Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
válasz
hellboy.4591
üzenetére
Sry, rég jártam erre és elfelejtettem, hogy van mélyvíz...
Frissítem! -
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Újra a crDroid-os nyavalyámmal jövök: belefutott már valaki abba, hogy az official crDroid 7 ( [link] ) elfogyasztja a mobiladat keretet a háttérben? Nem csak bosszantó, de sokba is kerül... eddig jópár dolgot kipróbáltam, hogy letiltsam a mobilnetről, de sikertelenül. Apránként fogyasztja, tegnap óta eddig 1 nap alatt 127 mb-ot úgy, hogy októberben volt utóljára frissítés...
Időnként felugrik egy frissítésre figyelmeztető pop-up is, remélhetőleg nem malware... -
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Nemrég észrevettem, hogy a crDroid 7 (Android 11) a háttérben elkezdi letölteni a frissítéseket, amitől már második hónapja fogyott el a mobilnetem idő előtt...
Hiába tiltottam le a Frissítés app mobilinternet használatát, a beépített adathasználat-figyelő szerint a bűnös a "Rendszerfrissítések", de ilyen vagy hasonló nevű app nincs. Tudja valalki esetleg, melyik app/service mobiladat asználatát kellene kilőnöm ahhoz, hogy a rendszerfrissítések csak wifin keresztül legyenek elérhetők?
Nagyon köszönöm előre is ha valakinek van tippje! -
aRm1n
aktív tag
Tegnap én is frissítettem MIUI 12-re, a régiót svájcira állítva egyből feldobta az utolsó 11-es frissítést majd a 12-t is. Érzésre kicsit lassabb, döcögősebb, pár dolgot pedig nem értek... a beharangozott Super Wallpaper funkció alapból nem volt elérhető, XDA-ról letöltött moddollt APK-val, Google Wallpaper appal és trükközéssel sikerült csak működésre bírnom. A lebegő ablakok csak a MIUI optimalizáció kikapcsolása után hajlandó működni, viszont a lebegő ablakokkal ezután sem működik rendesen együtt az alkalmazásváltó. Utóbbinak a vízszintes görgetést biztosító beállítási menüpontja valamiért hiányzik a beállításokban. Az animációkat egyáltalán nem érzem olyan kifinomultnak, mint ahogy be lettek harangozva, még gyári launcherrel sem (egyébként Nova-t használok). A Beállítások app például gyakran fura kettős "megnyílással" indul. Összességében viszont rendben van, ha nem is látom egyértelműen jobbnak vagy kiforrottabbnak, mint a 11-est.
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Pár napja a Messenger Lite (de lehet hogy más app is) egyik pillanatról a másikra nem jelez hanggal értesítés esetén. Az értesítés maga megjelenik, csak némán. Semmit nem állítottam el ez idő alatt, frissítés ugye nem volt, elég tanácstalan vagyok... van valakinek valami őtlete? (MIUI Global, 11.0.9)
-
aRm1n
aktív tag
válasz
kaosz86
üzenetére
Szia! A Rendszerbeállítások - Kapcsolat és megosztás lapon átállítottad a Biztonsági elem helyzete beállítást HCE-re? Az NFC-t gondolom engedélyezted és az alapértelmezett app a Simple. A Simple-ben is aktiválni kell a hozzáadott kártyákat és engedélyezni az érintéses fizetést.
-
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek megnyugtató (és működő) megoldást találni az értesítési LED pótlására? A jelenlegi Note 4-emben van, és azért hiányozna, ha semmilyen formában nem tudnám pótolni... Custom ROM-okban van AOD, de az eszi az akksit is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hiába tiltottam le a Frissítés app mobilinternet használatát, a beépített adathasználat-figyelő szerint a bűnös a "Rendszerfrissítések", de ilyen vagy hasonló nevű app nincs. Tudja valalki esetleg, melyik app/service mobiladat asználatát kellene kilőnöm ahhoz, hogy a rendszerfrissítések csak wifin keresztül legyenek elérhetők?
És tényleg, köszönöm szépen! Hogy ez nem jutott eszembe...!