Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
üzenetére
Hat megneztem a linket...de nem erre a gepre gondoltam!

Lehet,hogy onnan szarmazik a rossz asszociaciom,hogy gyerekkoromban imadtam a ruszki haborus filmeket!
Es abban-gondolom- a filmrendezo elkepzelese szerint a mutatos JAK-18-asok irtottak a nacikat! 
De nem az Altalad linkelt repcsi ropdosott a bazi veres csillaggal!
Tudnal mutatni egy linket a JAK-18-asrol? Mert most mar igazan erdekel!
/A mediaban egyebkent az jelent meg,hogy egy maganvallalkozo megvett egy csomo JAK-18-ast a ruszkiktol?! ,felujittatta oket...es nosztalgia-setarepuleseket tervez!
Nem tudom,hogy hogyan gondolta,mert ugy tudom a JAK-18-as egyuleses volt...vagy a mediahir volt feluletes?/
Hat Veress Zoltan linkjet is megneztem...t.k. tok mindegy,hogy ki szennyezi az emberi eletteret...De teny az,hogy a mutatvanyok kozben,es a hazak felett repdesve tisztan leolvashato volt a nyilvantartasi szama.En nem tudom megitelni,hogy ez milyen magassagbol lehetseges,de bizonyara erre is van valami eloiras.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Es abban-gondolom- a filmrendezo elkepzelese szerint a mutatos JAK-18-asok irtottak a nacikat!