- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
-
ViZion
félisten
huhh, ez de kellett... akkut mennyire meríti?
További hasznos extrák: uv kézfertőtlenítő, esetleg egy kéz szárító is, meg egy kis tusoló.
Lehetne hasznosabbra fordítani a fejledztési időt, ez meg lehetne egy ilyen felpattintható műb... másodkamera, ha valaki arra izgul. -
Blas109
csendes tag
-
pusszycat
nagyúr
-
Pug
nagyúr
-
Luck Dragon
támogató
-
TomMusic
őstag
-
Yodafon
őstag
na ez beteg
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
Az ötlet jó, van benne fantázia. kérdés mennyire tartós megoldás. A lukas kijelzőt én sem értem.
-
TomMusic
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
fatty
aktív tag
Nekem is Disney/Pixar ugrott be a videóról (meg Alien amikor kijön a hasadból). Mondjuk ez a bütyök számítógépes animáción is 2x vastagabb mint a telefon, kameraszigettel együtt.
Bemutatóig van mint faragni rajta. -
hapakj
őstag
-
Fr3eWar
őstag
-
TomMusic
őstag
Miért alkalmatlan telefonálni?
Mert amikor hívnak, akkor egyet kicseng (vagy semennyit) és lerakja magától. De ezt random módon.
Próbáltam SIM cserét, factory reset.. mindent. Zéró eredmény.Akkor mire is használod igazából?
Na jó, végülis a mobilnetet csak néhány naponta dobja el, olyankor repülő mód on-off és újra van van net.
Szóval a hagyományos telefonáláson kívül bármi másra jó, leszámítva ezt a kis fenti kellemetlenséget.
-
pusszycat
nagyúr
Most elképzeltem egy meetinget, ahol a főnök beszél, és a 10 munkatárs zsebében egyszerre szólal meg a wow, good, yes.

Lehet placebo, de mintha gyorsabb lenne az oldal.
-
csibe1
veterán
-
TomMusic
őstag
Oké, engem megvettek ezzel kilóra.
Mint ahogy a Nothing Phone a hátulján villogó LED-ekkel. Igaz, használnom kell másik telefont is mellette, mert telefonálásra alkalmatlan, és a mobilnetet is eldobja random.
-
törölt tag
-
joelke HU
őstag
Csak nekem fura, hogy egy ilyen kamera mellett miért lyukas a kijelző? Ha a hátlapi előre tud jönni akkor felesleges a kijelzőben is egy.
-
csibe1
veterán
-
FattyDove
őstag
-
csibe1
veterán
-
FattyDove
őstag
Végre valami értelmes ötlet is
-
csibe1
veterán
Jajj, de cuki, hogy figyel rám. Ja, lehet, hogy nem is.
Akkor mi van ha nem tud kijönni a kamera, mert megadta magát a mechanika?
Bukta, és lefagy az egész telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia/ Független
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest