Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Lewzke
üzenetére
Igen szerintem egyről beszélünk.... yahoo-ról van amúgy szó.
cskamacska: Freemail is a jófélék egyike. Ősök nem szokták rendszeresen nézni a maileket, így 3 hó után inaktiválják és a belépéskor nem találsz semmit a bejövőbe, + idő elteltével pedig törlik a mail fiókot.
Egyszer sikerült visszaregelnem ugyanazzal a névvel törlés után 3 hónappal, de mák kell hozzá, hogy addig ne csapjon le rá senki.
Remélem a héten sikerül válaszolniuk a ticketemre és tudom használni a fiókom.
Igaz utána még hátravan, hogy a webes felületen miért nem enged belépni, max egy lazább jelszóra váltok, hátha spec karakter miatt rinyál.
-
válasz
Lewzke
üzenetére
tegnap aktiváltam be a starter pack-ot, mára sikerült telepíteni is húgomnál (mind3 kieg benne volt). biztos, hogy a régieket nem fogják törölni? (online cuccok is menni fognak vele)?
ok, hogy egyelőre csak szórják a kódokat és nem szívünk vele, de azért nálam tipikusan EA-s/Origin-es, hogy ennyi kavarás van a kulcsokkal. ha nem lenne még így is ajándék, azért idegesítene rendesen.
-
-
válasz
Lewzke
üzenetére
Nektek megadta a bf3-as kódot? Azt látom, hogy a sims később futhat be, ha befut, de a bf3-at akkor ezzel elszúrtam, és rendelhetem meg újra az egészet?

Mert akkor lehet, hogy lesz pár kódom feleslegben
[De nem írta, hogy ne kapnám meg az adott összeggel a 2 extrát, pedig írja, ha a kiválasztott összeggel nem leszel jogosult rá.. ] -
PeL
addikt
válasz
Lewzke
üzenetére
Szerintem nem kéne egyből az ördögöt festeni a falra. Az M4A1 hangtompítóval meg az USP az update-el fog jönni a többi kés meg mittomén az vagy skin lesz vagy azokat is lehet cserélgetni de mondjuk nem tudom mi különbség lesz két kés között, nem azzal fog mindenki futkozni a warokon úgysem. De tuti nem lesz f2p szvsz, azzal minket fizető játékosokat károsítanának meg.
Más: Érdeklődnék hogy ebből a bundleből: [link] lenne e valaki akinek nem kell a Men of War Condemned Heroes? Elcserélném vele
Mivel a többi cím megvan ezért nem venném meg feleslegesen újra a többit -
ayo
veterán
válasz
Lewzke
üzenetére
lehet ha ujra online lesz a rendszer akkor meglesz a mentesed bar ahhoz kepest hogy cloud rendszeru az egesz en is szivtam azzal, hogy nem tudtam jatszani a mentessel ha cserelgettem a win es osx rendszereket mert kulon kezelte a ket mentest pedig a felhonek pont ez is egyik tulajdonsaga lenne.. ugyhogy manual mentesekkel oldottam meg anno nem volt kellemes
-
-
válasz
Lewzke
üzenetére
azért nem hiszem, hogy számítanak (most még) ezek a dolgok, mert amíg az EA-vel össze nem vesztek, addig szinte minden nagyobb játék elérhető volt steam-en. a többi kliensben (nem is nagyon volt többi), viszont közel sem. a desura-t nem ismerem, de gog-on ugye eleve csak régi dolgok vannak, uplay-en csak ubisoft, origin-en azt hiszem csak EA, tehát nem igazán tudsz választani (tulajdonképpen soha nem is tudtál), ma amikor már egy-egy címhez két acc is kell (rockstar, ubisoft játékok), akkor meg azért veszed (ha veszed) a steam-eset, mert minden korábbi játékod is ott van. mellesleg pont emiatt hülye érv az, hogy az origin azért jó, mert konkurenciát állít a steam-nek, mert az összes új játék vagy itt, vagy ott vehető meg, tehát nincs igazi verseny. (vagyis a verseny még mindig inkább a játékok között van, ahol legfeljebb egy kicsit számít, hogy milyen kliens kell hozzá, de nem maguk a kliensek között)
-
válasz
Lewzke
üzenetére
miért Te ezek miatt lettél steam-es, vagy ezek miatt veszed ide a játékokat?
én az ingyen osztogatott portal miatt regeltem, és azóta azért maradtam, mert nem kell lemezekkel szenvedni, se különböző account-okkal sem. achi-kat szoktam hajtani, de csak azért nem venném steam-en a játékokat.
big picture-t sztem még mindig a kisebbség használja, a fórum pedig publikus, ha csak olvasni akarsz. -
Arkennys
addikt
válasz
Lewzke
üzenetére
Ez nem ismeretlen, játszani együtt szoktunk, csak beszélgetni nem. Nem ilyen frissen felvevős ember.
Bár ezek szerint az ő accját már behúzták.Amúgy nem is értem, miért nem halmoztad el minden földi jóval, hisz születésnapja van, ami neked olyan fontos így ismeretlenül.

-
csaba951
veterán
válasz
Lewzke
üzenetére
Általánosan kérded? Nagyjából így van, néhány igen ritka kivételtől eltekintve (pl. Dead Island ilyen kivétel). Tehát többnyire nem régiózárasak. Arra viszont ügyelni kell, hogy nem minden játék kulcsa aktiválható Steamre vagy Originre. Ha aktiválható, akkor ez minden esetben fel van tüntetve a játék adatlapján.
The Stronghold Collection - ebből két változat is kapható. Itt van a Steames változat, itt pedig a DRM mentes változat. Sajnos most pont nincs akcióban egyik sem, teljes áron meg szerintem nagyon drága. Nyáron, július 4 körül esetlen lesz 50%-75%-os akcióban.
-
cskamacska
addikt
válasz
Lewzke
üzenetére
Van bőven, az alapjáték minden változata kompatibilis egymással, de te magad is kipróbálhatod a Lite változatot, ami egy teljes értékű ARMA 2 alapjáték multi része elhomályosított textúrákkal.
A Steamen most csak 15€ az ARMA 2 Complete Collection, ha megtetszett a játékmenet, vagy csak DayZombiznál egyet, akkor ajánlom ezt a csomagot. A legtöbb embernek aki csak kicsit is érdeklődött az ARMA iránt, annak már minimum megvan a a Combined Operations, így magában az alapjáték már nem sokat ér. A DayZ viszont különálló játékként folytatja valamikor a nyár körüli megjelenéssel(igazából májustól decemberig minden időpont szóba jöhet), a külön zombis játék megjelenésekor a DayZ mod ki fog halni.
Viszont várhatóan a népek tömegesen fognak átállni a következő ARMA részre, miután az ARMA 3 Alpha funding változatban már most elérhető 25€-ért.(csak az alfa teszt ideje alatt, később drágább lesz!)
-
csaba951
veterán
válasz
Lewzke
üzenetére
Ha jó emlékszem, akkor a Hálaadási akcióban ez (is) történt:
* első nap kapott a Shogun -50%-ot
* 2-3 nap múlva ezt csendesen -66-ra módosították (YES!)
* utána flash saleben lett -75% (
)
* utána napi akcióban -80% (WTF???)Lehet tippelni, hogy mikor vásároltam meg hozzá a "hiányzó" dlcket!

Na, ezek után a Torchlight II-t nem fogom megvenni flash saleben -50%-on.
-
VGYke
addikt
válasz
Lewzke
üzenetére
Itt mindenki perfekt angol hogy angol nyelvű a Steam kliense? Akkor nagyon írígyellek benneteket! Ok, a leírást (Settings - Interface - Start Steam in Big Picture mode) túrista angollal is érteni, de akkor is, magyarul tették fel a kérdést. Ne tűnjék kötekedésnek, off hozzászólásom, de vagyunk páran a szenior korosztályból itt, akinek néha a túrista angollal googlizni kell a válaszok visszafejtése érdekében. Elnézést az off-ért

-
Wizard of Oz
aktív tag
-
DeFranco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

freemail.hu-t tessék kerülni nagy ívben. 

eami