Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor426
csendes tag
Hát rohadjon már meg az Erste...Amúgy sem vagyok oda érte, de itt szívok a feltöltéssel napok óta..Mondom megadom újra a kártyáma ( Maestro) már persze azt sem lehet..Az átutalás Revolut számlára, az működik?
-
Somatom
veterán
válasz szabi__memo #19302 üzenetére
Nem tudom. Kb. a második mondatnál kiderült, hogy nem tudnak kártyát adni a számlához. Itt elköszöntem.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
vmarci21
tag
válasz pictigjis #19293 üzenetére
[link]
"Friss, tavalyi változás, hogy a Mastercard a több devizanemet kezelő prepaid kártyáknál nem engedélyezi a DCC-t. Ezt is teszteltük és valóban, Revolut kártyáról például a forintkivét mindenféle váltás és extra díj nélkül működött az Euronet-ATM-nél.">> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
-
vmarci21
tag
válasz pictigjis #19307 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a hazai bankkártyák szemszögéből ír elsősorban a cikk, így ez alapján a 4-es pont erre vonatkozik, a 6-os meg a Revolutra. De tényleg nem egyértelmű a megfogalmazás.. Ki kell próbálni..
Visa-val meg cikk szerint is egyértelműen kerülni kell őket, egyedül Revolut / Corve / TransferWise MasterCard-jaival van esély az ingyenes felvételre.. Ha úgy kell érteni a cikket, ahogy én értem.[ Szerkesztve ]
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
vnorbi
aktív tag
válasz vmarci21 #19306 üzenetére
Köszi a megosztást, ez egy hasznos cikknek tűnik. Amúgy érdekes, ha a Mastercard csak a prepaid kártyákra tiltja a DCC-t. A TransferWise kártyám is több pénznemet kezelő Mastercard, ha jól tudom, de az debit. Amikor még új volt, akkor simán tudtam róla forintot levenni, de egy ideje a szokásos OTP-s ATM mindig felajánlja, hogy inkább fontban terhelné a kártyát (rossz árfolyamon persze), és cserébe kiadná a forintot.
-
pictigjis
senior tag
válasz vmarci21 #19308 üzenetére
oke, ez igy curve es nem prepaid revolut, de lehet, ez fix koltseg (index forumon irtak)
---
Próbáltam kp-t felvenni Budapesten (életemben először).
Haditerv: Curve mögé a Revo beállítva, a Curve-ben a Revo card currency HUF-ra állítva. Majd a Revo pénzt vett fel a hitelkártyámról, így biztosítva a fedezetet a kp felvételhez.
Az euronet automata mindenképp le akart lejmolni 1260Ft-ra a 60eFt pénzfelvétel során. Mivel nem tudtam az automata képernyőjén kikerülni az ehhez való hozzájárulást, nem vettem fel kp-t. -
sambenez
addikt
válasz Somatom #19304 üzenetére
A Rafi ad kártyát, legalábbis ez van az oldalukon.
-
Somatom
veterán
válasz bigdady #19313 üzenetére
Nem erről van szó. A Raffit még nem ismerem. A Revolut tud a kliensalkalmazásában értesíteni a tranzakciókról. Az Erste -nél vajon miért nincs ilyen opció? Szted nekik olyan szerződésük van a mobilszolgáltatójukkal, amiben 23Ft egy SMS? Ez színtiszta lehúzás. Arról nem is szólva, hogy orrba-szájba tolják nekem a reklámokat, hogy használjam a mobil alkalmazásukat. A bibi csak az, hogy az Erste alkalmazása egyáltalán nem kezel devizaszámlát. Az egyenlegemet látom, de semmilyen tranzakciót sem tudok indítani.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Attush
csendes tag
Sziasztok!
Regisztrálnám a virtuális Revos kártyám Simple-ben, de egyszerűen folyamatosan lejárati dátum hibát ír:/ Valami megoldás erre?
Köszönöm:
Attila
-
gzbotii
nagyúr
Kicsitt fogjuk vissza az OFF-ot, Erste, Gránit, etc nem tartozik a topic témájához.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
torma99
aktív tag
Bent vagyok a béta programban és az utóbbi két verziónál tapasztalom, hogy elsőre nem jelennek meg topupnál a kártyák adatai, amiket már használtam. Kilépek, bezárom az appot, majd újraindítom és akkor jó lesz. Tapasztaltatok ilyet?
-
instantwater
addikt
válasz Somatom #19299 üzenetére
Elvileg bármelyik EU tagországban nyithatsz alap számlát, és a magyar címedre küldik a kártyát, a munkáltatódnak meg mindegy, hogy SEPAn belül hova utal. Sok helyen online is lehet nyitni, oda sem kell utaznod.
Lehet, hogy olcsóbban járnál mint otthon keresni egy olyan bankot aki ad kártyát a devizaszámlához és nem is ver át.
-
Somatom
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz instantwater #19323 üzenetére
Itt tedd fel kérlek a kérdésed:
Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasznála[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
válasz Victoryus #19244 üzenetére
Visszajött a 2300 forintom végre... Továbbra sem értem, miért írt kevés fedezetet, ha egyszer 2508 forint volt rajta, és csak 2300-ba került volna a 2 telefontok Alin. Írtam nekik, de csak Rita robot hajtogatta ugyanazt, hogy aznap valami technikai gondjuk volt de már javították. Ezt mondjuk írta amúgy is, a közleményeknél az app. Ezek szerint mégsem javították ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
adabra
senior tag
Hol találom az alkalmazásban a korábbi support beszélgetéseket? (Android app-ról van szó, ha ez számít).
szerk: megtaláltam: a ? ikonra kell kattintani, majd scroll lefelé, és ott a "Minden csevegés"-t kell kiválasztani.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz tuzpenge #19300 üzenetére
Sziasztok!
Fejlemény az ügyemben (már akit érdekel és hasonló cipőben jár/járt. részletek lentebb): ma már sikerült topupolni BB maestroval, de annyi a változás, hogy már nincs 3d azonosítás, tehát a BB nem küldött sms-ben kódot, amit nem értek, mert nincs megbízhatónak jelölve az eszköz. Csak simán átment az összeg. A kérdésem, hogy lehet ezen változtatni (tehát hogy továbbra is kérje azt hogy be kelljen pötyögnöm az sms-ben kapott kódot, és egyáltalán kapjak kódot), vagy ez már full extra lenne, és nem is a revoluton múlik?ˣ
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok,
Ma délután szerettem volna online vásárolni a Revolutommal (aliexpresszen be van regisztrálva a kártyám, csak egy klikk szokott lenni az egész); viszont az Ali kiírta, hogy sikertelen a vásárlás.
Megnyitom a Revolut appot, látom hogy az összeget, ami egyébként nem olyan kevés, levonta.
Emellett az információs ablakban a kártyatörténet felett látható egy közlöny "Card payment issues" címmel.
Tájékoztatnak, hogy nem működik a fizetés; vigyek magammal alternatív kártyát.
Nos, van tapasztalat azzal, hogy meddig ülnek a pénzen? Látható, hogy levették az összeget, de a vásárlás ugye sikertelen.
Kell a supporttal kommunikálnom, vagy azért gördülékenyebb helyzet ez szerintetek?
Köszönöm! -
-
Muki94
aktív tag
-
balinlin
senior tag
Valamit jól. Elcsesztek a srácok. Tőlem most minden belépés alkalmával kéri a telefonszámomat is.
-
Nemgézaa
csendes tag
Sziasztok
Volt januárban egy hozzászólásom arról, hogy vásárlás után magasabb forintösszeget terhelt a Revolut, mint vártam. Ez írtam korábban: "Ebayen próbaképpen kétszer rendeltem meg ugyan azt a terméket, kb. 1 perc eltéréssel, az egyiket PayPal-al fizettem, a másikat Revolut kártyával. A PayPal 444 forinttal terhelte meg a bankszámlámat, a Revolutnál 448,7 Ft volt a terhelés."
Egy rutinos Revolutos kollégám nem akarta elhinni, tesztelte tegnap és nála is drágábbra jött ki a Revolutos vásárlás. Más volt a volumen, de arányaiban hasonló volt a különbség mint nálam.
Egyelőre nem jött rá, hogy miért volt ez, de még agyal.
Közületek próbálta már valaki így tesztelni a rendszert? Jó lenne rájönni, hogy mi bénáztunk, vagy a PayPal mégsem annyira drága mint mondják.
Köszönöm -
Nemgézaa
csendes tag
válasz JóGéza #19339 üzenetére
Szerintem csak a PayPal oldalán néztem. A múlt havi kimutatás még nem jött meg, online meg nem tudom már megnézni, mert pont a Revolut miatt megszüntettem már ezt a számlámat. Egy alszámla volt, a netes vásárlásokhoz. Majd megírom, hogy mi a helyzet, ha megjön a kimutatás. Kösz a tippet
-
Nemgézaa
csendes tag
válasz MasterMark #19340 üzenetére
Ezt már januárban kitárgyaltuk (17709-es hozzászólás), nem volt rosszul beállítva.
-
sub71
aktív tag
válasz Brandynew #19256 üzenetére
Egy kis tanmese:
Az állam, hogy megszüntesse függőségét a külföldtől, a MÁP+ típusú állampapírokkal a Magyar emberektől vesz fel kb 1000 milliárd Ft értékben hitelt, mondjuk az 1. évben 4% kamattal. Másnap valami nagyon okos ember a "hivatalban" elkezd gondolkodni, hogyan lehetne minél olcsóbban megoldani a visszafizetést! az 1000 milliárdból vesznek 3,1 milliárd eurót. Másnap, vagy harmadnap addig ügyeskednek, amíg 5-6% romlik a forint ez tényleg nem gond a gazdaságnak, és lesz 4,7% az infláció, ezt már nem ők intézték, de gond mindenkinek!!! Az állam 3,1 milliárd eurója már 1060 milliárd forintot ér, tehát nyert a bulin, Te viszont semmit sem érsz a kamattal, mert az infláció magasabb, tehát vesztettél a bulin... Persze ez csak fikció, csúsztatásokkal és részigazságokkal...[ Szerkesztve ]
-
Nemgézaa
csendes tag
válasz MasterMark #19343 üzenetére
Dehogy haragszom, csak tisztán szeretnék látni, hogy mi miért van.
A paypal oldalán visszanéztem, ott annyi van erről a tranzakcióról:
Exchange rate444 HUF = 2,07 AUD1 HUF = 0,0047 AUD
ez volt az olcsóbb vásárlás.
A másik kifizetés nem futott át a PayPal rendszerén, a Revolut kivonaton ez van: 1,15 GPD 448,7 Ft
A vásárláskor volt elegendő AUD a számlámon és nem én állítottam át a pénznemet. Már a múltkor sem volt megfejtés, hogy miért volt két eltérő pénznem. A munkatársamnál még érthetetlenebb a helyzet, mert nála azonos devizában volt mindkét terhelés, mégis a PP volt az olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
-
balinlin
senior tag
válasz MasterMark #19346 üzenetére
Lehet pp bejelentkezés nélkül kártyával. Igaz valójában az is a pp rendszere természetesen.
-
Nemgézaa
csendes tag
válasz balinlin #19347 üzenetére
Azért nem hittem el, mert akkor minden Revolutos vásárlásom GPB-ben lenne terhelve. De nem ez a helyzet, van AUD, GBP és USD terhelésem is.
A Revolut kártya egyébként hozzá van adva a PP-hoz, ha jól emlékszem közvetlenül az Ebay oldalon adtam hozzá ezt a kártyát, de ebben nem vagyok biztos, a PP és az Ebay oldalon jelenleg is látom a kártyámat.
Nem akarom tovább bonyolítani, úgy fogok fizetni, ahogy balinlin javasolta, aztán lesz, ami lesz
De azért valaki kipróbálhatná, hogy nála jön-e a papírforma és tényleg a Revolutos tranzakció az olcsóbb.
Illetve, ha a kollégám hétfőre megfejti a történteket, majd megírom, hogy mi volt a megoldás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Plazma TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az AI-ról szól a Galaxy S24
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...