Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mardel
üzenetére
Nemrég kezdődött ez az egész. Amikor 7-kor váltás volt akkor még néha a "not logged in" hiba jött elő de nemrég totál random elkezdte a nyelvet váltogatni (ha megpróbálok belépni akkor a belépési oldal fixen oroszul van de a store-ban már volt orosz, lengyel, török, spanyol) plusz a store-ban a kliens szerint nem vagyok belépve miközben elvileg igen és a hab a tortán, hogy random emberek accountját látod.
Valami oltári nagy gebasz lehet a Valve-nál mert ez elég durva biztonsági incidens.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Olvass vissza, ezen szörnyülködnek már egy ideje a többiek is.
Én egy-egy angol, román és német felhasználó steam-es életébe kaptam betekintést, a románnak ki van kapcsolva a SteamGuard, viszont mindegyiknek meg van adva kártyás fizetőeszköz...
Kliensben nekem is kéri a Steam kliens telepítését, de legalább most magyar...
-
-
szami777
addikt
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Nem csak egy fiókkal lehetsz belépve
Bizonyíték. -
Niczo
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Azt tudom hogy az Arma Cold War Assault az az Operation Flashpoint, én az #57717-ben linkelt két játék közötti különbségre gondoltam

Tehát mi az Arma1? ARMA Combat Operations vagy ARMA: Armed Assault?
Én az ARMA: Gold Edition-t vettem meg, csak utána vettem észre hogy van ARMA Combat Operations is, amit nem tudok hova tenni

-
válasz
Mardel
üzenetére
Jó de ez egy egy játék csak...
Most valahogy eleve nincsenek akkora akciók mint tavaly vagy előtte pl. Mintha vége lenne a válságnak akkor több pénzt akarnak beszedni, nem adják olyan olcsón a játékokat.
STALKER is mi drága lett, még fel is emelték az árát 3x annyira mint volt és abból akcióznak...

-
-
Vertigo18
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
Jelen pillanatban villámakcióban szintén 7.5€ a Spore...
-
válasz
Mardel
üzenetére
Az nem elárazás... ha megnézem 30 dollár volt a csomag ára akkor, tehát kevesebb játék volt benne valószínűleg és azon volt a nagy akció... most drágább a csomag mert több játék vagy DLC lehet benne.
Ilyen volt a DoW Franchise Pack is... volt egy idő amikor 9 dollár volt vagy mennyi, de az egy kisebb csomag volt leértékelve... azóta nagyobb lett és drágább a csomag.

1-2 évnél nem érdemes tovább visszanézni ezeket általában, változnak az alapárak meg a csomagok tartalma is.
-
Mate
nagyúr
válasz
Mardel
üzenetére
Intel or AMD 64-bit capable processor
4GB or more memory
500GB or larger disk
NVIDIA graphics card (AMD and Intel graphics support coming soon)
UEFI boot support
USB port for installationMi van? Mi az anyjáért kell neki 500 GB-os HDD?
Ati is kilőve... Ez még tényleg kezdetleges
-
warcat
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
Ha valaki Steam napit venne ,az tegye az amazonról : The Bureau: XCOM Declassified 12.49 dollár 12.49 euró helyett,és jár mellé az 5 dolcsis kredit is januári akciókra.
Nem záras ahogy 2k-tól kb semmi sem, csak RU/CIS meg valami India+Taiwan verzió van a rendesen felül.
-
Mate
nagyúr
válasz
Mardel
üzenetére
1. Simán nyomható egyedül is, azért jóval többet ér offline, mint a CS.
2. Offline is van co-op, vagy nyomhatom lan-on, akkor meg igazából ugyan ott vagyok, mintha neten nyomnám.A lényegen nem változtat a dolog. Ha nincs feltüntetve, hogy kötelezően, minden esetben netre van szükség, akkor joggal reklamálhat.
-
-
djculture
félisten
válasz
Mardel
üzenetére
Indie cimekből is van sok jó ami megfelel a mai minimális feltételeknek sőt van amelyik nagyobb cimeket is lenyom. Nem magával ezzel a résszel van bajom hanem azzal hogy 1 nap alatt össze csapnak egy kókányságot és akkor majdnem megkell őket koronázni egyesek szerint. A normális játékok készítése közben meg haldoklik. Jobb 20 szrt kiadni 20 nap alatt mint egy normálisabbat, szron többet lehet kersni felfogás. Mindig van olyan balek aki kifizeti a lét rá utána meg ugyse fogja bevallani hogy 5 percet játszott vele és soha többet elő nem fogjha venni annyira szr
-
Ryder62
őstag
válasz
Mardel
üzenetére
Hát... én meg már direkt nem is akarok venni semmit, mivel 6-7 játék vár arra hogy kijátsszam köztük a Skyrim ami fél év. Tehát jó másfél évre meg is van a szórakozásom.

Addig meg az egyéb címeket amiket nem szereztem még be 5 euróért fogják dobálni normál áron. Max eltűnik a steamről de ezt a kockázatot vállalom.
Erről jut eszembe: A Chronicles of Riddick: Dark Athena most eltűnt steamről? Nem találom.

Igaz megvan a játék lemezen de jó lenne steamesben is.
Szerk.: Tényleg eltűnt.
-
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Mardel
üzenetére
Hát az már lehet ki is fog maradni örökre.
Vannak olyan horror címek, amikkel még adós vagyok magamnak és sokkal jobban érdekelnek, mint az AitD. Ha belegondolok, hogy a Resi 2-3 is mekkora királyság volt tizenpár évesen, de akkor sem (és azóta sem) játszottam végig... Meg vannak még ilyenek sajnos. Másik nagy kedvenc a Silent Hill, abból jobban állok.
(steamen Homecoming elég jó akciót kapott, azt be is kéne húzni) -
maddionmax
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
1997. évi CLV.
Közérdekű keresetindítás
39. §149 (1) Ha a vállalkozás jogszabálysértő tevékenysége a fogyasztók széles, személyében nem ismert, de a jogsértés körülményei alapján meghatározható körét érinti vagy jelentős nagyságú hátrányt okoz, és az eljárás a bíróság hatáskörébe tartozik, az ügyészt vagy a fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületet keresetindítási jog illeti meg.
...
(3) Az (1)-(2) bekezdés szerinti szervezetek által indított keresetekre a 38. § (3)-(7) bekezdése megfelelően alkalmazandó. Az (1)-(2) bekezdés szerint keresetindításra jogosultak keresetükben a következőket is követelhetik:
a) a jogsértés abbahagyását és a jogsértő eltiltását a további jogsértéstől,
b) a sérelmes helyzet megszüntetését és a jogsértést megelőző állapot helyreállítását.
(4) Az e § szerinti igényérvényesítés nem érinti a fogyasztónak azt a jogát, hogy a jogsértővel szemben a polgári jog szabályai szerint igényét önállóan érvényesítse.Mellesleg hozzátenném, hogy adásvételi szerződésről beszélünk, azaz a Polgári Törvénykönyv ez esetben a fogyasztóvédelmi jogok szerves részét képezi.
Már megint offolunk, ez nem jó. Nyissunk ennek topicot.
-
eami
Topikgazda
-
eami
Topikgazda
válasz
Mardel
üzenetére
pff, ez korábban szerintem máshogy volt rögzítve, és az EU-s kitétel sem volt... gondolom az elmúlt 1-2 év történései miatt változtattak a feltételeknek. De ahogy maddionmax is írja, a magyar/EU törvényeket nem írhatja ez felül.
amúgy sokan írjátok itt hogy nem lehet tenni ezek ellene semmit,,,, pont az USA az ahol elég pár botrány a hírekben és a részvények a béka segge alatt vannak. Ott meg ugyebár rárepülnek az új témákra, nem csak ugyanazt az 5 témát forgatják a hírekben minden nap.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Mivel ő adja el, így (elnézést) cseszheti hogy nem vállal felelősséget, a kötelezettsége akkor is él.
Egyébként pont amit írtál:
FOR EU CUSTOMERS, THIS SECTION 7 DOES NOT REDUCE YOUR MANDATORY CONSUMERS’ RIGHTS UNDER THE LAWS OF YOUR LOCAL JURISDICTION.A magyar fogyasztói jogokat nem mérsékelheti...az pedig kizárja a fent említett jogsértéseket.
Az a baj, hogy ez a téma tényleg érdemelne egy topicot, de mivel sok az önjelölt jogász, az értelmes beszélgetés valószínűleg értelmetlen vitába csapna át.
-
sagem
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
A konzolok azért húznak el, mert egységes platformot teremtenek, míg a PC-s mezőny töredezett. Ha a Valve eléri azt, hogy márpedig ezekre a HW elemekre és a saját rendszerükre is optimalizálják a fejlesztők a játékokat, akkor sokkal jobb teljesítményt nyújthatnak ezek az alkatrészek is..más kérdés, hogy ezt hogyan fogják elérni, meglátjuk ..szerintem bőven van benne potenciál (s bármikor upgradelhető, ahogy írták is)
-
törölt tag
válasz
Mardel
üzenetére
Az nem tudom honnan volt, de ez biztos forrás

Szerk: Az egyet már végigjátszottam, a kettőnél vártam, hogy a Steam teljesítményeket beaktiválják, aztán elfogyott a türelemem, és elkezdtem játszani vele...
Azután kiderült, hogy DX 9-ben kell W8 64-biten a második résszel játszanom... az egynél nem volt ilyen gond, pedig azt is W8-cal játszottam végig

-
ayo
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
unity engine miatt egyelore kotott a kezuk, de sajat fejlesztesen is dolgoznak mivel level editort is szeretnenek stb. tehat ha az sikerul akkor a design is valtozhat v lehet majd valtoztatni. egyelore ha ilyen meno marad a gameplay szerintem nem sok vizet zavar, de persze en is megneznem egy komolyabb motorral ezt a stilust

-
csaba951
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
Akkor ez mégsem annyira jó dolog ebben a formában. Az jogos, hogy ketten (vagy többen) egyszerre nem tudjanak játszani ugyanazzal a játékkal (a multi miatt).
Sokkal jobb lenne ha korlátoznák a kölcsönadható játékok számát (pl. egyszerre maximum 5 db) és/vagy a kölcsönzési időt (pl. 2 hét, ha lejár akkor hosszabbítható újabb 2 hétre). Viszont a kölcsönadott játékaimhoz én nem férek hozzá, csak akinek odaadtam.
Ez pont elég lenne ahhoz, hogy csak azok a játékok kerüljenek kölcsönzésre amikkel tényleg játszik a másik, illetve ez okozná a legkevesebb bevételkiesést a kiadóknak is. Reklámnak viszont jó lenne, mert ha tényleg jó a játék akkor megveszi a másik is. Ráadásul tényleg feleslegessé teszi a demo készítését, mert rögtön a teljes, korlátozás nélküli játékot lehet "kipróbálni".
Persze ehhez olyan játékokat kell készíteni, amik jók, és hajlandóak értük fizetni az emberek. Ami csak pár óra szórakozást nyújt az sajnos megy a levesbe.
Vagy esetleg megcsinálhatták volna az Origin visszavásárlási garanciájának Steam-es megfelelőjét. Az újonnan Steamre érkező játékoknak kötelező jelleggel (e nélkül nem kerül fel a polcra), a régieknél meg a kiadó döntene arról, hogy beveszi-e a programba. Egy idő után úgyis betennék azokat is a verseny miatt.
PC-s vonalon úgyis állandó probléma, hogy nem indul el a játék és/vagy nem fut megfelelő sebességgel. Ezzel kiküszöbölnék ezt a zsákbamacskát. A visszaélések elkerülése miatt meg ezen is lehetne egy olyan korlátozás, hogy a visszaadott játékot pl. 90 napig nem veheted meg újra.
-
Milgram1
aktív tag
válasz
Mardel
üzenetére
Sziasztok!
Titeket szoktak random külföldiek felvenni barátnak? Engem az elmúlt hónapokban elég sok ember felvett, de igazából nem zavar, mert szoktam velük játszani/beszélni, meg szerintem érdekes hogy olyanokkal játszok/beszélek akik a világ másik végén vannak. Hogy vagytok ti ezzel?
-
KubanitoS
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
Azért is megnéztem miről beszélsz:
Sarrus-szabály: Vesszük a főátlóbeli elemek szorzatát, majd hozzáadjuk az első oszlop legalsó elemének, az első sor második elemének, valamint a harmadik oszlop második elemének szorzatát, illetve a kapott eredményhez ismét hozzáadjuk az eddig kimaradt elemek szorzatát. Ebből az eredményből eztán kivonjuk a mellékátló elemeinek szorzatát, majd – az előbbi módon – az első sor első elemének, a második sor utolsó elemének, illetve a harmadik sor középső (második) elemének a szorzatát. A kapott összeg a determináns értéke.
M=\begin{vmatrix} a_{11} & a_{12} & a_{13} \\ a_{21} & a_{22} & a_{23} \\ a_{31} & a_{32} & a_{33} \end{vmatrix} = a_{11}a_{22}a_{33}+a_{12}a_{23}a_{31}+a_{13}a_{21}a_{32}-a_{31}a_{22}a_{13}-a_{32}a_{23}a_{11}-a_{33}a_{21}a_{12}.
-
Alien83
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Mardel + Axbater , nem tudjátok mit beszéltek.
Már elnézést, de ez senem, baxakodás a marketen, egy kártyát eladni kb 0.1 sec idő, Kiszedni a játékból ha éppen forumozol vagy bármit csinálsz vagy játszol valamivel a háttérben is lehet csak az adott játékot el kell inditani párhuzamosan.
És ha x euro-ból valaki vesz egy játékot, vagy többet, az nem egy plusz sor a listán, legalábbis sokaknak, nekem már egy Black Ops 2 összegyült ha így nézem, vagy 2db csekkre való.
Persze irigykedni nem kötelező, csak nehogy valaki azt higyje ez fáradság hogy kártyás játékból kapj kártyát és eladd.Az szomorú ha valaki ez végett vesz játékot, és nem érdekli amúgy az adott játék, bár ilyen nem hiszem hogy van mert nem éri meg, max 1 euro 1-1 játékból ami visszajön.
Ez csak akkor éri meg ha az adott játék-játékok 1 dolcsis budle-ban vannak, ez meg nem véletlen nincsen mostanában.De ha van 200-250 játékom 3-4 év gyüjteménye, és benne rejlik 60-70 euro, és kb 0 fáradság kinyerni, akkor azért az nem gyenge, és ez töredéke, kitudja még hány játék lesz kártyás, meg dobál booster-eket.
Csak ennyit akartam mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mardel
üzenetére
engem csak a krízis meg a mirror's edge érdekel, pontosabban inkább az utóbbi, a krízisnek még az első részével sem játszottam... de nagyon nem bánnám ha beadnák extrába, mert az originen nincs meg a GMG hülyesége miatt
bár ezek után nem tudom mit kezdek a cry1max steam giftemmel, amit fel akartam ajánlani, ha sikerül megszerezni a másik felét is originre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én most jókor voltam jó helyen, és sikerült egy párat 1,48 és 1,53 között venni
eami