Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
z123456z
üzenetére
Nézz át a MIUI topikba, ott van szakember is
-
crok
nagyúr
válasz
z123456z
üzenetére
Van pár készülék és ROM amiben ez sajnos nem működik (mármint a taszkváltóból a lakatolás) viszont így megy és meg is fog jelenni majd a lakat is a taszkváltóban: "Security -> Jobb felül Settings menü -> Boost speed -> Lock apps -> Itt az app listában amit lakatolnál azt itt állítsd lock-ra, ugyanazt állítja mint az alkalmazásváltóban a lakatolás."
-
Cyrin
addikt
válasz
z123456z
üzenetére
Nekem is volt már ilyen kétszer (én nem frissítettem pedig), első alkalommal még elég volt bejönni a fasrboot-ba, ott abbahagyta. Második alkalommal semmit nem lehetett csinálni, mindig újra indult, mintha beragadt volna a bekapcsoló gomb. Hosszan nyomásra se reagált. Aztán egyszercsak mégis sikerült neki a boot... Azóta müködik
-
-
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
z123456z
üzenetére
Szerintem a 12-t mi már nem fogjuk megkapni. A Google októberben szeretné kiadni a végleges változatot, ha esetleg a Xiaomi meggondolja magát és kiadják a 8T-re is, az még nagyon hosszú hónapok múlva lesz.
Elsőnek inkább ezt hozzák rendbe, mert van benne mit kijavítani. -
Oldman2
nagyúr
válasz
z123456z
üzenetére
A kérdéseidre (röviden) igen a válasz.
Mivel ennek felrakása Haladó téma, légyszi a továbbiakat az RN8T Mélyvíz Topikban tedd fel.
-
pomm
tag
válasz
z123456z
üzenetére
Egy visszaállítás sok esetben segít, de amiről én beszéltem az ez:
https://logout.hu/tema/xiaomi_redmi_note_8t_melyviz/index.html
-
cidalain
veterán
válasz
z123456z
üzenetére
bemész pécén a google contactsba. exportálod excelbe. sorbarendezed telefonszám szerint. gyomlálod a maradékot akikről fingod sincs ki az, majd visszatöltöd. esetleg kedvencként jelölöd akiket gyakran használsz, és nem használod. majd leszinkronizálod telóra.
a probléma egyébként nem készülék specifikus, hanem google tárcsázó specifikus. minden olyan telónál így jelenik meg, ahol a google gyári tárcsázója van.
persze használhatsz egyéb tárcsázó megoldást is. ez az egész szoftver kérdés. -
viktorhu
veterán
válasz
z123456z
üzenetére
Egy jó lencse drága. Egyrészt nagyon sokan tudnak lencsét gyártani, alibabán fillérekért megvehető, szerelve is árulják a gyakoribb kameramodulokkal. Viszont ha van mondjuk 5 lencse a kamerában, és azokat a Zeisstől veszed, az egy gazdaságos telefont eléggé megdrágítana.
Valószínűleg a lencse és a szoftver fontosabb, mint a szenzor márkája.
-
Kátai
senior tag
-
Lacopapi
addikt
válasz
z123456z
üzenetére
Jónéhány gcamot megnéztem,olyant sajnos nem találtam,amelyik mindhárom hátlapival jóban lenne (ettől még lehet,hogy van). Egyiknél sem volt összeakadás a gyárival.
[link] ő kifejezetten erre a készülékre készíti a gcam változatokat. Amúgy nagyjából mindegyik jobb kicsit,mint a gyári,ez tény. Én elvagyok a stock-al is...
-
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Végül is e mellett döntöttem. Még szoknom kell. De van két dolog, ami kapásból nem tetszik.
1.
A kijelző sokkal melegebb vagy sárgásabb, mint a régi. Azon a fehér az fehér volt. Végül is megszokható, de lehet e valahol állítani azon a három lépcsőn kívűl?2.
A vaku vakuként és zseblámpaként is rendkívül halovány az S2-höz és a Mi9 lite-hoz képest is. Ez hiba, vagy ennyit tud? Vagy valahol állítható a fényereje?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De majd megnézem az engedélyeket. Mintha már egyszer megvontam volna a mikrofontól.... De lehet, csak rosszul emlékszem.
Mondjuk a Note 9 Galileoval is meg van spékelve, nem tudom, az jelenthet-e bármi előnyt a mindennapokban, sűrűn lakott területen.

Full gyári a teló.