- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő101
csendes tag
Sziasztok!
Még nem használtam a kártyám külföldön és felmerült bennem egy kérdés.
Érdemes előzőleg átváltani a pénzt az adott pénznemre (persze hétvége előtt mindenképp..), vagy vásárláskor majd úgyis átváltja magától? Csak azért jutott ez eszembe, hogy nem fordulhat elő, hogy a terminál ahol fizetek akar váltani, persze rosszabb árfolyamon? -
Ilyenkor mi a helyzet?
Volt 2508 forintom a Revoluton. Vettem volna Alin 2 telefontokot, 2300Ft-ra írta a rev, majd közölte, hogy elégtelen egyenleg.
Jelenlegi egyenlegem 208 forint. Alin waiting for payment... ? Ha nincs díja a vásárlásnak, akkor hogy lehet elégtelen? -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
digitalentum #19239 üzenetére
Ez egy nesze semmi, irok valamit cikk.
-
válasz
MasterMark #19240 üzenetére
#buzierste
-
MasterMark
titán
válasz
digitalentum #19239 üzenetére
Megint jó kis klikkbét cím, valójában csak az Ersténél lett fizetős, így azt egyszerűbb lett volna kiírni.
És ott is csak hitelkártyánál ugye...
-
digitalentum
csendes tag
Napi.hu cikk - Ezeknél a bankoknál maradt ingyenes a feltöltés (Revolut).
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MasterMark #19236 üzenetére
Szerintem ez kijelentés volt.
-
Sify
senior tag
OTP Bonus kártyánál a feltöltés továbbra is "Kártyás vásárlás".
-
Brandynew
őstag
Magyarországon egyedül egy esetben minősül készpénzfelvételnek a kártyás top-up: ha ERSTE hitelkártyával töltesz fel.
Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy benéz valamit, vagy nem tudja, hogy mi a különbség a debit és credit kártya között, esetleg nincs is vele tisztában, hogy milyen bankkártyát használ.
Tehát mindenki nyugodjon meg. Sajnos nagyon hígult a Revolut felhasználók tábora, emiatt rengeteg bullshit hozzászólással van teleszemetelve a topik.
-
sambenez
addikt
Raiffeisen hitelkártyáról feltöltésről tudunk valamit? Múlt hónapban még vásárlás volt.
-
Igorovics
csendes tag
Mennyi segítőkész ember
Köszi e.vid, peetie1, Somatom, emeritus! -
goop
őstag
válasz
nokia3650365 #19218 üzenetére
Nem kp felvét, nekem pár napja k h betéti visa, kártyás vásárlás.
-
nokia3650365
aktív tag
K&H Visa Debit kártya az ok hogy kp felvétnek minősül, de le is vonnak pénzt utána?
Máshol többen írták hogy K&H mastercard-nál Kp felvétnek minősül de a netbankban vásárlást könyvelnek le és nem vonnak le semmilyen költséget. -
Igorovics
csendes tag
Sziasztok,
Én is belefutottam abba, hogy Erste hitelkártyával töltöttem fel a Revolut egyenlegemet és készpénz-felvételnek minősült.
A kérdésem az lenne, hogy ha van Erste bankkártyám (nem hitelkártya, teljesen hagyományos bankkártya) és arról töltöm fel, az utalásnak, vagy kp felvételnek fog minősülni? -
Brandynew
őstag
válasz
bigdady #19214 üzenetére
Miért ne lehetne kötni? A Revolut a White Horse Insurance Ireland Ltd. biztosítását értékesíti, az pedig egy régi, jól működő vállalat. Semmi problémád nem lehet belőle.
Én is a Revoluton szoktam biztosítást kötni az utazások alkalmával. Nem kellett még használnom, de teljesen megbízok benne.
-
Aaron14
őstag
Most váltottam Premium-ra, amihez jár travel insurance. Szerintetek egy pár napos európai kiruccanáshoz ez elég vagy ti ezenfelül kötnétek még más biztosítást?
-
pictigjis
őstag
válasz
szabi__memo #19210 üzenetére
egy probat azert meger majd holnaputan delutan, a kh-s netbank mutatja is az mcc-t, szoval majd kiderul
-
M@Db0Y
senior tag
Talán mégis visszaállítják a régi verziót, hogy ne pénzfelvételnek könyveljék?
-
teleahocipöm
senior tag
Az OTP Bonusz kártyával mi a helyzet, megy még az ingyenes feltöltés?
-
tuzpenge
őstag
válasz
Watt25 #19206 üzenetére
Hát sajnos nekem fingom sincs ezekről az mcc kódokról, de ha Ti azt mondjátok ez fontos akkor lehet az. Én bemásoltam azt amit a revolutos lány mondott. Valószínűleg igazad van, mert sanja most én emiatt szívok vele és nem tudok feltöltést csinálni. Remélem mihamarabb orvosolják és folytathatom tovább a megszokott módon. Bár hogy honnét fogok értesülni róla hogy megoldódott az rejtély, mert a csak azt mondta hogy vagy cseten, vagy emailben vagy közösségi oldalon tájékoztatnak, de ezt nem tudja megígérni. Mondtam neki hogy a 3 opcióból az első 2 jó nekem mert nem vagy social media tag.
-
tuzpenge
őstag
válasz
tuzpenge #19200 üzenetére
Közben csak meglett hol van a kutya elásva (4x telefonálás és 3x live agent után). A revolut oldalon vannak problémák.
"It seems like due to recent changes your bank doesn’t allow you to top-up your Revolut account. We’re already aware of this situation and I can assure you that our dedicated team is working round the clock to come up with a solution. Actually, the MCC shouldn't be 4829 and this is causing the declines. We're working on changing it back to the previous MCC."
Remélem hamar megoldják mert nincs pénz a számlámon és szerettem használni. Csak azt nem értem mit variálnak ezzel az mcc kódokkal, mert ez okozta gondolom azt is hogy ami idáig váráslás volt most kp felvét lett. És így már nem igaz hogy a revolutnak semmi köze ahhoz hogy milyen mcc-t ad, nagyon is van, sőt csak nekik van. -
Tuomas
addikt
válasz
Quinine911 #19202 üzenetére
Köszi a tapasztalatot, közben megoldódott.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Tuomas #19170 üzenetére
Nekem ugyanez volt, - mínusz szelfi - nem engedett az uj telón belépni, nem számít hány kódot, sms, minden lóf*szt kaptam/kértem....
A megoldás az volt, hogy a régi telóról töröltem az appot.
Amint ezt megcsináltam, és már nem 2 telcsin volt fent az app, az új telón minden gond és megerősítés nélkül simán betudtam lépni.Lehet nálad nem fog működni, vagy nem ez van, de gondoltam megosztom, hogy nekem ez oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest