Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13034) BüszkeeSAAAS válasza leroyclub (#13032) üzenetére


BüszkeeSAAAS
tag

A farkas iskola felszerelései nem egészen azok voltak.....? :F miért is nem? MADE IN CHINA :DDD

A farkas iskola cuccai is akár csak a többi iskoláé fokozatosan fejleszthetőek így az alap cuccokat már tudod 14. szinten is hordani, de Kaer Mohren-be csak a fő szálon haladva juthatsz el először, szóval ha még nem tartasz ott a történetben, addig nincs rá mód (megjegyzem a farkas cuccok kinézetüket tekintve valóban vagányak,de inkább már "csak" a legfejlettebb és az alatt szinten Lvl. 29-34). Hatékonyságban szinte egyformák az iskolák tárgyai szó szerint inkább a stílusukat tekintve térnek el pl.aki a jelekre gyúr annak a griff szerkó ajánlott . Ha a kinézet számít érdemes a DLC páncélokat megtekinteni nekem nagyon bejött a Skellige és Temeria Armor set utóbbi már 4-es szinttől elérhető ,de az előbbi is 16. szinttől már hordható.

Szóval 1. körben el kell dönteni mi számít jobban, a megjelenés vagy a gyakorlati előnyök, nekem nem volt kérdés mindig azt választottam ami jobban tetszett még akkor is ha a tulajdonságai gyengébbek voltak. Színezni meg szerintem már csak a B&W kiegészítőben lehet,de előfordulhat,hogy tévedek. ...

[ Szerkesztve ]

-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.