- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #3297 üzenetére
Keresem azt hol lehet...
Hmm, ki is volt kapcsolva lehet ez volt a baj...
-
hhgygy
senior tag
válasz
aprokaroka87 #3284 üzenetére
Újraindításra megjavult, de akkor is bugnak tűnik...
-
hhgygy
senior tag
Miui 12, ezt most vettem észre:
A záró képernyőn folyamatosan azt írja, hogy Charging xx%, pedig nincs töltőn. A fenti akku ikon jó, az nem jelez töltést. -
lac10
csendes tag
akkor meg is válaszolnám: kb 1-2 hete nem ebben a telóban van a netet is tudó simem, csak egy tartalék kártya, és wifi-vel tabletként üzemel.
ennyi idő alatt elmászott az idő ennyit. most hogy mobilnetet kapcsoltam, beállt a normál jó időre.
erre vigyázni kell, mert a netbank tokenem elköszönt (nem tolerálta ezt a pontatlanságot szerintem). -
lac10
csendes tag
a telefonom ideje el van csúszva 45 másodpercet per pillanat.
ez mitől lehet? -
vtboy
csendes tag
válasz
cidalain #3270 üzenetére
Én is azzal próbálkoztam először. Mindent frankón beállítottam, de sajnos nekem nem jelzett semmit (sem hívást, sem üzenetet). Azt töröltem, aztán feltettem a True Edge-t, azzal ugyanaz a helyzet, végig paraméterezem, aztán hiváskor nem mutat semmit. Tudsz esetleg valami beállítási huncutságot ami segíthet rávenni, hogy működjön.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra vásároltam egy ilyen csodás készüléket, egyelőre rengeteg problémám van vele. A kérdés az, hogy ezek gyári hibára adhatnak okot, vagy a készülék sajátos velejárója.
pl.:
- a telefon nem zár le magától / nem alszik el, teljesen mindegy mi van beállítva
- akadnak az alkalmazások, mind használat, mind pl. görgetés közben
- youtube alkalmazás / alternatív alkalmazás használata esetén a videó kezelőfelülete nem tűnik el
- alkalmazásokon belül van, hogy egyáltalán nem működik az érintőképernyő (többnyire kis teljesítményt igénylő játékokon belül)
- nem jelenik meg a billentyűzet alkalmazások használatán belül
stb. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
gagyilovag #3271 üzenetére
Nekem még mindig betölti a reklámokat.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
gagyilovag #3238 üzenetére
Sikerült a Data-nak tesztelnie, nem vírusos, már letölthető.
Köszönöm! -
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #3238 üzenetére
Működik a link
-
steyer9094
tag
válasz
spiderpig820 #3258 üzenetére
Köszönöm, meg is van
-
Megtaláltam, próbálom mi jót csinál.
UI: Nem úgy néz ki hogy ez volt a megoldás, mert tojik jelezni...
Nyilván majd hosszabb távon derül ki, mert volt, mikor percek múlva jelzett csak, de beléptem a gépen, a teszt levél bejött, a telefon semmit nem jelzett, majd 2 perc múlva beléptem a telefonon is, ott az email, de nem jelez. (levél olvasatlan egyelőre, sem gépen, sem telón nem néztem meg) -
vtboy
csendes tag
Sziasztok Mesterek! Jelenleg az értesítési led hiányát próbálom kiküszöbölni. Azt szeretném kérdezni, hogy erre van-e valakinek épkézláb megoldása. Eddig 2 appot próbáltam, amelyik elvileg valakinek már működött RN8T-n, de eddig mindegyiknél arra jutottam, hogy a beállítás után az előnézet működött, de amikor élesben kellett volna tegye a dolgát (értesíteni nem fogadott hívás, üzenet érkezése esetén), na akkor már nem csinált semmit egyik sem. Tehát erre keresek valami működő megoldást.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Beporosodott a hátlapi kamera, de úgy istenesen. Euronicsban vásároltam a készüléket, gondolom ez garanciális hiba, hová érdemes fordulnom, hogy ez minél kevesebb időt vegyen igénybe?
-
Szép napot!
Amióta megjött a MIUI 12 azóta nem ad értesítést a Gmail a bejövő emailekről.
Van esetleg ötlet hogy mitől van ez?
Próbáltam nézni a beállítást, de elviekben minden jól van állítva, na meg eddig működött az értesítés.UI: A lakat nincs rajta az applikáción
-
Viktor91
kezdő
Sziasztok
A készülékem folyamatosan eldobja a WiFi-t, ez másnál is előfordult már?
Köszönöm
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
steyer9094 #3257 üzenetére
Az alkalmazásváltóban hosszan nyomsz az appra, akkor jelenik meg a lakat ikon is.
-
.Sziszi.
tag
Nekem a frissítés elmaradása nem gond, inkább furcsállom, hogy ez az első ilyen teló a családban és megállt ennél a verziónál, a másik kettő pedig erős héttel később érkezve simán tovább frissült.
Az is érdekes, a 12-re frissülteknél nem láttam még problémát, a 11-esnél előfordul, hogy használat nélkül jelentősen merül.Amúgy nem mondom rossz telónak, ár/érték arányban egyértelműen jó. Én is ezért választottam a két gyereknek + tesómnak, na meg mindenki dicséri.
Eddig Samu telóink voltak nekünk is és a gyerekeknek is, de a jelenlegi típusai ár/érték arányban nem jók, ezért váltottunk.
Mondjuk a 3 éve használt '17-es J5-ömet nem cserélném le rá, ahogy párom se. -
Gery1987
őstag
válasz
.Sziszi. #3248 üzenetére
Szia!
Nekem erről a verzióról sehogy sem frissült. A 11.0.11 sem ment fel rá nem is tudom miért. Erről a verzióról nem fog OTA frissülni. Nekem csak a Bootloader nyitás és a szoftver flash-elése oldotta meg a dolgot de az viszont tökéletesen. Ha kellene segítség akkor szólj és igyekszem segíteni. A BL nyitásnál annyi a szívás, hogy 168 órát v többet várni kell rá.
Gyanítom Lazika kolléga is ezzel szenved, hogy 11.0.10 van fent és sehogy sem megy fel rá sem a 11.0.11 sem a 12.0.1. -
cidalain
veterán
Figyi, aki lefrissíti az meg a frissítés bugjaival szop. Hiányzik az neked? Ha a jelenlegi verzión nagyjából oké, akkor ne idegeskedj a frissítésen, hagyd a francba, és örülj hogy működik.
(Mi A3 gyári A11 upgrade téglázta a telókat, telepítsen frissítést, akinek 2 anyja van, az A9 is tökéletesen jól fog menni 2 év múlva. Nekem nincs ismert bugja most, tuti hozzá nem nyúlok) -
vtboy
csendes tag
A tárcsázás időkorlát probléma megoldva. Vodafonenál kértem a VoLTE törlését, ez megtörtént, azóta ismét normálisan kicseng a telefon 90 mp hosszúságban.
-
Zebu
addikt
Tudnátok valami SD kártyát ajánlani amit hozzáadhatnék a belső memóriához és elég stabil maradna és gyors vele?
-
.Sziszi.
tag
válasz
.Sziszi. #3218 üzenetére
Szerdán a "Cella készenlét" ette az akkut (~25mA/óra), később folyamatosan mutatott le/feltöltési értéket is (~40KB/mp) a teló a kijelző tetején, restart megoldotta őket.
Pénteken az "Android rendszer" ette az akkut (~85mA/óra), ott is a restart segített.
Kíváncsi leszek jelez-e fiam, hogy megint merít valami...
Nem tudom van-e hozzá köze, hogy 11.0.10. fut a telón, onnan nem frissült tovább.
-
szilacus
tag
-
Littoral
aktív tag
Az alábbi témában kérek tanácsot vagy segítséget.
Inaktív képernyő (MIUI Global 12.0.1.) mellett az értesítések (email, Messenger, stb.) nem jelennek meg. Ha egy órát van a telefon előttem az asztalon és akkor kell megnéznem valamit benne, a képernyő aktiválása után egyszerre jelenik meg 8-10-20 értesítés a különféle alkalmazásokban (ami abban a pillanatban rendkívül idegesítő egyébként), a Messengerben csak akkor, ha elindítom azt. Minden előző telefonomnál megoldott volt ez, itt az esetek 80-90%-ában nem jelennek meg az értesítések, azért van, amikor mégis, ezt az utóbbit pont nem értem.
Az erre vonatkozó beállításokat már ellenőriztem, azokon nem múlik semmi.
Most a telefon lecserélésén és a márka elfelejtésén gondolkodom, hiszen így nincs értelme az "azonnali" üzenetküldéseknek, ezt a fajta üzenetolvasást meg tudnám oldani a nap végén otthon, belépve minden ilyen alkalmazásba.
Van valami megoldás erre a problémára? -
gagyilovag
aktív tag
válasz
spiderpig820 #3235 üzenetére
[link] True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder v2.0.15
csomagoltam! Így már sz.tem jó lesz.virustotal-on futtattam a keresést
-
vtboy
csendes tag
Kedves Fórumtársak! Szeretnék megosztani egy kis okosságot amelyet kipróbáltam, és nekem bejött. Az eredeti problémám megoldására (VoLTE levágja a kimenő hívást, tárcsázást 30 mp után) kaptam egy olyan tippet, hogy állítsam át a régiót Indiára, és hát ha akkor működne. No át is állítottam, az eredeti problémát ugyan nem oldotta meg (azt majd a szolgáltatónál kell lejátszanom), viszont több más problémát egyből megoldott, pl: változó zárképernyő működése, telefon kivetítése tv-re. Eddig ezek nem igazán akartak működni, most viszont úgy ahogy a "nagy könyvben" meg van írva. Tehát ezt tudom ajánlani olyan esetekben amikor teljesen megmagyarázhatatlan, hogy miért nem akar valami működni, pedig elvileg minden stimmel. Én már azon a szinten voltam, hogy földhöz verem, és elásom a telefont, de most már azt gondolom, hogy talán még is megbarátkozunk. Azért ilyenkor rá jön az ember, hogy mi az oka az árkülönbségnek, mondjuk egy Huaweihez képest. Azt csak kivettem a dobozból és használtam, ezt pedig kivettem a dobozból és csak reménykedtem, hogy valamikor majd tudom használni, ha az összes szarságát kikalapálom.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
gagyilovag #3231 üzenetére
Lehet, hogy nem vírusos, de a Data még nem vizsgálta meg, így nem tölthető le.
-
Joe1
tag
válasz
gagyilovag #3231 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
-
Joe1
tag
válasz
spiderpig820 #3229 üzenetére
Milyen vírusírtót használsz?
-
gagyilovag
aktív tag
[link] True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder v2.0.15 (Pro)
Ez nem vírusos! -
dudzsi
tag
Sziasztok! Van egy Note 8-om amin MIUI 12 van. Miért nem müködik a névjegyek keresésénél az ami elötte 11-nél müködött, hogy ha beírok egy cégnevet akkor ö bedobja a találatott akkor is ha nincs a névjegyzékbe. GPS bekapcsolva. Viszont ha beütöm a számát "nincs a névjegyzékbe" akkor kiírja a nevét a cégnek. Köszi
-
vtboy
csendes tag
válasz
spiderpig820 #3224 üzenetére
Elsőre nekem is azt írta, aztán második neki futásra felment hibátlanul.
-
vtboy
csendes tag
válasz
Blamazs #3215 üzenetére
Hát sajnos azóta sem jutottam előrébb, az én menümben nincs ott a kapcsoló, de azt hiszem "Gacsói" fórumtárs tapasztalata, és tanácsa alapján megpróbálom a Vodát megterrorizálni, és remélem, hogy akkor rendbe jön. Viszont lenne még egy kérdésem. Van valami értelmes app (ami működik is a 8T-n), ami helyettesíteni tudja az értesítő ledet? Láttam itt a fórumon egy "AOE" nevű appot, ki is próbáltam, mindent beállítottam több órányi cumizás árán, majd amikor beélesítettem, egy mukkot sem szólt, nem csinált semmit. A másik gond a Google tárcsázó, hát az sem egy főnyeremény a Huawei után. Lehúztam egy ACRPhone nevűt, de az sem túl jó. Jó lenne abból is valami értelmes, használható verziót találni.
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Ma kezembe került egy MI 10 Lite készülék. Meglepődve tapasztaltam, hogy a tárcsázó nem fordul el landscape módba. Ezt nagyon bántónak találom a Note8-nál, meg hogy túl érzékeny a giro szenzorja. Hogy lehet az hogy azon a készüléken nem fordul el a tácsázó ezen meg igen? Ja ott volt gyors alkalmazásváltó is persze. -
.Sziszi.
tag
Sziasztok,
Cella készenlét fogyasztásával kapcsolatban érdeklődnék, meríti a telcsit
Fiam Note 8T telcsijén otthon ~25mAh óránként amit sokallok, nem messze tőle a Samsung J5, annak ~5mAh.
Mindkettőben 1 telekomos kártya, 3 és 2 évesek.
Van valami beállítási lehetőség, esetleg kártyát kell cseréltetni (3 éves)? -
Stylewars_kp
őstag
Torrent kliens egy idő után nem seedel. Mi lehet a gond szerintetek? Akkukímélőt kikapcsolat elméletileg.
-
gacsoi
senior tag
Dettó így jártam.
Aztán felhívtam az ügyfélszolgálatot, és kértem, hogy kapcsolják le a volte-t.
Az nap teljesen frankó volt, másnapra ismét pár csörgés, és megszakadt a hívás.
Kiderűlt, hogy éjszakára automatikusan visszakapcsolja a rendszer, de ha szólsz, hogy teljesen kapcsolják le, úgy, hogy ne kapcsolódjon vissza, akkor jó lesz. Én már vagy 2 hónapja kapcsoltattam ki, és teljesen frankó -
viktorhu
veterán
válasz
cidalain #3210 üzenetére
Ez már kiderült korábban, hogy ha digis neten vagy, akkor eléred a belső digis ip címeket. Amikor válaszoltam, akkor a wifis infó még nem volt kint, csak az, hogy digiről elérhető (persze a wifi is lehetne digis). Mivel ez egy ismert és visszatérő szituáció, hogy a nat miatt csak digiről éri el valaki a saját hálózatát, ezért egy ránézést megér a dolog.
-
cidalain
veterán
válasz
viktorhu #3206 üzenetére
A digis SIM kártya kizárt dolog, hogy pont azon az alhálón legyen mint az otthoni szolgáltatása adott esetben. Illetve wifin keresztül máshonnan eléri, így annak az esélye hogy az a wifis hely szintén pont Digis, és pont abban az alhálóban van... Hagyjuk, szerintem más gond lesz. De diagnosztizálni kell. Pingelgetni, hálózati forgalmat monitorozni, elemezni. Anélkül nem fog menni. A fórumosoknak pláne nem.
Eleve pl az nem tiszta, hogy megy a kamerája: ha annak van egy központi szervere, felhője, akkor eleve hülyeség Natolásról beszélni, hisz a felhőt kell elérnie - márpedig manapság ez az irány szokott játszani, mert otthon nem nagyon van fix IP, egy Átlag Bélától meg nem elvárható egy dinamikus DNS konfigurálás, hogy direkbe elérjen egy végponti kamerát -
viktorhu
veterán
Írd be a google keresőbe, hogy what is my ip
Amit kiír, azt hasonlítsd össze a router webes felületén található wan ip címmel.Ha a kettő egyezik, akkor nem vagy natolva (rendes netes ip-d van), ha nem egyezik, és pl. 10.x.x.x az ip címed, akkor belső digis ip-d van, kérésre kivesznek a nat alól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged