Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5295) vnorbi válasza hedgehog (#5289) üzenetére


vnorbi
aktív tag

A bank pattintotta le a számonkérést, hogy milyen alapon engedélyeznek olyan terhelést, ami egyrészt nem volt jóváhagyva, másrészt fedezet sem volt rá.

Annyi volt a válasz, hogy náluk nem volt semmi hiba, és mivel nem szabályos terhelés volt, lehetőségük sem volt visszautasítani. Még véletlenül sem az, hogy a szabálytalan terhelést kapásból elutasítanák, hanem mehet, ami a csövön kifér (szerintem ezt még a kártya vásárlási limitje sem fogta volna meg). És az itteni kommentek alapján nem egy bank érintett, hanem elég sok, legalábbis a hazaiak közül, azaz valószínűleg valami alap dolog lehet defektes az egész globális kártyaelfogadó rendszerben.

Az szerintem nem elfogadható, hogy egy köztes szereplő valamit elront, aztán már senkinek nincs kontrollja a történéseken, mindenki csak csodálkozik, hogy nahát, ez hogyan történhetett, aztán majd ahol a pénz landol, ott eldöntik, hogy visszaadják, vagy mint a villám, elteszik és utaznak olyan helyre, ahonnan nem adják ki őket. Valószínű, hogy ilyen extrém esetben a bank állná a kárt, de engem most nem nyugtattak meg.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.