- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
Ha a saját magyar számlámra akarok utalni az maradt díjmentes (havi 2)?
-
törölt tag
A Budapesti reptér premium varojába jó a metál vagy a premium kártya ? És ha jó akkor mennyibe kerül. Bent a váróban mit lehet ingyen fogyasztani?
-
-
Oliverda
félisten
válasz
razorbenke92 #31295 üzenetére
Szerintem érdemesebb lenne egy virtuális kártyát betenni Gpay-be.
-
válasz
kmarci25 #31291 üzenetére
Fizikai van hozzáadva, viszont azon direkt ki van kapcsolva a hely alapú biztonság.
Alapvetően - máshol, és 10-20 ezer forint körüli összegeknél - működik.
Legközelebb kipróbálom majd, ha tudom, hogy nagybevásárlásra megyek, hogy elteszem a fizikait, és végigpróbálom GPay contactless - Fizikai contactless - Chip&Pin sorrendet.
Mondjuk pont az Auchanban olyan, hogy a sikertelennél az eladónak oda kell jönni, és fel kell oldani, hogy újra próbálkozhassak... De legalább sok az önkiszolgáló, nem várnak mögöttem.
-
kp78
addikt
válasz
alex devil #31293 üzenetére
Szolgáltatás állapota >> [link]
Feltöltéssel probléma lehet -
alex devil
senior tag
Szevasztok,
Az OTP kártyával nem megy a feltöltés. A Revolutnál van gáz vagy az OTP-nél? -
vmarci21
tag
Revolut Bank már a Csehekél is.. [link]
-
kmarci25
veterán
válasz
razorbenke92 #31282 üzenetére
Fizikai kártyád van a GPay alatt? Ha igen, nincs bekapcsolva a helyalaú biztonság? Mert ha igen, akkor emiatt lehet elutasítás.
-
Oliverda
félisten
válasz
MasterMark #31289 üzenetére
Nekem simán ment a fótiban, bár nem Revolut, hanem Curve volt mögötte.
-
MasterMark
titán
válasz
Williamgrant #31288 üzenetére
OTP-vel sem tudtam fizetni auchanban Apple Pay-jel. Kétszer próbáltuk, kétszer más hibát dobott a terminál.
Az auchan benzinkúton viszont mindig tudok fizetni.
-
válasz
Röviden:
Az auchanos terminálok szarok. Lassan egy éve nem tudtam fizetni az Auchannál revos NFC-vel, mert a terminál mindig Error 50-et dobott. Persze nem részletezte mi ez, csak annyit hogy "Elutasítva". Megkerestem a Revolut ügyfélszolgálatot, futottam rajta több kört is, de közölték hogy szerintük a terminál szolgáltató utasította el a tranzakciót, nem ők.
Megkerestem az auchan ügyfélszolgálatot, ahol kvázi közölték hogy le se szarják a problémám, mert BIZTOSAN hogy a Revoluttal van a baj. Főleg azért idegesített mert minden más NFC-s tranzakcióm hibátlanul ment előtte és utána is. Prémium user vagyok, nem hiszem hogy limitbe futottam volna.
Mindegy is, tojtam az egészre egy idő után, elfogadtam hogy oda kp-t viszek. Pár hete újra bevásárlás, reflexből telóval fizettem és voilá', működött. Közöltem is a pénztárossal hogy eddig ez nem ment.
Szóval nem hiszem hogy a Revolut hülyesége lenne az auchanos hiba. -
JóGéza
aktív tag
válasz
150€. Kártyák / PIN kód és biztonság. Az érintéses fizetések ( PIN nélküli) számát is korlátozza (amelyiket hamarabb eléred).
-
emeritus
tag
-
lumpika
tag
Köszönöm mindenkinek!
-
válasz
lumpika #31279 üzenetére
15k felett megy, de akkor már feltennék egy másik kérdést:
Néhány napja neccesen jártam. Nem vittem magammal tárcát a boltba (innen is üdvözlöm a kollégát, akivel flameltünk, hogy mi ez a bohóckodás mobillal, megtörtént 4 év alatt az első eset, hogy problémám volt) és amikor fizetni akartam Auchanban az önkiszolgáló terminálnál, folyton elutasította. A Revolutig eljutott, de csak annyit írt: Elutasítva - próbáld újra!
Egyenlegem volt, de kártyám nem. Szerencsére a feleségemnél volt fizikai kártya (amit csak a 21k jutalomért rendeltünk meg), átküldtem neki az összeget és chip&pin működött a fizetés, így azt sem gondolnám, hogy a Revolutnál volt probléma.
szerk.: Kimaradt, hogy az összeg kicsivel 50k fölött volt.Kérdés: Mi lehetett? GooglePay-en a contactless payment határa 2000/2500 USD. A Revolutnál lenne valami korlát érintésmentes fizetésre? Erre néha fel is dobja, hogy "Közelítesz a limithez" - ezt lehet tudni mennyi? Vagy ez is random?
-
lumpika
tag
Sziasztok
Gpay-hez kapcsolt revo virtuális kártyával hogy fizetek pos terminálon 15k felett?Akkor már pint kér nem?
-
kp78
addikt
válasz
zerodot #31271 üzenetére
De ha nekem van Ft, € és HRK zseben is egyenleg, akkor a HRK-t gondolom a HRK-ból venné le.
De ha csak Ft és € van? Akkor kérdezni fogja, h melyikből?
Bocsánat a sok kérdésért, csak kp felvételre eddig nem használtam a Revolutot, de most némi kp-s HRK költésre jó lenne, ha az is rendelkezésre állna. -
zerodot
aktív tag
Szerintem ez teljesen mindegy itt, mert az ATM nem látja, mit csinál a Revolut a háttérben (milyen zsebet terhel vagy épp vált-e pénzt stb...). Annyit lát, hogy külfödi kártya, és rádobja a fee-t, ha pont olyan példányt fogtál ki. (Szerencsétlen esetben még plusz a DCC-t is, ha sikerül nem HRK-ban terheltetni...)
-
Oliverda
félisten
válasz
eLevente #31259 üzenetére
Ez így picit zavaros. Ugyanolyan típusú az ATM, csak más bank üzemelteti? Ha igen, akkor viszont nem sok alap van a reklamációra.
Egyébként otthon az OTP eurós ATM-ekből továbbra is ingyenes a pénzfelvét. Egyszerűbb, ha még indulás előtt felvesztitek a szükséges eurót.
-
-
-
koko52
nagyúr
válasz
razorbenke92 #31252 üzenetére
Igen a beépített volt az, nincs appom. Meg is van, köszi, a revo volt az alapértelmezett.
-
cog777
senior tag
Sziasztok, ha jol tudom nincs mar magyar szamlaja a Revolutnak, ugye?
Ha nincs, akkor van valami alternativa? Alkalmankent M.o-ra latogatok es jo lenne nem kezpenzel fizetgetni, viszont ha kulfoldi kartyaval fizetek akkor atvaltasi dij rarakodik darabonkent...
Koszi a tippeket!
-
válasz
koko52 #31251 üzenetére
Konkrétan GooglePay App van telepítve, vagy csak a beépített Google Pay service-t használod? Előbbi Magyarországon továbbra sem hivatalos, ahogyan az összefoglaló írja.
Megoldás: töröld a kártyádat a GooglePay-ből vagy állítsd a K&H-sat defaultra.
Ha csak a service-t használod, akkor
Beállítások->Google->Google-alkalmazások beállításai->Google Paymár Revoluttal is lehet NFC használatával google pay-el fizetni
Ezt sem tagadja az összefoglaló, csak azt, hogy maga a Revolut applikáció nem támogat NFC fizetést. A GooglePay-en keresztüliről sem az van hogy nem lehetséges, csak hogy hivatalosan még nem működik (azóta igen, csak nincs aki kijavítsa) -
koko52
nagyúr
Üdv!
Tegnap fizettem a DM-ben. KH banknál van mobil tárcám és van Revolutom is. telepítve van a Google Pay, mert KH azt használja kb 2 hónapja. Fizettem, és otthon vettem észre, hogy a revolutot használta ugyanis (összefoglalóval ellentétben) már Revoluttal is lehet NFC használatával google pay-el fizetni.
A kérdésem, hogy tilthatom le, hogy ne használja a revolutomat? Mert azon csak euró van és azt váltotta át
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest