Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31501) zsamiatt válasza bigdady (#31494) üzenetére


zsamiatt
őstag

Ki mondtad a varazsszot. Nav es nem a bank! Par 100e nem megy sehova. 30 millat meg jelenteni fogjak kpban.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#31502) Oliverda válasza MasterMark (#31500) üzenetére


Oliverda
félisten

Pontosan. Gondolom, az szúrt szemet a rendszernek, hogy rendszeresek voltak a tranzakció.

dkekesi: És mi alapján lépjenek vele kapcsolatba? Nincs náluk meg semmilyen ellenőrzött elérhetősége, hisz nincs fiókja. Egyébként épp ez lehetett a másik problémájuk, vagyis az, hogy neki nem volt fiókja. Ha lett volna, most közvetlenül vele beszélgetnének.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#31503) dkekesi válasza Oliverda (#31502) üzenetére


dkekesi
tag

Ugyanúgy, ahogy egy másik pénzintézet teszi, ha a feleségem pénzügyeire kíváncsi: kifizeti a megfelelő szerven keresztüli adatszolgáltatást és felveszi vele a kapcsolatot hivatalos úton.

(#31504) MasterMark válasza dkekesi (#31503) üzenetére


MasterMark
titán

De ez nem a feleséged pénzügye, hanem a tiéd.

Switch Tax

(#31505) Oliverda válasza dkekesi (#31503) üzenetére


Oliverda
félisten

Minden esetben neked kell bizonyítani a pénz eredetét, nem a banknak. A másik fél csupán eldönti, hogy számára megfelelőek-e a benyújtott dokumentumok, vagy sem. Ez mindenhol így megy, beleértve az adóhivatalt is.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#31506) dkekesi válasza MasterMark (#31500) üzenetére


dkekesi
tag

Nagy tévedésben vagy, nem, nem lehet, és nem így működik. Amennyiben én megjelölök egy személyt, mint a pénz forrása, onnantól kezdve őt kell vizsgálni és meg is teszik gyanús esetekben. Ha a megjelölt személy megint megjelöl valakit, akitől a pénz származik, akkor őt vizsgálják... és így tovább. Sok idő? Lehet. Pénzbe kerül? Biztos. De nem tőlem kérik be harmadik személy bizalmas adatait, hanem megkeresik őt/őket. Ráadásul itt EU-n belüli utalásokról volt szó, azaz mindennek nyoma van, nyomozni sem kell.
Továbbá képzeld el, hogy nem a feleségemről van szó, hanem mondjuk te utaltál nekem párszor. Te odaadnád nekem a bérkimutatásod vagy az adóbevallásod, hogy a R-nak elküldjem? Ugye, hogy kiröhögnél, ha ilyennel jönnék?

(#31507) dkekesi válasza MasterMark (#31504) üzenetére


dkekesi
tag

Mi? Az, hogy neki honnan van pénze, az miért az én ügyem? Az az egyetlen kérdés, hogy a feleségem és köztem a tranzakció jogos volt-e. Semmi más nem számít. Ha egy drogbárótól kaptam pénzt, mert kölcsön adtam neki és azt fizette vissza, és erről papírom van, akkor az egy jogos tranzakció. Onnantól kezdve én rendben vagyok. Arról nekem miért kéne tudnom, hogy ő kokainból szedte a pénzt? Főleg honnan?

[ Szerkesztve ]

(#31508) dkekesi válasza Oliverda (#31505) üzenetére


dkekesi
tag

Ez is tévedés. A pénz eredetét nekem kell bizonyítani, de csak addig tudom bizonyítani, amíg a köztem és a pénz forrásául szolgáló jogi/természetes személy közti tranzakciót és az ahhoz kapcsolódó dokumentumokat bemutatom. Én nem láthatok rá a küldő pénzügyeire, honnan tudnám, hogy ő honnan jutott pénzhez? És nem, az adóhivatal sem így működik. Ha megjelölök egy személyt a pénz forrásaként, akkor őt kezdik el kérdezgetni. Közvetlenül és nem rajtam keresztül. Egészen egyszerűen azért, amit írtam: én nem vagyok hiteles adatforrás más személy pénzügyeit tekintve és felelősséggel sem tartozok értük.

[ Szerkesztve ]

(#31509) viktorhu válasza zsamiatt (#31478) üzenetére


viktorhu
veterán

Persze, hogy vonatkoznak, nyilván olvastad is, hogy megbüntették őket, mert nem voltak elég szigorúak. Így inkább komolyabban veszik a dolgot - mert vonatkoznak rájuk a jogszabályok.

(#31510) emeritus válasza dkekesi (#31497) üzenetére


emeritus
tag

Fogadatlan prókátorként úgy vélem, hogy nem jogszerű tőled harmadik fél pénzügyi adatait bekérni. A Revolut (munkatársának) ilyen igénye a szakmai hozzáértést minősíti. A vonatkozó eszmecsere sajnos meddő, mert a Revolut erőpozícióban van. Munkatársuk hibázhatott, rosszul értelmezte, túllépte a hatáskörét. (Nem biztatlak, hogy huzakodj velük, de érdekelne a válaszuk a pontos jogszabályhelyről, amely alapján tőled, harmadik fél pénzügyi adatait kéri.)

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

(#31511) Somatom válasza emeritus (#31510) üzenetére


Somatom
veterán

De, csak vele szemben van erőpozícióban. Ezért lenne fontos az összefogás. Az ügyfelek összessége erőpozícióban van a Revolut -tal szemben.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31512) dkekesi válasza Somatom (#31511) üzenetére


dkekesi
tag

Sajnos ez kilátástalan. Nem franciák vagyunk, akiknek a vérükben van a közös lázadás :) Én már elengedtem az egészet, nem ér annyit, hogy idegeskedjek rajta egy nyaralás alatt. Visszautalok mindent a számlámra, benyelem a bukót és levonom a tanulságot. Kár, mert a szolgáltatás nagyon jó. Persze van másik, de ennek pont a népszerűsége volt az egyik előnye.

(#31513) Somatom válasza dkekesi (#31512) üzenetére


Somatom
veterán

Vagyis a töketlenségünkkel él vissza a Revolut. :U

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31514) Oliverda válasza dkekesi (#31508) üzenetére


Oliverda
félisten

Az eredetére rálátnak, hisz ott van feketén, hogy kitől érkezett, az viszont az esetedben nincs, hogy milyen jogcímen kaptad. Ennyi erővel a egy rakás utalásra rá lehetne sütni, hogy ajándék xy rokontól vagy hozzátartozótól, és ezzel el van rendezve.

"És nem, az adóhivatal sem így működik. Ha megjelölök egy személyt a pénz forrásaként, akkor őt kezdik el kérdezgetni."

Tévedés. Nem fog nyomozgatni és kérdezgetni sem a hivatal, sem a bank. Ha nem tudod számukra te bebizonyítani az összeg legális származásár, akkor téged biztosan szankcionálnak. A küldő már egy másik ügy, nyilván őt is elővehetik, ha úgy van.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#31515) bigdady válasza zsamiatt (#31501) üzenetére


bigdady
nagyúr

Mit gondoltál a Nav-nak ki jelenti le? :))

(#31516) bigdady válasza dkekesi (#31506) üzenetére


bigdady
nagyúr

Tévedésben vagy ez a te számlád neked kell igazolni a pénz eredetét ha gyanús nekik ha nem tudod felmondják a szolgáltatást benne van az ászf-ben ebben biztos lehetsz. A pénzmosás lényege a számlákon átfuttatás.
Egy gyanús pl karib számláról kapsz pénzt akkor minden megy tovább? Mondhatod te hogy a feleségedtől jött vagy azt sem tudod ki küldte. Ilyen az algoritmusuk kidobta most el kell számolni vele nem tudsz mit csinálni. Revolut ilyen könnyen nyitható olcsó de ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#31517) dkekesi válasza Oliverda (#31514) üzenetére


dkekesi
tag

Házastársak és egyenes ági rokonok közt nem kell semmilyen jogcímet megjelölni, bármennyit lehet küldeni, bármilyen jogcímen.
"Ennyi erővel a egy rakás utalásra rá lehetne sütni, hogy ajándék xy rokontól vagy hozzátartozótól, és ezzel el van rendezve." Nem lehet, ez csak a te szüleményed. Az ellenőrző szerveknél sem hülyék ülnek, pikkpakk előszedik a rokont, sokszor volt erre példa hírekben is. Pontosan ezért nem szokták a csalók a házastársat/rokont megjelölni forrásként vagy strómanként használni, mert tudják, hogy a hatóságok könnyűszerrel előkapják őket, nem fognak meglépni.
"Tévedés. Nem fog nyomozgatni és kérdezgetni sem a hivatal" A NAV-nak külön részlege van nyomozásra, úgyhogy de, pontosan ezt csinálja.

(#31518) dkekesi válasza bigdady (#31516) üzenetére


dkekesi
tag

Látom, csak a "számat" tépem, write-only módban vagy. Olvasd el amiket írtam. Szó se volt karibi számláról.

(#31519) Oliverda válasza dkekesi (#31517) üzenetére


Oliverda
félisten

A Revolut nem ellenőrző szerv, hanem egy pénzintézet, ezért kell neked benyújtani az igazoláshoz szükséges összes dokumentumot. Egyébként akkor sem tudnák beszerezni ezeket, ha lenne rá kapacitásuk.

"A NAV-nak külön részlege van nyomozásra, úgyhogy de, pontosan ezt csinálja."

Igen, ha nem tudod bizonyítani az ártatlanságodat, akkor először téged büntetnek, utána mennek szépen tovább, a módszer viszont végig ugyanaz marad.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#31520) kulu22 válasza bigdady (#31516) üzenetére


kulu22
aktív tag

A házassági anyakönyvi kivonatot bekérték, ezzel szerintem a forrás igazolva van. Ennyi erővel a munkáltató bevételeit igazoló dokumentumokra is igényt tarthatnak, hiszen azt sem lehet tudni, hogy ott nem pénzmosás folyik-e.
Na mindegy, parttalan vita. Nyilván szűrjék amit szűrniük kell (vagy akarnak), de nekem kissé szürreális a dolog.

(#31521) bigdady válasza dkekesi (#31518) üzenetére


bigdady
nagyúr

És akinek a felesége pénzt mos es átutalja a férjnek akkor nem kell bizonyítani semmit? Ugyan
Ha gyanús bekéri ha elég neki a válasz akkor elég ha nem akkor felmondja számlát

(#31522) Somatom válasza kulu22 (#31520) üzenetére


Somatom
veterán

Hmmm... ez érdekes kérdés. Én fizetés címén kapom a munkáltatómtól a pénzt. Azt hogyan ellenőrzi a Revolut, hogy az valóban fizetés és hogy a munkáltatómnak legális forrásból származik-e az a pénze, amiből nekem a fizetést utalja? Vagy, azt is nekem kéne igazolnom?

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31523) bigdady válasza Somatom (#31522) üzenetére


bigdady
nagyúr

Ha gyanús tranzakció akkor bekéri ha nem akkor nem

(#31524) Somatom válasza bigdady (#31523) üzenetére


Somatom
veterán

De, mit kér be tőlem? A munkáltatóm adóbevallását? Melyik munkáltató nem mutat fityiszt, ha én a bevételeiről kérnék igazolásokat azzal a címszóval, hogy a Revolut épp ellenőriz engem? Mi közöm nekem a munkáltatóm bevételeihez? A munkáltatóm viszont nem Revolut ügyfél, ezért a Revolut tőle nem kérhet semmit.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31525) dkekesi válasza Oliverda (#31519) üzenetére


dkekesi
tag

"A Revolut nem ellenőrző szerv, hanem egy pénzintézet" és mint ilyen kap bizonyos jogokat és lehetőségeket (hatóságok támogatása és kényszerítő ereje, hozzáférés adatbázisokhoz, pénzintézetek közti hivatalos kommunikáció adatbeszerzésre), melyek egy személy számára nem érhetőek el és pont a pénz eredetének feltárásában segítenek. Az, hogy nem ellenőrző szerv, kissé furcsa kijelentés, mert pont, hogy ellenőriz; az ügyfélellenőrzés része a pénzintézeti tevékenységnek. Inkább úgy mondanám, hogy nem nyomozó hatóság. Viszont ha olyan gyanús esetet észlelnek, amit már saját hatáskörben nem tudnak feltárni, akkor ezt jelentik és a megfelelő szervek átveszik az ügyet. Onnantól minden hivatalosan és más szinten folyik, a pénzintézet eleget tett a kötelezettségeknek.
"Igen, ha nem tudod bizonyítani az ártatlanságodat, akkor először téged büntetnek, utána mennek szépen tovább, a módszer viszont végig ugyanaz marad." Nem így van. Simán lehet, hogy ártatlan vagyok, nem fognak elkaszálni, ha ezt saját hatáskörben beszerezhető információkkal ill. a nyomozó hatóság által beszerezhető adatokkal alá lehet támasztani. De ettől a nyomozás még nem áll meg, végigviszik és lehet, hogy a 4., 5. mélységben találnak valami stiklit és az abban a tranzakcióban résztvevőket büntetik. De amiatt engem már nem szednek elő.

[ Szerkesztve ]

(#31526) bigdady válasza Somatom (#31524) üzenetére


bigdady
nagyúr

Munkaszerződés

(#31527) bigdady válasza dkekesi (#31525) üzenetére


bigdady
nagyúr

Nem megy el idáig felmondja gyanús esetben a francba és mentesül a hercehurcától.

(#31528) Oliverda válasza dkekesi (#31525) üzenetére


Oliverda
félisten

Javaslom, használj inkább valamilyen OTP-s bankszámlát. Ott legalább be tudsz menni Terike nénihez veszekedni egy picit, ha épp úgy tartja kedved.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#31529) Dane03 válasza dkekesi (#31518) üzenetére


Dane03
csendes tag

Hagyd, ne foglalkozz velük. A két fórumossal se. Nem értik. Sem ők sem a cég. Tényleg el kell engedni sajnos. Tapasztalatként fogd fel és ha kérdezik vagy szóba kerül később bárhol akkor amit tenni tudsz az a negatív vélemény.

(#31530) Somatom válasza bigdady (#31526) üzenetére


Somatom
veterán

A munkaszerződés az én munkaviszonyomat igazolja, nem azt, hogy a munkáltatómnak honnan származik az a pénze, amit a munkaszerződésem alapján nekem kifizet. Ezzel az erővel a házassági igazolást is mutogathatom, ha az asszony utal nekem a Revolutra.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31531) Williamgrant válasza dkekesi (#31506) üzenetére


Williamgrant
veterán

"Amennyiben én megjelölök egy személyt, mint a pénz forrása, onnantól kezdve őt kell vizsgálni és meg is teszik gyanús esetekben."

Gondolom ezt komolyan gondoltad, mert viccnek elég durva volna. ;]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#31532) balinlin válasza dkekesi (#31525) üzenetére


balinlin
senior tag

Bocsánat, nem kerestem vissza már a megfelelő kommentet. Az elvi vitába sem akarok belefolyni, mert úgyis parttalan, mindkét oldal meggyőzhetetlen lenne bármiről.
Nekem egy gyakorlati kérdésem van: miért nincs a feleségednek saját revolut fiókja? Miért nem onnan küld neked pénzt? Olyan esetről még nem hallottam, ahol ilyen módon rendezték volna a pénzügyeket és kötekedett volna a revo.

(#31533) viktorhu válasza Somatom (#31530) üzenetére


viktorhu
veterán

Azért egy kft pénzügyi adatainak nem túl nehéz utánajárni. Rá nem vonatkozik az adatvédelem.

(#31534) viktorhu válasza dkekesi (#31512) üzenetére


viktorhu
veterán

Gondolod, hogy a franciáktól nem kéri be a revolut az adatokat? A többséget nem érinti a probléma, és nyilván azok nem bánják, hogy ingyen van az alapszolgáltatás. Én még csak kártyaküldésért és biztosításért fizettem nekik, meg egyszer-egyszer a váltás hétvégi felárát, és nem bánom, hogy hétköznapi használatra olcsóbb, mint a Wise. És tényleg: ott a wise arra, amit szeretnétek, nem kell mindjárt forradalmat csinálni, ne ezt akarjátok megdrágítani.

(#31535) MasterMark válasza viktorhu (#31534) üzenetére


MasterMark
titán

Forradalom - Revolut haha :D Nice one.

Switch Tax

(#31536) Somatom válasza viktorhu (#31533) üzenetére


Somatom
veterán

Szóval, ha Escobar bt. -től kapom a pénzt, akkor azért nem cseszegetnek azzal, hogy a cégnek honnan van, mert annak könnyű utánajárni. Ha az asszonytól kapom, akkor azért kell nekem igazolnom, hogy neki honnan van, mert annak nehéz utánajárni. Remélem, érzed, hogy ez az érvelés sántít!

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31537) bigdady válasza Somatom (#31530) üzenetére


bigdady
nagyúr

A te oldalad biztosítja hogy ez az alapja a jövedelem forrásának. Egy cég adatai meg nyilvánosak. Az hogy feleség az kevés és az adóbevallás sem nyilvános.
Ezen nem sántít semmi nyilvános adat vs nem nyilvános

[ Szerkesztve ]

(#31538) emeritus válasza Dane03 (#31529) üzenetére


emeritus
tag

Lehetőségek: 1. Az ügy elengedése. Megérteném. (Meddig megy el a Revolut az eredetkutatásban? A pénz-forráslánc távolabbi szereplőiről is téged kérdez?) 2. Együttműködsz. Vita nélkül, vagy ellentmondva, jelezve - mint írtad - a távozási szándékot.

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

(#31539) kanyi51


kanyi51
senior tag

Ennyi szuper jogászt, örülök hogy van Revolutom, és hogy ide tévedtem :)

(#31540) K Norbi válasza kanyi51 (#31539) üzenetére


K Norbi
addikt

:C :C

(#31541) emeritus válasza kanyi51 (#31539) üzenetére


emeritus
tag

Itt hírek és vélemények vannak, néha segítenek. "A hír szent, a vélemény szabad".(Pulitzer)

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

(#31542) <Adamsky>


<Adamsky>
nagyúr

Sziasztok! Kicsit - 50%-ban - off ...
Szóval egy nagyobb összeget (rendes, nem svindli, Eurós megtakarítás) kellene elhelyezzek valahol.
a) Revolut (van, és használom is)
b) Wise (még nincs, de akkor létrehozok egyet)
Melyik legyen a befutó? A Revolut-tól kicsit tartok, mert egyfelől ők nem nagyon szeretik, ha átutalással kerül rá pénz, másfelől így egy komolyabb összeg jelenne meg rajta egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor ugye előfordulhat, hogy blokkolják, nem?
Wise: ott nem lehet gond, hogy egy frissen létrehozott számlára rögtön egy jelentősebb összeggel kezdek?
Olyanoktól várnék tanácsot, akinek van mindkettő, és esetleg nagyobb pénzt mozgatnak....

Köszönöm előre is! :R

ui: Ugye a Wise-nál a pénzem eleve nagyobb biztonságban van, nem? Sajna nem tudom a "terminus technicus"-t de a Wise-nál mintha nagyobb összegig lenne biztosítva a pénz, ugye?

(#31543) SzGee válasza <Adamsky> (#31542) üzenetére


SzGee
aktív tag

egyik sem
válassz egy rendes brókert és ott kezeld a megtakarításaid
pld: Interactive Brokers

If you leave me, can I come, too?

(#31544) Bunda555


Bunda555
tag

Sziasztok. Tapasztalt valaki problémát pénzfeltöltéssel kapcsolatban? Az eddig jól működő (még tegnap is) Cetelem kártyás feltöltés ma nem megy: "Elutasították a feltöltésedet".

Feltöltéskor a Mastercard oldala jelenik meg, de nem kér és küld biztonsági kódot, csak teker és egy idő után hibát jelez.

[ Szerkesztve ]

(#31545) Krethx válasza <Adamsky> (#31542) üzenetére


Krethx
aktív tag

Én a Revolut-on tartom a megtakarításomat Euró-ban. Ráadásul széfben. Nagyobb összeg és fél vagyok rá készülve ha adatokat kérnék. Azóta bízok meg jobban bennük amióta több ország fél nyitnak mint bank. És prémium előfizető lettem az Euro váltások miatt. A Wise-on is tartok pénz.

Anyámnak nyitottunk Wise számlát. Egyből egy nagyobb összeg ment rá. Őt is felkészitettem arra ha igazolást kérnék. Oda megy a fizetése. A nyugdíja pedig közös OTP-s (jaj de utálom öket) családi számlára.

Amit meg én írtam az bizalom kérdése jelenleg. Mivel nálunk a Revolut sem Bank még. Remélem mihamarabb az lesz.

[ Szerkesztve ]

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S6 Cellular 44mm - watchOS 9 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

(#31546) MasterMark válasza Krethx (#31545) üzenetére


MasterMark
titán

Szerintem egyiken se jó pénzt tartani, pláne nem megtakarítást.

Switch Tax

(#31547) Williamgrant válasza Krethx (#31545) üzenetére


Williamgrant
veterán

Bátor vagy. Bár sokat használom, nem parkolnék rajta nagyobb összeget.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#31548) Brandynew


Brandynew
őstag

Én is Revolut széfben tartok jelentősebb megtakarítást. Nem fog elveszni egyszeriben, abból igencsak nagy botrány lenne. Nem tartom reálisnak, hogy egyszeriben több száz millió ember sok-sok milliárd forintnyi vagyonát büntetlenül lenyúlja egy cég. Fizikálisan létező, nagy bankoknál van az összeg, a bank sem engedné hirtelen kiutaltatni minden ügyfél pénzét.

[ Szerkesztve ]

(#31549) Krethx válasza Williamgrant (#31547) üzenetére


Krethx
aktív tag

Nem is ajánlottam csak leírtam. Oda is írtam hogy bizalom kérdése. A fizetésem is Wise-ra jön és egy része megy a Revolut-ra.

[ Szerkesztve ]

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S6 Cellular 44mm - watchOS 9 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

(#31550) emeritus válasza <Adamsky> (#31542) üzenetére


emeritus
tag

OFF - Prémium Euro Magyar Állampapír... (Euro megtakarítás kezelésére!)

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.