- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyantusz
tag
válasz
üzenetére
"Egyébként meg akkor nevezd mások írásait faszságnak ha képes leszel felmutatni valamiféle komolyságot..."
Pont Te bezsélsz komolyságról, amikor épp az előbb mutattad be megint (velem együtt), hogy hogyan lehet beletenyerelni a "lekvárba" tényleges ismeretanyag hiányában? Komolyságról csak akkor beszélhetnél Te is, ha minden alkalommal vennéd a fáradtságot és utánanéznél az adatoknak és nem fejből írkálnál gyakran pontatlan dolgokat. Kapásból a linket kellett volna adjad, a #2898.-ban és nem feleslegesen osztani a "faszságot", ahogy te írod.
Dehát megint a blöff, ugye.Tévedtél még másban is:
Írhattad volna azt is, hogy nem fóliázzák, hanem szórják a gépeket, két rétegben... Az anyagot a Spraylat gyártja, mint a linkedből kiderül. Ponotsabban abból az derül ki, hogy az anyagnak a neve az, pedig a Spraylat egy festékgyártó nemzetközi vállalat. Termékeik között ki-ki megtalálhatja, akinek van kedve megkeresni (lehet a Starbrite az).
Először egy fekete színű réteget szórnak fel, majd rá egy fehéret (UV és valószínűleg infra-álló (visszaverő) is, mert az írás szerint megvédi a túlzott belső felmelegedéstől a gép belsejét). Miután elkészült a felületvédelem, állítólag 9-12 Celsius-fokkal (10-15 Fahrenheit-tel) kisebb lesz a belső, mint a külső hőmérséklet.Ezzel kellett volna kezdned és nem töketlenkedni hülyeségekkel, ami épp a fejedből kipattam (mint nekem). Rám nem tudnak hatni ezet a marhaságaid, esetleg negatív értelemben csak:
Nem tudom, ki ír "faszságokat", és ki komolytalankodik, de szerintem mindketten... Úgyhogy ilyen egoista marhaságokkal engem feleslegesen fárasztasz!
Egy hasonlódra tanácsolta anno Rommel6600, hogy gondolkodj előtte és "ne csak a válasz gombot nyomogasd".De jó emberkedni, Zseni úr!
A spanyolviaszt már feltalálták előtted (csak senki nem olvassa el, hogy hogy).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs