- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aminat
tag
válasz
szaboi6512 #2498 üzenetére
Mennyi idő telt el mikor átállítottad a régiót? Mert én tegnap délután próbáltam de nem hozott fel frissítést.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
pár napja szenvedek a készülékkel, nem tudom megoldani sehogy, hogy az új kontaktokat ne Google fiókba mentse. jelen esetben ez a beállítás kritikus, a telefonszámokat a telefon saját tárhelyére kellene mentenem, de egyszerűen nem tudom megoldani.
erre tudnátok adni tippet, megoldást esetleg?
köszönöm szépen előre is
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Zoli bácsi #2488 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is.
-
szaboi6512
őstag
válasz
hellboy4591 #2491 üzenetére
Köszönöm szépen
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
szaboi6512 #2490 üzenetére
Beállítások->Megjelenítés->Képernyővezérlési mód->Gombok tükrözése
-
szaboi6512
őstag
Helló.
Az alsó navigációs sáv sorrendjén lehet változtatni?
Köszönöm
Miui 11.01.11 -
Latza
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #2488 üzenetére
Nálam konkrétan megszakad az internet, és a router készenléti módba vált ha a telón bekapcsolom a wifit. Ftp-n lehet másolni a telefonról a gépre és vissza (pedig a router ekkor is készenlétet jelez), néha sikerül valahogy a netnek is visszajönnie, de ez ritka. Ha kikapcsolom a wifit, pár másodperc múlva "felébred" a router és helyreáll a net.
Korábban nem volt ilyen probléma, csak a 11.0.9.0 óta. -
Zoli bácsi
őstag
Helló! Azt vettem észre, hogy bekapcsolom a wifit, és annak ellenére, hogy pár méterre vagyok a routertől, fél perc is eltelik mire megjelenik az ikon, és csatlakozik a nethez. Nem csak itthon, munkahelyen is ez a helyzet. Ha kikapcsolom a wifit, majd egyszerre vissza, akkor is kell kb 10 másodperc, de hosszas tétlenség esetén iszonyat hosszúnak tűnik az idő.
Független készülék, 11.0.9.0 Miui-val (Nem frissül), azt hiszem global rom (Euronicsban vettem) lehet rajta.
Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Nem nagy probléma, csak ha ránéznék az üzeneteimre, kb annyi idő alatt bebootol az asztali PC HDD-vel, mire a telefon csatlakozik a hálózathoz..... -
eron009
tag
válasz
hellboy4591 #2485 üzenetére
Köszi, sikerült a frissítés Indiai régióval
-
Tibo34
friss újonc
válasz
Monster2310 #2478 üzenetére
Sajnos így se akar működni :( nem értem, hogy mi lehet a baj. Honnan tudnék letölteni valami jòl működő frissítést?
-
trouble
senior tag
Hali !
A fiam gazdagodott 1 ilyen telóval .
Egyből tetetett rá egy üvegfóliát,ahogy néztem szépen végig ér.
Vennék neki ajándékba nilkin tokot, vagy s. frosted vagy nat. tpu., szerintetek felnyomná bármelyik is a széleknél a fóliát, ahogy néztem a gyári nem bántja(de az ronda és viseltes,ezért vennék másikat).
Köszönöm. -
kaosz86
aktív tag
válasz
hellboy4591 #2480 üzenetére
Thanks for the hint!
Mekkora tré ez a xiaomi :D
Majd elköltözöm krikettföldére, hogy rendeltetésszerűen lehessen használni a telefont.Legalább tudok majd beszélgetni a helyi erőkkel, hogy hey bro xiomni cheeted us, no miuiu12 they promiss, shame on xiomi...ésatöbbi...aztán iszunk egy pohár tehénhugyot és lenyugszunk.
-
eron009
tag
válasz
Hogy kell a régiót átállítani? :) 11.0.9.0-ról frissítenék 11.0.11.0-ra, innen letöltöttem az PCXEUXM verziót de a frissítő nem engedi telepíteni
-
Monster2310
újonc
válasz
Köszönöm
Indonéziára állítottam és egyből meg is kaptam a frissítést.
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
Ha jól tudom csak 11.0.9.0-ról frissül az újra. Próbáld meg, hogy a régiót átállítod Indiaira vagy Indonézra és úgy feldobja magától a frissítést. Nekem is így sikerült egy pár napja.
-
kaosz86
aktív tag
válasz
üdv a klubban
-
Monster2310
újonc
Sziasztok! 11.0.10.0-ás frissítés van a telefonomon és szeretem volna felrakni ma a 11.0.11.0-es de valamiért nem engedi. Idáig mindig a miui oldaláról töltöttem le a frissítéseket mert soha nem ajánlotta fel magától az új frissítéseket a telefon.
-
Tibo34
friss újonc
MIUI Global 11.0.5
-
Tibo34
friss újonc
Igen telenoros vagyok. Online is próbáltam de sajnos semmi.
-
Tibo34
friss újonc
Sajnos így sem működik. :(
-
Tibo34
friss újonc
Sziasztok. Pár nappal ezelőtt ajánlott fel a rendszer egy frissítést amit fel is telepítettem és azóta nem tudok mobilnetet használni. Szerintetek mi lehet ennek az oka? A telefon a 8t
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
Flowtation #2465 üzenetére
Köszi szépen.
-
Flowtation
őstag
válasz
mr.tamasbiro #2464 üzenetére
Szia!
Beállítások, itt felül beirod hogy sim, erre kiad egy olyat hogy sim kártya lezárása. Itt kell kikapcsolni, ehhez kell a pin kód. -
mr.tamasbiro
őstag
Sziasztok. Asszony kapott egy céges xiaomi telefont.
Nem tudjuk,hogy kell kikapcsolni a SIM PIN kérését mikor bekapcsoljuk a telefont. -
Gery1987
őstag
Én a Media Markt-ban rakattam rá egyet. Amolyan zselé alapú a cucc, egy folyadékra teszik rá a kivágott fóliát és hagyni kell 24 órát száradni. Onnantól védi a telefont. Azonnal fel is teszik rá. Igaz nem olcsó de jó és ha ütést kap a telefon nem sérül és a fólia is ki tud simulni. Asszem 7.000 ft. És nem kell ottani vételnek lennie a készüléknek bármilyenre ráteszik amihez van nekik sablon.
-
Remiel
őstag
sziasztok, munkatársam lányának vettek egy 8T és kéne rá fólia hétfőn, alis satöbbi rendelés most nem játszik, tudnátok mondani olyat ami jó és gyorsan beszerezhető?
-
Cyrin
addikt
Megrendeltem céges telefonnak (is) meglátjuk. Kültéri fényerő döntött a note9 ellenében.
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kéne újfent....
Kolléganő telója T-mobil számról ha 1 ember a címzett akkor SMS-t küld, ha 2 vagy több akkor MMS-ként küldi el a sima üzenetet. Miét van ez? Hogy lehet beállítani, hogy SMS-ként küldje?Köszi előre is a segítséget!
-
Kátai
senior tag
DearMan
Microsoft Launchert próbáld ki. -
cidalain
veterán
válasz
szita.erno #2452 üzenetére
Szerintem teljesen oké ez a teló.
A gyári kamera app mellé feltettem a gcam-ot is, az bizonyos szitukban szebb képet csinál. Egyébként más gondom nem volt vele.
Mondjuk lehetne kicsit kissebb méretű, de hát ez adott. -
Tökimanó
senior tag
válasz
spiderpig820 #2454 üzenetére
Köszönöm! Akkor várok,talán javítják.
-
Tökimanó
senior tag
Tegnap frissítettem a Mi Fit alkalmazást. Ma vettem észre hogy átállt angol nyelvre,de érdekes módon pár dolog viszont magyar maradt. Járt még valaki így aki használja? Esetleg tudja a megoldást is arra hogyan lehet visszaállítani teljesen magyarra? Az adatok törlését már próbáltam,eredménytelenül. A telefon 8T.
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok véleményt szeretnék kérni eről a mobilról. A páromnak nagyon tetszik érdemes beruházni rá?
-
DearMan
tag
Üdv! Feleségemnek nem igazán fekszik a miui, tudtok egy stabil, megbízható stock Android szerű romot helyette? Köszönöm.
-
Borg76
tag
Köszi a válaszokat
Én is meglepődtem, mert a 9-es problémájáról tudtam, de erről még nem olvastam. Csak az tünt fel, hogy lecserélve a Note7 telefont ez rosszabb képeket készít, fátyolos, nem olyan szép éles, néha nem talált fókuszt. Őszintén szólva ezt meg se néztem, eszembe nem jutott, hogy ez lehet a baj, de így rögtön érhető a gyengébb fotós teljesítmény, főleg, hogy a Note7-el semmi bajom nem volt, ebben pedig elvileg ugyanaz a fő szenzor.
-
hellboy4591
csendes tag
-
Borg76
tag
Sziasztok.
Valaki találkozott hasonló problémával? Egy hónapos a telefon és feltünt, hogy nem túl jók a fényképek hiába gcam vagy gyári alkalmazás, nem értettem miért. Ma megcsillant a napfény a lencsén, és így már látszik mi a probléma. Vajon ez garanciális eset? Gyakorlatilag tiszta por belül a lencse
-
kanyi51
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2445 üzenetére
EEggggen ! De ez van, valamit valamiért
-
kanyi51
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2443 üzenetére
Mindenkinek! Én úgy csinálom , hogy felveszem a telefont, és közben azonnal kikapcsoló gomb megnyom. Kész. kijelző kikapcsolva és mindegy hogy tartom a fülemen a telefont. Persze lehet ez nem mindenkinél jön be.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Flowtation #2442 üzenetére
Tepsi telefon szindróma.
-
Flowtation
őstag
válasz
viktorhu #2436 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Én azt vettem észre, hogy nem mindegy melyik kezemben van a teló. Jobb kézzel szinte soha nem éled fel a képernyő, ballal viszont igen, amit annak tudok be, hogy az érzékelő az előlapi kamerától jobbra helyezkedik el, ezért bal kézben telefonálva könnyebben kerül ki takarásból a szenzor. Ezt sajnos meg kell szokni.
Egyébként a nejem a huawei p smart 2019-esével bármikor megcsinálja ezt a trükköt, szóval nem egyedi. -
cidalain
veterán
válasz
viktorhu #2436 üzenetére
Asszonynál csinált hasolnlót az ő telója (másfajta)
A megoldás az volt, hogy újra kellett szokni a telefon tartását beszéd közben. Úgy fogta a telót mint régen az alja a szájával volt kb egy vonalban, de mivel ezek már tepsik, a teteje bőven túlnyúlik a fülén. Így pl a proxy szenzor is. Összevissza ki-bekapcsolt a kijelző minden moccanáskor. Ha a teló teteje van a fülénél akkor ugyan a "display közepébe beszél", de a közelségérzékelő nem kapcsolgatja ki-be a képet. -
Gery1987
őstag
válasz
viktorhu #2438 üzenetére
Nekem nem fordult elő még amióta megvan. A közelség érzékelőm a Note 5-ben hülyült meg egy frissítés után és ott valóban csak bizonyos poziciókban nem kapcsolt be a kijelző, amúgy állandóan, elég idegesítő volt random kihangsítani vagy mikrofont kikapcsolni.. Anyumnak S2-ese van azzal a mai napig megy a szenvedés ez miatt.
Nekem hibátlan a készülék, teszi a dolgát rendesen. -
Blamazs
senior tag
Nem írom alá hogy kinai telefonos feature. Előtte redmi 5 plus volt amit a mai napig visszasírok. Ha tehetném visszacserélném rá. És ez nem túlzás. Azok a dolgok amik ennél idegesítenek ott szóba sem kerültek soha. Csak reménykedem hogy a frissítés segíteni fog néhany bosszantó hibát kiküszöbölni. Persze lehet ezek csak nekem hibák másnak nem
-
una038
csendes tag
válasz
viktorhu #2431 üzenetére
Hátööö... fura, mert több centiről is érzékel a szenzor, próbáltam mindenhogy. Persze el tudom képzelni, hogy vállhoz szorítva valahogy egyszer-egyszer előfordulhat, de akkor is ez van, ha egyhelyben ülve az arcához szorítja. Valószínűtlenül amorf fejének kéne ahhoz lennie (nincs), hogy ez rendszeresen bekövetkezzen.
-
viktorhu
veterán
Pedig a proximity miatt van. Ha eltartja kicsit a fülétől, már felébred a kijelző, és onnantól könnyen hozzáér az arcával. Nekem is külön tanulnom kellett, hogy hogy tartsam, de még több hónap használat után is ki-kinyomom a mikrofont vagy tartásba teszem a hívást. Tipikus kínaitelefonos feature.
-
una038
csendes tag
Helló,
őszinte elnézést kérek, ha vótmá': 300 hsz-ig olvastam, addig senki nem említette. Szóval páromnak vettem egy ilyet Edigitalnál, tökjó meg minden, leszámítva, hogy hívás közben random lenémítja a mikrofont. Én már észreveszem, szólok a páromnak, visszanyomja, de a legtöbben leteszik, mert azt hiszik, megszakadt. Külföldi fórumokon is rengeteg panaszt találtam (nem csak 8T-vel), megoldást viszont nem. Proximity tesztelve külön appal, miui settingsben, minden oké látszólag, tehát ha fel is éled a kijelző, legfeljebb egy pillanatra teheti. Ha még senki nem találkozott ilyennel, akkor visszaviszem gariba.
Köszönöm ha valaki segít, bocs ha már volt válasz.
-
_drk
addikt
válasz
szaboi6512 #2427 üzenetére
Á! Fasza! Működik! THX!
Volt olyan hogy Telenor Online, ott a név lehetett a gond.
Köszi! -
_drk
addikt
válasz
aprokaroka87 #2390 üzenetére
Helló
Ugyan így jártam, de ezt hiába csinálom meg nincs netem.
Telefonálni tudok.
Nekem az S-es csomag van, akkor mást kell be írni? -
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Lehet valamit kezdeni azzal hogy nagyon érzékeny a képernyőforgatásra a telefon? Megőrülök tőle. Ha meg kikapcsolom az elfordulást magamat szívatom. Tárcsázó pörög mint a ventillátor. MIUI tárcsázót apk-ból letöltve nem lehet alapértelmezetté tenni. Google tárcsázó meg egy nulla a miui-hoz képest. Van valakinek ötlete?
-
perszeferenc
csendes tag
Sziasztok a portre modnal nincs elokep csak homalyosan latni barmit is. Mit lehetne vele tenni?
-
Gery1987
őstag
-
Cyrin
addikt
Érdemes lehet még ilyen telefont venni?
azt néztem, hogy csak ebben van meg minden, ami fontos lenne:
- 2 SIM + MicroSD (külön)
- infra
- viszonylag nagyobb akku
- jack csatlakozó, fm rádió
- kint is látható fényerejű kijelző
- dual band wifi, nfc
- viszonylag használható kamerailletve megvan még a 9pro-ban is, de az még ehhez képest is überbrutál tepsiszörny, nem akarok olyat.
játékra nem lenne használva, csak netes mindenes + telefonálós mobilnak. -
Gery1987
őstag
Szia!
A modern okostelefonok nem használják a SIM kártya névjegyzékét. Ahhoz az túl szűkös adattároló, ezért van a készülék memóriáján, illetve a felhőben. Annyit használja, hogy áthúzza a készülékre mint forrás. A SIM-re mentés az nem opció. Azt lehet megcsinálni, hogy a megjelenített opciókat ki kell kapcsolni, vagy nekiállni rászánni az időt és rendszerezni a a névjegyeket és onnantól minden rendben lesz.
-
bela85
aktív tag
Kolléganőmnek van egy Redmi Note 8T telefonja, gyári, és olyan problémánk van, hogy 2 sim van benne, de a névjegyeknél a Google fiókba tároltakat mutatja csak.. és hiába megyünk rá a 3 pöttyre, csak a Google fiókot adja be.. nem lehet választani sehol sem hogy a Sim-eket jelenítse csak meg.
A főképernyőn levő Névjegyzékben is néztem.
Illetve a Tárcsázón belül a Névjegyeknél is..de ott meg totál más funkciókat ad be.. és ott a névjegyeket duplán vagy triplán jeleníti meg, és ezt sem tudjuk beállítani hogy csak 1x jelenítse meg.. és keresztnév vezetéknév beállítást tekintve fordítva.
Sőt, még azt sem lehet beállítani, hogy a SIM-re mentse pl az új névjegyeket..Néztem a TopicÖsszefoglalóban a lehetséges megoldásokat. de ilyen funkció beállítás nem volt.
Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet ezt a beállítást megtalálni?
-
zumike
tag
Üdv,
használ valaki Blissromot?
A mobilnet nem jó, de csak a digis, vodafone megy.
Apn beállítások jók.
Valami ötlet? -
Ramo
tag
Ma megjött a 11.0.11es frissítés. Mobilnetet be kellett újra állítani de azon kívül jól működik... Nosza jöhet a 12.
-
roomeo
csendes tag
válasz
spiderpig820 #2407 üzenetére
A TÉMÁKat nem találom...
-
roomeo
csendes tag
Hali! Nem tudok beállítani egyedi csengőhangot egy telefonszámhoz (Kapcsolatok-Csengőhang- kijelölöm-kipipálom és nem egyedi a csengőhang) Mi lehet a gond? Mit rontottam el? Segítséget előre is Köszi!
-
Adamis
őstag
Akinek nem jött még a frissítés: be van kapcsolva a "frissítések korábi fogadása" opció?
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
gabby123 #2400 üzenetére
Én is manuálisan frissítettem 11.0.10-re, viszont nem kaptam meg az újat és manuálisan se tudom felralni, mert nem engedi.
TheB: Esetleg még azt megnézheted, hogy a Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazáskezelésben az appnak az Egyéb engedélyek alatt engedélyezve van e az Állandó értesítés. Meg ha már ott vagy, az Értesítések alatt is megnézheted, hogy ki van e pipálva minden.
-
robogo81
senior tag
Szinkronizálás bekapcsolva a telefon beállításánál?Hajlamos kikapcsolni újra indításkor,vagy csak véletlen,tapasztaltam ezt,van hogy be van kapcsolva,de van hogy valamiért magátol kikapcsol,és csak látom hogy az üzenetek nem jönnek,ránézek és a fiókok szinkronizálása ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest