- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #5143 üzenetére
Ez nem így van. Most teszteltem, simán tudtam a Google Pay-jel fizetni (csak a Revolut kártya van hozzáadva).
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #5147 üzenetére
nem kell vásárolni tudtommal, megfelelő automaták (a hivatkozott: chip-et olvasó típusok) is jók aktiválásra.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5147 üzenetére
Szeged az ország része, bár közel van a határ
Olvastam valahol, hogy a régebbi virtuális kártyákkal működik a GPay talán, bizonyos kezdetű kártyaszám kell hozzá.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Williamgrant #5145 üzenetére
a bankautomatában mit vásárolsz paci?
@Ezekiell sose pay-eztem, csak a megfigyeléseimet közöltem. (habár ha nem anyaországban laksz, hanem más helyen, ott vszeg nincs korlátozás)
-
Ezekiell
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5144 üzenetére
Nekem a mai napig megy a Google Pay a virtuális Revolut kártyával, nap 3-4 fizetéssel telóval.
-
válasz
Mr.Csizmás #5144 üzenetére
A bankautomata is csipet olvas első körben nem? Meg aztán az app küldött üzenetet, hogy most már csecse minden, és még kell a vásárlás. Wtf...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Williamgrant #5142 üzenetére
mióta követem a topicot, egyszer volt kb. 1,5-2 hetes időszak, amikor ment trükközéssel, de elvágták azt is. a chipes vásárlás meg kell nekik, gondolom azért h valami hitelesített eszköz (POS) által is vissza legyen igazolva.
-
MasterMark
titán
válasz
Williamgrant #5142 üzenetére
Google Pay sem megy. Hiába veszed fel a kártyát, fizetesre nem tudod használni.
-
válasz
Mr.Csizmás #5141 üzenetére
Pénzt vettem fel automatából, az nem elég?
Eddig sem volt támogatott és volt akinek működött, nem?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Williamgrant #5140 üzenetére
magával a kártyával fizess, ne érintéssel, hanem bedugósan +pin. elég venni egy vizet a trafikban, a módszer a lényeg. (összefoglaló)
szerk.:
Google Pay/Apple Pay elérhető Revolut kártyákkal?
Jelenleg egyik szolgáltatás sem támogatott hivatalosan. -
Dombornyomott basic Mastercard kártyát kaptam, aktiváltam. Az app üzent hogy most már fizethetek érintéssel. Google Pay kártya hozzáadva sikeresen, érintés nélküli fizetés beállítása menü esetén viszont azt mondja hogy nem támogatott kártya.
Valakinek van működő nfc fizetése mobillal? Vagy ez ezzel már nem fog menni?
-
hedgehog
senior tag
válasz
brainticket #5135 üzenetére
Ez tévedés, valójában 288.11 Ft-ba kerül ma egy USD, de tényleg inkább térjünk vissza a dologra holnap, akkor van csak értelme az összehasonlításnak.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni, hogy mennyi az aktuális Revolt árfolyam? Általában mennyivel jobb a hivatalos VISA árfolyamnál? Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy mennyi most az USD?
-
rejtő
tag
válasz
Lizingrider #5132 üzenetére
köszi. 😊
-
rejtő
tag
válasz
EmptyParadox #5126 üzenetére
yalp store-ból (köszi ezt nem ismertem) le lehet szedni a legfrissebb verziót, telepíti is. De megnyitáskor hibával leáll.
Telepítettem vagy 10 verziót visszafelé haladva, és az 5.29 az utolsó ami működik.
Egyelőre türelmet kér továbbra is a live agent.
5.29 után már fele a mérete az app-nak. Itt lehet valahol a bibi szerintem.
-
vnorbi
aktív tag
Lehet, hogy ingyenes a szállítás is, ha olyan akciót kaptál. Engem a múlt héten kerestek meg, hogy küldenének egy kártyát ingyen, ha kérném. Kértem, a szállítási módnál már látszik, hogy ingyenes lesz a postázás, és nem is vontak le semmit. Tegnap ért ide (6 munkanap), a jövő héten aktiválom.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Május 30.-án nyitottam Revolut fiókot virtuális kártyával, nem meghívásra. Most jött tőlük egy email, hogy még 4 napig megrendelhetem az ingyenes fizikai kártyámat. Jól gondolom, hogy csak a kártya ingyenes és a kiszállítás díját ki kell fizetni? Ha igen, az mekkora összeg? Köszönöm.
-
rejtő
tag
Köszi.
Az apkmirroron az 5.29-es verzió a legfrissebb, de már 5.52-nél jár a Revolut. Honnan tudnám megbízható helyről leszedni a frissebb verziókat? Mondjuk tartok tőle, hogy a legfrissebbet már nem fogom tudni telepíteni mert akkor Play-ből is hagyná. Viszont kipróbálnám azért..
-
vmarci21
tag
válasz
Dluinet #5098 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint 2018 vége óta nem lehet az EU-n belül megkülönböztetni a vásárlókat a vevő állampolgársága vagy lakhelye alapján, amennyiben olyan országból rendeli a terméket vagy szolgáltatást, ahová azt kiszállítják / ahol az igénybe vehető (kivéve, ha szerzői jogi védelem alatt álló tartalomhoz kívánsz hozzáérni, ott lehet geo-block (pl netflix)).
Ha én pl. német vagyok, de fél évre Magyarországra jövök, és akarok magyar mobil-előfizetést, és szeretnék online fizetni, akkor ez Telenornál nem fog menni, mert a bankkártyámat el fogja utasítani a rendszer. Pedig épp Magyarországon vagyok, ahol a szolgáltatás igénybe vehető, tehát elméletileg nem korlátozhatnák emiatt az előfizetést, és pont ugyanazokkal a feltételekkel kell nyújtsák, mint egy magyar számára. - mondjuk ha egy magyar számára sem engedik a külföldi kártyával való fizetést, akkor az nem állampolgárság, vagy lakhely, hanem bankkártya-kibocsátási hely alapú megkülönböztetés, így lehet hogy megfelelnek ennek a szabálynak, de valószínűleg nem erre a megoldásra gondoltak az EU-ban, mikor meghozták ezt a rendeletet..
-
-
KTU
addikt
A root-tal szerintem rátapintottál a lényegre.
Most néztem, Magisk-ba rejtettem a Revolut alkalmazást a root elől.
Bár,
Root-olt telefon esetén lehet telepíteni, és első indulásnál észreveszi a Revolut, hogy a rendszered root-olt, és nem megy tovább.
Ilyenkor Revolut alkalmazásadatok törlése, root rejtés, ezután indítani Revolut-ot.Hogy nem kompatibilis, ez mégis más probléma lehet.
-
KTU
addikt
Hogy megbeszéljük a topikban hogy lehet legjobban használni / felhasználni a Revolut biztosította szolgáltatásokat, előnyöket a mindennapokban,
vagy hogy jutsz a legkedvezőbben Revolut kártyához kvázi ingyen
(úgy hogy steng fórumtársnak írsz privátot megkéred küldjön meghívót, tudomásom szerint a topikba csak ő jelezte eddig hogy spec meghívót tud küldeni mindenkor amivel eddig mindig ingyé van a kártya,
Ő nem olyat küld hogy "ha meghívok x embert 7 nap alatt akkor ....)Ez mind legális, releváns információ ami szerintem a topik témájához tartozik.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
UberMutant #5108 üzenetére
Az, hogy meghívóval ingyenesen kiszállitják a kártyát, topic kezdete óta téma.
Most páran leírtak, h milyen más kedvezmények vannak, ha valaki ambassador/pioneer/bármi lesz. De nem az a fő ár, egyszer volt említve. Toborzás sem megy.De, hogy ne legyen panasz, kikérem a moderátorok véleményét is.
-
MasterMark
titán
válasz
UberMutant #5108 üzenetére
Most volt talán először megemlítve, és nem is kéregetés volt. Ezért nem értem.
-
UberMutant
őstag
válasz
MasterMark #5107 üzenetére
a meghívóajánlgatásra utal, meg az azért kapható kedvezményekre.
-
Miért érzem úgy, hogy ez a topik nagyon elment a lókupec MLM értékesítés irányába?
-
rejtő
tag
Sziasztok. Küldte a Revolut sms-ben a letöltési linket, rámegyek, erre kiírja hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.
Redmi Note 4 van android 7-tel.
Ilyenkor mi a megoldás?
-
RBJ
addikt
Orombodotá megjött a kártyám. Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar. Ha jól tippelem 7 nap volt.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Metal topik
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest