Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• degu

senior tag

válasz #65675776 #1094 üzenetére

Az utolso reszevel a hsz-ednek maximalisan egyetertek!
    Nem savazni akarok,mert ugy latom,hogy erdemi vitara torekedsz! :R
    De olvastad azt a zajmeresi *szakemberek* altal keszitett tanulmanyt,ami a tokoli repter bovitesevel foglalkozik?
    Volt egy hihetetlenul nevetseges,bohozatba illo zajmeres a tokoli repteren! :Y
    Ha hiszed,ha nem egy II.vh.-us vadaszgep/Te tudod,hogy melyik! :DDD /kerult elo! :F
    Lassan uberellek...annyi informaciot voltam kenytelen begyujteni!
    A nevezetes gep,amirol azt hittem,hogy mar csak a nosztalgia-filmekben letezik...voros csillaggal az oldalan !!!fel,es leszallt tobbszor a repteren!
    Azt hittem,hogy mar meghibbantam a repter-problematol...de nem!
    Ez egy IGAZI JAK-18-as volt! /Azt is tudom,hogy hogyan kerult oda!/
    Bypass!... :R
    Hany LE-s volt a JAK-18-as,es hany LE-s a murepulo vilagbajnokunk gepe?Aki 620 dugohuzot csinal a repter felett-ketnaponta! De ezt meg valahogyan meg tudom erteni...gyakorol...
    De az felfoghatatlan szamomra,hogy hogyan noveli az aranyerem megszerzesenek eselyeit az,ahogy felmegy 2000m-re,majd kikaccsolja a mocit,es...zuhanorepulesbe kezd?! Azutan 100m-re a haztetok felett bedurrantja a motort,es...felhuzat 2000m-re!...Es ezt ORAKON KERESZTUL?... :Y :(
    El tudod kepzelni,hogy egy 637LE-s sportmotor milyen hangot ad ki huzataskor-ugye?

---Tehat a zajmeres a magyar parasztvakitas szabalyai szerint zajlott!
    Szivesen folytatnek Veled egy szakmai-jellegu vitat,de csak maganba!/Mert a reszletek-ugy gondolom- a netkozonseget nem igazan nyugozik le!/
    A szavahihetosegedet nem kerdojelezem meg,de amit a zajeffektusrol elovezettel,bovebb informacio hianyaban-tovabbra sem hiheto szamomra! Egyebkent a tokoli repteren vegzett zajmeres-a muzeumi,oreges,benacska gepekkel egyertelmu szakvelemenyt
    erdemenyezett!
    Decibel itt..decibel...ott /hol?/... a fel,es leszallo repgepek zaja a lakossagot NEM zavarja...! :Y :F :(
    Hat mi ez?
    Egy nagyon meno magyar/amerikai cegnel dolgoztam,mint muszaki igazgato. A kornyezo hazak lakosai bepereltek a ceget a zajartalom miatt! Az Onkormanyzat kirendelt egy minositett zajvedelmi mernokot! A fazon,mielott megkezdte a munkat...megkerdezte...milyen eredmenyt szeretne latni a szakvelemenybe?
    Mert lehet igy is merni...meg ugy is! /Es ez nem csalas volt,hanem a peremfeltetelek okos megvalasztasa!/Regen volt...500.000.-Ft-ot kapott! ;]

Igyekvo kis haveromat pedig tajekoztatom...es megnyugtatom!
    Hogy miert vettem hazat a tokoli repter kifutopalyalyanak vege elott 300 m-el?
    Mert MINDEN hivatalos/es nemhivatalos info szerint a tokoli repter NEM uzemel! ..mondottak!
    De mar eladtam a frissen megvett hazat/ami egyebkent almaim otthona volt!/...es ...visszavonultam...egy csatat elvesztettem!/ Buktam rajta rendesen!/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés