Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huhh, ez de kellett... akkut mennyire meríti?
További hasznos extrák: uv kézfertőtlenítő, esetleg egy kéz szárító is, meg egy kis tusoló.
Lehetne hasznosabbra fordítani a fejledztési időt, ez meg lehetne egy ilyen felpattintható műb... másodkamera, ha valaki arra izgul. -
-
Yodafon
őstag
na ez beteg
-
Ricardo
titán
Az ötlet jó, van benne fantázia. kérdés mennyire tartós megoldás. A lukas kijelzőt én sem értem.
-
fatty
aktív tag
Nekem is Disney/Pixar ugrott be a videóról (meg Alien amikor kijön a hasadból). Mondjuk ez a bütyök számítógépes animáción is 2x vastagabb mint a telefon, kameraszigettel együtt.
Bemutatóig van mint faragni rajta. -
TomMusic
őstag
Miért alkalmatlan telefonálni?
Mert amikor hívnak, akkor egyet kicseng (vagy semennyit) és lerakja magától. De ezt random módon.
Próbáltam SIM cserét, factory reset.. mindent. Zéró eredmény.Akkor mire is használod igazából?
Na jó, végülis a mobilnetet csak néhány naponta dobja el, olyankor repülő mód on-off és újra van van net.
Szóval a hagyományos telefonáláson kívül bármi másra jó, leszámítva ezt a kis fenti kellemetlenséget.
-
Most elképzeltem egy meetinget, ahol a főnök beszél, és a 10 munkatárs zsebében egyszerre szólal meg a wow, good, yes.

Lehet placebo, de mintha gyorsabb lenne az oldal.
-
TomMusic
őstag
Oké, engem megvettek ezzel kilóra.
Mint ahogy a Nothing Phone a hátulján villogó LED-ekkel. Igaz, használnom kell másik telefont is mellette, mert telefonálásra alkalmatlan, és a mobilnetet is eldobja random.
-
joelke HU
őstag
Csak nekem fura, hogy egy ilyen kamera mellett miért lyukas a kijelző? Ha a hátlapi előre tud jönni akkor felesleges a kijelzőben is egy.
-
cami][us
senior tag
Mini glados
-
FattyDove
őstag
Végre valami értelmes ötlet is
-
csibe1
addikt
Jajj, de cuki, hogy figyel rám. Ja, lehet, hogy nem is.
Akkor mi van ha nem tud kijönni a kamera, mert megadta magát a mechanika?
Bukta, és lefagy az egész telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- ASRock lapok általában
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest