- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szúsza
újonc
Sziasztok! Segitsegeteket szeretném kérni az alábbi problémámara:
Adott egy Revolut kartya (fizikai).
Telefonon mukodo app. Telefon csere
Tortent igy az uj telon az app elinditasakor
Ismet kéri az ellenorzeshez a szig. Fotojat es a selfit. Megtettuk sokadszorra is mindig elutasitja es keri az ujboli fotodeltolteseket. Hozza tartozik hogy telocserevel egyidoben szig. Csere is tortent. Hol a hiba miert nem tudunk az appon kerrsztul belepni es igy hozzaferni a kártyához? Tanacsot szívesen fogadok hogy mit tehetnenk meg. Koszonom. -
balhmm
tag
válasz
galaktikus #4245 üzenetére
Sokszor a magnes is gond, ha van a tokon vagy alatta
-
vnorbi
aktív tag
válasz
betyarr #4243 üzenetére
Elvileg igen, az átszámításhoz használt algoritmusnak egységesnek kell lenni, de ha biztosra akarsz menni, megnézheted még az OTP-s generátorral is és/vagy egy korábbi számlakivonatodat (ott van az elején az IBAN szám).
Meg kell még a bank SWIFT kódja is, de ez is ott van a számlakivonaton meg a linkelt oldalon is.
-
galaktikus
aktív tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy telefontokban nem minden terminálon műxik az apple pay? Mintha nem érzékelné rendesen az nfc-t aztán el is utasítja a vásárlást. Tok nélkül oké. Amúgy egy nem túl vastag, átlátszó műanyag tokom van..
-
Krethx
aktív tag
Kösz! Nekem egyezett. De előszór én is IBAN generátort használtam.
Raiffeisen IBAN generátort (Hivatalos link.)
-
vnorbi
aktív tag
Ezzel csak óvatosan, mert a HU utáni két szám nem egyezik mindenkinél (ez nem a bankot azonosítja, hanem ellenőrző szám, ami a számlaszám többi jegyétől függ). Így hirtelen megnéztem négy OTP-s takarékszámlámat, így kezdődnek:
HU79
HU45
HU28
HU56Szóval vagy a számlakivonatról kell kinézni a pontos számlaszámot, vagy lehetőleg a bank által biztosított IBAN generátorából kell kinyerni online.
-
maross
nagyúr
válasz
gabor_01 #4235 üzenetére
fogalmam nincs, gondolom lehet. de google revolut azerbaijan mindkettonknek idot sporolt volna
Just back from a 5-months trip through Asia (Nepal, Singapore, Cambodia, Vietnam, China, Kazakhstan) and the Caucasus (Azerbaijan and Georgia), and finally Turkey. Used my Revolut MasterCard for all payments, plus ATM cash in all of these countries. Card worked perfectly everywhere and every time. Couldn’t be happier.
-
tarat
tag
Továbbra sem jön meg a revolut sms meghivaskor, ha a meghívott a linkkel beírja a telefonszámát. Ekkor sms T kéne kapnia de az nem jön meg. Ha valaki ajánlás nélkül regisztrál/letölti az appot akkor ingyenes most a kártya? Köszi
-
betyarr
veterán
utalni hogyan tudok revorol a saját otps számlámra?
-
galaktikus
aktív tag
Személyi igazolványos azonosítás nélkül nem lehet regisztrálni sem ugye? Én már nagyon régen regisztráltram és használom, de erre nem is emlékszem már, hogy ezt megcsináltam volna
-
gabor_01
senior tag
A következő eseten gondolkodtam:
Horvátországi nyaraláshoz az lenne jó, ha kuna számlát is lehetne nyitni. Főleg hétvégére, amikor a váltás drágább.
Tehát a feltöltött forintból át lehetne váltani kunára, majd onnan vásárolni, ill. felvenni automatából.
Lehetséges ez? -
vmack
tag
Ellenőriztem és az Erste a max hitelkártyáról való feltöltésre nem ad pontot.
-
szuladam
aktív tag
Első bankkártya használattal atmnel vagy egy boltban. De feltölteni amúgy is csak saját kártyáról lehet
-
arnyjaro
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Regisztráltam én is és a párom is. Megtörtént a SZIG fényképezés és a videós azonosítás. A páromnak már meg is jött a kártyája. A probléma hogy nem tudok neki pénzt küldeni, mert az app azt írja hogy kérjem meg hogy előbb azonosítsa magát. Ha ő kér pénzt, akkor jóvá hagyhatom és meg is kapja, Ő is tud nekem küldeni, de mint írtam én magamtól nem tudok neki. Hol és hogyan kellene még azonosítania magát?
-
D4v3
őstag
Hello!
Kéne egy kis segítség a TW/Revolut és Curve hármas kapcsán. Én pénzt egy $-os neteller számlára kapok, ezt max euró/dolláros Skrill-el tudnám kiváltani, de gondolom nincs különbség nagyon. Ami érdekelne viszont, hogy ezt a pénzt itthon hogy tudnám a legköltséghatékonyabban költeni? Neteller --> TW/Revolut (és melyik) kártyát rendeljek egy Curve mögé? Vagy utóbbi tök fölös, mert az árfolyam ugyanaz lesz, amin vált? -
Lizingrider
csendes tag
Köszi a választ. Én is abban bízom, hogy ha majd feloldják akkor ez az ellenőrzött státusz bekerül a rendszerükbe és nem kell majd 2 hónap múlva újra ezzel szerencsétlenkedni, mert jó lenne ez de ha éppen akkor tiltanak amikor tényleg kéne, mondjuk nyaraláskor, külföldön, akkor értelmét veszti. Azt egyébként nem tudja valaki, hogy appon keresztül küldött nagyobb bejövő pénz esetén is él ez a tiltósdi, mert lányomnak küldenék 50-100 ezret külföldi nyaraláshoz és nincs infóm, hogy ilyen esetben neki is szüksége lesz igazolásra? Logikusan nem, de ha tudja valaki, írja meg pls!
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Lizingrider #4220 üzenetére
Ugyanez volt, szintén pénteken egy hete. Kedden jött chat válasz, ott helyben becsatolhattam a dokumentumokat, aztán még aznap feloldották a korlátozást.
Próbáltam érdeklődni, hogy ha hirtelen az többszörösét tölteném fel annak, amire bekorlátoztak, akkor mi lenne, de ezt lepattintották. Nem is értem, akivel chateltem, felajánlotta, hogy átirányít a customer supportra a kérdéssel, miközben én addig is azzal voltam, hogy velük beszélek.
Nagyon remélem, hogy ezek után azért már nem lesz korlátozás, mert ha titkos szabályrendszer alapján lassan kell felépíteni egy preferált history-t, mire el lehet kezdeni normálisan használni, akkor nem feltétlenül éri meg a szívást, és inkább marad a TransferWise.
-
-
nutfile
aktív tag
válasz
Lizingrider #4198 üzenetére
én régebben használom, pont ma toltam volna fel 200k-t. nem engedte napi limit miatt (amit persze nem tudok, h mennyi...), de 150k siman felment, semmi zárolás.
tényleg azon múlik, h használni, használni, használni -
hedgehog
senior tag
válasz
Lizingrider #4209 üzenetére
Vásároltál is a kártyával? Amit leírtál, az alapján nem, hanem csak oda-vissza utalások mentek... lehet hogy ez kevés volt nekik
-
Gyurma_13
aktív tag
Nekem is ez volt, késtek az sms-ek. Kb 3 óra alatt sikerült egyszer, hogy amire megkértem egy percen belül küldte.
Az előtte lévő 10-15 probálkozás mind sikertelen volt. Ki kell várni, hogy elfogyjanak a késő sms-ek, mert azok nem lesznek érvényesek. Mindig a legutolsó az érvényes, de ha késve jön, akkor nem azt pötyögöd be amire a kérelem vonatkozik.Utána az email verifikáció is ugyan úgy késett, ott is többszöri próbálkozásra sikerült csak.
Kitartónak kell lenni. Vagy érdemes korán reggel vagy este próbálkozni, ha napközben nem megy.
-
nyirzoz
aktív tag
A nyáron Horvátországba készülünk.
Tapasztalat érdekelne ATM használat (az is amelyik banknál nem működött) illetve automata autópálya fizető kapuval kapcsolatban. -
nyirzoz
aktív tag
válasz
alex devil #4200 üzenetére
A kápé felvétel elég az aktiváláshoz.
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
Lizingrider #4209 üzenetére
Na még annyi, hogy az OTP debit kártya nem fizikai kártya, hanem egy Mastercard web kártya, nem akartam közvetlen a fizikai OTP kártyám használni. Olyat egyébként sehol nem olvastam, hogy ez ne lenne engedélyezve, de az az ami nem standard.
-
Lizingrider
csendes tag
A tiltáshoz kérdeztétek: 49 éves Magyar állampolgár vagyok, Magyarországon élek, a számlát két hete nyitottam. Végigolvastam mindent és annak megfelelően: Mindkét kártyámat (CIB credit, OTP debit) validáltam ahogy kell. Mindkét kártyával folymatosan töltögettem fel kis összegeket. 3-5-15.000 Ft-okat. Két családtagom is meghívtam, nekik appon belül küldtem pénzt több alkalommal. Kétszer utaltam SWIFT-en két magyar bankban lévő számlámra. Minden kártyámon egyezik a név. Ma jött meg a fizikai Revolut kártyám, úgy éreztem, hogy körültekintő voltam és kimondottan azért töltöttem fel 50 ezret az OTP debit kártyáról, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy így minden rendben lesz e. Nem lett. Annyi, hogy a fizikai kártyát még nem használtam, nem tudom ez számít e, de szerintem aki nálam többet tesz az ügy érdekében annak kezét csókolok.
-
cyberkecsi
csendes újonc
Nekem február óta van meg a kártya, pár használat után múlt héten felraktam 100k-t, nem tiltottak. Elköltöttem róla a máig kb 20k-t, így ma fel akartam tölteni 90k-t, de nem engedte, nem tudom mi volt, nem vonták le a kártyámról a pénzt, majd írta az app, hogy sztornózva.
Ezután megpróbáltam 50k-t apple pay-el, azt engedte. Eddig nem tiltottak. -
tarat
tag
Több ismerősnél próbáltuk ma a meghívást, de nem jönnek meg az sms-ek nekik..☹️
-
xcsabo
senior tag
válasz
Lizingrider #4198 üzenetére
Én is töltöttem fel 60000 Ft-ot és semmit nem csináltak
-
Timmcsy
csendes tag
Sziasztok! Rákerestem az sms szóra a topikban, de nem találtam a kérdésemhez kapcsolódó hozzászólást. Azt szeretném tudni, hogy be lehet-e állítani olyan biztonsági funkciót a kártyához, hogy ne történjen még meg a vásárlás csupán a kártyaadatok megadásával, hanem küldjön smsben egy plusz kódot (OTP) és csak ezen kód megadásával történjen meg a tranzakció? A sima maestro bankkártyámhoz beállítottam ezt anno valahogy, de már nem emlékszem hogyan. A Revolut appban pedig nem találtam ilyesmit a beállításokban. Köszönöm!
-
Shummo
senior tag
Találkozott már valaki ilyen üzenettel Google payen. Revolut virtuális kartyat regisztrálnak. : "Úgy tűnik egy másik alkalmazás letiltja a Google pay elérését..."
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- OTP Bank topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX6600 8GB!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest