Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43471) FіkuszKukіsz


FіkuszKukіsz
őstag

Kb. már 2 hete jelen van Dél-Afrikában.

a számítógépes modellezés arra utal, hogy a B.1.1.529 kikerülheti az immunrendszer egy másik összetevője, a T-sejtek által biztosított immunitást, mondja Moore. Csapata reméli, hogy két héten belül meglesz az első eredmény.

áttöréses fertőzésekről számoltak be Dél-Afrikában azok között, akik megkapták az ott használatos háromféle oltóanyag bármelyikét, a Johnson & Johnson, a Pfizer-BioNtech vagy az Oxford-AstraZeneca vakcinák közül. Hírek szerint két karanténban lévő hongkongi utazót, akiknél pozitív lett a variáns, Pfizerrel oltották. Egy személy Dél-Afrikából jött, míg a másik szállodai karantén alatt fertőződött meg.

Azt még nem tudják, hogy súlyosabb kimenet okoz-e mint a Delta és az sem tudják, hogy ki tudja-e majd szorítani a Deltát, mivel Dél-Afrikában relatíve alacsony szintű a járvány.

Heavily mutated coronavirus variant puts scientists on alert

Romanes eunt domus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.