Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar
üzenetére
Hogyne....

Asszony mindig homályos képeket készít a telefonnal, én hozzá képest szuper fotókat lövök. Neki jelenleg A2 Lite van. Múltkor én fotóztam a telefonjával, és csodák csodájára szép képek készültek. Nagyon egyszerű a "titkom". Ahányszor fotózni szeretnék, az optika lencséjét megtörlöm, ha mással nem a ruhám szélével. A telefon kamerája mindig zsíros, még ha nem is látványosan. A képek már kissé homályosak lesznek.
Nekem ennyi a titkom. Gyári kameraszoftver, annyit állítottam hogy oda bökök ahova a fókuszt és a középre súlyozott fénymérést szeretném, aztán a fehér körre nyomva exponáljon....azt hiszem gyárilag nem így volt.
Szerk: Utólag jut eszembe, lehet a kamera szoftverben a telítettségre is ráállítottam, alapból elég fakó képeket készített, de mást biztos nem buzeráltam. Néha a Google fotókba feltöltött képekre engedem rá az automatikus javítást.
Itt egy kép, a Google fotó feltöltés, és az ide feltöltés is rontotta....De szerintem így is látszódni fog a lényeg..Én elégedett vagyok vele.
VAn egy Nikon D90-es tükrös gépem..Szinte elő sincs véve...
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar
üzenetére
"mitől lehet ez?"
Nem tudom, de ez az egy oka hogy várom az új rendszert, hogy ezt a hibát talán javítják. Itthon, és a munkahelyen is keservesen csatlakozik a hálózathoz. Mobilnetet bekapcsolva azonnal van 4G, és net. Ha bekapcsolom a wifit, bemegyek a menübe, wifi beállítások, hálózat hozzáadása....Ekkor csatlakozik, ezt játszom ha nem akarok fél percet..lehet többet is hálózatra várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest