdekességképpen írtam, hogy nem jelenik meg az fps glxgears futása alatt..
Egyébként ha futtatsz egy openGL képernyővédőt, akkor azon beállítható, hogy mutassa az FPS-t. -
Vilmoskorte
tag
1., sudo gedit /etc/fstab:
/dev/hda1 /mnt/windows ntfs ro,umask=0222,nls=utf8 0 0
ahol értelemszerűen hda1 és mnt/windows kitöltve
2., apt-get install j2re vagy j2sdk
engedélyezed a mutiverse forrást is ez /etc/fstab -ban
3., flash: plugin vagy player?
apt-get install flashplugin-nonfree (ha jól rémlik
Mielőtt belemerülnél ezekbe:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bero
aktív tag
Hali mindenkinek!
Kubuntu-t használok
Lenne pár kezdő kérdésem:
1. Nem látja a windows-os partíciókat?
2. Van Java hozzá? Merre találom
Leszedtem a FlashPlayert, de nem tudo melindítaniEgyszerűen nem csinál semmit. Lehet vele valamit kezdni, esetleg rosszat szedtem le?
Előre is kösz!
Üdv: Bero -
GD
őstag
konzol: glxgears
éééés utána hol kelllene látnom az fps-t?
vagy hagynom kellene végigfutni?
meddig csinálja?
stb.. -
Vilmoskorte
tag
Megkérdeztem Google barátomat (aki neked is lehet barátod), és szerinte:
sudo apt-get install xfce4 xfmedia xterminal xfce4-theme-brushedchrome
Bővebben: link -
Vilmoskorte
tag
A kérdésed értelmetlen, több okból is. Egyrészt szabad memórát alig hagy a kernel, mert olyan memóriakezelést alkalmaz, hogy swaphez csak akkor nyúl, ha nagyon muszáj. Másrészt a szabad memóriát gyorsításra használja. Harmadrészt nincs egyazon konfig. Nekem nem fut olyan daemon, ami alapban fut, pl cups. Fut helytte olyan, ami alapban nem fut, pl mysql, pgsql. Nincs tehát olyan, hogy mennyi szabad mem áll rendelkezésre. A kernel ezt nagyon intelligensen kezeli, gyakorlatilag nem kell ezzel foglalkozni. Ha nézel egy rendszerdiagnosztikát, akkor látod, hogy a mem használat folyamatosan változik. Nem egy statikus dolog ez.
-
Grunya
aktív tag
Csak kíváncsiságból...
Nálatok mennyi a memóriafoglalása a rendszernek (Ubuntu) a boot folyamat végén? -
Grunya
aktív tag
Hogyan is lehet installálni az xfce-t? valami xubuntu-desktop...
A glxgears miért nem írja ki az értékeket a konzolba? nálatok sem?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
jah McGuyver és az A-TEAM is szokott érdekes ötleteket előszedni..
amúgy értem mit akarsz mondani
viszont én hajlamos vagyok a kisebb ellenállás felé haladni mint az elektron..minek gyötörjem magam.. a szgépnek kell segíteni nekem és kiszolgálni a kényelmem, nem fordítva.. ennyi erővel adoptálhatnék egy down kóros csecsemőt is.. -
ngabor2
nagyúr
a linuxban épp az a szép, hogy ugyanazt sokféleképpen lehet helyesen megcsinálni, és nem ugyan az az út van alattuk.
A jigdo egy nagyon aranyos kis készség. Kell hozzá 2 file, egy .template és egy .jigdo. a template nagyjából egy cd/dvd TOC lenne, kis kiegészítéssel. Tehát ebből csinál egy ''üres'' image-t, amit utána fel lehet tölteni a cd tartalmával, aminek az elérhetőségei a .jigdo-ban vannak. ez leginkább olyan esetekben nagyon praktikus, ha gyakran változik a cd-image, mert akkor nem kell újból az egészeet leszedni.
Most, hogy a Breezy-t szedem lefele, és megvan a Hoary cd-je, kb. 50 megát nem kell ismét leszedni.Van, akinek számít ez a méret is, de én igazából csak a lehetőség miatt használom a jigdo-t. a netem korlátlan, de nem túl gyors (elvileg 64k lefele, de ebből kb. 5k jut az ftp-nek)
A dvd pedig sokkal bővebb, mint a cd, pl. alapból rajta vannak a nyelvi támogatások is, megegy csomó egyéb progi. Tudom, mert egyet arról is telepítettem (vagy 5 napig jött lefele torrenttel, az is nyakatekert, ezért szeretem)
És kifejezetten szeretem a nyakatekert módszereket, frissen tartja az elmét -
GD
őstag
http://www.ubuntulinux.org/download/
millió mirror van, mit variálsz már megint?mi az úristen az a jigdo?
az hogy közeli vagy sem, nekem asszem németről jött az iso full 130k-val amit a netem bírt..
dvd-t fölös leszedned, u.a. mint a cd csak rajta van a live-is
szedd le cd-be a bríízit oszt béka
vagy korlátos a neted? netán modemes?
egyszerr kell leszedni, utána fél évig ugyse lesz újabb...
ui: ha kell elküldöm postán
amúgy szeretünkcsak haggyad mán a nyakatekert heggesztős módszereket
-
ngabor2
nagyúr
Lehet, hogy nem néztem meg alaposan az Ubuntu oldalát, de nem találok közeli tükörszervert, ahonnan a pool-könyvtárat el tudnám érni. Jigdo-val szedem a cuccot, és az arhive.ubuntu.com-ról szedi a debeket. A sebessége hagy némi kívánnivalót maga után.
Hogy miért nem az iso-t szedem, vagy miért nem torrenttel? Mert a jigdoval jónéhány file-t nem kell leszedni, a hoary-ból átmásolta magának a változatlan dolgokat. A torrent meg amúgyis piszok lassú, már próbáltam -
Grunya
aktív tag
Már csak egy zavaró dolog van amit nem tudok megcsinálni:
Az mplayer csak akkor játszik le filmet, ha az X11-et váasztom ki a tulajdonságokban a video eszköznek. Így viszont nem tud full screen-ben lejátszani. Ilyenkor mi a teendő?
Asszem, mielőtt beállítottam az ati drivert az xv jól működött...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest