Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19601) HKorn


HKorn
addikt

Virtuális kártyámmal akartam ma reggel vásárolni, nem tudtam, azt írta hogy lejárt kártya, holott 12/24 az érvényessége.

Ilyennel találkoztatok már?

Run&Ride

(#19602) proradeon


proradeon
őstag

Sziasztok!

AliExpress-en mostanában nem tudom használni a virtuális (MasterCard) kártyámat. Amint bepötyögöm fizetésnél a kártya számát, megjelenik egy "CPF Number" mező, ahova valamilyen számot kellene beírni. Ha a normál VISA kártyámmal próbálkozok, azt gond nélkül elfogadja. :F

Nektek mi a tapasztalatotok?

:R

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#19603) gzbotii válasza proradeon (#19602) üzenetére


gzbotii
veterán

Én a CPF mezőbe beírtam annyi egyest, amennyit engedett és utána ment tovább. Múlt héten használtam én is virtuális Vissza ott.
CPF amúgy a brazil adószám.

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#19604) agroman válasza proradeon (#19602) üzenetére


agroman
senior tag

most fizettem vele feloraja alin, buy gomb es mar jott is az uzenet a telora hogy megtortent a fizetes..

------

(#19605) Shade45


Shade45
senior tag

[Figyelmeztetést adott ki az MNB a Revolutra, a Transferwise-ra és a PayPalre]

Lelki szemeim előtt látom, ahogy az MNB mondvacsinált biztonsági-, tőkevédelmi-, és egyéb kockázati tényezők miatt ellehetetlenítik a szolgáltatásokat a magyar ügyfelek számára.
A cikkben is több ferdítés olvasható, akik pedig azért "jártak rosszul" adott szolgáltatóval, mert nem jártak utána a szolgáltatási feltételeknek, azokat nem tudom sajnálni; de az MNB majd jól megvéd bennünket! ;] :U

(#19606) merqree válasza Shade45 (#19605) üzenetére


merqree
őstag

Alapvetően az a baja az MNBnek, hogy "kilapátoljuk" magyarországról a pénzt, és nem tudják kényük kedvük szerint "használni", nincs teljes kontrolljuk a dolgok felett, nem magyarországon kezdik felhalmozni az emberek a megtakarításaikat. (Magamból indultam ki!)
Az eszükbe sem jut, hogy a bankok kondíciós listáit átnézzék, és a lakosságot terhelő díjakat eltöröltessék és/vagy csökkentessék, esetleg a kamatok táján körülnézzenek. Egyszerűbb gátat szabni annak, ami előre mutató lenne.

(#19609) anadroid válasza Shade45 (#19605) üzenetére


anadroid
senior tag

Úgy tűnik, majréznak az "elvtársak". Félnek, hogy nem sikerül teljesíteni a "védelmi" tervet.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#19610) viktorhu válasza LordRajZoL (#19608) üzenetére


viktorhu
veterán

Az nem figyelmeztetés, hogy "kockázatok merülhetnek fel"? Az tény, hogy a klikkvadászat miatt erős címeket szoktak adni az újságok, de ez nem tartozik ezek közé, a tartalma meg egy az egyben a közlemény összefoglalása, épp hogy nem copypaste.

Gazdasági témában meg az említett két újság a gyenge hazai mezőny viszonylag jobb termékei közé tartozik.

(#19623) zsamiatt válasza Shade45 (#19605) üzenetére


zsamiatt
őstag

Azert ha elolvasod a cikket sok igazsag van benne. Zarolasok, hianyos infok betetbiztosotas hianya, penzugyi garanciak stb. Nem vedem se a jegybankot se a revolutot. De azt gondolom nem mindignminden kiraly a szolgaltatonal. Eppen ezert tenyleg csak korlatozottan es ennek tudataban szabad hasznalni. A gond ott van mikor az emberek nem gondoljak vegig, hogy minek milyen kockazata van. Pl a normal es eus bankolnal bozonyos osszegig helyt all a biztosito a betetert. A revolutenal mivel nem bank nincs ilyen. Ezt pedig az atlag nem tudja.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#19630) Shade45 válasza zsamiatt (#19623) üzenetére


Shade45
senior tag

Egy szót tudok erre írni: tájékozatlanság!

Ha valaki használ egy szolgáltatást, terméket, nézzen utána a feltételeknek és ne utólag sírjon, hogy "jajj zárolták a számlámat", "jajjj nem kedvezményes a hétvégi deviza váltás", stb, stb... Ezek mind-mind nyilvános és elérhető információk, senkit nem kellett volna, hogy meglepetésként érjen egy számlazárolás, ha 1 napos reggel rádurrant százezreket, milliókat.
Ezekre az emberekre értettem, hogy nem tudom őket sajnálni, illetve ferdítések a cikkben!
És ezen emberek butasága miatt fognak az olyanok szívni, mint mi, akik körültekintően és megfontoltan használják a szolgáltatásokat.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.