Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5701) vnorbi válasza DonThomasino (#5700) üzenetére


vnorbi
aktív tag

Nem lett volna muszáj. Amikor megadod a kártyaadatokat, akkor a háttérben van ellenőrzés, rögtön terhel 100 forintot, és csak akkor engedi elmenteni a kártyát, ha ez a terhelés sikeres volt. Ezt a terhelést jó eséllyel észre sem veszed, mert azonnal vissza is téríti az összeget. OTP-nél a számlatörténetbe sem került be, K&H küldött sms-t, de a számlakivonaton szerintem már nem volt ott, ha jól emlékszem, TransferWise küldött push üzenetet, és a számlakivonatra is felkerült -100 és +100 forint.

[ Szerkesztve ]

(#5702) Geri89


Geri89
aktív tag

Sziasztok! Új Revolut használó vagyok, múlt héten érkezett megy a kártya.. Tehát most az alap, 3500 Ft van rajta, és még aktiválva sincs.. Holnap indulnánk Horvátországba... Amit tudok, azt Erste Visa hitelkártyával fizetem majd úgyis (tavalyi tapasztalat alapján jobb az árfolyam, mintha itthon váltanék kunát..), viszont arra gondoltam, hogy kp-t nem váltanék, hanem Revolut kártyával oldanám meg.. Szóval ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni.. Ha most feltöltök mondjuk 20e Ft-ot a kártyára, és azt átváltom kunára az alkalmazásban, azt ott kint hol tudhatom díjmentesen felvenni? Jó így az elképzelésem? köszönöm! :R

(#5703) gzbotii válasza Geri89 (#5702) üzenetére


gzbotii
veterán

Összefoglalóban van egy táblázat, az ajánlott ATM-ekkel. Azt nézd meg.

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#5704) magyarl válasza KTU (#5626) üzenetére


magyarl
tag

Tisztáznék néhány részletet:

OnePlus 3T telóm van, Android 7.0. Abban egészen biztos vagyok hogy ennek így önmagában működnie kellene, egyik sem lehet annyira régi és/vagy gagyi.

Play-ben nem tudom kikeresni és telepíteni, telefonon ki sem dobja a play keresője. PC böngészőben már látszik, de ott ki van szürkítve a 3T-m, és csak egyedül ez, ami rootolt. Minden más még régebbi eszközömre viszont engedné. Utánaolvasgattam, néhány éve vezette be a Google a SafetyNet rendszer ellenőrzést, hogy szűrjék a rootolt Androidokat. Ennek az ellenörzés eredményéről értesíti a PlayStore is, azért nem engedi telepíteni.

PC-n a Nox-al szimulált Androidra simán feltelepült a Revolut. Volt olyan gondolatom hogy onnan hekkelem ki az APK-t és hozom át. Akkor találtam a Yelp-et és pöccre működik. Play-ből szedi le a legfrissebb apk-t (most 5.54). Annyi hogy ezek nem mezei apk-k és kézzel egyszerűen nem lehet telepíteni (split apk). Yelp-nek kell root engedély, aztán ő feltelepíti minden gond nélkül. A Revolutom most gyönyörűen, minden funkcióval fut. Yelp-en keresztül elvileg lehet frissíteni is (de ezt még nem teszteltem).

Root nélkül én is korlátozva érzem magam az Androidon, így 2 éve telepítettem SuperSU-t. Arra viszont sajnos nem létezik egyszerű hide, mint a Magisk esetén. Át lehetne térni Magisk-re, de ahhoz minden apró beállítást, amihez root kellett vissza kell állítani, hogy átmenjen aztán a Safety check-en. De a leírás is inkább a teljes újratelepítést ajánlja, viszont ahhoz meg semmi kedvem, mert legalább hetek, mire mindent rendesen belakok rajta.

Így én maradok a Yelp-es megoldásnál, elégedetten, bugmentesen használom a jól megszokott és optimalizált rendszeremmel :C Gondoltam megosztom, hátha más is hasonló helyzetbe kerül és tanulhat ebből.

SONY KDL-43W755C

(#5705) DonThomasino válasza gzbotii (#5703) üzenetére


DonThomasino
veterán

Ha erre gondolsz akkor ez nem működik. "Revolut Free ATM"
Engem is érdekelne ...

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#5706) gzbotii válasza DonThomasino (#5705) üzenetére


gzbotii
veterán

Az este nyitottam meg, akkor minden ok volt. Mi a baj egesz pontosan?

Ott a lap alján az az opció, hogy Or continue to website. Utánna megnyílik.

[ Szerkesztve ]

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#5707) DonThomasino válasza gzbotii (#5706) üzenetére


DonThomasino
veterán

Ja, bocs nem láttam hogy dropbox,
sajnos az tiltva van nálam . :F

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#5708) rejtő válasza magyarl (#5704) üzenetére


rejtő
tag

köszi. :)

Így már telepíti a frisset és nem áll le hibával.

(#5709) Lizingrider válasza Geri89 (#5702) üzenetére


Lizingrider
csendes tag

Hello az elképzelés jó és bármelyik ATM - ből vehetsz fel díjmentesen, hacsak az ATM szolgáltató nem alkalmaz extra díjat, amit elvileg ki kell írnia a tranzakció előtt. Én egy dologtól tartok, hogy ha még csak az alap 3500 Ft-ot töltötted fel, akkor félő hogy egy azonnali 20.000 Ft miatt blokkolják a számlát, ez napi szinten téma itt a fórumon. Ezért javaslom, hogy több kisebb összeggel töltsd fel és legyen B terved, mert kint nem biztos, hogy nálad lesz a tavalyi adóbevallásod és 3 havi bér papír ami a feloldáshoz kell. Egyébként ez is lehet B terv, hogy ezeket PDF-ben magaddal viszed, hátha szükség lenne rá. A blokkolás nem törvényszerű de komoly esély van rá. Amit addig is tehetsz, aktiváld a kártyát, vegyél fel vele valamennyi pénzt, fizess vele, használd, akkor kisebb a blokkolás esélye, illetve validáld a kártyát az összefoglalóban leírtak szerint.

[ Szerkesztve ]

(#5710) gzbotii válasza Lizingrider (#5709) üzenetére


gzbotii
veterán

Én többször dobtam fel 100-200€, de eddig még nem korlátoztak. Szóval, ez nem törvényszerű.

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#5711) Lizingrider válasza gzbotii (#5710) üzenetére


Lizingrider
csendes tag

Abszolút igaz, hogy nem az, de jobb készülni rá, mint nulla KP-vel Horvátországban szembesülni a helyzettel ha mégis bekövetkezik. Én kb. 2 hét aktív használat után töltöttem fel 50 ezret és 5 perc múlva blokkoltak. Szerintem akkor vagyunk jó fejek ha az eshetőségre felhívjuk az új felhasználó figyelmét.

[ Szerkesztve ]

(#5712) gzbotii válasza Lizingrider (#5711) üzenetére


gzbotii
veterán

Szerintem az legyen mindig ökölszabály, hogy csak finteches kártyára nem alapozunk. Ha lehet használni, akkor jó, mert sokat spórolhat az ember, de legyen ott az embernél mindig egy rendes banktól származó debit/credit kártya.

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#5713) Lizingrider válasza gzbotii (#5712) üzenetére


Lizingrider
csendes tag

Igen én ugyanezt írtam, legyen B terv.

(#5714) ServerWorks válasza Lizingrider (#5711) üzenetére


ServerWorks
tag

Attól még elköltheti nyugodtan az egyenlegét, szóval nem marad pénz nélkül.

(#5715) hoffman_


hoffman_
nagyúr

sziasztok,

érdekes jelenségbe futottam. MKB-s netkártyát használok top-up-ra. egy hete használom a fizikai Revolut kártyát is, töltöttem rá 3500 + 30 000 + 20 000 + 21 050 huf értékben ezen intervallumon. az utolsó feltöltés ma reggeli. rájöttem, hogy nem elég, így mellé akartam csapni még 5 000-et, nem engedte. azt hittem netkártya limitbe ütköztem, így megpróbáltam 3950-el, ez is lepattant. megnéztem a netbankom, nem voltam limites, de a vásárlások napi számát feljebb emeltem. ezután is visszadobott 6760-at.

minden esetben azt írja, hogy insufficient fund on the account to cover the amount of the deposit. biztos, hogy a bankszámla rendben van. mi lehet ennek az oka? az MKB gondolt egyet és nem engedi ki a tranzakciókat? ez utóbbit elég lehetetlennek tartom.

próbáltam megnézni, hogy zárolásra került-e a Revolut account, de nem találtam erre utaló jelet.

köszönöm előre is, ha akad tipp :R

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5716) Lizingrider válasza ServerWorks (#5714) üzenetére


Lizingrider
csendes tag

Ez is igaz és fontos infó, hogy a blokkolás nem a pénz blokkolását jelenti. Viszont újabb feltöltés lehetőség nincs a blokkolás alatt és nem biztos, hogy 20.000 KP-vel tervezel egy nyaralást végigcsinálni. Egyébként ez az egész mizéria csak addig tart ameddig egyszer túl nem vagy rajta. Engem blokkoltak, feltöltöttem amit kell, levették a blokkolást és azóta már félmillió Ft-ot fogalmaztam a Revolut accountommal gond nélkül. Ez csak az elején lehet issue, de továbbra is úgy gondolom, jobb ezt tudni kiutazás előtt.

[ Szerkesztve ]

(#5717) gzbotii válasza hoffman_ (#5715) üzenetére


gzbotii
veterán

Az MKB-s kártyák működnek máshol (pl fizetés, etc)?
Lehet, hogy az MKB blokkolt valamit. Ez így nagyon bármi lehet.

Appot zárd be, nyisd meg újra, ha nem fogad semmilyen üzenet, akkor lehet, hogy nem a Rev a ludas. Esetleg még próbálj meg a supporttal kommunikálni.

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#5718) DonThomasino válasza gzbotii (#5706) üzenetére


DonThomasino
veterán

Nézem a listát.
Akkor egy adott országban a táblázatban található BANK hoz tartozó
bármelyik ATMen igyenes a pénzfelvét?
Alap kártyával havi 75.000 HUF ig, ez naptári hónap vagy 30 nap ?

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#5719) kgyuri válasza DonThomasino (#5718) üzenetére


kgyuri
tag

(#5720) gzbotii válasza DonThomasino (#5718) üzenetére


gzbotii
veterán

Szerintem úgy logikus, hogy ugyan az a feltétel/díjszabás pl minden ukrajnai OTP ATM-nél. Szóval, ja.

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#5721) Williamgrant válasza DonThomasino (#5718) üzenetére


Williamgrant
veterán

"Alap kártyával havi 75.000 HUF ig, ez naptári hónap vagy 30 nap ?"

Ne legyél már ennyire read only egy szakmai fórumban. A TG erre a választ az azelőtti hozzászólásod előtt írta, ami előtt szintén kérdeztél. Ebből az látszik, hogy nemhogy az Összefoglalót nem böngészted át, a fórumba sem olvastál bele, de a két hozzászólásod közötti események megismerésére sem szántál időt. Ez utóbbi elég gáz. Érted? Arról kérdezel amit előtted megírtak válaszban. :(((

Tiszteld már meg a többi fórumozót azzal, hogy elolvasod az összefoglalót (a TG munkát tett/tesz bele, frissíti, aktualizálja), elolvasod az utolsó hozzászólásod óta ki mit írt, ha már érdekel a téma. Tudom az már tényleg extra, de esetleg 2 hétnyit visszaolvasol a hozzászólásokból.

És ez nem csak a revolut topikra, hanem az egész fórumra jó tanács. Peace. :R

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#5722) Sanyi.mTs válasza Williamgrant (#5721) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

ha lejár a kártya érvényességi ideje, akkor (előtte) díjmentesen postázzák az új kártyát (kártya díj, posta költség)?

(#5723) szatsa75 válasza magyarl (#5704) üzenetére


szatsa75
csendes tag

Szia, bár úgy látom, hogy megoldódott, de azért leírom, hogy nekem is az első bekezdésben írt problémám volt. Androidos Play-ben nem látszódott, PC-s Playből látszódott, de vmi ilyesmi hiba miatt nem települt "Az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével." (rengeteg appot használok, ilyen hibám sosem volt, N26, TransferWise csont nélkül felment.) APK Downloaderrel meg csak valami ősrégi APK-t szedett le, az feltelepült, de nagyon kezdetlegesen működött.

Első körben a Play Store Cache+Data törlést próbáltam, nem segített. Aztán sokat olvasgatva valaki írta, hogy ez nem feltétlen elég. A Google Play-szolgáltatások és a Google szolgáltatások keretrendszer esetén is meg kell csinálni a (Cache +) Data törlést! És valóban, ezután minden megoldódott, a program "elrejtése" megszűnt és a legújabb verziót is fel tudtam tenni.

Nekem rootolt MIUI van a telómon, én is azt hittem, az kavar be. MagiskHide se kellett neki, de azért a végén bepipáltam a Revolutot.

(#5724) Dinter


Dinter
addikt

Sziasztok!

Van aki nem használ hagyományos bankszámlát, csak Revolutot? Érdemes lehet ezt megtenni?

(#5725) aujjobba válasza Dinter (#5724) üzenetére


aujjobba
addikt

Munkáltatók nem feltétlen örülnek, ha külföldi számlára kell utalniuk a munkabéred, talán nem is kötelező nekik ezt megtenni, az államkincstár/OEP se tudom hogyan van ezzel ha valamilyen ellátást kapsz tőlük.
Másrészt vannak olyan élethelyzetek, amikor például itthoni számlakivonatot kell bemutatnod, hiteligénylés stb.
Harmadrészt, ez egy külföldi fintech, nem bíznám rá az összes pénzem, OBA garancia sincs, ha bedől így jártál, mehetsz reklamálni oda ahol ezt a céget bejegyezték.

[ Szerkesztve ]

(#5726) szabi__memo válasza aujjobba (#5725) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Azért csodálkoznék ha nem lenne kötelező az EUban eu-s számlára utalni. Max állni kell a költségeket. Igaz magyarnál sem a munkavállaló állja.
De aztán persze ki tudja milyen hülye szabályok vannak. Mindenesetre jó lenne tudni.

[ Szerkesztve ]

(#5727) aujjobba válasza szabi__memo (#5726) üzenetére


aujjobba
addikt

Ezt találtam, igaz 2013-ből:

"Lehet-e külföldi bankszámlára utaltatni?

Ha a kollektív szerződés nem tartalmaz korlátozó rendelkezést, mind magyar, mind külföldi számla megadható. Fontos azonban, hogy a nem magyar bankszámláknál az ide történő utalásból eredő esetleges plusz költségek a munkáltatókra nem terhelhetőek, míg egyébként a magyar számláknál az utalás a munkavállalónak plusz költséget nem okozhat."

Tehát ha lehet is kérni, az utalási költséget behajthatja rajtad a munkáltató.

(#5728) Dinter válasza aujjobba (#5725) üzenetére


Dinter
addikt

Köszi, akkor marad a CIB Eco.

(#5729) Mr.Csizmás válasza szabi__memo (#5726) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

46. § (1) A munkáltató legkésőbb a munkaviszony kezdetétől számított tizenöt napon belül írásban tájékoztatja a munkavállalót
...
c) a munkabérről való elszámolás módjáról, a munkabérfizetés gyakoriságáról, a kifizetés napjáról,

(3) Kollektív szerződés a 46-47. §-ban foglaltaktól csak a munkavállaló javára térhet el.

kérdés hogy ez eltérhet-e a javára, mivel nem forintosítható, érdemes megfuttatni egy jogásszal.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#5730) aujjobba válasza Dinter (#5728) üzenetére


aujjobba
addikt

Most próbáképp kinyitottam az OEP online felületen a GYES igénylő adatlapot, és kizárólag a 3x8 számjegyű hazai formátumot lehet megadni számlaszámnak, nemzetközi IBAN-t nem, tehát elvileg ez is bukta.

[ Szerkesztve ]

(#5731) szabi__memo válasza aujjobba (#5730) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Ez elég szomorú és szinte biztos hogy törvénytelen. Csak hát senki nem perel

(#5732) Williamgrant válasza Sanyi.mTs (#5722) üzenetére


Williamgrant
veterán

Fogalmam sincs, meg kellene kérdezni az ügyfélszolgálatot.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#5733) agroman válasza szabi__memo (#5731) üzenetére


agroman
senior tag

azt hogy mi torvenyes 133 ember mondja meg. :DDD

------

(#5734) szabi__memo válasza agroman (#5733) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Azért ebbe ők pont nem dönthetnek, de értem..

[ Szerkesztve ]

(#5735) haito válasza Lizingrider (#5709) üzenetére


haito
csendes tag

"nálad lesz a tavalyi adóbevallásod és 3 havi bér papír ami a feloldáshoz kell"

nemsokára megjön az én kártyám is és mivel a fent említett iratok egyikével sem rendelkezem, majd beszámolok róla, hogy hogy sikerül kimagyaráznom magam ha zárolnak. :)

(#5736) Melack


Melack
veterán

Van köztetek olyan, aki Revoluttal használ Ali/eBay párost? Virtuális kártya pont jó lenne erre, ha jobb az árfolyam. De, refund esetén a Revolut számlán marad a pénzem?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#5737) aujjobba válasza Melack (#5736) üzenetére


aujjobba
addikt

Nem használom, de hol máshol maradna a pénzed refund esetén, mint a Revolut számládon?

[ Szerkesztve ]

(#5738) net91


net91
senior tag

Sziasztok,
Ismerkedem a revoluttal.
Kártyát igényelni számlaszám nélkül nem lehet?
A Revolut ugye nem bank? Lehet tudni, hogy a UK számlaszám, amelyet adnak az melyik pénzintézetnél van vezetve? Ezt a számlaszámot a regisztráció után kapom meg?

[ Szerkesztve ]

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#5739) hedgehog válasza Sanyi.mTs (#5722) üzenetére


hedgehog
senior tag

Igen. 28 nappal a lejárat előtt meg fog jelenni az adott kártyán egy jelzés erre vonatkozóan meg értesítget is az app. A lejáró kártyára kattintva lesz egy új menüpontod a cserére.
Lásd a hivatalos helpben: link
(az alján van egy videó, az el is mutogatja a tennivalókat)

-- aka p3d3str1an

(#5740) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

valaki utalt már MÁK euro-s számláról revoultra?

hogy kellene ezt kitölteni?

Jól gondolom, hogy
- Ország: Nagy Brittania
- Jogosult bankszámla száma: IBAN szám
- Jogosult székhelye: Budapest
- Jogosult bank azonosítója: BIC
- Jogosult bank neve: Revolut Limited
- Jogosult bank címe: E14 4HD London, United Kingdom

(#5741) CsodaPOK válasza Melack (#5736) üzenetére


CsodaPOK
senior tag

Igen, jó a virtuális kártya. Igen, a Revolut számládon lesz a refund.

(#5742) aujjobba válasza Sanyi.mTs (#5740) üzenetére


aujjobba
addikt

Elindítod az appot, kiválasztod az EUR számlát, pénz hozzáadása, ahol a kártyádat mutatja amiről feltölteni szoktál Módosítás gomb, majd kiválasztod hogy Átutalás Revolut-számládra.
Feljön egy oldal ahol látod a BIC-et és a IBAN számlaszámot.

(#5743) micro


micro
addikt

Garmin Pay használókhoz lenne egy kérdésem.
Sikerlült hozzáadni a Revolut virtuális kártyámat a Garmin Pay-hez a FR 945 órámon.
A problémám az, hogy fizetés után, az értesítés, ami a telefonra jön hibásan jelenik meg az órán.

A telefon értesítés első sora tartalmazza a fogyasztási helyet (mint egy címsor, vastag betűtipussal), utána következeik a fizetés összege és újra fogyasztási hely. (XX HUF összeget fizettel a következőnél: hely neve).

Az órán viszont csak a címsor jelenik meg értesítésben, a többi infó le van vágva.
Más is tapasztalja ezt a jelenséget Garmin órával?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#5744) Sanyi.mTs válasza aujjobba (#5742) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

igen ebben a kettőben biztos voltam, a többi érdekelne, hogy jól gondolom-e

(#5745) Sioxsiana válasza Melack (#5736) üzenetére


Sioxsiana
újonc

Én szoktam aliról vásárolni revoluttal. Sőt, először ezért is csináltattam. De nem csupán virtuális kártyát, hanem dombornyomottat. Simán visszautalják és ennyi. Sőt, hamarabb megérkezik, mint a magyar k&h-s folyószámlámra és nem váltják át automatikusan forintra. Így megmarad euroban és a következő vásárlásnál ezzel az euro összeggel fizetek. Nincs felesleges válás költsége sem.

(#5746) Melack válasza Sioxsiana (#5745) üzenetére


Melack
veterán

Nekem az AliPay nem engedi most regelni a virtuális kártyát. A rendszer szerint 3500 Ft ott van az egyenlegen. Vmi tipp?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#5747) szabi__memo válasza Melack (#5746) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Oldjad fel a tiltást ;]

(#5748) szabo.csabi


szabo.csabi
tag

OFF: Monzoról hol lehet bővebben olvasni? Kinek mi a véleménye róla? Érdemes igényelni Revolut és TransferWise mellé? Ad bármilyen előnyt ezekhez képest?

[ Szerkesztve ]

(#5749) emmonita


emmonita
újonc

Sziasztok!
Valahogy sehol sem találtam megnyugtató választ, kérlek segítsetek:
Mobilnet, wifi és minden egyéb adatforgalom nélkül is működik az átvezetés, fizetés?
Köszi!

(#5750) Williamgrant válasza emmonita (#5749) üzenetére


Williamgrant
veterán

Amit egy bankkártya/számla tud az megy offline, minden máshoz net kell.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.