Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54331) bubuska10


bubuska10
senior tag

Üdv!
Májusban és júniusban kaptam két Moderna oltást. Most felhívtam a háziorvosunkat, aki azt mondta, h aki Modernát kapott az nem kaphat Pfizert - ők meg Pfizerrel oltanak pénteken és szombaton 3. körösöket. Tényleg így van, h aki Modernát kapott az nem kaphat Pfizert? (Mintha láttam volna pár hónappal ezelőtt táblázatot arról, h mRNS-es Modernás is kaphat mRNS-es Pfizert.)
Azt mondta, próbáljam meg a legközelebbi oltópontokat, mert ott lehet h van Moderna. Na mármost, felhívtam a legközelebbit, ahol azt mondta egy női hang, hogy "a vakcinatípusokkal kapcsolatban nem adhat felvilágosítást".... :D Az eeszt-s időpontfoglalós honlapon se írják már, hogy mivel oltanak (csupán csak annyit, h 3. körös).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.