Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16750) Malibutomi válasza Menthirist (#16748) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

A két ló nem összevethető :)
A sima lóért farmoltál, mert marha drága volt anno. A Paladin lóért, mindenféle változatos questeket csináltál, tárgyakat kerestél instákban. Ez pont az amit Te írsz, hogy változatos legyen.
SC módra mondjuk úgy nézhetne ki hogy Avengert csak érdekes és nehéz rendőrös küldetésekkel kaphatsz. Persze itt ilyen nem hiszem hogy lesz.

Én is voltam HC guildben anno BC végén, meg WOTLK alatt, az első full Naxxramas clear - Kel'Thuzad kill az 12:30-től tartott este olyan 11-11:30-ig kisebb megszakításokkal. Benne voltam asszonnyal együtt a felmérő task force-ban :) Ezután meg mentek a rendszeres raidek minden este.

Ma már én sem mennék HC guildbe játszani, nem hiányzik az hogy akkor is ott kell lenni, ha épp semmi kedved. Főleg ha Class leader/Officer voltál mint én. Akkor ugye már órákkal előbb, potionok, cuccok, kinek mi kell a bankból most szóljon, kezdem az invet, stb...

(#16749) Volfram42

Mondjuk taxival is simán lehet jó egy játék, lásd SWG, az elején csak taxi volt, később jött a JTL mint kiegészítő, mégis élveztük.
Mondjuk más tészta mert ez ugye elsősorban szimulátor, de ahogy írod én is simán el tudom képzelni, hogy valakit csak a játék összetettsége, minősége vonzzon, de magát a repkedést nem szereti.
Ki tudja lehet a végén én sem pilóta leszek hanem nyitok egy hajó tuner boltot :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.