- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gyantusz
üzenetére
Linkelsz egy oldalt, aminek a tartalmában ott a válasz a kérdésedre. Ez csak egy dolgot bizonyít: el sem olvasod amire hivatkozol. Ez nagyon komolytalanná tesz.
Egyébként nem blöff volt részemről, tisztában voltam a technológiával korábban is, csak egy apró részletére nem emlékeztem pontosan. A válasz pedig mint mondtam ott volt az orrod előtt.
Egyébként meg használnak fóliát is, csak a jelek szerint megértened sem sikerült a cikket...
A komolyság meg ott kezdődik, hogy időben megjelenik az ember az előre megbeszélt találkozókon, nem 1-2h, esetleg 1-2 nap késéssel. Illetve a feltett eldöntendő kérdésre nem teljesen oda nem tartozó körmondattal "válaszolsz".
C+D-s képekkel mi a hátam van már? Azóta, hogy rátetted a copiright-ot semmit sem tudni róla, még az ftp-re sem voltál képes felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Új 2 ciklus Gari 2028.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest