- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1
tag
Gond van aTURBADO-nál!
Valószínű sokan vásároltuk onnan a készülékünket, most ha megnyitom az oldalt, ez látható:Kedves Megrendelőink! Sajnos a Turbado.hu webáruház tevékenysége jelenleg szünetel. A függőben lévő megrendelések törlődnek. Előre kifizetett megrendelések esetén az összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük. Köszönjük megértésüket, és mindenkitől elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt!
Mi lesz a 2 éves garanciával, meg a prémium garanciával?
-
Blamazs
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2997 üzenetére
Outlookba a céges levél volt 5 perc. Messenger nem izgat, addig sem csesztetnek rajta
De a levelezés fontos lenne nagyon. -
Blamazs
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2995 üzenetére
Azért pontosítanék, kb 5 perc volt mire jelezte most megint de megjött legalább.
Iphone-ban kezdtem pedig már gondolkodni, de akkor ott sem jobb a helyzet. -
viktorhu
veterán
válasz
aszti75 #2991 üzenetére
Igen, erről beszélek, hogy egyesével kell kiszedegetni az alkalmazásokat az altatásból, amivel még nincs minden kész, mert azt is ki kell tapasztalni, hogy minek kell a lakat is, minél kell az automatikus indítást külön engedélyezni... Nem felhasználóbarát már így a rendszer.
Én úgy értettem egyébként, hogy outlook alkalmazást használ. Ha a gmailhez adja hozzá a céges exchange fiókját, azt nem fogja altatni a xiaomi, és fel sem merült volna a probléma, menne az activesync gond nélkül. Én egyébként a hotmailes fiókomat sem engedtem a gmail appnak imapozni, ott is az exchange-et választottam, és manuálisan beállítottam az m.hotmail.com szervert, így ott is push üzenet van (az outlook alkalmazásban nem kell, az ismeri a hotmail activesync-et) - de itt most nem outlook.com -os címről volt szó, hanem céges exchange fiókról.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Blamazs #2989 üzenetére
Outlook betegeskedik mostanában. Nagyjából 1 hónapja. Általában amúgy nincs vele gond, de néha előjön egy-két anomália. Nem megy el a küldendő mail. Mutatja hogy érkezett push, de megnyitva az alkalmazást nem jeleníti meg...stb.
Nálunk minden telefonon az viszi a céges levelezést.
Szerk.:
Ja és iOS -en is időnként elfárad az app és megjelenik valamilyen anomália.Mi kénytelenek vagyunk azt használni, mert Office rendszerbe van kötve az egész cég. Minden összefügg, ezért van csomagunk is.
Nálam még annyira nem is gáz, naponta max. 20 bejövő levél...de páromnak napi 150-200 minimum csak a bejövő. Persze ő többet tud leülni a gép elé is, így nem gáz.
-
aszti75
senior tag
válasz
Blamazs #2989 üzenetére
Tisztázzunk valamit. Külön appot használsz az outlookhoz vagy simán hozzáadtad az outlook fiókot a telefon fiókjaihoz? Nekem személyes (IMAP) fiókként van az outlook és rendesen szinkronizálja a telefon.
@viktorhu: Az a kevés akku idő amit ezzel nyerni lehet a kezelhetőség rovására megy...
-
aszti75
senior tag
válasz
Blamazs #2984 üzenetére
Beállítások-Fiókok és szinkronizálás- Automata adatszinkronizálás.
Nekem a gmail app gyűjti be az outlookot is, nincs külön app az outlookra. Ezt elfelejtettem irni.
Amit még megnéznék a helyedben az az outlook fiók beállításában a szinkronizálás gyakorisága. Nekem ez 15 percre van beállítva. -
Blamazs
senior tag
válasz
aszti75 #2983 üzenetére
Auto szinkkront hol kell bekapcsolni? Érdekes mert a gmail működik gond nélkül. Céges levelezés outlook-on megy az csak kézi frissítés mellett. Messenger is. Reset volt a hétvégén, pontosabban wipe data és mentésből raktam vissza mindent. De a hiba nem változott, maradt ua.
-
aszti75
senior tag
válasz
petya2012 #2981 üzenetére
Zsebmód kikapcsolása a megoldás.
Beállítások- Képernyőzár- Zsebmód- Ki. @ Blamazs: Nekem rendesen szinkronizál, legalábbis a gmail, autlook fiók.
Automatikus szinkronizálás be van kapcsolva?
Végső esetben egy Fr, ha az sem oldja meg, akkor csinálnék a helyedben egy rollback-et. -
Blamazs
senior tag
Vissza lehet rakni valahogy a régi miui11-et a telefonra?
Ma 8db email maradt le megint mert nem jönnek be csak kézi frissítésre. Messenger is kuka, csak az nem égetően fontos. De a céges levelezés prioritást élvezne. Van ez az anti rollback tudtommal ezért is kérdezem. -
petya2012
őstag
Sziasztok
Android 10 alatt lenne olyan gondom,hogy néha ha felveszi anyukám a ezt a fajta telefont kiírja,hogy ne takarja el a beszédhangszórót-nyomja meg a hangerő fel gombot a funkció kikapcsolásához.9-nél ilyen gond nem volt.... Tud valaki arról,hogy ezt ki lehet kapcsolni valahol,hogy ez ne jöjjön fel??
köszi
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Tudja valaki, hol lehet letiltani az androidos gombokat minden alkalmazásnál, külön-külön?Tegnap még megvolt,ma már nem találom.🙂
-
aszti75
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2978 üzenetére
Valószínűleg csak a szemem játszhatott velem vagy fáradt voltam, de most úgy tűnik, hogy tényleg gyors
-
comodo
csendes tag
-
aszti75
senior tag
Üdv!
10/12-vel kicsit lomhább az ujjlenyomatos feloldás.
Vagy, csak nekem tűnik annak? -
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Én elengedtem ezt a frissítési dolgot. A 11.0.10-ről esélytelen bármit is csinálnom, se régióváltás, se maunális frissítés nem megy, így őszintén szólva el is engedtem és nem is érdekel, hogy a Xiaomi megoldja-e egyáltalán ezt, vagy sem. Alapvetően kurva gáznak érzem, hogy 11.0.9-en ragad egy csomó készülék aztán régiócsere kell hogy felmenjen a 11.0.11 majd onnan a 12es. Nekem meg semmi, a 11-es soha nem jelezte a készülék. Gratulálok a gyártónak. Mindettől függetlenül a készülék marha jó ezért nem fogom elpasszolni a szoftveres gárdájának nem jár a keksz.
-
lac10
csendes tag
válasz
Blamazs #2965 üzenetére
pilótavizsga kell ezt a készüléket VALAHOGY beállítani
(kaptam egy másik márkájú , hasonló tudású készüléket a munkahelyemen: más liga. bepippantom amit kell és működik...).
no persze semmi sem tökéletes, azt sem lehet igazán jól beállítani.
a macro droiddal be tudtam a nem túl sok igényemet állítani, az meg zabálja az akkut.
ennyi, sohase lesz teljesen jó semmi, ezt kell tudomásul venni. -
Joe1
tag
válasz
gagyilovag #2953 üzenetére
A viber és massenger nekem is automatikus indulásra van állítva, az alkalmazásonkénti akku kímélőben pedig (Akkumulátorkímélő (ajánlott) - ra van állítva és jól működik. Ha még így sem jönnek meg az üzenetek, akkor próbáld meg a lakatolást.
-
cidalain
veterán
válasz
gagyilovag #2967 üzenetére
És mindez mert rosszul tartja a telefont. A teteje a fülénél legyen, nem baj hanígy a szája a képernyő közepénél van. Ha a száj van a teló aljánál, akkor a teteje túllóg a fejen, nem kapcsol a közelségérzékelő, így aktív a kijelző, és tényleg az arca kikapcsolja a hangpt
-
discrate
aktív tag
Apukámnak van egy rnt8-a, és nagyon gyakran megszakad a kapcsolat telefonálás közben pár perc után vagy elmegy a hang, és kénytelen befejezni a hívást.
Ez elég idegesítő, nem csak mert utána mindig vissza kell hívni a másik félt, hanem alapban zavaró.
Ennek lehet valamit tenni? Szinte a kezdetektől fennáll a probléma, de mostanában besűrűsödött ezek száma.
Telekomos, ha lenne esetleg jelentősége. -
Blamazs
senior tag
Járt már más is úgy MIUI12-vel hogy felhivnak, felveszed és a tárcsázót nem tudod eltűntetni. Meg kellett volna néznem egy mail csatolmányt de nem tudtam váltani. Le kellett tennem, és újra hívni. Van bug rendesen ebben a 12-ben is. Kezdek kiábrándulni a xiaomi/android párosból pedig nagyon szerettem eddig.
-
Tökimanó
senior tag
Apk Mirrorról szedtem le. Úgyanúgy mint régen. A prémium előfizetésem is jó rá. Régen is szarakodott az elején de akkor valahogy meg tudtam oldani. Most nem akar összejönni. Már arra kezdek gyanakodni hogy az Android 10 kever be.
aRm1n Mivel most raktam fel a gyári visszaállítás után újból nem nagyon van mit törölni. -
Tökimanó
senior tag
MIUI12 és Android 10-re frissítettem a Xiaomi Redmi Note 8T telefonomat. Most gondban vagyok az AdGuarddal. Hiába aktiválom az alkalmazást állandóan kikapcsol vissza. Az akkukímélő ki van kapcsolva de mégis minden alkalommal arra hivatkozik minden kilépés után. Mi a jó francot csináljak hogy aktív maradjon?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #2952 üzenetére
Ha beállítom az automatikus indulást,akkor sem,jönnek az üzik,ha nem nyitom meg a programot egyszer.
Tipp valakinek? -
gagyilovag
aktív tag
Én is telepítettem a frissítéseket,egész jó,pofás!Kicsit talán laggol,de alakul.
A viber,és massenger üzeneteket nem kapom meg,ha aznap nem léptem be a programba!Szerintem nem indulnak automatikusan!Érdekes,előtte se volt beállítva az automatikus indítás,mégis minden megjött! -
Bzs77
tag
válasz
Zoli bácsi #2946 üzenetére
Igen,a régi van rajta,és akkumulátorkímélőt sem használom.Így is brutál az üzemidőm,iphone se után.
-
Blamazs
senior tag
válasz
hellboy4591 #2949 üzenetére
Lehet hogy a 12.1 tartalmazza, de érdekes hogy a régebbi Note7 készülékünkön ott van, és működik.
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
Blamazs #2948 üzenetére
Nem értem mi lehet ez a gyors alkalmazásváltó amit kerestek többen is... Ha az amit nem túl régen mutatott be a Xiaomi, hogy jobbra-balra lehet váltani a megnyitott alkalmazások között, akkor azt itt hiába keresitek, mivel MIUI 12-ben az nincs. Ha egyszer kapunk 12.1-et, akkor abban lehet majd keresni. Ha viszont az app drawert keresitek, akkor az a Kezdőképernyő beállításaiban van, Szokásos helyett Az Alkalmazásfiókkalt kell választani.
-
Zoli bácsi
őstag
Nem neked is az a probléma hogy az ultraerős akkumulátorkímélőt használod?
Mert próbálgatom, ha az be van kapcsolva, akkor sajnos nem jelzi a hívásokat sem egyebeket a zárolási, sem a kezdőképernyőn, csak a tárcsázóba belépve látható hogy kerestek.
Akkumulátorkímélő nélkül jó, tehát látszik a zárolási képernyőn is hogy ki keresett.
Szerintem majd javítják.
Nekem még a fényerő automatikus állítása akadozik ha kilépek az ultraerős akkumulátorkímélőből, eléggé sötét a kijelző.
Amúgy ezzel az ultraerős akkumulátorkímélővel napok alatt merült 30%-ot, tehát most esett 70% alá a töltöttsége..Jó nem is nagyon használtam.Szerkesztés: Elnézést, most látom hogy neked a régi rendszer van, nem frissítettél az új MIUI ra Android 10-el. Szóval nem lehet ez a gondod.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Tudtok valamilyen más tárcsázót,mert anyukám használja most a telót,de mikor hívása van és felveszi sűrűn azt írja neki,hogy ne takarja le a beszédhangszórót(ahogy húzza fel az ujjával valószínű a tenyere eltakarja).Tudtok olyat aminél pl oldalra kell húzni vagy csak megérinteni??
köszi előre is
-
Bzs77
tag
Szia.Igen ezt tudom,de màs androidos telókon,megjelennek az értesítések a zàrolt kijelzőn is,kis ablakokban.Onnan meg is lehet nyitni őket.Azthittem itt is így lesz.Esetleg ha a beüzemeléskor,mikor rákérdez,nem az androidos felületre nyomok rá,hanem a miui-ra,akkor sem elérhető ez a funkció?Ha igen,akkor inkább nyomok egy fr-t és újrakezdenén.
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Tegnap szert tettem egy ilyen telóra,az euronics-ban.Eddig tetszik(bàr paràztam tőle).Mèg ismerkedem a rendszerrel,ezèrt kèrdeznèlek titeket,hogy a llezàrt kèpernyőn,hogy lehetne beàllítani azt,hogy megjelenjenek az èrtesítèsek.Ahol tudtam megadtam neki az engedélyeket,de ez nem elèg neki.Ha tudja valaki a választ,kérem ossza meg velem.Előre is köszönöm.MIUI Global 11.0.7 Stabil.
-
Aurig@
őstag
Este feltettem a feleségem telefonjára a MIUI 12-őt, majd egy gyári visszaállítás, és így nagyon pörgős készülék lett. Meglepően gyors.
Ha minden jól megy este jön a lányom telója. -
Cyrin
addikt
Tettem fel pár kérdést a mélyvíz tppikba. Ha valaki esetleg alatt járna...
-
gacsoi
senior tag
Engem az a fránya hívásrögzités funkció érdekelne, de nagyon. Valaki talált már valami rendesen működő alternatívát ?
-
hellboy4591
csendes tag
Én úgy tudom, hogy az alkalmazásváltó vízszintes görgetése és az arra vonatkozó beállítások majd a MIUI 12.1-el fognak érkezni. A Super Wallpaper funkcióról meg régóta tudott volt, hogy a "gyengébb" telók nem kapják meg hivatalosan, így mi sem. Csak a flagship készülékek kapták meg, nekünk marad a mókolás, ha szeretnénk használni.
-
aRm1n
aktív tag
Tegnap én is frissítettem MIUI 12-re, a régiót svájcira állítva egyből feldobta az utolsó 11-es frissítést majd a 12-t is. Érzésre kicsit lassabb, döcögősebb, pár dolgot pedig nem értek... a beharangozott Super Wallpaper funkció alapból nem volt elérhető, XDA-ról letöltött moddollt APK-val, Google Wallpaper appal és trükközéssel sikerült csak működésre bírnom. A lebegő ablakok csak a MIUI optimalizáció kikapcsolása után hajlandó működni, viszont a lebegő ablakokkal ezután sem működik rendesen együtt az alkalmazásváltó. Utóbbinak a vízszintes görgetést biztosító beállítási menüpontja valamiért hiányzik a beállításokban. Az animációkat egyáltalán nem érzem olyan kifinomultnak, mint ahogy be lettek harangozva, még gyári launcherrel sem (egyébként Nova-t használok). A Beállítások app például gyakran fura kettős "megnyílással" indul. Összességében viszont rendben van, ha nem is látom egyértelműen jobbnak vagy kiforrottabbnak, mint a 11-est.
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Hogy lehet kikapcsolna a "Messenger megjelenik más alkalmazások felett" értesítést? Ugy hogy a buborék visszajelzés is maradjon. Köszi
-
Latza
aktív tag
válasz
Flowtation #2920 üzenetére
Szerencsére csináltam a frissítés(ek) előtt egy teljes backupot (PC-re másolva), amiből visszaállított szinte mindent.
Egy-két apróbb kényelmetlenség van csak (idővel talán rátalálok az optimális beállításokra), de amúgy minden rendben működik. -
tachikoma
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #2921 üzenetére
nekem is a font méretekkel van bajom. túl nagy ugrások vannak.
"egyedül a kameravédő fóliát használom."
az nem torzít? nekem volt, de hamar leszedtem, mert nagyon béna képeket csinált vele. -
Joe1
tag
válasz
Megerősítem, hogy a True Phone tárcsázó szuper jó.
-
koshmar
veterán
Csak nekem nem tetszik a 12-es MIUI? A 11-es gyorsabb volt, az alkalmazásváltás meg szinte akad.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
True Phone tárcsázót javaslom. Nagyon jól személyre szabható.
-
viktorhu
veterán
válasz
Főleg azt nem értem ezzel a google tárcsázóval, hogy a dual sim kezelését a mai napig nem tudták beletenni normálisan. A miui tárcsázóban olyan jó volt, hogy ott van a két sim külön hívógombja, és mindig el tudod dönteni, hogy melyikkel hívod a számot.
-
Stylewars_kp
őstag
Tok+kijelző védő téma. Én elhagytam mindkettőt. A tok alá bekerülő porszemek összekarcolták a telefon oldalát. Ezen felül meg sár nehéz lett az amúgy sem könnyű telefon. Üvegfólia meg állandóan összetört a legapróbb ütődéstől is. Egyedül a kameravédő fóliát használom.
Feltettem tegnap a miui12 globalt a svájci megoldással. Egész jó. Nem érzek sem lassulást sem gyorsulást. Egy dolog ami furcsa az a betűméret. S-es méret kicsit nagy. XS meg túl kicsi. Erre a nyamvadt google tárcsázóra van valami jó alternatívátok? 10 évvel ezelőtti HTC telómon is ez volt. Zéró fejlődés azóta. -
Flowtation
őstag
és viktorhu:
Nekem mindent beállított a telefon reset után. Lehet választani, hogy régi telóról költözöl, email címet állítasz be vagy teljesen újként szeretnéd használni. Én beléptem email-el és minden appot, névjegyet, bizbaszt beállított. Kivéve az ébresztési időpontokat, ezért reggel majdnem elaludtamde ezen kívül minden megvan.
-
viktorhu
veterán
Én is azért nem fogtam még hozzá. Nekem utána egy hónapig eltart legalább, hogy hirtelen használnék valami appot, és vagy nincs telepítve, vagy nincs mentve a belépésem, mert a reset óta nem léptem még be, kiderül, hogy a vpn nincs még beállítva, amikor használnám stb
De ez olyan, mint a Windows, ha az újraindítás már nem segít, akkor néha kell neki az újratelepítés
-
robogo81
senior tag
válasz
Zoli bácsi #2903 üzenetére
Nem a zsebmód okoz ilyen ne takard el kijelzőt ? mintha régen lett volna szó róla,de lehet hogy a testvér fórumban.
-
Latza
aktív tag
Reseteltem, ettől megjavult a wifi, de a mobilnet továbbra sem működött. Wifin keresztül szerencsére már felment a MIUI 12 és onnantól a wifi és a mobilnet is működik. Bódottá!
Azért nyomtam erre is egy resetet, de ez a frissítősdi inkább hétvégére ajánlott, mert holnap a munkába kénytelen vagyok a régi telefonomat vinni, mert ezt hosszadalmas újra beállítgatni.
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2910 üzenetére
Ha már buborékos akkor leszedheted nyugodtan, legalabb kiderul hogy tenyleg attol rossz e az érzékelő, amugy is flipes tokod van, az vedi a kijelzot.
Amugy nekem is uvegfolia van rajta, de nem bubis, igaz ez samu a50re valo folia. -
z123456z
őstag
válasz
Zoli bácsi #2910 üzenetére
Nem kell rá. Nekem csak a gyári tok van, a kijelző hajszálkarcmentes, pedig volt már lakáskulcs mellett is véletlenül. Nem kell gatyába, pulcsiba vagy pzs-vel törölgetni, sosem lesz karcos. Nekem az előző Redmi S2 2 évet bírt karcmentesen, pedig úgy meggörbült, hogy a kijelző is görbe lett. És nem tört el! Bár amikor pofára esett, összetört, gondolom a feszkó miatt. Jó üvegek ezek.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #2906 üzenetére
érdekes, nekem is pontosan ugyanabban a sarokban buborékosodik a fólia- pont így néz ki.
-
Zoli bácsi
őstag
Na, megvan számomra az első bug.
Ultraerős akkumlátorkímélő be volt kapcsolva, és nem jelzi az ikonon a z elmulasztott hívást, sem a zárolási képernyőn, sem az akkumulátorkímélő kikapcsolása után a kezdőképernyőn. Tárcsázóba belépve már mutatja.
Ha használja más is ezt az erősebbik akkukímélőt figyeljen oda.
Én már annyira megszoktam az értesítési led hiányát, hogy a bekapcsológombot lenyomom, rápillantok a zárolási képernyőre történt-e valami, aztán újabb nyomással 1-2 mp alatt vissza is zárom a kijelzőt. Akkor ez most nem fog működni, vagy az eddigi akkukímélő módot használom. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Flowtation #2907 üzenetére
Köszi.
Akkor szedjem le a fóliát? Igen, végül is az előlapi kamerától jobbra van a buborék.
Kell egyáltalán fólia? Megszokásból feltetettem, ilyen üvegfólia. Gyorsan meg is takarítottam a telót meg a tokot is, fel sem tűnt hogy ennyire koszos, amíg a fotót nem láttam. -
Latza
aktív tag
Régióváltással (Ausztria) feltettem a 11.0.11.0 verziót. Felment gond nélkül, viszont azóta nem megy a mobilnet (2 kártyám van, Voda+Telenor, a Telenorosról ment a net). Apn beállítás nem segít, a wifi nem jó (korábban írtam, hogy megszakítja a routeren a teljes netet - ezek szerint ez a frissítés sem oldotta meg). Szóval elég tanácstalan vagyok...
A VOLTE-t csak a Telenoros kártyán lehet kikapcsolni, a Vodáson nem (kóddal sem, hiába írja ki, hogy disable, a kapcsoló visszakapcsolódik)
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2906 üzenetére
Ha innen nézzük a képet, akkor az előlapi kamerától jobbra van, napfényben bizonyos szögből észre lehet venni. De az is lehet, hogy pont az érzékelőre esik a fólia vége. Emiatt vannak olyan problémák is amikor bal kézzel telefonálva felébred a kijelző, míg a jobb füleden tartva jól működik.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Flowtation #2904 üzenetére
Van fólia, bal oldalon levegős is, csak nem tudom hol a közelségérzékelője......
Nem is fóliáztatom újra, az előd (Note 5) fóliája is mindig felhólyagosodott, 90%-ban a bal felső sarok. Szóval hagytam a fenébe..Lehet ez a baj..?
Elő kellett venni a fotózáshoz a jó kis Nikon D90-est...Majd letörte a kezemet....
Azta... Így rázoomolva micsoda ótvar koszos, nem is láttam eddig... Meg kéne takarítani....
makoss : Szerintem mivel kifutó, biztos lesz akcióban. -
makoss
veterán
Üdv!
Lesz mostanában valahol akcióban a Xiaomi Redmi Note 8T 4GB/64GB telefon akár Black Friday? -
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2903 üzenetére
Van fólia a kijelzőn? Ha igen, esetleg nincs ott a közelségérzékelő környékén feljőve vagy levegősödve? Mert ha igen, az tud ilyeneket okozni.
Más:
Én se bírtam magammal, tegnap frissítettem a telót, nekem is úgy sikerült, hogy először svájci régió a 11.0.11-hez, majd ez után már magyar régióval is felkínálta a 12-t.
Pár tapasztalat:
- szebb, animáltabb lett a menü. Néha megdöccent, illetve pár alkamazás és a beállításokban való keresés során lassú volt. Viszont ma reggel csináltam factory resetet, ezért ezek megoldódni látszanak
- Testre szabhatóbb a kinézet, pl. van már ikonméret állítás, asszem eddig ez nem volt.
- végre jól jelennek meg a fb értesítések, nekem legalábbis eddig rossz volt, most jó és már az értesítés is alkalmazkodik a témához (világos/sötét)
- designosabb lett pár funkció, pl a tárhely kijelzés, ilyenek
- a wifi vs bluetooth problémát még nem tudom sikerült-e megoldaniuk, mivel csak ma volt FR ezért azt délután tudom megírniÖsszességében jónak tűnik az update, persze még nincs sok tapasztalat, bízom benne, hogy így marad vagy jobb lesz.
-
Zoli bácsi
őstag
Helló!
Múltkor el is felejtettem megkérdezni, van-e megoldás arra a számomra idegesítő problémára, ami épp az imént is előfordult: Szóval csörög a telefon, ugye előveszem a zsebből, nyúlok hogy felveszem, erre dob egy üzenetet, hogy "ne takarja el a beszédhangszórót és környékét.." Lehet nem szó szerint ez az üzenet, de szerintem találkoztatok vele. Aztán ott marad az üzenet, se eltüntetni nem tudom, se fölvenni a telefont.... Nyomok mindent, nem is csörög, elnémul, de beszélni sem tudok a hívóval.....Többször jártam így, nem lehet kikapcsolni ezt az idegesítő üzenetet valahol?
Amúgy a frissítés óta megjavult a wifi csatlakozási gond, bármikor kb 5mp alatt csatlakozik a hálózathoz. -
koshmar
veterán
Sziasztok!
Mit nyomtam félre véletlenül? Az akku résznél 2ó31p kijelzőidőt ír (36%-on vagyok), és 1nap0óra készenlétő időt, nyilván ezeknek közük sincs a valósághoz.
-
mzperx76
csendes újonc
Én is megcsináltam a frissítést a régió átállítással.Gond nélkül lezajlott.Eddig tetszik.Pörgősebbnek érzem az új rendszert.Lehet,hogy csak belemagyarázom,de mintha szebb lenne a kijelző,mint volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- DOOM - The Dark Ages
- OLED TV topic
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- További aktív témák...
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest