- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gyantusz
üzenetére
Linkelsz egy oldalt, aminek a tartalmában ott a válasz a kérdésedre. Ez csak egy dolgot bizonyít: el sem olvasod amire hivatkozol. Ez nagyon komolytalanná tesz.
Egyébként nem blöff volt részemről, tisztában voltam a technológiával korábban is, csak egy apró részletére nem emlékeztem pontosan. A válasz pedig mint mondtam ott volt az orrod előtt.
Egyébként meg használnak fóliát is, csak a jelek szerint megértened sem sikerült a cikket...
A komolyság meg ott kezdődik, hogy időben megjelenik az ember az előre megbeszélt találkozókon, nem 1-2h, esetleg 1-2 nap késéssel. Illetve a feltett eldöntendő kérdésre nem teljesen oda nem tartozó körmondattal "válaszolsz".
C+D-s képekkel mi a hátam van már? Azóta, hogy rátetted a copiright-ot semmit sem tudni róla, még az ftp-re sem voltál képes felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest