Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3524) Kékes525 válasza daneel_hu (#3519) üzenetére


Kékes525
félisten

Ennek az irodalma eléggé ellentmondásos. Nem minden megfigyelés támasztja alá a hatékonyságot, valószínűleg azért, mert nem mindegy, hogy a betegség melyik szakaszában és kiknek adják be. A korai szakban hatékonyabb.

Az ok ami miatt a gyógyult betegek vérplazmája a megfelelőbb az, hogy ezek plazmája nemcsak a koronavírus elleni antitesteket tartalmaz, hanem olyan gyulladáscsökkentő anyagokat is, amelyek csökkentik a betegben a meglévő gyulladásos folyamatokat, ami a későbbiek során citokin viharhoz vezethet.

[Plasma Donation and COVID-19]

"One early pilot study conducted in China evaluated the impact of convalescent plasma in ten patients who had been hospitalized with severe COVID-19. The study found that clinical symptoms of COVID-19 were significantly reduced in all patients, with fever, breathlessness, cough, and chest pain especially improved. Inflammatory biomarkers such as C-reactive protein also appeared reduced after transfusion."

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.