Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A jelek szerint nem voltál ott a '97-es NATO Express Kecskeméti Repülőnapon. A MALÉV egyik Fokker 70-e áthúzott a kifutópálya felett (a nemzetközi szabályok szerint a közönségnek ettől minimum 100m-re kell lennie, messzebb nem is voltam, lévén a VIP lelátó mellől néztem végig). De csak néztem, mert hangja az közel nulla volt, egy tüsszentés messzebbre hallatszott volna. Egy Trabinak viszont igen szép hangja tud lenni, ráadásul az emberi hallás középtartományának környékén, szemben a gázturbinákéval, amik bőven kívül esnek a beszédsávon. A Fokkernek is leginkább az aerodinamikai zaját lehetett hallani, egy nagyon halk suhogást. Engem egy repgép zajánál spec ezerszer jobban idegesítenek a motorosok, és az autós hülyegyerekek által generált zajok. Még fényes nappal csúcsforgalomban is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs